2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

24 ü canım.. Tabi geçen gün(16 sında ) gelen pembelik ve 18 inde gelen hafif kahverengimsi akıntılarım hariç.. :)
Kafa karıştırıcı oldu biraz ama.. hormonlarım da benim gibi oynak işte..

sonra tamamen kesildi mi o kahverengilik ay heyecan yaptım şimdi bata da bi şey kalmamış ::) innnnşallahh :)

dedem ankara da ananem rizedeymiş ve ananemin nerdeyse her yıl bir çocuğu var 4 tane :) ne diyim ben şimdi bu duruma,ben hiç olmazsa haftasonları görüyorum ama onda da olmuyor :)
Örnekler birbirine çok yakın bacım.. Ben de Rizeliyim..
Her sene hamile kalan da var.. Babaannemin toplamda 10 tane bebeği olmuş ya düşüktü, ya doğunca vefat edendi.. geriya 4 tane kalmış

sonra tamamen kesildi mi o kahverengilik ay heyecan yaptım şimdi bata da bi şey kalmamış ::) innnnşallahh :)
yok kuzum yaa.. soğan kürü yapıyorum 2 aydır.. ondan sebep böyle oluyorum muhtemelen ben zaten en sonunda, c.teesi sinirlendim: dedim bırakıyorum seni soğan kürü.. adet olmayı bekliyorum, tahlillerimi yaptığrıp, tedavi neyse olucam

Ama nasipten öteye de köy yok yane ...

dedem ankara da ananem rizedeymiş ve ananemin nerdeyse her yıl bir çocuğu var 4 tane :) ne diyim ben şimdi bu duruma,ben hiç olmazsa haftasonları görüyorum ama onda da olmuyor :)
Doğru.. buna da şükür.. İnşallah o tatlı anlardan birinde güzel bir meyveniz olur .. :)

evet evet öyle de yine de bekliyoruz bakalım sen şeker pancarım hadi bakalım 24 24 :)

günaydın kızlarrrr biraz tünaydın oldu ama....sular kesik evde yaa offf ya of hiç sevmediğim iş .....nasılsınız bakalım var mı yani hamiş

evet çok güzel inşallah canım inşallah ben inanıyorum sende öyle teste tahlile giderken pat diye öğrenivereceksin :)
inşallah, bat geçmeden test yapmak yok, zaten kırmızıyı görmek tertemiz test görmekten daha iyi oluyor bana :) benimkilerde az ama öz oluyor zamanında oluyor birde maşallahhh :)

Günaydın kızlar inşallah güzel bol hamiş ve güzel haberli bir hafta olur, sabah yum testimi ilk kez deniyeyim dedim bugün 8.gün ve 2. çizgi çıktı bu erken yumurtlayacağım anlamına mı geliyor acaba 6. gün çalışma olmuştu 2 gün arayla çalışma yapıcam yarında doktor randevum var tekrar bir hormon testi yaptırayım diyorum bu sefer aile hekimliğine gidiyorum. pufff çok konuştum yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…