2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

hilal1653 Canım merhaba sen hamıssın sanırım ben kacırmısım kusura bakma tebrık ederım canım Allah saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın

Aynen canim bende yapamam oyle allah korusun bebege bisey olsa boyle dallandirip budaklandirmaya hic gerek yok insallah rabbim sanada en kisa zamanda bebis nasip etsin batdasim gebedas oluruz insallah

Aynen canim bende yapamam oyle allah korusun bebege bisey olsa boyle dallandirip budaklandirmaya hic gerek yok insallah rabbim sanada en kisa zamanda bebis nasip etsin batdasim gebedas oluruz insallah
sagol canim
evet dogru soyluyosun boyle yapsa mazallah kendi nazari deyicek bebeye

sende buyuk kardeslemi evlisin?
ben buyuk gelinim ve onlar evleneli 1 yil oldu ve sukur kaldi onun adina seviniyorum cunki kimse bebek hasreti ceksin isdemiyorum
Hayir ben kucukle evliyim buyuk sonradan evlendi ve 3 ay sonra cocuk yaptılar ama onlar biz evlenmeden once beraberdiler cocuk icin evlendiler de sen anlat bakalim olay bizi gectiler durumuna geldi

Of hiç sorma canım benden sonra evlenenler hemen gebe kalmış bayramda yaşadım sanki marifetmiş gibi senden sonra evlendiler kız gebe diyolar kötü amaçlı değil ama gönderme var yani alttan alttan anlıyorsun bide ben deli danalar gibi bayramda etrafta dolanırken onu oturttular gebe diye kendi insanım değildi kendi insanım olsa özenirimde bunu kıskandım valla ne yalan söyleyim nasıl öyle pırt diye hamile halıyorlar anlamadım kız bide biraz yabani kendini beğenmiş bişeydi ilk defa bi gebe bana sempatik gelmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…