2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Benim şansım yumurtlamam bayram tatiline denk geldi esimde bende evde olduğumuz için öyle degerlendirdik

Oooo super olmus canım cok sukur bızde artık gece kusu oluruz ne yapalım aksam esım dıyor pekı dıyor bu hadı bebek yapalımdıyıp hemen hamıle kalanalr nasıl oluyor dıyor :)

Hayırlara çıksın inşallah bugün rüyalar hep güzel sendrom falan kalmadı :) belkide gerçekten hamişsin :)

YOKSSAAA İNŞALLAH KEŞKE EV Mİ BEBİŞ Mİ HEPSİ BİRDEN Mİ GELİYOR NEE OYYY RABBİM HAYIRLARA YAZSIN :)
Amin canim insallah ev alacagiz bu aralar bakiyoruz ev olur belkide bebis olmaz sanki icime oyle doguyor olmayacakmis gibi bu ay

Amin canim insallah ev alacagiz bu aralar bakiyoruz ev olur belkide bebis olmaz sanki icime oyle doguyor olmayacakmis gibi bu ay

HAYIRLISI CANIM EVİ UZAKTAN ALACAKSINIZ Dİ Mİ İNŞALLAH BAKALIM İSTEDİĞİN EVE HAYIRLISIYLA YERLEŞİR YERLEŞTİRİRSİN SONRADA BEBİŞİNİ BÜYÜTÜRSÜNNN :))

BANA Bİ ŞEY DEMİYOR MUSUNUZ:)

Hayırlara çıksın inşallah bugün rüyalar hep güzel sendrom falan kalmadı :) belkide gerçekten hamişsin :)
İnsallah tatlim ama olmayacakmis gibi geliyor bana hayir olsun insallah esime dun dedim bu ayda olmayacak diye nerden biliyorsun dedi icime doymuyor dedim ya daha yeni yumurtladin diyor

İnşallah ıkı guzel haberıde beraberınde alırsın canım hem bebısın hem ıstedıgınız evı alırsınız bebısınız saglıklı mutlu bır sekılde evınızde bır omur yasamayı nasıp etsın Rabbım

hilal1653 canım belirtilerin var mıydı hamile olduğunu öğrenmeden önce

Benim bat a 7 gün varken regly olacakmış gibi ağrılarım oldu bat yaklaştıkça azaldı şimdi arada az az hissediyorum onun dışında sol kasiğımda bacağıma vuran ağrı oluyor yine çok yoğun değil. Göğüslerim de bir iki damar belirgin olmuş onuda ben iyice inceleyince gördüm çok belirgin değil. Şimdi hatırlıyorum kasiklarim da seyirme oldu böyle tık tık bişey hissettim. Yani çok belirgin hiç belirti olmadı.

Canım ben ovu ısınden pek anlamıyorum ama gec yumurtlayanlarda oluyor ve sen daha yenı dongunu bılmıyorsun bugunden sonra koyulasabılır cunku senın 35 gunde oldugunda oluyordu sanıırm

HAYIRLISI CANIM EVİ UZAKTAN ALACAKSINIZ Dİ Mİ İNŞALLAH BAKALIM İSTEDİĞİN EVE HAYIRLISIYLA YERLEŞİR YERLEŞTİRİRSİN SONRADA BEBİŞİNİ BÜYÜTÜRSÜNNN :))
Esimin aklini celmezlerse evet uzaktan alacagiz akrabalari bile burnunu sokuyor burdan alin ne isiniz var uzakta diye uzak dedigimde arabayla15-20 dk en fazla benim istedigim yer isinede yakin

Amin tatlm insallah hepimizin olsun bebisleri

Bu ay bende bir ara ov testi yaptiM hiç belirgin iki çizgi görmedim hatta geçtiğimiz aylarda yapıyordum daha hic belirgin iki çizgi görmedim bende sonrasında bıraktım test yapmayi. Diğer arkadaşlar biliyordur ben hiç beceremedim o isi

Canım ben ovu ısınden pek anlamıyorum ama gec yumurtlayanlarda oluyor ve sen daha yenı dongunu bılmıyorsun bugunden sonra koyulasabılır cunku senın 35 gunde oldugunda oluyordu sanıırm

evet öyle benim daha tam belli değil yeni döngüm ama bugünden sonraki günlerde koyulaşmasını bekliyordum yalnız düne göre açık olması değişik geldi yanlış mı testlerim nedir

Canim ayni saatte yap testini bide testi yapmadan 3-4 saat once sivi alma oyle daha dogru cikiyor sonuc

bende beceremiyorum sanırım eğer göremezsem nasıl göremeyiz ki yani çatlama olmayacak mı sonuçta :) oyyo ybırakıp yapmasam mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…