Zencefil var evde hemen yapıyorum saol bitanem
Gecmis olsun canim rabbim acil sifalar versinZencefil var evde hemen yapıyorum saol bitanem
Aynen canim
Hilalim canim sen yumurtlama gunlerinde hergun mu calismistin yoksa gun asiri mi bide iliski nasil oldu yuz ustu mu yattin kusura bakma acik acik sordum ama
LİMON YOKKKK!!!!!!!
Tesekkur ederim tatlim bizde o pozisyonu denedik ilk defa bu ay yumurtlama gunlerindehergun yapamadik malesef hep gun asiri oldu diger ay yumurtlama gunlerinde hergun deneyecegim rabbim sagsalim kucagina almayi nasip etsin bebisini tatlim kendine dikkat et olurmu bol bol dinlen taze annisKeyifle cevaplarım canım. Benim dongum 28 gün 12. Gün uzayan akıntı yi gördüm bu ay ilk kez sabah saatlerinde çalışma yaptık yani sabah dediğim yine saat 10 u buldu ilişki benim önde eşimin arkada olduğu pozisyonda oldu ilişki sonrası yüz üstü en az yarım saat yattım ilişki günleri bat sonrası 9,12,14,15,16,17,19 günlerde oldu eşimin Sperm değerleri iyi olduğu için yumurtlama günleri hergün oldu. Beslenme konusunda hiçbişey yapmadık hatta kötü beslendik diyebilirim
Keyifle cevaplarım canım. Benim dongum 28 gün 12. Gün uzayan akıntı yi gördüm bu ay ilk kez sabah saatlerinde çalışma yaptık yani sabah dediğim yine saat 10 u buldu ilişki benim önde eşimin arkada olduğu pozisyonda oldu ilişki sonrası yüz üstü en az yarım saat yattım ilişki günleri bat sonrası 9,12,14,15,16,17,19 günlerde oldu eşimin Sperm değerleri iyi olduğu için yumurtlama günleri hergün oldu. Beslenme konusunda hiçbişey yapmadık hatta kötü beslendik diyebilirim
LİMON YOKKKK!!!!!!!
bende bu ay 12 13 14 16 17 calisma yaptim yalsin hatirlamiyosam dogy pozisyonu ve yuz ustu yatdimKeyifle cevaplarım canım. Benim dongum 28 gün 12. Gün uzayan akıntı yi gördüm bu ay ilk kez sabah saatlerinde çalışma yaptık yani sabah dediğim yine saat 10 u buldu ilişki benim önde eşimin arkada olduğu pozisyonda oldu ilişki sonrası yüz üstü en az yarım saat yattım ilişki günleri bat sonrası 9,12,14,15,16,17,19 günlerde oldu eşimin Sperm değerleri iyi olduğu için yumurtlama günleri hergün oldu. Beslenme konusunda hiçbişey yapmadık hatta kötü beslendik diyebilirim
evet dogrudur canim sabah spermler daha hizli oluyormuslarCanım tesekkurler ne guzel anlatmıssın benımde dongum 28 bugun 12 gunum 12 14 15 16 calısma yapmayı dusunuyorum ve genelde bu sıklıkta gece veya sabah olan calısmalar daha vermlı oluyormus dun bır yazı okudum orada sabah ılıskı olmanın spermler ıcın daha ıyı oldugunu yazıyordu ve bende bu ay ılıskı gunlerının bırınde senın dedıgın pozısyonu dusunuyorum :)
amin kimsenin evi çocuk sesinden mahrum olmasın, benim eltimde hamile :) maşallah 5 haftalık hemde ben çok seviniyorum onun adına, yaşamayan bilemez çünkü,eltim büyük benden ama sadece 2 yaş.sende buyuk kardeslemi evlisin?
ben buyuk gelinim ve onlar evleneli 1 yil oldu ve sukur kaldi onun adina seviniyorum cunki kimse bebek hasreti ceksin isdemiyorum
Canım tesekkurler ne guzel anlatmıssın benımde dongum 28 bugun 12 gunum 12 14 15 16 calısma yapmayı dusunuyorum ve genelde bu sıklıkta gece veya sabah olan calısmalar daha vermlı oluyormus dun bır yazı okudum orada sabah ılıskı olmanın spermler ıcın daha ıyı oldugunu yazıyordu ve bende bu ay ılıskı gunlerının bırınde senın dedıgın pozısyonu dusunuyorum :)
biz de ayni yasdayiz bende onun adina cok seviniyorum gercekden ilk duydugumda cok duygulanmisdim gozlerim dolmusdu sevincden elim titriyoduamin kimsenin evi çocuk sesinden mahrum olmasın, benim eltimde hamile :) maşallah 5 haftalık hemde ben çok seviniyorum onun adına, yaşamayan bilemez çünkü,eltim büyük benden ama sadece 2 yaş.
Tesekkur ederim tatlim bizde o pozisyonu denedik ilk defa bu ay yumurtlama gunlerindehergun yapamadik malesef hep gun asiri oldu diger ay yumurtlama gunlerinde hergun deneyecegim rabbim sagsalim kucagina almayi nasip etsin bebisini tatlim kendine dikkat et olurmu bol bol dinlen taze annis
evet dogrudur canim sabah spermler daha hizli oluyormuslar
Aynen canim daha dun gibiydi omrumuzden omur gidiyor hic farkinda olmuyoruz insaAllah sizinkileride girecegimiz gunler olur insaAllah o gunlerde bu ay olsun :)Allah ıyılık versın canım daha ıyı olun masallah zaman nasılda gecıyor 12 haftandasın kuzum daha dun gıbı yenı ogrendıgımız gun :)
insan seviniyor çünkü bir başkasının da aynı bekleme sürecinden geçmesini istemiyor, eltimde sadece 1 ay korunmadı ve oldu,2. çocukları olacak Allah ın izniyle :)biz de ayni yasdayiz bende onun adina cok seviniyorum gercekden ilk duydugumda cok duygulanmisdim gozlerim dolmusdu sevincden elim titriyodu
Ben geçtiğimiz aylarda 15 ve 17 günleri değerlendirir birdaha dikkat etmezdim bu ay çatlama geç oluyordur düşüncesiyle 19 da değerlendirdim sende 16 günden sonra gün aşırı devam edersen Şansın yukselebilir
bende bu ay 12 13 14 16 17 calisma yaptim yalsin hatirlamiyosam dogy pozisyonu ve yuz ustu yatdim
Bana da sorarsan ben normal değilim1 bacım.. Neyse.. Şurda 3 günüm kalmış.. Riske atmayayım kendimi.. Allah korusun adam soğumasın benden gereksiz yereben soyliyim canim men normal deyilim her halde akinti falan olmaz (ozur dilerim) ozur ped takarim ter temiz olur sogan kuru yaptim her kes felaket akinti oldu boyle soyle der bende ama tik yok incir kuru yapdim her keste akintim var der ama bende bisey yok bitek bu ay iliski sirasinda cook akinti oldu okadar
acaba ben normal deyiliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?