2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Gunaydin battasim ve gebedasim.
Iyiyiz 5 gunluk mesaiden sonra bitmis bi haldeyim bekliyoruz artik.sende durumlar nasil catlattinmi yumosu
Dunku testim bayagi silik cikti catladi sanirim dun gece calisma yapamadik ablama yemege gittik gec geldik biz bu ay hep gun asiri oldu bakalim kismet insallah tutunmuslardir bebisimiz canim gebedas olalim artik

Bende 8.gun baslamistim her zaman silik cizgi olur canim.onemli olan ikisininde ayni koyulukta olmasi.
Anladım teşekkürler canımcığım bu ayda bunu deneyeyimdedim yum testi ile hamile kalanlar hiç de küçümsenecek sayıda değil rabbimim izniyle inşallah hamiş kalırız hepimiz ( koçiş diyor deney yapıyorsun galiba yine bende yok bilimse çalışıyorum dedim ) bebiş olsunda acayip galiba anne olma saatim gelmiş kafamı nereye çevirsem hamiş var üst katımda oturan ikiz bebek bekliyor alt katında hamiş var doğum yapanlar var etrafım yeni anne ve hamişlerle çevrili haftasonu ikiz bebek bekleyen arkadaş dedi senin için dua ediyorum diye ayyy çok sevindirik oldum ALLAH razı olsun dedim isteyen tüm çiftlere inşallah nasip olsun diye konuşma geçtiydi aramızda

Sen söyleyince takvime baktım yeminle bugün ayın kaçı diye. O kadar az mı kaldı dedim. Daha 8 gün varmış ama.

Hilalcim tebrik ediyorum canım. Çok mutlu oldum. @hilal1653

ooo bu moddasın yani öyleyse çok sevindim :) ben diyorum siz bırakın ben takip ederim diye siz sadece çalışın diye

çok önemli çok zamanında olması benim gibi bi 31 bi 35 bi 34 günde bir olmakta zor ya herro ya merro ya kırmızı ya bebiş tam günü tam zamanında
Eğer hep öyle oluyorsan, belki de senin bünyenin normali budur?.. Olabilir yani

sen hamiş değil misin 2.çizgi çıkar 2.çizgi ilk çıkandan koyu olduğu gün yumurtlayacaksın demektir miş:)
yok canım hamiş değilimhımm o zaman benim yumurta ısınmaya başlamış kaynayınca pıtt çatlayacak 2. çizgi belirgin çıktı ama dediğin gibi koyulukta değildi ben devam edeyim belkide umduğumdan erken çatlar kaçırmamak lazım yumoşları çatlasın yumlar gelsin bebişlerrr

Iyi teyzesi persembe yada cuma gunu ikili test randevum var onu bekliyoruz:)
Allah ıyılık versın canım daha ıyı olun masallah zaman nasılda gecıyor 12 haftandasın kuzum daha dun gıbı yenı ogrendıgımız gun :)

Dunku testim bayagi silik cikti catladi sanirim dun gece calisma yapamadik ablama yemege gittik gec geldik biz bu ay hep gun asiri oldu bakalim kismet insallah tutunmuslardir bebisimiz canim gebedas olalim artik
Evet olalim artik.annemle konustu az once.esimin ananesi patavatsiz kari zavalli kadina "kizina soyle bebek yapsin"demis.ay bi sinir oldum.annemde bse soylemedi onlar bilir ben karismam demis.var bi tane 3 aylik onu sevsinler bana dokunmasinlar.insallah bu ay olur.bende milletin dirdirindan kurtulurum

Benimde oyle etrafim hamile bebek kayniyor.bi ben cirkin ordek yavrusu gbiyim

ben seni sfkaydınla karıştırdım hamişsin diye inşallahhh karışıklık gerçek olur sende hamiş olursun :)) bugün yarn da yap anlarsın hep aynı koyulukta olursa daha çatlamamış demektir :) hadi hayırlısı:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…