Canim ayni saatte yap testini bide testi yapmadan 3-4 saat once sivi alma oyle daha dogru cikiyor sonuc
Esimin aklini celmezlerse evet uzaktan alacagiz akrabalari bile burnunu sokuyor burdan alin ne isiniz var uzakta diye uzak dedigimde arabayla15-20 dk en fazla benim istedigim yer isinede yakin
Eğer bir saat öncesinde su içtiysen etkilemiş olabilir; çünkü suyum seyreltme özelliği var..BANA Bİ ŞEY DEMİYOR MUSUNUZ:)
Canım evi kesinlikle yakın alma olmadık saatte gelmeler devamlı ev denetlemeleri falan çıldırırsın. ;Ne kadar mesafe o kadar az baş ağrısı demektir. Bilgine... Alıştırdıktan sonra gelip gitmeyi yakın oturursun ama çok yakınlık o kadar çok sıkıntı demekCanim ayni saatte yap testini bide testi yapmadan 3-4 saat once sivi alma oyle daha dogru cikiyor sonuc
evet öyle benim daha tam belli değil yeni döngüm ama bugünden sonraki günlerde koyulaşmasını bekliyordum yalnız düne göre açık olması değişik geldiyanlış mı testlerim nedir
Tünaydın kızlarrrrr var mı mutlu haberler?
Hanife test yapacaktı sonucu bilen var mı?
Kaygılım boşuna stres yapma ben aynı gün 2 test yaptım sabah akşam sabahki silikti akşam yaptığıma göre lakin silikleşme gerçekleşsede o çizgi gözüküyor hayalet gibi bu böyle mi olacaktı bilen arkadaşlar cevaplasın lütfen
Su ıcmıssın belkı ondan sılık cıkmıstır hemen uzulmek yok kaygılım dur daha erken bugun yarın koyulasacak
canim ya bugun ve yarin calisma gunlerim incir kurusu yiyorum bir haftadir dunde havuca basladim bugun akinti gelmeye basladi sence zamani midir doktor da bugun yarin demisti en son cumartesi iliski olmustu dun findik findikli tatlilar basladik hayirlisi allahtanyok cnm kullanmadim hic yumurta takibine gitmistim ama onbes onaltinci gun catliyordu dusun yani
BUGÜN 17.GÜN BUGÜN 19,21 HEDEFİM :)) BU 3 GÜN ÇALIŞIP BIRAKIYORUMNE OLDU OLDU DAHA KISMET İÇİMDEN Bİ SES BU AY OLMAYACAK DİYOR KESİN NERDEYSE AMA OLSUN :))
ben testleri yapıcam ama plan bozmuyorum bugünden itibaren iki günde bir olsun pazara kadar ne oldu oldu :) ov testi gebelik testinden kötü bu aydan sonra yapmam daha
akşam annemlerdeyiz bugün yanımda tek test vardı artık yarın aynı saatte yaparım
Hayirlisi olsun tabii ama yakin olursak yine hep yemege beraber oluruz bu durumdan cok sikildim ben evimde kendi zevkime gore yapmak istiyorum daha ayri bir yuva oldugumuzun farkinda degiller ve bu durumdan cok sikildim sirf bunun icin uzaktan ev istiyorum sen testini yapmaya devam et canim koyulasir o dahahadi inşallah hayırlı olacak yer olur gönlünüze göre olur ben ev için evlenmeden önce eşimle çok tartıştım ama şimdi iyiki böyle olmuş diyorum her şeyde bi hayır var sakın kırmayın birbirinizi:)
aslında bir görebilseydik böyle tahmin yürüterek senide yanıltmak istemem, akıntı var mı peki, belki yumurtlaman bu ay geç olacaktır işte onuda ne yazıkki bekleyip görücez normalde evek giderek koyulaşması gerekirdi :) sen kendini vücut belirtilerini daha iyi yorumlarsın bence :)BANA Bİ ŞEY DEMİYOR MUSUNUZ:)
hayırlısı tatlım.. ama sen yine de sayılar dışında da çalışma yap derimBUGÜN 17.GÜN BUGÜN 19,21 HEDEFİM :)) BU 3 GÜN ÇALIŞIP BIRAKIYORUMNE OLDU OLDU DAHA KISMET İÇİMDEN Bİ SES BU AY OLMAYACAK DİYOR KESİN NERDEYSE AMA OLSUN :))
Yok bizimkiler oyle denetlemezler suan kirada yakinz oyle gelmezler bende uzak olsun istiyorum yakin olursak surekli orda oluruz o zaman ben ne anladim ayri ev tutmaktam haksizmiyim sorumluluk vermiyorlar evde bisey eksik oldugu zaman esimi ariyorum al diye kv kiziyor biz alamazmiyiz diye bende niye evlendik o zaman esim sorumluluk almayacaksa her firsatta ailesinden bisey beklemesin istiyorm yanlismi dusunuyorum of cok sikildim bu durumdan hakikatenCanım evi kesinlikle yakın alma olmadık saatte gelmeler devamlı ev denetlemeleri falan çıldırırsın. ;Ne kadar mesafe o kadar az baş ağrısı demektir. Bilgine... Alıştırdıktan sonra gelip gitmeyi yakın oturursun ama çok yakınlık o kadar çok sıkıntı demek
Evet bende bugun cok usuyorum patik giydim ayagima gunes var a soguk hava ellerim buz gibi dikkat et kendine kuzum usutme yumunda yaklasiyorKızlar havalar nasıl sogudu bırden kendınıze dıkkat edın canlarım ben adanada olmama ragmen bugun ayaklarım buz tuttu babet gıymıstım donuyorum bugun
Evet bende bugun cok usuyorum patik giydim ayagima gunes var a soguk hava ellerim buz gibi dikkat et kendine kuzum usutme yumunda yaklasiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?