2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

dedem ankara da ananem rizedeymiş ve ananemin nerdeyse her yıl bir çocuğu var 4 tane :) ne diyim ben şimdi bu duruma,ben hiç olmazsa haftasonları görüyorum ama onda da olmuyor :)

Canimnsakaryada degilim brn ankaradayim ☺ ben de bitkisel cozeyim.istedim aslanpencrsi aldim ama devamli icemedim.. sevindim seninki gayet kontrol altinda..

aminnn kaygılım inşallah gönülden amin bu güzel dileklerine duana :)

işte insan bilmiyorki, korunmazsan hemen olacak zannediyorsun ne tuhaf, korunmadığım ilk ay yani vajinismusu yendiğim ay 5 gün gecikmiştide hamile sandım kendimi :) çok komiğim yaaa, hiç gecikmezde benimkisi :)

inşallah güzel sebeplerden yine gecikir :) yum geçeli bir hafta mı oldu değerlendirdiniz mi?:)

Canimnsakaryada degilim brn ankaradayim ☺ ben de bitkisel cozeyim.istedim aslanpencrsi aldim ama devamli icemedim.. sevindim seninki gayet kontrol altinda..
tatlım ankara sakarya kızılay yani, bende ankaradayım ya :) aslanpençesini 2 bardak deniyor ama gün içi iş yerinde zor akşam mutlaka bir bardak demleyip içiyorum,sanada şifa olsun inşallahh

Bende almistim simdi ne kadar pismanim.ustelik hic tehlikeli zaman da degildi.tabi nerden bilicem hic bseden haberim yoktu

aynen öyle bende nerden bileyim oysa hamile kalmayacaktım zaten belkide :) ahh biz ahh doktora çocuk istemiyoruz diyorum iki ay sonra hamileyim diyorum doktorada yazık :):)

bende gidip ertesi günü hapı almışım sanki hemen olacak ayrıca bırak olsun işte akıll akıılll :)
Herşey tecrübe bacım..
bende gidip ertesi günü hapı almışım sanki hemen olacak ayrıca bırak olsun işte akıll akıılll :)
Belki de tutacaktı.. ama kısmet işte.. Önümüzdeki güzel anlardan birinde tutacak inşaAllah

13 ile 15 te oldu değerlendirme bu kadar bizde onada şükür bazen hiç denk gelmiyor :)

bencede gayet güzel günlerde olmuş eğer hayırlısıysa rabbim isterse olur neden olmasın :) bende hamiş haberi aldım h sonu kızın kisti varmış gebelik değeri yüksek çıkmış ama ultrasonda görülmemiş meğer kistin arkasına saklanımş kese işte böyle tatlı şeylerde oluyor :)

aynen öyle bende nerden bileyim oysa hamile kalmayacaktım zaten belkide :) ahh biz ahh doktora çocuk istemiyoruz diyorum iki ay sonra hamileyim diyorum doktorada yazık :):)
Ben de evlendikten 4 gün sonra hastalanmıştım.. isteseydim de olamazmışım zaten :)

BENİM YUMURTALIKLARIM AĞRIYO KESİN BUGÜN YARIN ÇATLARR BEN TAKİP ETMİYİM EN İYİSİ DEĞİL TOPİC FORUM BIKTI BENİM AĞRILARIMDAN HER GÜN AYNI TELAŞ AĞRIYO ÇATLAMADI KOYU ÇİZGİ GÖRÜNMEDİ

Kızlar günaydın gelemedim 2 gün çok yoğun bir misafir trafiğim vardı. Yeni hamişler var mı kimlerin batı yakın?

valla çok güsel bir haber, bebişle birlikte kisttende kurtulur hem :) maşşallahh darısı başımıza darısı başımıza Rabbim nasip etse :)

inşallah bata ne kadar kaldı senin ?

24 ü canım.. Tabi geçen gün(16 sında ) gelen pembelik ve 18 inde gelen hafif kahverengimsi akıntılarım hariç.. :)
Kafa karıştırıcı oldu biraz ama.. hormonlarım da benim gibi oynak işte..

Kızlar günaydın gelemedim 2 gün çok yoğun bir misafir trafiğim vardı. Yeni hamişler var mı kimlerin batı yakın?

günaydın lovely :) ohh misafirler muhabbet sohbet iyi olmuştur :) evett var hilal hamişşş haftaya güzel başladıkk :) seninde şafak 6 sanırım :)

24 ü canım.. Tabi geçen gün(16 sında ) gelen pembelik ve 18 inde gelen hafif kahverengimsi akıntılarım hariç.. :)
Kafa karıştırıcı oldu biraz ama.. hormonlarım da benim gibi oynak işte..
jasmine53 batdaşmışız :) ohooo hormon oynaklığında benimkilerin üüzerine yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…