2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

bizde kullandık ama beceriksiz çıktık o konuda bende merakımdan 1 tanesini aldım içine su doldurdum kocaman olduu deney yaptım bağladım onu bayağı su topu gibi kullanılıyor
hahahaha... ünv. de icatlarla ilgili bir deney vardı.. Sivrizekalı 2 arkadaş, kondomu hava ile doldurup içine bir yumurta koymuşlardı..
dediğin gibi yumuşak bir top gibi olduğu için, yumurta hiç kırılmamıştı.. ama yarışma sırasında sert müdahale nedeniyle, yalan olmuştu tabe

günaydın lovely :) ohh misafirler muhabbet sohbet iyi olmuştur :) evett var hilal hamişşş haftaya güzel başladıkk :) seninde şafak 6 sanırım :)

Sen söyleyince takvime baktım yeminle bugün ayın kaçı diye. O kadar az mı kaldı dedim. Daha 8 gün varmış ama.

Hilalcim tebrik ediyorum canım. Çok mutlu oldum. hilal1653

Bende 8.gun baslamistim her zaman silik cizgi olur canim.onemli olan ikisininde ayni koyulukta olmasi.

inşallah, bat geçmeden test yapmak yok, zaten kırmızıyı görmek tertemiz test görmekten daha iyi oluyor bana :) benimkilerde az ama öz oluyor zamanında oluyor birde maşallahhh :)

çok önemli çok zamanında olması benim gibi bi 31 bi 35 bi 34 günde bir olmakta zor ya herro ya merro ya kırmızı ya bebiş tam günü tam zamanında

Tüm gün dışardaki net yok giremedim yedim kendimi. Kan verdim değer 40.45 çıktı bat a 2 gun var iyi bir değeri bilmiyorum
güzel canım ınsallah benım adetıme 1 gun varken 80 cıkmıstı sorun yoktur ınsallah yan bugun artmıstır merak etme yarın bıda verırsın 2 kat arttıysa sorun yoktur zaten Allah ın ıznı ıle

bizde kullandık ama beceriksiz çıktık o konuda bende merakımdan 1 tanesini aldım içine su doldurdum kocaman olduu deney yaptım bağladım onu bayağı su topu gibi kullanılıyor
Allah iyiligini versin nerden aklina geldi bende merak ettim kullandik midem bulandi evde var halaen oyle duruyor bende su topumu yapsam

sen hamiş değil misin 2.çizgi çıkar 2.çizgi ilk çıkandan koyu olduğu gün yumurtlayacaksın demektir miş:)

Allah ımmm bizim bu zamana kadar korunmamız bile çok acayip yani aslında görünüşte hemen çocuğumuz olmalıymış bizim, korunmaktan bu kadar mı uzak olunulur

bizde kullanamayanlardanız 6 ay kadar korunduk çekilme yoluyla artık öyle b sıkıntı da yok

hiç mi yeden su koymazsın :) içme suyuyla yıkarsın artık değerli cildini
içme suyu vardA ONU buzdolabının cesmesine doldurmuşum ....üşürüm :) öyle su kesintisi olmuyodu burda 2 gündür acayip yağmur yağıyo ağrıza oldu heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…