2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

InsaAllah canim

insan seviniyor çünkü bir başkasının da aynı bekleme sürecinden geçmesini istemiyor, eltimde sadece 1 ay korunmadı ve oldu,2. çocukları olacak Allah ın izniyle :)
evet cok haklisin beklemek kotu bisey daha 3 yil ama her ay acaba diye dusunmek test yapmak bembeyaz test gormek esin umutluyken bebekden bahs ederken birden kirmizilarin gelmesi ve kocaya bunu nasil soylemek cabasi ve daha bir suru sey rabbim kimseye bebek hasreti cekdirmesin isdeyen her kesin hayirlisiyla bebeyi olsun aminnnnnnn

Vallahi en iyisini yapiyorsun soylemeyince insanin icinde kaliyor niye demedim niye etmedim diye

Oyy Sağol bitanem inşallah. Sen biraz daha geç öğrenmissin geç öğrenmek daha iyi sanırım şimdi bekliyorum bat geçsin değer artarmi diye
evet bana supriz oldugu icin daha gec ogrendim tatlimm. artar insallah guzelim sen kendine iyi bak gerisi Allah a kalmis

amiiin inşallah canım iyiyim bende çok şükür her şey yolunda :))) bi de siz iyileşin katlanan değerleri görelim bizde arkanızdan gelicez inşallah :):)

Kizlar bugun ruyamda kuzenimi gordum ev almislar daha insaatti yapiyorlar icini gezdim kocamandi ev ayy cok guzel insallah bizimde olur ev dedim kuzenim hemen karnimi tuttu hamilemisin dedi hayir dedim yok sen hamilesin bizden gizliyorsun dedi inanmadi bi turlu hayirdir insallah

DEMİN OV TESTİ YAPTIM DÜNDEN DAHA SİLİK ÇIKTI ÇİZGİ ( ACABA Bİ SA ÖNCESİNDE AZ SU İÇTİM ETKİSİ OLUR MU AMA NİYE SİLİKLEŞTİ KOYULAŞMASI GEREKİRDİ YA YARIN ANLARIZ YARIN ANLARIZ DİYE DİYE OLDU 17.GÜN

ayy canim ins ALLAH kuzenine ruyanda malum olmusduris

YOKSSAAA İNŞALLAH KEŞKE EV Mİ BEBİŞ Mİ HEPSİ BİRDEN Mİ GELİYOR NEE OYYY RABBİM HAYIRLARA YAZSIN :)

Aynen canim daha dun gibiydi omrumuzden omur gidiyor hic farkinda olmuyoruz insaAllah sizinkileride girecegimiz gunler olur insaAllah o gunlerde bu ay olsun :)

Evet canım hıc farkında olmadan omrumuzden zaman tek tek akıp gıdıyor ınsallah canım Bu ay Rabbım oldemıstırde bebısım gelır :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…