Amin canım en çok ihtiyacım olan şey suan sağlık değerinin arttığında görürüm insallahSağlıkla sağlıklı bebek nasip etsin inşallah rabbim
Sağol bitanem sizinde güzel haberlerinizle sevinicez insallahhilal1653 Canım merhaba sen hamıssın sanırım ben kacırmısım kusura bakma tebrık ederım canım Allah saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın
Aynen canim bende yapamam oyle allah korusun bebege bisey olsa boyle dallandirip budaklandirmaya hic gerek yok insallah rabbim sanada en kisa zamanda bebis nasip etsin batdasim gebedas oluruz insallahbenimde eltim hamile kesinlikle kiskanclik yapmiyorum ama dedyin gibi bi burukluk yasiyorum her kes ustun titriyor eltim whatsapp a bebek resimleri koyuyor bebeyim falan yaziyor coook mutluyuz allah bozmasin nazarlardan korusun yaziyor tabiki bana dokunuyor
eyer ben hamile olsam boyle seyer yapmazdim cunki hasretini cekenler var sanki onlarin gozune sokarmisim gibime geliyor nebiliyim ben boyleyim iste
Sağol bitanem sizinde güzel haberlerinizle sevinicez insallah
sende buyuk kardeslemi evlisin?Seninle ayni dusunceyiz canim ve ayni seyleri yasiyoruz
Sorma canim kedi derdimle mi ugrasiyim onlara bi laf yetistiriyim bilmiyorum.zaten hamile kalursam inadina ilk aydan kaldim diycem.Onlara neymis canim insallah en kisa zamanda rabbim sizede bebek nasip etsin o zaman kaynin nasilda kiskanir sizi bu kadar takip ediyorsa
Hilalim canim sen yumurtlama gunlerinde hergun mu calismistin yoksa gun asiri mi bide iliski nasil oldu yuz ustu mu yattin kusura bakma acik acik sordum amaSağol bitanem sizinde güzel haberlerinizle sevinicez insallah
sagol canimAynen canim bende yapamam oyle allah korusun bebege bisey olsa boyle dallandirip budaklandirmaya hic gerek yok insallah rabbim sanada en kisa zamanda bebis nasip etsin batdasim gebedas oluruz insallah
doktora gitmiyor musun git mutlaka ateş zararlı( allah acil şifalar versinn tüh ya
Hayir ben kucukle evliyim buyuk sonradan evlendi ve 3 ay sonra cocuk yaptılar ama onlar biz evlenmeden once beraberdiler cocuk icin evlendiler de sen anlat bakalim olay bizi gectiler durumuna geldisende buyuk kardeslemi evlisin?
ben buyuk gelinim ve onlar evleneli 1 yil oldu ve sukur kaldi onun adina seviniyorum cunki kimse bebek hasreti ceksin isdemiyorum
Kazara oldu nasil oldu hic anlamadim bile de canimSorma canim kedi derdimle mi ugrasiyim onlara bi laf yetistiriyim bilmiyorum.zaten hamile kalursam inadina ilk aydan kaldim diycem.
Yarın gidicem doktora ilaçta içemiyorum tabi bal limon karışımı yapıyorum dinleniyorum atlatmaya calisiyorum
İNŞ. TATLIM SEN BOL BOL DUA ET HAMİŞLERİN DUASI KABUL OLUR :)[/QUOT
EtmeMMI rabbim isteyen herkese nasip etsin benimde değerimi arttırsin insallah. Amin
Zencefil var evde hemen yapıyorum saol bitanemCanım bal ıle zencefılı karıstır ye o cok ıyı gelıyor gecmıs olsun
Yarın gidicem doktora ilaçta içemiyorum tabi bal limon karışımı yapıyorum dinleniyorum atlatmaya calisiyorum
Of hiç sorma canım benden sonra evlenenler hemen gebe kalmış bayramda yaşadım sanki marifetmiş gibi senden sonra evlendiler kız gebe diyolar kötü amaçlı değil ama gönderme var yani alttan alttan anlıyorsun bide ben deli danalar gibi bayramda etrafta dolanırken onu oturttular gebe diye kendi insanım değildi kendi insanım olsa özenirimde bunu kıskandım valla ne yalan söyleyim nasıl öyle pırt diye hamile halıyorlar anlamadım kız bide biraz yabani kendini beğenmiş bişeydi ilk defa bi gebe bana sempatik gelmediCanım benim istediğimi biliyorda herkes ben gizlemiyorum allah sizede versin falan yorumları oluyor inşallah bizde çok istiyoruz diyorum. Daha ne diyim çalışıyoruz ama olmuyor mu ama yine de böyle davrandıkları zaman hiç kıskanç bir yapım olmamasına rağmen bir burukluk yaşıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?