2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Neden bukadar anlayissiz ve acimadiz oluyolar bilemiyorum

Him tam gunleri guzel degerlendir canim gelsin minnosumuz gobuslerimize insallah hepimiz hamis oluruz

bence onunla hiçç oynama ne zaman zevk alıyorsanız o zaman olsun bu ay akışına bırak olmadı ov testi denersin bi dahaki aya belki :)

Kıyamam canım yaa.. ne o öyle emri vaki.. sanki onlar istiyor ama biz istemiyoruz.. millet sevmeden sevmeye, torun diye ister.. ama biz, eşlerimiz, yawrumuz olsun diye.. hiç kimse bizden fazla hamile kalmayı, bebik yapmayı isteyemez.. neyin zorlaması bu yaa..

Bende mi oyle desem yogunluktan dolayi biraz gec gelecekmis bana sira diyeyim
Ben biraz patavatsızımdır lafın altında kalamam içimdede kalmasına izin vermem o yüzden çevremdekiler pek birşey diyemezler bana diyenlerde cevabını alır oturur eşim bazen kırıcı oluyorsun diyor ama ne yapim tutamıyorum içimde arkasından bıkbıkbık konuşmaktansa bir seferde yüzüne söylemek daha dürüstçe değilmi yaa

Kaygılıcım aslında bende daha gezmeklere doyamadım. Bu sene gemiyle yunanistan bir de italya istiyordum ama hamiş kalırım diye hiç birini alamıyorum. Neyse ya biraz büyütür gezerim ben gene inş.

Him tam gunleri guzel degerlendir canim gelsin minnosumuz gobuslerimize insallah hepimiz hamis oluruz

İnşallah canım benım inşallah gobuslerımız dolsun canım ınsallah guzel gunlerdır ve calısmalarımız bosa gıtmez bebısım gelır art arda guzel haberler verelım yum donemı cabuk gelıp gecıyorda bat bır turlu gelmek bılmıyor :)

Koptum bu yoruma. Cts eşimin kuzeni bizdeydi eşi hamile 6.5 aylık bir tekme atıyor benim elimi tutuyor hemen karnına koyuyor ben de garip garip bakıyorum işte tamda söylediğin gibi hissettim kendimi.
Bende yasadim oyle eltim hamileydi tabi gundem konusu hep onlar hamilelik falan.bizde istiyoruz kimse bilmiyor.cok kotu bi durun.ben hamile kalirsam ve etrafimda boyle birileri olursa hemen karnimi falan gizlerim.hatta sismanim bile diyebilirim. yasamayan anlayamaz.

Neden bukadar anlayissiz ve acimadiz oluyolar bilemiyorum
Canimizi yakmak hoslarina gidiyor sanirim bende karar aldim hamile olursam 3 ay esimintarafina hic soylemeyecegim gecen dugune gittik ac gitmistim midem bulandi biraz esime tuzlu biseyler aldirdim esimin akrabasi oturuyordu yanimda hayirdir bebek mi var dedi bende yok dedim neden yiyorsun o zaman diyor acim dedim oyle bos bos bakti suratima

bana da kv çocuk yap diyor dedim durun ben bi eve gidip yapıp geleyim biz golü attık hakem ofsayt verdi diyoruz

Hiç muhabbetini yapmayız diyorum ya bizimkiler bakmak istemediklerinden konusunuda açmıyorlar. Birde kız değilde erkek olursa çok seveceğini sanmıyorum kayınvalidemin hani kız olsa tonla ciciler alırda erkeğe ağız büker gibi kız bebekleri çok seviyor ve onların ailede hep erkek olduğu için sıkılmış artık.

bence onunla hiçç oynama ne zaman zevk alıyorsanız o zaman olsun bu ay akışına bırak olmadı ov testi denersin bi dahaki aya belki :)

Gece yarısı bızım ıcın daha ıyı olacak canım cunku esım o saatlerde ders calısıyor ancak uyımadan olur ve ben her saat zevk alıyorum gece daha cok hosuma gıdıyor ama :) ınsallah ov tetsıne gerek kalmadan bebısım gelır bu ay

Aslında söyledikleriyle bizi daha çok strese sokuyorlar ve bunun farkında bile değiller bebiş yolunda zaten birsürü şeyi düşünüyoruz stres kötü etkiler bizi neden anlamıyorlar ki acabaa

Kaygılıcım aslında bende daha gezmeklere doyamadım. Bu sene gemiyle yunanistan bir de italya istiyordum ama hamiş kalırım diye hiç birini alamıyorum. Neyse ya biraz büyütür gezerim ben gene inş.

bende doyamadım insan gezmelere doyar mı rahatlığa doyar mı ona bakarsak ben kızkıza takılmaya gezmeye de doyamam evlendim yoksa bi dhaa evlenmezdim yaş erken olunca kafa kaldırıyor sonra kaldırmıyor benim :):)

hahah.. patavatsız insan heryerde patavatsızdır.. 40 kat yabancın olsun isterse candan olsun.. fark yapmaz

Canım benim istediğimi biliyorda herkes ben gizlemiyorum allah sizede versin falan yorumları oluyor inşallah bizde çok istiyoruz diyorum. Daha ne diyim çalışıyoruz ama olmuyor mu ama yine de böyle davrandıkları zaman hiç kıskanç bir yapım olmamasına rağmen bir burukluk yaşıyorum.

tamamdır öyleyse o şekilde çalışın inşallah elisam hazır sıkıntılar bitti üstüne bal börek mercimek gelsin :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…