- 12 Ağustos 2014
- 5.223
- 9.015
- 248
- 43
dedem ankara da ananem rizedeymiş ve ananemin nerdeyse her yıl bir çocuğu var 4 tane :) ne diyim ben şimdi bu duruma,ben hiç olmazsa haftasonları görüyorum ama onda da olmuyor :)Aynı gnü denk geitrebilmek büyük marifet.. Vallahi eskiden analarımız hatta babaanne lerimiz zamanında, erkekler büyük şehirlere giderlermiş çalışmak için, istanbul vs,.. hatunların herifleriyle son haret gidermelerinde hamile kalırlarmış..
bunun en büyük kanıtı da, bizim orda kış ayında doğan çocuklar çoktur.. hele ki babamların annemlerin zamanında çoğunluk kış çocuğu :) :)
Canimnsakaryada degilim brn ankaradayim ☺ ben de bitkisel cozeyim.istedim aslanpencrsi aldim ama devamli icemedim.. sevindim seninki gayet kontrol altinda..tatlım ilacı ilk kullandığım ay 124 ten 1,51 e düşmüş, işte sonra bıraktım zaten birde bu ay reglin 12. günü ölçüldü 3,54 çıkmış iyi yani çünkü göğsüm acıyordu, özellikle soldaki. dr. baktı Allah tan kist falan yok en azından henüz. o zaman hayıt tohumu alacaksın sakaryada iyi bir aktar var orada hepsi taze onu içip prl yi düşürücen. adaçayınıda iç limonla. hayıt çok çok faydalıymış, agnucaston da hayıt tohumundan yapılıyormuş. bende gidicem gene dr. bu reglimde baksın bakalım fsh yükselişteydi prl ne alemde, aslanpençesi içiyorum bende :) şifa olur inşallahh
aminnn kaygılım inşallah gönülden amin bu güzel dileklerine duana :)en en güzeli ov bakmadan olduğu gibi olması durumunuz zormuş gerçekten ama yeterki böyle zorluk olsun allah sağlık versin sonradan hep birarada olunca öyle güzel gelecekki inşallah tüm hafta tüm ay tüm yıl tüm ömür bir arada olursunuz :))
işte insan bilmiyorki, korunmazsan hemen olacak zannediyorsun ne tuhaf, korunmadığım ilk ay yani vajinismusu yendiğim ay 5 gün gecikmiştide hamile sandım kendimi :) çok komiğim yaaa, hiç gecikmezde benimkisi :)
tatlım ankara sakarya kızılay yani, bende ankaradayım ya :) aslanpençesini 2 bardak deniyor ama gün içi iş yerinde zor akşam mutlaka bir bardak demleyip içiyorum,sanada şifa olsun inşallahhCanimnsakaryada degilim brn ankaradayim ☺ ben de bitkisel cozeyim.istedim aslanpencrsi aldim ama devamli icemedim.. sevindim seninki gayet kontrol altinda..
Bende almistim simdi ne kadar pismanim.ustelik hic tehlikeli zaman da degildi.tabi nerden bilicem hic bseden haberim yoktu
13 ile 15 te oldu değerlendirme bu kadar bizde onada şükür bazen hiç denk gelmiyor :)inşallah güzel sebeplerden yine gecikir :) yum geçeli bir hafta mı oldu değerlendirdiniz mi?:)
Herşey tecrübe bacım..bende gidip ertesi günü hapı almışım sanki hemen olacak ayrıca bırak olsun işte akıll akıılll :)
Belki de tutacaktı.. ama kısmet işte.. Önümüzdeki güzel anlardan birinde tutacak inşaAllahbende gidip ertesi günü hapı almışım sanki hemen olacak ayrıca bırak olsun işte akıll akıılll :)
13 ile 15 te oldu değerlendirme bu kadar bizde onada şükür bazen hiç denk gelmiyor :)
SAkarya tabi ilahi ben ☺☺ oh hemsoymusuz ne guzel amin canim inşallah. .tatlım ankara sakarya kızılay yani, bende ankaradayım ya :) aslanpençesini 2 bardak deniyor ama gün içi iş yerinde zor akşam mutlaka bir bardak demleyip içiyorum,sanada şifa olsun inşallahh
Herşey tecrübe bacım..
Belki de tutacaktı.. ama kısmet işte.. Önümüzdeki güzel anlardan birinde tutacak inşaAllah
Ben de evlendikten 4 gün sonra hastalanmıştım.. isteseydim de olamazmışım zaten :)aynen öyle bende nerden bileyim oysa hamile kalmayacaktım zaten belkide :) ahh biz ahh doktora çocuk istemiyoruz diyorum iki ay sonra hamileyim diyorum doktorada yazık :):)
Ben de evlendikten 4 gün sonra hastalanmıştım.. isteseydim de olamazmışım zaten :)
valla çok güsel bir haber, bebişle birlikte kisttende kurtulur hem :) maşşallahh darısı başımıza darısı başımızabencede gayet güzel günlerde olmuş eğer hayırlısıysa rabbim isterse olur neden olmasın :) bende hamiş haberi aldım h sonu kızın kisti varmış gebelik değeri yüksek çıkmış ama ultrasonda görülmemiş meğer kistin arkasına saklanımş keseişte böyle tatlı şeylerde oluyor :)
:) olsun tatlım olsun hemşoyuz ya :)SAkarya tabi ilahi ben ☺☺ oh hemsoymusuz ne guzel amin canim inşallah. .
inşallah bata ne kadar kaldı senin ?
Kızlar günaydın gelemedim 2 gün çok yoğun bir misafir trafiğim vardı. Yeni hamişler var mı kimlerin batı yakın?
24 ü canım.. Tabi geçen gün(16 sında ) gelen pembelik ve 18 inde gelen hafif kahverengimsi akıntılarım hariç.. :)
Kafa karıştırıcı oldu biraz ama.. hormonlarım da benim gibi oynak işte..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?