Evet canim dikkat et kendine bende yazin evlenmistim kisliklarimi getirmemistim yeni alirim diyeevet canım gunes var ama buz gıbı hava bende eve gıdınce hemen kalın coraplarımı gıyerım ben yenı evlendım dıye canım geen kıstan kalan kıyafetlerımı getırmedım eskımıztı seneye yenısı alırım dıye bu senede daha almadım yarın alısverıs yapacagım kazak falan donuyorum yum zamanı usutmemem lazım
Yok bizimkiler oyle denetlemezler suan kirada yakinz oyle gelmezler bende uzak olsun istiyorum yakin olursak surekli orda oluruz o zaman ben ne anladim ayri ev tutmaktam haksizmiyim sorumluluk vermiyorlar evde bisey eksik oldugu zaman esimi ariyorum al diye kv kiziyor biz alamazmiyiz diye bende niye evlendik o zaman esim sorumluluk almayacaksa her firsatta ailesinden bisey beklemesin istiyorm yanlismi dusunuyorum of cok sikildim bu durumdan hakikaten
Evet canim dikkat et kendine bende yazin evlenmistim kisliklarimi getirmemistim yeni alirim diye
Tatlim sen anestezili mi olacaktin onun oncesinde dr a kontrole gidecekmisin bende bu ay adet olursam cekilecegimcanlarım iyi haftalar olsun hepinize :)
dün regl oldum :) kırmızıları gördüğüme sevineceğim aklıma gelmezdi hiç (bu ay kist için d.k. kullanmıştım) çok şükür şimdi cumartesi rahim filmi için gideceğim yani deminoş yine gün saymaktan kurtulamadı :)
hamiş olan var mı ?? şüpheye düşen var mı ?? ne var ne yok yani ??
Iyi masaAllah canim insaAllah guzel guzel artar degerin40.45 çıktı bat a 2 gün var
Biliyorum bizi dusunuyorlar ama bizi mde sorumlulugumuz oldugunu anlasinlar artikSenı cok ıyı anlıyorum canım onların ıcınde kotuluk yok ama bızı anlamıyorlar annne baba olarak hep koruyucu yanları önplana cıkıyor ama bızı bır kendı hallerımıze bırakmaları lazım
deminoooosss inşallah regliyle beraber kistte eriyip gider :) rahim filmi öncesi antibiyotik kullanılıyor dr. una sor mutlaka işlem yapılırken enfeksiyon riski var birde 1 saat öncesinden ağrı kesici m.....k alıyorsun. gerçi söyler bunları dr.un.hadi hayırlısı inşallahhhcanlarım iyi haftalar olsun hepinize :)
dün regl oldum :) kırmızıları gördüğüme sevineceğim aklıma gelmezdi hiç (bu ay kist için d.k. kullanmıştım) çok şükür şimdi cumartesi rahim filmi için gideceğim yani deminoş yine gün saymaktan kurtulamadı :)
Biliyorum bizi dusunuyorlar ama bizi mde sorumlulugumuz oldugunu anlasinlar artik
Canim ben hamile kalmadan onceki ayda 35.gun adet oldum ve 21.gun t c den koyuydu ama ilk defa oyle gec adet olmustum yani bekle o gunu 1 gunde bile baya fark gosteriyor:)BUGÜN 17.GÜN BUGÜN 19,21 HEDEFİM :)) BU 3 GÜN ÇALIŞIP BIRAKIYORUMNE OLDU OLDU DAHA KISMET İÇİMDEN Bİ SES BU AY OLMAYACAK DİYOR KESİN NERDEYSE AMA OLSUN :))
merhabalar valla bana göre erken, daha 7 gün var, bazı erken gebelik testlerinde bile çıkmayabiliyor en iyisi 3-4 gün kala yapmak, evet beklemek çok zorMerhaba Kızlar ayın 27sinde hasta olmam gerek yani 6 gün kaldı.Bende certain ultra erken gebelik testi aldım, testi yapsam doğru sonuç alır mıyım acaba yoksa birkaç gün daha beklesem mi. Ama beklemek çok zor offff(( ne yapsam bilemedim.
sen elındne gelenı yap takdırı Allah'a bırak kuzum :) ben gecen ay ne yattım ne duzgun calıstım ondan oncekı ay yum donemınde tam ortasında sanırım 1 2 gun bosluk vermıstık ama yıne olmadı bende bu ay ara da lem yelıd cekıyorum dua edıyorum ve @Mogami nın paylastıgı duayı okumaya basladım dun ve yum donemındede yogun bır sekılde calsmayı planlıyorum kısmet olursa ve gerısını Allah'a bırakıyorum ben duamı eıdyorum calısıyorum ve olmazsa demekkı uygun zaman degılmıs dıyecegım ama ınsallah Rabbım bu ay ol der ve hepımız arka arkaya hamıs haberlerımızı verırız
Bırkac gun ust ustede dene canım daha ıyı olur hamıs kalanalrın genelde öyle calısma gunlerı ıste bende o yuzden ov testı yapmak ıstemıyorum canım
Onlar anlayana kadar biz yipraniriz hic anlamaya niyetleride yok off benim oglum olursa kendime yakin oturtmayi dusunmuyorum sorumlulugunu bilsinCook haklısın canım anlamaları lazım ogullarının artık evlendıgını bır evı oldugunu anlamaları lazım
Hayirlisi olsun tabii ama yakin olursak yine hep yemege beraber oluruz bu durumdan cok sikildim ben evimde kendi zevkime gore yapmak istiyorum daha ayri bir yuva oldugumuzun farkinda degiller ve bu durumdan cok sikildim sirf bunun icin uzaktan ev istiyorum sen testini yapmaya devam et canim koyulasir o daha
İNŞALLAH BENDE O YÜZDEN RAHATIM OLURSA OLUR İLİŞKİ OLACAĞI VARSA RABBİM VERİR DİYORUM ALLAH HAYIRLI SAĞLIKLI UZUN ÖMÜRLÜ EVLAT VERSİN :) MOGAMİNİN DUASINI GÖRMEDİM
aslında bir görebilseydik böyle tahmin yürüterek senide yanıltmak istemem, akıntı var mı peki, belki yumurtlaman bu ay geç olacaktır işte onuda ne yazıkki bekleyip görücez normalde evek giderek koyulaşması gerekirdi :) sen kendini vücut belirtilerini daha iyi yorumlarsın bence :)
Onlar anlayana kadar biz yipraniriz hic anlamaya niyetleride yok off benim oglum olursa kendime yakin oturtmayi dusunmuyorum sorumlulugunu bilsin
canlarım iyi haftalar olsun hepinize :)
Kızlar havalar nasıl sogudu bırden kendınıze dıkkat edın canlarım ben adanada olmama ragmen bugun ayaklarım buz tuttu babet gıymıstım donuyorum bugun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?