InsaAllah canimEvet olalim artik.annemle konustu az once.esimin ananesi patavatsiz kari zavalli kadina "kizina soyle bebek yapsin"demis.ay bi sinir oldum.annemde bse soylemedi onlar bilir ben karismam demis.var bi tane 3 aylik onu sevsinler bana dokunmasinlar.insallah bu ay olur.bende milletin dirdirindan kurtulurum
evet cok haklisin beklemek kotu bisey daha 3 yil ama her ay acaba diye dusunmek test yapmak bembeyaz test gormek esin umutluyken bebekden bahs ederken birden kirmizilarin gelmesi ve kocaya bunu nasil soylemek cabasi ve daha bir suru sey rabbim kimseye bebek hasreti cekdirmesin isdeyen her kesin hayirlisiyla bebeyi olsun aminnnnnnninsan seviniyor çünkü bir başkasının da aynı bekleme sürecinden geçmesini istemiyor, eltimde sadece 1 ay korunmadı ve oldu,2. çocukları olacak Allah ın izniyle :)
ama doktor 18 ve 19 da calis demisdi ve esim yok kismetde varsa tutar yoksada zaten olsada tutmayacakdiBende öyle çalıştım canım hadi hayirlisi
Amin insallah tatlim zamani gelmistir insallah olmazsa hemem hsg cekiliyorumTüm ay gunaşırı çalışmanın şansı daha yüksek inşallah bu ay güzel haber gelir sendende
Ben sabah yapamam calıstıgımıcın yada yatma surem fazla olmaz ama gece yarısı yapmayı dusunuyorum zaten esım ders calısıyor gec yatıyor 2.5 ta falan :)
anlamadim canim neden sousunki esin?Bana da sorarsan ben normal değilim1 bacım.. Neyse.. Şurda 3 günüm kalmış.. Riske atmayayım kendimi.. Allah korusun adam soğumasın benden gereksiz yere
Vallahi en iyisini yapiyorsun soylemeyince insanin icinde kaliyor niye demedim niye etmedim diyeBen biraz patavatsızımdır lafın altında kalamam içimdede kalmasına izin vermem o yüzden çevremdekiler pek birşey diyemezler bana diyenlerde cevabını alır oturureşim bazen kırıcı oluyorsun diyor ama ne yapim tutamıyorum içimde arkasından bıkbıkbık konuşmaktansa bir seferde yüzüne söylemek daha dürüstçe değilmi yaa
Canim degerin kac cikti gormedim deBenim şansım yumurtlamam bayram tatiline denk geldi esimde bende evde olduğumuz için öyle degerlendirdik
Ciddimisin valla bitane limon tüketim otururken hemen birakiyorum
evet bana supriz oldugu icin daha gec ogrendim tatlimm. artar insallah guzelim sen kendine iyi bak gerisi Allah a kalmisOyy Sağol bitanem inşallah. Sen biraz daha geç öğrenmissin geç öğrenmek daha iyi sanırım şimdi bekliyorum bat geçsin değer artarmi diye
Şimdi adet olmama az kaldı ya.. İlişki sırasında birşey olursa yani hastalanırsam diye dedim..anlamadim canim neden sousunki esin?
Sen nasılsın kaygilim sağlığın moralin iyidir inşallah bir ara gördüm msj larda rüyanda yağmur görmüşsun sanırım bende yağmurla alakali rüya görmüştüm hadi hayirli habere vesile olsun insallah
himmm anladim canimŞimdi adet olmama az kaldı ya.. İlişki sırasında birşey olursa yani hastalanırsam diye dedim..
ayy canim ins ALLAH kuzenine ruyanda malum olmusdurKizlar bugun ruyamda kuzenimi gordum ev almislar daha insaatti yapiyorlar icini gezdim kocamandi ev ayy cok guzel insallah bizimde olur ev dedim kuzenim hemen karnimi tuttu hamilemisin dedi hayir dedim yok sen hamilesin bizden gizliyorsun dedi inanmadi bi turlu hayirdir insallah
Kizlar bugun ruyamda kuzenimi gordum ev almislar daha insaatti yapiyorlar icini gezdim kocamandi ev ayy cok guzel insallah bizimde olur ev dedim kuzenim hemen karnimi tuttu hamilemisin dedi hayir dedim yok sen hamilesin bizden gizliyorsun dedi inanmadi bi turlu hayirdir insallah
Benimde bi kere oyle olmustu adetme 3 gun vardi iliskiye girdik kan geldi hemen arkasindan esim adet oluyorsun dediŞimdi adet olmama az kaldı ya.. İlişki sırasında birşey olursa yani hastalanırsam diye dedim..
Aynen canim daha dun gibiydi omrumuzden omur gidiyor hic farkinda olmuyoruz insaAllah sizinkileride girecegimiz gunler olur insaAllah o gunlerde bu ay olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?