2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Evet canim dikkat et kendine bende yazin evlenmistim kisliklarimi getirmemistim yeni alirim diye

Senı cok ıyı anlıyorum canım onların ıcınde kotuluk yok ama bızı anlamıyorlar annne baba olarak hep koruyucu yanları önplana cıkıyor ama bızı bır kendı hallerımıze bırakmaları lazım

Tatlim sen anestezili mi olacaktin onun oncesinde dr a kontrole gidecekmisin bende bu ay adet olursam cekilecegim

Biliyorum bizi dusunuyorlar ama bizi mde sorumlulugumuz oldugunu anlasinlar artik

deminoooosss inşallah regliyle beraber kistte eriyip gider :) rahim filmi öncesi antibiyotik kullanılıyor dr. una sor mutlaka işlem yapılırken enfeksiyon riski var birde 1 saat öncesinden ağrı kesici m.....k alıyorsun. gerçi söyler bunları dr.un.hadi hayırlısı inşallahhh

BUGÜN 17.GÜN BUGÜN 19,21 HEDEFİM :)) BU 3 GÜN ÇALIŞIP BIRAKIYORUM NE OLDU OLDU DAHA KISMET İÇİMDEN Bİ SES BU AY OLMAYACAK DİYOR KESİN NERDEYSE AMA OLSUN :))
Canim ben hamile kalmadan onceki ayda 35.gun adet oldum ve 21.gun t c den koyuydu ama ilk defa oyle gec adet olmustum yani bekle o gunu 1 gunde bile baya fark gosteriyor:)

Merhaba Kızlar ayın 27sinde hasta olmam gerek yani 6 gün kaldı.Bende certain ultra erken gebelik testi aldım, testi yapsam doğru sonuç alır mıyım acaba yoksa birkaç gün daha beklesem mi. Ama beklemek çok zor offff (( ne yapsam bilemedim.

merhabalar valla bana göre erken, daha 7 gün var, bazı erken gebelik testlerinde bile çıkmayabiliyor en iyisi 3-4 gün kala yapmak, evet beklemek çok zor

İNŞALLAH BENDE O YÜZDEN RAHATIM OLURSA OLUR İLİŞKİ OLACAĞI VARSA RABBİM VERİR DİYORUM ALLAH HAYIRLI SAĞLIKLI UZUN ÖMÜRLÜ EVLAT VERSİN :) MOGAMİNİN DUASINI GÖRMEDİM

Bırkac gun ust ustede dene canım daha ıyı olur hamıs kalanalrın genelde öyle calısma gunlerı ıste bende o yuzden ov testı yapmak ıstemıyorum canım

BENCEDE BENİM SOL KASIĞIMDA AĞRI VAR DÜN GECE VE BUGÜN OLDU BEN BUGÜNÜ DEĞERLENDİRMEYE ÇALIŞACAĞIM DÜN OLDU BUGÜN ZOR AMA BUGÜN DENEMELİYİM :))

inşallah rabbim gönlüne göre versin wuslt ım çok haklısın umarım öyle olur ben hep uzak istedim uzak oldular bu sefer gelince hep bizde kaldılar daha büyük sıkıntı oldu şimdi yan tarafımdalar hiç gelmiyolar biz istediğimizde yiyip içiyoruz :)) yani hayat ummadık işler getiriyo başa hayırlısı nasılsa öyle olsun wuslt ımın hakkında :)

İNŞALLAH BENDE O YÜZDEN RAHATIM OLURSA OLUR İLİŞKİ OLACAĞI VARSA RABBİM VERİR DİYORUM ALLAH HAYIRLI SAĞLIKLI UZUN ÖMÜRLÜ EVLAT VERSİN :) MOGAMİNİN DUASINI GÖRMEDİM

bencede bugunu denemelısın canım benım ınsallah guzelhaberler alacagız sen esının aklını celersın kzuum bak mogamı bunu paylasmıstı
KIZLAR...ŞİMDİ BUGÜN MEVLÜDTE HOCAYI BULMUŞKEN KIYIN KIYIN YANAŞTIM YANINA ZATİ ANNEMLE DE TANIŞIKLAR...HOCAM DEDİM BEN ÇOCUK İSTİYORUM BUNUN İÇİN BANA ÖNEREBİLECEĞİNİZ BİŞEY VAR MI ? YAZ BAKAYIM DEDİ...HEMEN HAZIRLADIM KAĞIDI KALEMİ ŞU DUAYI YAZDIRDI; RABBİ LE TAZARNİ FERDEN VE ENTE HAYRÜL VARİSSİN...HZ ZEKERİYA NIN DUASIYMIŞ...BUNU 21 KERE OKU VE BİR BARDAK SUYA ÜFLE SONRA DA İÇ DEDİ...EŞİNDE AYNINI YAPSIN DEDİ...HAMİLE KALINCAYA DEK YAP BUNU DEDİ...2 REKAT HACET NAMAZI KIL PEŞİNE DE DEDİ...AYRICA HERGÜN 7 FATİHA 7 AYETEL KÜRSİ 7 FELAK 7 NAS 7 İHLAS OKU DEDİ...MOGİŞ BOŞ DURMUYOR BİLGİ TOPLUYOR BİLGİLERİNİZE BACILAR

malesef bu ay beklenen bat yok yum da yok gösterebilseydim keşke ama mümkünü yok elma şekerim :)) artık kısmet ben yapmaya devam edicem belki görürüm koyuyu :)

Onlar anlayana kadar biz yipraniriz hic anlamaya niyetleride yok off benim oglum olursa kendime yakin oturtmayi dusunmuyorum sorumlulugunu bilsin

Evet canım onlar anlayana kadar zaman gececek bızde bunu bıldıgımız ıcın bosuan kendımızı yıpratmayalım elden gelen bırsey yok bak sonra erken yaslanmak zorunda kalacagız :)

canım gözünaydın gelsinde filmden sonra bebiş gelsin tıpkı yeni hamişimiz hilal gibi hadi filmcilerrr çektirinnn filmleri bize mutlu sonlar gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…