2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

ooo bu moddasın yani öyleyse çok sevindim :) ben diyorum siz bırakın ben takip ederim diye siz sadece çalışın diye

Yok canım bu ay takvimle işim yok. Saldım gitti eskiden benim istediğim günlerde çalışma olmayıncada üzülüyordum dün mesela yine düşündüğüm bir gündü ama olmadı vurdum kafayı uyudum zaten çok yorulmuştum haftasonu hiç takmadım keyfimiz ne zaman isterse.

gelmez mi bilmem şanslı değilsen gidersin su alır gelirsin bi bkaarsın gelmiş kulaklarımı çınlatırsın sen soğuk su da içme :)
tekrar yatağa gir diyosun anladım tamam soğuk su neden içmim o da mı çoçuğa engel...akşam eşim cips yeme çok zararlı falan diyo turşu da yeme engelmiş sirkeli şeyler hep sevdiğim seyler zararlı oluyo deedim ooo ölim bari

Aynen canim banada gina geldi etrafin baskisinda sanki bizim elimizde olan bisey marketten alacagiz sanki bebegi bosver sen takma onlari bana neler dediler bi bilsen yumurtam cilkmis tembelmisim utanmam gerekiyormus cocuk yapmadigim icin off bu insanlarin cenesini kapatiriz insallah en kisa zamanda

Benimde oyle etrafim hamile bebek kayniyor.bi ben cirkin ordek yavrusu gbiyim

Koptum bu yoruma. Cts eşimin kuzeni bizdeydi eşi hamile 6.5 aylık bir tekme atıyor benim elimi tutuyor hemen karnına koyuyor ben de garip garip bakıyorum işte tamda söylediğin gibi hissettim kendimi.

bende öyle yaptım 5,10,14,16 artık ne zaman olursa eşim isemiyor yorgunsa ben havamda değilsem genelde havamdayım zorlamıyorum olsun diye en başından beri böyle takıldım zaten :)

uyuma daha bu saatte tv ye fln bak su gelene kadar :) soğuk su anlamazsın üşütürsün ne bileyim bi çok şeye neden ollur içme daha :)

İyiyim tatlim sen nasilsin ben 15. Gunde gordum pozitifi canim 16. Gunde hafif silikti benim dongum 30 gun

Hım anladım canım hanı bız bu au bal tarcın corek otuyapmıstım onu yapanların bazıalrında erken yumurtlama oluyormusta onu merak ettım sende oldumu dıye benım dongum 28 ben yıne 14 gun yumurtlarım snaıırm

Ben fabrikaya siparişi verdim ama yapımı uzun sürüyor diye cevap veriyorumsanki puff diye olacak hemen

aaaayyyyy çok sevindim ya hadiii çalışmalar başlasınnn:)

tesekkur ederım kuzum sagol baslasın kuzum baslasın ınsallah bebısımbu kadar calısmaya dayanamazda gelır degısık stratejıler uygulamakgelıyor ıcımden kaygılıcım her zaman 8-9 arası olan ılıskı saatımı gece yarısına alacagım :)

Bende öyle oldum bu ay yuppiiii.

annene bakma sen o ununu elemiş eleğini asmış :):) bende dün düğüne gittim çocuğu olanlar hep koşturup duruyorlar ama sonra dedim ben çocuğu doğurana kadar onlarınki büyümüş olacak gençken atlatmak daha iyi uğraşmak her şey daha kolay :) seninde öyle oldu da ben birinde pozisyon yanlış diğerinde hemen tualete gittim birinden iş çıkmaz

bal tarçın çörekotunu bende yapayım dedim ama 2. gün midem kaldırmadı çıkardım, eşimle beraber keçi boynuzu pekmezi kullanıyorum acaba oda işe yararmıki incir kürümde bugün ilk devre bitiyor 1 hafta ara başlıyor

35 günü geçmeden olsunda sıkıntı yok benim için alıştım artık :)
Bende evlenmeden önce hep öyle olurdum hatta benim bitiş-başlangız arası tam 1 ay olurdu..
ama enteresandır, evendikten sonra normal periyod a döndü.. :) şükür Rabbim e.. :)

Evet bende okumustum onu ama benki ayni gunde oluyor 3 aydir yapiyorum testi 15. Gunde goruyorum poxitifi hadi insallah guzel haberler verirsin kasimda canim

Hım valla canım hıc bılmyorumkı bal tarcın corekotunu ben oek zorlanmadan yedım corekotunun hafıf acısı oluyor gıbı hemen uzerıne su ıcıyorum ben senın yaptıklarında faydalı dıye bılıyorum sıfa olur vesıle olur ınsallah

Evet bende okumustum onu ama benki ayni gunde oluyor 3 aydir yapiyorum testi 15. Gunde goruyorum poxitifi hadi insallah guzel haberler verirsin kasimda canim

Benımde muhtelemen 14 olur dıye dusunuyorum canım ben bu hafta kafamda ılıskı planı tasarladım 12 14 15 16 ful calısmayı dusunuyorum gerısıde ne zaman ıstersek olur ınsallah kasımda guzel haberler verecegız canım hep bırlıkte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…