- 12 Ağustos 2014
- 5.223
- 9.015
- 248
- 43
DAHA 24 ÜNE ÇOK VAR BİŞİ OLMAZ MERAK ETMEŞimdi adet olmama az kaldı ya.. İlişki sırasında birşey olursa yani hastalanırsam diye dedim..
Canim degerin kac cikti gormedim de
Benim şansım yumurtlamam bayram tatiline denk geldi esimde bende evde olduğumuz için öyle degerlendirdik
İnsallah canim bebis olur ama umudum yok bu aydanda nedense olmayacakmis gibi geliyor kayinbabam emekli oldu ikramiyediyle ev alacak bize birazda esim koyacak ustune ev bakiyoruz onu gormusumdur belkide alacagimiz eviayy canim ins ALLAH kuzenine ruyanda malum olmusduris
Hayırlara çıksın inşallah bugün rüyalar hep güzel sendrom falan kalmadı :) belkide gerçekten hamişsin :)Kizlar bugun ruyamda kuzenimi gordum ev almislar daha insaatti yapiyorlar icini gezdim kocamandi ev ayy cok guzel insallah bizimde olur ev dedim kuzenim hemen karnimi tuttu hamilemisin dedi hayir dedim yok sen hamilesin bizden gizliyorsun dedi inanmadi bi turlu hayirdir insallah
Amin canim insallah ev alacagiz bu aralar bakiyoruz ev olur belkide bebis olmaz sanki icime oyle doguyor olmayacakmis gibi bu ayYOKSSAAA İNŞALLAH KEŞKE EV Mİ BEBİŞ Mİ HEPSİ BİRDEN Mİ GELİYOR NEE OYYY RABBİM HAYIRLARA YAZSIN :)
ilişkiye girince daha erken olabiliyormuşsun galiba.. Öyle bişeyler okumuştum sanırım..Benimde bi kere oyle olmustu adetme 3 gun vardi iliskiye girdik kan geldi hemen arkasindan esim adet oluyorsun dedi
Amin canim insallah ev alacagiz bu aralar bakiyoruz ev olur belkide bebis olmaz sanki icime oyle doguyor olmayacakmis gibi bu ay
DEMİN OV TESTİ YAPTIM DÜNDEN DAHA SİLİK ÇIKTI ÇİZGİ( ACABA Bİ SA ÖNCESİNDE AZ SU İÇTİM ETKİSİ OLUR MU AMA NİYE SİLİKLEŞTİ KOYULAŞMASI GEREKİRDİ YA YARIN ANLARIZ YARIN ANLARIZ DİYE DİYE OLDU 17.GÜN
İnsallah tatlim ama olmayacakmis gibi geliyor bana hayir olsun insallah esime dun dedim bu ayda olmayacak diye nerden biliyorsun dedi icime doymuyor dedim ya daha yeni yumurtladin diyorHayırlara çıksın inşallah bugün rüyalar hep güzel sendrom falan kalmadı :) belkide gerçekten hamişsin :)
Kizlar bugun ruyamda kuzenimi gordum ev almislar daha insaatti yapiyorlar icini gezdim kocamandi ev ayy cok guzel insallah bizimde olur ev dedim kuzenim hemen karnimi tuttu hamilemisin dedi hayir dedim yok sen hamilesin bizden gizliyorsun dedi inanmadi bi turlu hayirdir insallah
BANA Bİ ŞEY DEMİYOR MUSUNUZ:)
Esimin aklini celmezlerse evet uzaktan alacagiz akrabalari bile burnunu sokuyor burdan alin ne isiniz var uzakta diye uzak dedigimde arabayla15-20 dk en fazla benim istedigim yer isinede yakinHAYIRLISI CANIM EVİ UZAKTAN ALACAKSINIZ Dİ Mİ İNŞALLAH BAKALIM İSTEDİĞİN EVE HAYIRLISIYLA YERLEŞİR YERLEŞTİRİRSİN SONRADA BEBİŞİNİ BÜYÜTÜRSÜNNN :))
Amin tatlm insallah hepimizin olsun bebisleriİnşallah ıkı guzel haberıde beraberınde alırsın canım hem bebısın hem ıstedıgınız evı alırsınız bebısınız saglıklı mutlu bır sekılde evınızde bır omur yasamayı nasıp etsın Rabbım
Evet oyleymis sanirim ama benimki tam gununde oldu o gun leke geldi sadeceilişkiye girince daha erken olabiliyormuşsun galiba.. Öyle bişeyler okumuştum sanırım..
BANA Bİ ŞEY DEMİYOR MUSUNUZ:)
Canım ben ovu ısınden pek anlamıyorum ama gec yumurtlayanlarda oluyor ve sen daha yenı dongunu bılmıyorsun bugunden sonra koyulasabılır cunku senın 35 gunde oldugunda oluyordu sanıırm
Canim ayni saatte yap testini bide testi yapmadan 3-4 saat once sivi alma oyle daha dogru cikiyor sonucDEMİN OV TESTİ YAPTIM DÜNDEN DAHA SİLİK ÇIKTI ÇİZGİ( ACABA Bİ SA ÖNCESİNDE AZ SU İÇTİM ETKİSİ OLUR MU AMA NİYE SİLİKLEŞTİ KOYULAŞMASI GEREKİRDİ YA YARIN ANLARIZ YARIN ANLARIZ DİYE DİYE OLDU 17.GÜN
Bu ay bende bir ara ov testi yaptiM hiç belirgin iki çizgi görmedim hatta geçtiğimiz aylarda yapıyordum daha hic belirgin iki çizgi görmedim bende sonrasında bıraktım test yapmayi. Diğer arkadaşlar biliyordur ben hiç beceremedim o isi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?