2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Oyy Sağol bitanem inşallah. Sen biraz daha geç öğrenmissin geç öğrenmek daha iyi sanırım şimdi bekliyorum bat geçsin değer artarmi diye

Beni.de bulantilarim cok olur.kaynim hemen hamilemisin diye gozlerini patlatiyor.bende korkma degilim diyorum.somdi onlarin oldu ya on planda olmalari lazim.

Haklisin canim en iyisini yapiyorsun bende esimin yuzunden sesimi cikarmiyordum artik bende cevap veriyorum sustukca tepeme cikmaya basladilar

benimde eltim hamile kesinlikle kiskanclik yapmiyorum ama dedyin gibi bi burukluk yasiyorum her kes ustun titriyor eltim whatsapp a bebek resimleri koyuyor bebeyim falan yaziyor coook mutluyuz allah bozmasin nazarlardan korusun yaziyor tabiki bana dokunuyor
eyer ben hamile olsam boyle seyer yapmazdim cunki hasretini cekenler var sanki onlarin gozune sokarmisim gibime geliyor nebiliyim ben boyleyim iste

Benimkide tam tersi hayırlısını diliyor ama erkek olsa çok daha farklı olurlar sanırım pek bi istiyorlar ama sonra hadi çocuğunu al evine çok yaramaz derlerse sorarım

Ayy Bitanem Sağol bende inanamıyorum hala zaten felaket hastayım ağzım yüzüm yara döktü ateşten onunla uğraşıyorum Rabbim korusun Bebeğimi ona bişey olmasın ya

bencede her yere dayayıp döşemek gerekmiyor dediğin gibi isteyenler var abartmamak lazım sevincin fazlasını eşiyle evinde yaşamalı insan ya da ailesiyle :)

Ayy Bitanem Sağol bende inanamıyorum hala zaten felaket hastayım ağzım yüzüm yara döktü ateşten onunla uğraşıyorum Rabbim korusun Bebeğimi ona bişey olmasın ya

doktora gitmiyor musun git mutlaka ateş zararlı ( allah acil şifalar versinn tüh ya

kızlarr bişeyler soracağım size..
öncelikle; adet zamanına yaklaşınca akıntı olur mu?
sonrasında; 24 ü muhtemel batım; sizce ilişkiye girsem mi?
içimde deg-ğişik, hastalanacakmışım hissiyatı geliyor.. O an da da hastalanma ihtimali utandırıyor beni..

Beni.de bulantilarim cok olur.kaynim hemen hamilemisin diye gozlerini patlatiyor.bende korkma degilim diyorum.somdi onlarin oldu ya on planda olmalari lazim.
Onlara neymis canim insallah en kisa zamanda rabbim sizede bebek nasip etsin o zaman kaynin nasilda kiskanir sizi bu kadar takip ediyorsa

bencede her yere dayayıp döşemek gerekmiyor dediğin gibi isteyenler var abartmamak lazım sevincin fazlasını eşiyle evinde yaşamalı insan ya da ailesiyle :)
beni gectim birde kiz var onunda 9 yil odu bebek olmuyor sorunda esinde ya bari ondan utan nebiliyim ben hayatdaa yapam biraz ozen gostermeliler bence

Fazla göze batırmaya bende karşıyım.. Yarın ne olacağım bilemem ama, bana yanlış geliyor.. O da hak yani..

ben soyliyim canim men normal deyilim her halde akinti falan olmaz (ozur dilerim) ozur ped takarim ter temiz olur sogan kuru yaptim her kes felaket akinti oldu boyle soyle der bende ama tik yok incir kuru yapdim her keste akintim var der ama bende bisey yok bitek bu ay iliski sirasinda cook akinti oldu okadar
acaba ben normal deyiliyim

Seninle ayni dusunceyiz canim ve ayni seyleri yasiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…