ooo bu moddasın yani öyleyse çok sevindim :) ben diyorum siz bırakın ben takip ederim diye siz sadece çalışın diye
tekrar yatağa gir diyosungelmez mi bilmem şanslı değilsen gidersin su alır gelirsin bi bkaarsın gelmiş kulaklarımı çınlatırsınsen soğuk su da içme :)
elisa iyiyiz sağol sen nasılsın nasıl oldun?
Aynen canim banada gina geldi etrafin baskisinda sanki bizim elimizde olan bisey marketten alacagiz sanki bebegi bosver sen takma onlari bana neler dediler bi bilsen yumurtam cilkmis tembelmisim utanmam gerekiyormus cocuk yapmadigim icin off bu insanlarin cenesini kapatiriz insallah en kisa zamandaEvet olalim artik.annemle konustu az once.esimin ananesi patavatsiz kari zavalli kadina "kizina soyle bebek yapsin"demis.ay bi sinir oldum.annemde bse soylemedi onlar bilir ben karismam demis.var bi tane 3 aylik onu sevsinler bana dokunmasinlar.insallah bu ay olur.bende milletin dirdirindan kurtulurum
Benimde oyle etrafim hamile bebek kayniyor.bi ben cirkin ordek yavrusu gbiyim
Yok canım bu ay takvimle işim yok. Saldım gitti eskiden benim istediğim günlerde çalışma olmayıncada üzülüyordum dün mesela yine düşündüğüm bir gündü ama olmadı vurdum kafayı uyudum zaten çok yorulmuştum haftasonu hiç takmadım keyfimiz ne zaman isterse.
İyiyim tatlim sen nasilsin ben 15. Gunde gordum pozitifi canim 16. Gunde hafif silikti benim dongum 30 gun
tekrar yatağa gir diyosunanladım tamam soğuk su neden içmim o da mı çoçuğa engel...akşam eşim cips yeme çok zararlı falan diyo turşu da yeme engelmiş sirkeli şeyler hep sevdiğim seyler zararlı oluyo deedim ooo ölim bari
İyiyim tatlim sen nasilsin ben 15. Gunde gordum pozitifi canim 16. Gunde hafif silikti benim dongum 30 gun
iyiyim canım cok sukur sorunlarımızı hallettık yum haftasındayım kuzum :) heyecan dorukta esıme kendını bana bırkaacaksın dedım :)
bende öyle yaptım 5,10,14,16 artık ne zaman olursa eşim isemiyor yorgunsa ben havamda değilsem genelde havamdayımzorlamıyorum olsun diye en başından beri böyle takıldım zaten :)
Ben fabrikaya siparişi verdim ama yapımı uzun sürüyor diye cevap veriyorumAynen canim banada gina geldi etrafin baskisinda sanki bizim elimizde olan bisey marketten alacagiz sanki bebegi bosver sen takma onlari bana neler dediler bi bilsen yumurtam cilkmis tembelmisim utanmam gerekiyormus cocuk yapmadigim icin off bu insanlarin cenesini kapatiriz insallah en kisa zamanda
aaaayyyyyçok sevindim ya hadiii çalışmalar başlasınnn:)
Bende öyle oldum bu ay yuppiiii.
bal tarçın çörekotunu bende yapayım dedim ama 2. gün midem kaldırmadı çıkardım, eşimle beraber keçi boynuzu pekmezi kullanıyorum acaba oda işe yararmıki incir kürümde bugün ilk devre bitiyor 1 hafta ara başlıyorHım anladım canım hanı bız bu au bal tarcın corek otuyapmıstım onu yapanların bazıalrında erken yumurtlama oluyormusta onu merak ettım sende oldumu dıye benım dongum 28 ben yıne 14 gun yumurtlarım snaıırm
Bende evlenmeden önce hep öyle olurdum hatta benim bitiş-başlangız arası tam 1 ay olurdu..35 günü geçmeden olsunda sıkıntı yok benim için alıştım artık :)
Evet bende okumustum onu ama benki ayni gunde oluyor 3 aydir yapiyorum testi 15. Gunde goruyorum poxitifi hadi insallah guzel haberler verirsin kasimda canimHım anladım canım hanı bız bu au bal tarcın corek otuyapmıstım onu yapanların bazıalrında erken yumurtlama oluyormusta onu merak ettım sende oldumu dıye benım dongum 28 ben yıne 14 gun yumurtlarım snaıırm
bal tarçın çörekotunu bende yapayım dedim ama 2. gün midem kaldırmadı çıkardım, eşimle beraber keçi boynuzu pekmezi kullanıyorum acaba oda işe yararmıki incir kürümde bugün ilk devre bitiyor 1 hafta ara başlıyor
Evet bende okumustum onu ama benki ayni gunde oluyor 3 aydir yapiyorum testi 15. Gunde goruyorum poxitifi hadi insallah guzel haberler verirsin kasimda canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?