- 12 Ağustos 2014
- 5.223
- 9.015
- 248
- 43
benim çok yakın arkadaşımda oldu, ilk gecesindebende etraftan duydum kızlar ilk günden hamiş kalmak istemiyorlarmış ki bak önceden oldu derlermişşşş miş miş anaaam millet çok detaylı düşünüyo dedim :)
Evet adacayi cok iyi soker ve rahatlatir.negatiften eminsen eğer adaçayı içi hem kış çayı hemde söker ama eminsen :)
iyiyim tatlışım hafta sonu bende evime eşime gittim temizlik yemek böyle bizde böyle hafta sonu, sabahta işte 2 buçuk saat yol teperek işime Ankaraya döndüm, bat ı bekliyorum, her ne kadar beklemiyorum desemde bekliyorum, ama bir de işte hormon testi yaptırıcam ya onun içinde bekliyorum, onun dışında herşeyi bıraktım ne ovu. ne gün sayma zaten düzenli beraberlik yok onun için peşine düşmeyede gerek yok :)
valla ne diyim Allah hepimize tüm isteyenlere nasip etsin, herkesin kendine göre bir düşüncesi bir yaşam tarzı var ve bu bebek olayını istemek evet ama tam anlamıyla hazır olmak ve kafadan en az 3 senenizi herşeyiyle ona göre planlamak zorundasınız. o yüzden bebek evet siz isteyince hemen gelmiyor yani bizde en azından öyle oluyor ama bence hem madden hemde manen psikolojik olarak çok çok hazır olmayı gerektiriyor.Kızlar benim eltim de ilk gece hamile kalanlardan. Kız ne ovü günü ne yumurtlama akıntısı ne ateş hiçbir bilgisi yok. Kızı var 3 yaşında. Bazen yakınıyor kendime bakamıyorum hayatımı yaşayamıyorum diye. Kıymetini bilmiyo evladının. Herkesin içini Allah bilir tabi yorum bile yapamadım Allah isteyen herkese nasip etsin.
Daha ne erken gelmiş iste ben bu ay sastim kaldimpilateesssss :) bende yapardım on çok tatlım tabiki üzülmemek lazım herkes 1 2 3 4 5 6 7 8 bimem 12 ay donra hamiş oluyor mesela hilal 1 yıl beklem,iş ama üzülüyor insan olmayınca bi de şuna şaşkınım hiç adetim 27 günde gelmezdi ki hep 28 veya 29 veya 30
Insallah giydirmek de nasip olur canim.benim bebeklik battaniyem bile duruyor ananem saklamis gecen sene aldim getirdim.bi de mavi renk ilk erkek gelicek galiba bana.yok yok öyle düşünme hevestir ben yıllar önce küçücük bir tişört aldım oyuncak bebeğime giydirdim kısmet ilerde kendi bebeğime giydiririm bunu dedim çok güzeldi:) bir şeyi heves etmek ayrı niye olmuyor diye yakınıp illa olacaktı diye düşünmek ayrı :) için rahat olsun
aa yanimda var valla iciyim evde olsam dogali da var da sallama hemen içiyorum sagol canim yanimda olan seyin farkinda degilim ☺ senin prolaktin ne durumdaydi?negatiften eminsen eğer adaçayı içi hem kış çayı hemde söker ama eminsen :)
Evet yani ama artik paranoyak oldum herseyi takiyorumyok tatlım olurmu hiç sen beğenmişsin almışsın verecek olan gene Allah ım, sen takılma böyle şeylere,bizdede çayize bile bebek eşyası konur ufak tefek yelek hırka aynı şey :)
benim çok yakın arkadaşımda oldu, ilk gecesindehiçte düşünmüyorlardı Allah verdi, etraf konu komşu en yakınları bile sorar olmuş öncedenmi diye imalar falan
yazmışsın canim pardon ☺ canim ilac kesin çözüm de daha önce de yazmıştım kist yapar diye korkuyorum cogunlukla yapiyomus hele ki benim gibi kist gecmisi olanlarda. .regli olursanda 3. günü baktır hemen ben adetin 12 günü baktırdım 3,54 çıktı, şimdi gene bu adetimde baktırıcam inşallahh, ilaçla düşeceğine inanıyorum benimde tek göğsüm acıyordu prl yükseldi sandım değilmiş anlamadımki
vallai bileydim ki böyle olacağım yani yaklaşık 2 senedir bebik olayacak.. ilk aylarda bende o kadar kasmazdım kendimi salıverirdim garibenim çok yakın arkadaşımda oldu, ilk gecesindehiçte düşünmüyorlardı Allah verdi, etraf konu komşu en yakınları bile sorar olmuş öncedenmi diye imalar falan
Insallah giydirmek de nasip olur canim.benim bebeklik battaniyem bile duruyor ananem saklamis gecen sene aldim getirdim.bi de mavi renk ilk erkek gelicek galiba bana.
evet ayrıyız. benim evim eşimin olduğu Ankara nın en uzak ilçesinde, benim işimde ankara da. hafta sonları gidebiliyorum sadece. hafta içi annişle kalıyorum,çok zor oluyor ama şimdilik böyle olmak zorunda. o yüzden belki bebekte bir düzen bekliyordur ondan gelmiyordur ne biliym işte zamanı var demekki.bir de işte bazı sıkıntılar çıkınca tahlillerde üzerine düşmemeye karar verdim, bu hafta sonuda eşim demezmi sen test yaptın mı bakiym diye, dedim ne testi, daha tahmin ediyorum 1 hafta olmuş yumurtlayalı, amann birde şimdi onumu anlatıym ona yum günlerini şanslı günler olarak anlatmıştım tabii bizim o günlerde beraberlik tamamen tesadüfff :)hiç bir detayı düşünmeden çalışmak en güzeli en iyisi:) siz eşinle haftaiçi ayrı mısınız
vallai bileydim ki böyle olacağım yani yaklaşık 2 senedir bebik olayacak.. ilk aylarda bende o kadar kasmazdım kendimi salıverirdim gariO kadar kastık kendimizi gereksiz yere
Aynı gnü denk geitrebilmek büyük marifet.. Vallahi eskiden analarımız hatta babaanne lerimiz zamanında, erkekler büyük şehirlere giderlermiş çalışmak için, istanbul vs,.. hatunların herifleriyle son haret gidermelerinde hamile kalırlarmış..bizde gittiği gün kalmak derler birde böyle bir gerçek var :) arkadaş sen o anı nasıl yumutlama gününe denk getirdin diye sormazlar mı???
çok çok günah hemde milletin bu lafçılığı beni sinir ediyor yaaaonlara kalmış sanki önceden mi sonradan mı bi de yok yere adını çıkarıyorlar ne ayıp günah
evet ayrıyız. benim evim eşimin olduğu Ankara nın en uzak ilçesinde, benim işimde ankara da. hafta sonları gidebiliyorum sadece. hafta içi annişle kalıyorum,çok zor oluyor ama şimdilik böyle olmak zorunda. o yüzden belki bebekte bir düzen bekliyordur ondan gelmiyordur ne biliym işte zamanı var demekki.bir de işte bazı sıkıntılar çıkınca tahlillerde üzerine düşmemeye karar verdim, bu hafta sonuda eşim demezmi sen test yaptın mı bakiym diye, dedim ne testi, daha tahmin ediyorum 1 hafta olmuş yumurtlayalı, amann birde şimdi onumu anlatıym ona yum günlerini şanslı günler olarak anlatmıştım tabii bizim o günlerde beraberlik tamamen tesadüfff :)
tatlım ilacı ilk kullandığım ay 124 ten 1,51 e düşmüş, işte sonra bıraktım zaten birde bu ay reglin 12. günü ölçüldü 3,54 çıkmış iyi yani çünkü göğsüm acıyordu, özellikle soldaki. dr. baktı Allah tan kist falan yok en azından henüz. o zaman hayıt tohumu alacaksın sakaryada iyi bir aktar var orada hepsi taze onu içip prl yi düşürücen. adaçayınıda iç limonla. hayıt çok çok faydalıymış, agnucaston da hayıt tohumundan yapılıyormuş. bende gidicem gene dr. bu reglimde baksın bakalım fsh yükselişteydi prl ne alemde, aslanpençesi içiyorum bende :) şifa olur inşallahhyazmışsın canim pardon ☺ canim ilac kesin çözüm de daha önce de yazmıştım kist yapar diye korkuyorum cogunlukla yapiyomus hele ki benim gibi kist gecmisi olanlarda. .
işte insan bilmiyorki, korunmazsan hemen olacak zannediyorsun ne tuhaf, korunmadığım ilk ay yani vajinismusu yendiğim ay 5 gün gecikmiştide hamile sandım kendimi :) çok komiğim yaaa, hiç gecikmezde benimkisi :)bende gidip ertesi günü hapı almışım sanki hemen olacak ayrıca bırak olsun işte akıll akıılll :)
Bende almistim simdi ne kadar pismanim.ustelik hic tehlikeli zaman da degildi.tabi nerden bilicem hic bseden haberim yoktubende gidip ertesi günü hapı almışım sanki hemen olacak ayrıca bırak olsun işte akıll akıılll :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?