valla çok güsel bir haber, bebişle birlikte kisttende kurtulur hem :) maşşallahh darısı başımıza darısı başımızaRabbim nasip etse :)
24 ü canım.. Tabi geçen gün(16 sında ) gelen pembelik ve 18 inde gelen hafif kahverengimsi akıntılarım hariç.. :)
Kafa karıştırıcı oldu biraz ama.. hormonlarım da benim gibi oynak işte..
Örnekler birbirine çok yakın bacım.. Ben de Rizeliyim..dedem ankara da ananem rizedeymiş ve ananemin nerdeyse her yıl bir çocuğu var 4 tane :) ne diyim ben şimdi bu duruma,ben hiç olmazsa haftasonları görüyorum ama onda da olmuyor :)
yok kuzum yaa.. soğan kürü yapıyorum 2 aydır.. ondan sebep böyle oluyorum muhtemelen bensonra tamamen kesildi mi o kahverengilik ay heyecan yaptım şimdi bata da bi şey kalmamış ::) innnnşallahh :)
Doğru.. buna da şükür.. İnşallah o tatlı anlardan birinde güzel bir meyveniz olur .. :)dedem ankara da ananem rizedeymiş ve ananemin nerdeyse her yıl bir çocuğu var 4 tane :) ne diyim ben şimdi bu duruma,ben hiç olmazsa haftasonları görüyorum ama onda da olmuyor :)
yok kuzum yaa.. soğan kürü yapıyorum 2 aydır.. ondan sebep böyle oluyorum muhtemelen benzaten en sonunda, c.teesi sinirlendim: dedim bırakıyorum seni soğan kürü.. adet olmayı bekliyorum, tahlillerimi yaptığrıp, tedavi neyse olucam
Ama nasipten öteye de köy yok yane ...
inşallah, bat geçmeden test yapmak yok, zaten kırmızıyı görmek tertemiz test görmekten daha iyi oluyor bana :) benimkilerde az ama öz oluyor zamanında oluyor birde maşallahhh :)evet çok güzel inşallah canım inşallah ben inanıyorum sende öyle teste tahlile giderken pat diye öğrenivereceksin :)
ohoo... aslında sinyal gelmiş: akışına bırakın ben geliyorum demiş bebik ama yetişememişbizde ilk kondom vardı patlamış koşa koşa banyoya gitmiştim
aynnen tatlım , evet hemşehriyizzz hemde batdaşÖrnekler birbirine çok yakın bacım.. Ben de Rizeliyim..
Her sene hamile kalan da var.. Babaannemin toplamda 10 tane bebeği olmuş ya düşüktü, ya doğunca vefat edendi.. geriya 4 tane kalmış
:) bir yandan güzel canım gecikince umutlar daha yükseliyorevet tatlım hayırlısı olsun hiç bu kadar erken beklemiyordum adeti milletin stresten gecikir benimki önden önden geliyor
Huu huuu.. iyiymiş.. Hadi bakalım inşaAllah kırmızıya yakalanmadan bir hızla geçer gidersin tatlım
Bizde vajiyi yendikten sonra 1-2 defa kullandik ben tiksindim ondan beceremedik sonrada hic korunmadik zatenbizde ilk kondom vardı patlamış koşa koşa banyoya gitmiştim
Ohoo.. hemşomaynnen tatlım , evet hemşehriyizzz hemde batdaş
Gunaydin canim hilal hamisgünaydın kızlarrrr biraz tünaydın oldu ama....sular kesik evde yaa offf ya of hiç sevmediğim iş .....nasılsınız bakalım var mı yani hamiş
bizde kullandık ama beceriksiz çıktık o konuda bende merakımdan 1 tanesini aldım içine su doldurdum kocaman olduuBizde vajiyi yendikten sonra 1-2 defa kullandik ben tiksindim ondan beceremedik sonrada hic korunmadik zaten
Tünaydııınnn :)Gunaydin fistiklar nasilsiniz bakim
ohh oh iyi iyi allah artırsınGunaydin canim hilal hamis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?