2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

bende etraftan duydum kızlar ilk günden hamiş kalmak istemiyorlarmış ki bak önceden oldu derlermişşşş miş miş anaaam millet çok detaylı düşünüyo dedim :)
benim çok yakın arkadaşımda oldu, ilk gecesinde hiçte düşünmüyorlardı Allah verdi, etraf konu komşu en yakınları bile sorar olmuş öncedenmi diye imalar falan

hiç bir detayı düşünmeden çalışmak en güzeli en iyisi:) siz eşinle haftaiçi ayrı mısınız

valla ne diyim Allah hepimize tüm isteyenlere nasip etsin, herkesin kendine göre bir düşüncesi bir yaşam tarzı var ve bu bebek olayını istemek evet ama tam anlamıyla hazır olmak ve kafadan en az 3 senenizi herşeyiyle ona göre planlamak zorundasınız. o yüzden bebek evet siz isteyince hemen gelmiyor yani bizde en azından öyle oluyor ama bence hem madden hemde manen psikolojik olarak çok çok hazır olmayı gerektiriyor.

Canim
Daha ne erken gelmiş iste ben bu ay sastim kaldim

Insallah giydirmek de nasip olur canim.benim bebeklik battaniyem bile duruyor ananem saklamis gecen sene aldim getirdim.bi de mavi renk ilk erkek gelicek galiba bana.

yok tatlım olurmu hiç sen beğenmişsin almışsın verecek olan gene Allah ım, sen takılma böyle şeylere,bizdede çayize bile bebek eşyası konur ufak tefek yelek hırka aynı şey :)
Evet yani ama artik paranoyak oldum herseyi takiyorum

benim çok yakın arkadaşımda oldu, ilk gecesinde hiçte düşünmüyorlardı Allah verdi, etraf konu komşu en yakınları bile sorar olmuş öncedenmi diye imalar falan

onlara kalmış sanki önceden mi sonradan mı bi de yok yere adını çıkarıyorlar ne ayıp günah

yazmışsın canim pardon ☺ canim ilac kesin çözüm de daha önce de yazmıştım kist yapar diye korkuyorum cogunlukla yapiyomus hele ki benim gibi kist gecmisi olanlarda. .

vallai bileydim ki böyle olacağım yani yaklaşık 2 senedir bebik olayacak.. ilk aylarda bende o kadar kasmazdım kendimi salıverirdim gari O kadar kastık kendimizi gereksiz yere

Insallah giydirmek de nasip olur canim.benim bebeklik battaniyem bile duruyor ananem saklamis gecen sene aldim getirdim.bi de mavi renk ilk erkek gelicek galiba bana.

:):):) inşallahh ayy senin bebeklik eşyanda bebeğin ne güzel bir hiss :) sen hiç bir şey düşünme allahtan hayırlısını istiyorum de gerisini şundan mı bundan mı deme :) olacak inşallah hepimizin :)

hiç bir detayı düşünmeden çalışmak en güzeli en iyisi:) siz eşinle haftaiçi ayrı mısınız
evet ayrıyız. benim evim eşimin olduğu Ankara nın en uzak ilçesinde, benim işimde ankara da. hafta sonları gidebiliyorum sadece. hafta içi annişle kalıyorum,çok zor oluyor ama şimdilik böyle olmak zorunda. o yüzden belki bebekte bir düzen bekliyordur ondan gelmiyordur ne biliym işte zamanı var demekki.bir de işte bazı sıkıntılar çıkınca tahlillerde üzerine düşmemeye karar verdim, bu hafta sonuda eşim demezmi sen test yaptın mı bakiym diye, dedim ne testi, daha tahmin ediyorum 1 hafta olmuş yumurtlayalı, amann birde şimdi onumu anlatıym ona yum günlerini şanslı günler olarak anlatmıştım tabii bizim o günlerde beraberlik tamamen tesadüfff :)

vallai bileydim ki böyle olacağım yani yaklaşık 2 senedir bebik olayacak.. ilk aylarda bende o kadar kasmazdım kendimi salıverirdim gari O kadar kastık kendimizi gereksiz yere

bende gidip ertesi günü hapı almışım sanki hemen olacak ayrıca bırak olsun işte akıll akıılll :)

bizde gittiği gün kalmak derler birde böyle bir gerçek var :) arkadaş sen o anı nasıl yumutlama gününe denk getirdin diye sormazlar mı???
Aynı gnü denk geitrebilmek büyük marifet.. Vallahi eskiden analarımız hatta babaanne lerimiz zamanında, erkekler büyük şehirlere giderlermiş çalışmak için, istanbul vs,.. hatunların herifleriyle son haret gidermelerinde hamile kalırlarmış..
bunun en büyük kanıtı da, bizim orda kış ayında doğan çocuklar çoktur.. hele ki babamların annemlerin zamanında çoğunluk kış çocuğu :) :)

en en güzeli ov bakmadan olduğu gibi olması durumunuz zormuş gerçekten ama yeterki böyle zorluk olsun allah sağlık versin sonradan hep birarada olunca öyle güzel gelecekki inşallah tüm hafta tüm ay tüm yıl tüm ömür bir arada olursunuz :))

yazmışsın canim pardon ☺ canim ilac kesin çözüm de daha önce de yazmıştım kist yapar diye korkuyorum cogunlukla yapiyomus hele ki benim gibi kist gecmisi olanlarda. .
tatlım ilacı ilk kullandığım ay 124 ten 1,51 e düşmüş, işte sonra bıraktım zaten birde bu ay reglin 12. günü ölçüldü 3,54 çıkmış iyi yani çünkü göğsüm acıyordu, özellikle soldaki. dr. baktı Allah tan kist falan yok en azından henüz. o zaman hayıt tohumu alacaksın sakaryada iyi bir aktar var orada hepsi taze onu içip prl yi düşürücen. adaçayınıda iç limonla. hayıt çok çok faydalıymış, agnucaston da hayıt tohumundan yapılıyormuş. bende gidicem gene dr. bu reglimde baksın bakalım fsh yükselişteydi prl ne alemde, aslanpençesi içiyorum bende :) şifa olur inşallahh

bende gidip ertesi günü hapı almışım sanki hemen olacak ayrıca bırak olsun işte akıll akıılll :)
işte insan bilmiyorki, korunmazsan hemen olacak zannediyorsun ne tuhaf, korunmadığım ilk ay yani vajinismusu yendiğim ay 5 gün gecikmiştide hamile sandım kendimi :) çok komiğim yaaa, hiç gecikmezde benimkisi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…