günaydın kızlarrrr biraz tünaydın oldu ama....sular kesik evde yaa offf ya of hiç sevmediğim iş .....nasılsınız bakalım var mı yani hamiş
bağla bağla benimde çok hoşuma gidiyor herşeye bir kulp takmakOhoo.. hemşombu bi işaret mi acaba ?
Herşeyi de birbirine bağlar oldum.. halimi hiç beğenmiyorum
hahahaha... ünv. de icatlarla ilgili bir deney vardı.. Sivrizekalı 2 arkadaş, kondomu hava ile doldurup içine bir yumurta koymuşlardı..bizde kullandık ama beceriksiz çıktık o konuda bende merakımdan 1 tanesini aldım içine su doldurdum kocaman olduudeney yaptım bağladım onu bayağı su topu gibi kullanılıyor
günaydın lovely :) ohh misafirler muhabbet sohbet iyi olmuştur :) evett var hilal hamişşş haftaya güzel başladıkk :) seninde şafak 6 sanırım :)
Bende 8.gun baslamistim her zaman silik cizgi olur canim.onemli olan ikisininde ayni koyulukta olmasi.Günaydın kızlarinşallah güzel bol hamiş ve güzel haberli bir hafta olur, sabah yum testimi ilk kez deniyeyim dedim bugün 8.gün ve 2. çizgi çıktı bu erken yumurtlayacağım anlamına mı geliyor acaba 6. gün çalışma olmuştu 2 gün arayla çalışma yapıcam yarında doktor randevum var tekrar bir hormon testi yaptırayım diyorum bu sefer aile hekimliğine gidiyorum. pufff çok konuştum yaa
sabah sabah kabu gibi yüzümü bile yıkayamadımsusuzluk çok zortünaydın :) evet hilal hamişşş :)
inşallah, bat geçmeden test yapmak yok, zaten kırmızıyı görmek tertemiz test görmekten daha iyi oluyor bana :) benimkilerde az ama öz oluyor zamanında oluyor birde maşallahhh :)
evet benimki beni umutlandırmadan sonlandırdı olayı:) bir yandan güzel canım gecikince umutlar daha yükseliyor
ohoo... aslında sinyal gelmiş: akışına bırakın ben geliyorum demiş bebik ama yetişememiş
güzel canım ınsallah benım adetıme 1 gun varken 80 cıkmıstı sorun yoktur ınsallah yan bugun artmıstır merak etme yarın bıda verırsın 2 kat arttıysa sorun yoktur zaten Allah ın ıznı ıleTüm gün dışardaki net yok giremedim yedim kendimi. Kan verdim değer 40.45 çıktı bat a 2 gun var iyi bir değeri bilmiyorum
bizde kullandık ama beceriksiz çıktık o konuda bende merakımdan 1 tanesini aldım içine su doldurdum kocaman olduudeney yaptım bağladım onu bayağı su topu gibi kullanılıyor
Gunaydin battasim ve gebedasim.Gunaydin fistiklar nasilsiniz bakim
Günaydın kızlarinşallah güzel bol hamiş ve güzel haberli bir hafta olur, sabah yum testimi ilk kez deniyeyim dedim bugün 8.gün ve 2. çizgi çıktı bu erken yumurtlayacağım anlamına mı geliyor acaba 6. gün çalışma olmuştu 2 gün arayla çalışma yapıcam yarında doktor randevum var tekrar bir hormon testi yaptırayım diyorum bu sefer aile hekimliğine gidiyorum. pufff çok konuştum yaa
Allah ımmm bizim bu zamana kadar korunmamız bile çok acayip yani aslında görünüşte hemen çocuğumuz olmalıymış bizim, korunmaktan bu kadar mı uzak olunulurbizde kullandık ama beceriksiz çıktık o konuda bende merakımdan 1 tanesini aldım içine su doldurdum kocaman olduudeney yaptım bağladım onu bayağı su topu gibi kullanılıyor
sabah sabah kabu gibi yüzümü bile yıkayamadım
bizde kullanamayanlardanız 6 ay kadar korunduk çekilme yoluylabizde kullandık ama beceriksiz çıktık o konuda bende merakımdan 1 tanesini aldım içine su doldurdum kocaman olduudeney yaptım bağladım onu bayağı su topu gibi kullanılıyor
Bizde vajiyi yendikten sonra 1-2 defa kullandik ben tiksindim ondan beceremedik sonrada hic korunmadik zaten
inş seninki güzel haberi veriri canım :)Canim
Daha ne erken gelmiş iste ben bu ay sastim kaldim
içme suyu vardA ONU buzdolabının cesmesine doldurmuşum ....üşürüm :) öyle su kesintisi olmuyodu burda 2 gündür acayip yağmur yağıyo ağrıza oldu heraldehiç mi yeden su koymazsın :)içme suyuyla yıkarsın artık değerli cildini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?