Ben fabrikaya siparişi verdim ama yapımı uzun sürüyor diye cevap veriyorumsanki puff diye olacak hemen
Neden bukadar anlayissiz ve acimadiz oluyolar bilemiyorumAynen canim banada gina geldi etrafin baskisinda sanki bizim elimizde olan bisey marketten alacagiz sanki bebegi bosver sen takma onlari bana neler dediler bi bilsen yumurtam cilkmis tembelmisim utanmam gerekiyormus cocuk yapmadigim icin off bu insanlarin cenesini kapatiriz insallah en kisa zamanda
Him tam gunleri guzel degerlendir canim gelsin minnosumuz gobuslerimize insallah hepimiz hamis oluruzBenımde muhtelemen 14 olur dıye dusunuyorum canım ben bu hafta kafamda ılıskı planı tasarladım 12 14 15 16 ful calısmayı dusunuyorum gerısıde ne zaman ıstersek olur ınsallah kasımda guzel haberler verecegız canım hep bırlıkte
tesekkur ederım kuzum sagol baslasın kuzum baslasın ınsallah bebısımbu kadar calısmaya dayanamazda gelır degısık stratejıler uygulamakgelıyor ıcımden kaygılıcım her zaman 8-9 arası olan ılıskı saatımı gece yarısına alacagım :)
Kıyamam canım yaa.. ne o öyle emri vaki.. sanki onlar istiyor ama biz istemiyoruz..Evet olalim artik.annemle konustu az once.esimin ananesi patavatsiz kari zavalli kadina "kizina soyle bebek yapsin"demis.ay bi sinir oldum.annemde bse soylemedi onlar bilir ben karismam demis.var bi tane 3 aylik onu sevsinler bana dokunmasinlar.insallah bu ay olur.bende milletin dirdirindan kurtulurum
Ben biraz patavatsızımdır lafın altında kalamam içimdede kalmasına izin vermem o yüzden çevremdekiler pek birşey diyemezler bana diyenlerde cevabını alır otururBende mi oyle desem yogunluktan dolayi biraz gec gelecekmis bana sira diyeyim
Neden bukadar anlayissiz ve acimadiz oluyolar bilemiyorum
annene bakma sen o ununu elemiş eleğini asmış:):) bende dün düğüne gittim çocuğu olanlar hep koşturup duruyorlar ama sonra dedim ben çocuğu doğurana kadar onlarınki büyümüş olacak gençken atlatmak daha iyi uğraşmak her şey daha kolay :) seninde öyle oldu da ben birinde pozisyon yanlış diğerinde hemen tualete gittim birinden iş çıkmaz
Him tam gunleri guzel degerlendir canim gelsin minnosumuz gobuslerimize insallah hepimiz hamis oluruz
Bende yasadim oyle eltim hamileydi tabi gundem konusu hep onlar hamilelik falan.bizde istiyoruz kimse bilmiyor.cok kotu bi durun.ben hamile kalirsam ve etrafimda boyle birileri olursa hemen karnimi falan gizlerim.hatta sismanim bile diyebilirim. yasamayan anlayamaz.Koptum bu yoruma. Cts eşimin kuzeni bizdeydi eşi hamile 6.5 aylık bir tekme atıyor benim elimi tutuyor hemen karnına koyuyor ben de garip garip bakıyorum işte tamda söylediğin gibi hissettim kendimi.
Canimizi yakmak hoslarina gidiyor sanirim bende karar aldim hamile olursam 3 ay esimintarafina hic soylemeyecegim gecen dugune gittik ac gitmistim midem bulandi biraz esime tuzlu biseyler aldirdim esimin akrabasi oturuyordu yanimda hayirdir bebek mi var dedi bende yok dedim neden yiyorsun o zaman diyor acim dedim oyle bos bos bakti suratimaNeden bukadar anlayissiz ve acimadiz oluyolar bilemiyorum
bana da kv çocuk yap diyor dedim durun ben bi eve gidip yapıp geleyimbiz golü attık hakem ofsayt verdi diyoruz
Süpermiş.. kullanılabilir bir cevap olmuşbana da kv çocuk yap diyor dedim durun ben bi eve gidip yapıp geleyimbiz golü attık hakem ofsayt verdi diyoruz
bence onunla hiçç oynama ne zaman zevk alıyorsanız o zaman olsun bu ay akışına bırak olmadı ov testi denersin bi dahaki aya belki :)
Kaygılıcım aslında bende daha gezmeklere doyamadım. Bu sene gemiyle yunanistan bir de italya istiyordum ama hamiş kalırım diye hiç birini alamıyorum. Neyse ya biraz büyütür gezerim ben gene inş.
Gözün aydın canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canm
hahah.. patavatsız insan heryerde patavatsızdır.. 40 kat yabancın olsun isterse candan olsun.. fark yapmazCanimizi yakmak hoslarina gidiyor sanirim bende karar aldim hamile olursam 3 ay esimintarafina hic soylemeyecegim gecen dugune gittik ac gitmistim midem bulandi biraz esime tuzlu biseyler aldirdim esimin akrabasi oturuyordu yanimda hayirdir bebek mi var dedi bende yok dedim neden yiyorsun o zaman diyor acim dedim oyle bos bos bakti suratima
Bende yasadim oyle eltim hamileydi tabi gundem konusu hep onlar hamilelik falan.bizde istiyoruz kimse bilmiyor.cok kotu bi durun.ben hamile kalirsam ve etrafimda boyle birileri olursa hemen karnimi falan gizlerim.hatta sismanim bile diyebilirim. yasamayan anlayamaz.
Gece yarısı bızım ıcın daha ıyı olacak canım cunku esım o saatlerde ders calısıyor ancak uyımadan olur ve ben her saat zevk alıyorum gece daha cok hosuma gıdıyor ama :) ınsallah ov tetsıne gerek kalmadan bebısım gelır bu ay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?