cnm benim tebrik ederim ne fuzel bir habrr masallah hic stres kaygi yapma stres bitmiyi cunku ben cift cizgiyi gordum inanamadim korktum yanlistir dedim kanda gordum inanamadim 3.gun keseyi gordum simdi hala korkuyorum kalp atisini gorebipecekmiyim diye insallah sana da hepsini yassmak nasip olur aliriz habrlerini bol bol sivi tuket ve dinlen cnm
tamamdır öyleyse o şekilde çalışın inşallah elisam hazır sıkıntılar bitti üstüne bal börek mercimek gelsin :)))
Sağlıkla sağlıklı bebek nasip etsin inşallah rabbimOyy Sağol bitanem inşallah. Sen biraz daha geç öğrenmissin geç öğrenmek daha iyi sanırım şimdi bekliyorum bat geçsin değer ararım diye
Beni.de bulantilarim cok olur.kaynim hemen hamilemisin diye gozlerini patlatiyor.bende korkma degilim diyorum.somdi onlarin oldu ya on planda olmalari lazim.Canimizi yakmak hoslarina gidiyor sanirim bende karar aldim hamile olursam 3 ay esimintarafina hic soylemeyecegim gecen dugune gittik ac gitmistim midem bulandi biraz esime tuzlu biseyler aldirdim esimin akrabasi oturuyordu yanimda hayirdir bebek mi var dedi bende yok dedim neden yiyorsun o zaman diyor acim dedim oyle bos bos bakti suratima
Haklisin canim en iyisini yapiyorsun bende esimin yuzunden sesimi cikarmiyordum artik bende cevap veriyorum sustukca tepeme cikmaya basladilarBen biraz patavatsızımdır lafın altında kalamam içimdede kalmasına izin vermem o yüzden çevremdekiler pek birşey diyemezler bana diyenlerde cevabını alır oturureşim bazen kırıcı oluyorsun diyor ama ne yapim tutamıyorum içimde arkasından bıkbıkbık konuşmaktansa bir seferde yüzüne söylemek daha dürüstçe değilmi yaa
benimde eltim hamile kesinlikle kiskanclik yapmiyorum ama dedyin gibi bi burukluk yasiyorum her kes ustun titriyor eltim whatsapp a bebek resimleri koyuyor bebeyim falan yaziyor coook mutluyuz allah bozmasin nazarlardan korusun yaziyor tabiki bana dokunuyorCanım benim istediğimi biliyorda herkes ben gizlemiyorum allah sizede versin falan yorumları oluyor inşallah bizde çok istiyoruz diyorum. Daha ne diyim çalışıyoruz ama olmuyor mu ama yine de böyle davrandıkları zaman hiç kıskanç bir yapım olmamasına rağmen bir burukluk yaşıyorum.
Oyle canim esimin akrabalarindan gina geldi ne yapacaklar benim cocugumu anlamiyorum ki sizene hamilemiyim degilmiyim olsa zaten duyarsiniz 3 ay sonra cok kiriyorlar benihahah.. patavatsız insan heryerde patavatsızdır.. 40 kat yabancın olsun isterse candan olsun.. fark yapmaz
Hiç muhabbetini yapmayız diyorum ya bizimkiler bakmak istemediklerinden konusunuda açmıyorlar. Birde kız değilde erkek olursa çok seveceğini sanmıyorum kayınvalidemin hani kız olsa tonla ciciler alırda erkeğe ağız büker gibi kız bebekleri çok seviyor ve onların ailede hep erkek olduğu için sıkılmış artık.
ayyyyyy tüyler diken diken başladım yine haftaya hilallll maşallahhh çok şükrü gözün aydınnnn canımmmsağlıklı uzun ömürlü hayırlı olsun inşallahhh çok sevindim şaşkınım da bi anda görünceee çok sevindimmm
benimde eltim hamile kesinlikle kiskanclik yapmiyorum ama dedyin gibi bi burukluk yasiyorum her kes ustun titriyor eltim whatsapp a bebek resimleri koyuyor bebeyim falan yaziyor coook mutluyuz allah bozmasin nazarlardan korusun yaziyor tabiki bana dokunuyor
eyer ben hamile olsam boyle seyer yapmazdim cunki hasretini cekenler var sanki onlarin gozune sokarmisim gibime geliyor nebiliyim ben boyleyim iste
Ayy Bitanem Sağol bende inanamıyorum hala zaten felaket hastayım ağzım yüzüm yara döktü ateşten onunla uğraşıyorum Rabbim korusun Bebeğimi ona bişey olmasın ya
Onlara neymis canim insallah en kisa zamanda rabbim sizede bebek nasip etsin o zaman kaynin nasilda kiskanir sizi bu kadar takip ediyorsaBeni.de bulantilarim cok olur.kaynim hemen hamilemisin diye gozlerini patlatiyor.bende korkma degilim diyorum.somdi onlarin oldu ya on planda olmalari lazim.
Sağol bitanem rahim filmi çektirmek benim problemim çözdü size tavsiyem filmi geciktirmeyin. Inşallah hepimiz tadicaz bu duyguyucanım tebrikler çok sevindim :)
beni gectim birde kiz var onunda 9 yil odu bebek olmuyor sorunda esinde ya bari ondan utan nebiliyim ben hayatdaa yapam biraz ozen gostermeliler bencebencede her yere dayayıp döşemek gerekmiyor dediğin gibi isteyenler var abartmamak lazım sevincin fazlasını eşiyle evinde yaşamalı insan ya da ailesiyle :)
Fazla göze batırmaya bende karşıyım.. Yarın ne olacağım bilemem ama, bana yanlış geliyor.. O da hak yani..benimde eltim hamile kesinlikle kiskanclik yapmiyorum ama dedyin gibi bi burukluk yasiyorum her kes ustun titriyor eltim whatsapp a bebek resimleri koyuyor bebeyim falan yaziyor coook mutluyuz allah bozmasin nazarlardan korusun yaziyor tabiki bana dokunuyor
eyer ben hamile olsam boyle seyer yapmazdim cunki hasretini cekenler var sanki onlarin gozune sokarmisim gibime geliyor nebiliyim ben boyleyim iste
ben soyliyim canim men normal deyilim her halde akinti falan olmaz (ozur dilerim) ozur ped takarim ter temiz olur sogan kuru yaptim her kes felaket akinti oldu boyle soyle der bende ama tik yok incir kuru yapdim her keste akintim var der ama bende bisey yok bitek bu ay iliski sirasinda cook akinti oldu okadarkızlarr bişeyler soracağım size..
öncelikle; adet zamanına yaklaşınca akıntı olur mu?
sonrasında; 24 ü muhtemel batım; sizce ilişkiye girsem mi?
içimde deg-ğişik, hastalanacakmışım hissiyatı geliyor.. O an da da hastalanma ihtimali utandırıyor beni..
İNŞ. TATLIM SEN BOL BOL DUA ET HAMİŞLERİN DUASI KABUL OLUR :)Sağol bitanem rahim filmi çektirmek benim problemim çözdü size tavsiyem filmi geciktirmeyin. Inşallah hepimiz tadicaz bu duyguyu
Seninle ayni dusunceyiz canim ve ayni seyleri yasiyoruzbenimde eltim hamile kesinlikle kiskanclik yapmiyorum ama dedyin gibi bi burukluk yasiyorum her kes ustun titriyor eltim whatsapp a bebek resimleri koyuyor bebeyim falan yaziyor coook mutluyuz allah bozmasin nazarlardan korusun yaziyor tabiki bana dokunuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?