2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Amin kaygilim insallah istedigimiz gibi olur hersey hayirlisi olsun ne diyeyim bende evimde yapmak istiyorum hic rahat degilim orda tamam bizi dusunuyorlar ben neyi seversem onu yapiyorlar ama sorumluluk vermiyorlar

SÖYLEYENDEN DUYURANDAN SEBEP OLANDAN PAYLAŞANDAN OKUYANDAN HEPSİNDEN ALLAH RAZI OLSUN :)) YAZDIM BİR KAĞIDA :)

Amin kaygilim insallah istedigimiz gibi olur hersey hayirlisi olsun ne diyeyim bende evimde yapmak istiyorum hic rahat degilim orda tamam bizi dusunuyorlar ben neyi seversem onu yapiyorlar ama sorumluluk vermiyorlar

bizdede çok sorumluluk veriyorlar yorulmuş eşim artık kendi evini idare ediyor birde onların ev sorunlarıyla uğraşıyor oo kadar derdi vardı şu ara rahatladık çok şükür biraz

Hanımlar ben şimdi soğan kürü yaptım ama limon sıkmadan içemiyorum kokusundan. İçine birkaç damla 4 yada 5damla limonsıksam etkisini kaybeder mi?

SÖYLEYENDEN DUYURANDAN SEBEP OLANDAN PAYLAŞANDAN OKUYANDAN HEPSİNDEN ALLAH RAZI OLSUN :)) YAZDIM BİR KAĞIDA :)

Allah sendende razı olsun canım benm ınsallah vesıle olurda bebıslerımız gelır ben aksam bır bardak suya okudum ıctım bata kadar sureklı yapacagım bende tele kaydettım :)

BUGÜN 17.GÜN BUGÜN 19,21 HEDEFİM :)) BU 3 GÜN ÇALIŞIP BIRAKIYORUM NE OLDU OLDU DAHA KISMET İÇİMDEN Bİ SES BU AY OLMAYACAK DİYOR KESİN NERDEYSE AMA OLSUN :))

yok hayalet gibi olan bende de var ama bugünkü dünden daha açık renk anlamadım ben yine çalışmalarımı kafama göre yapıcam :)
Bende de öyle çıkınca eşim bu kadar hassas değildir bence sen su içmişsindir ondan böyle oldu diyince bizde sallamadık açıkcası
İnşallah adetle birlikte kistinde gider canım
Kızlar havalar nasıl sogudu bırden kendınıze dıkkat edın canlarım ben adanada olmama ragmen bugun ayaklarım buz tuttu babet gıymıstım donuyorum bugun
Valla bende çok üşüyorum sabahları ayaklarım buz tutuyor.
Valla eşin ilerde babada olacak ben çevremde tanıyorum çocuk babası ve çocuğunun bezine kadar ailesine aldırıyor.Maddi durumu olsa
Teşekkürler canım ben 70.000 Ya Allah 140.000 Lem yelid çektim ama haftasonu icraat yapamadık gibi
Bir trafik kazası atlatınca öyle yarım yamalak kaldı her şey
Bakalım bu 2 akşam yapabildik yaptık yoksa hafta sonuna kalacak
Bir de senin duaları okuyalım.

Canim ben hamile kalmadan onceki ayda 35.gun adet oldum ve 21.gun t c den koyuydu ama ilk defa oyle gec adet olmustum yani bekle o gunu 1 gunde bile baya fark gosteriyor:)

elifffff inşallah öyle olur benim hamiş kaldığım ay 17.günle sanmıştım ama belkide 21.gün oldu dediğin gibii :) inşallah öyle olur bakalım bekliyorumm sizler iyi olun bizde yolunuzdayız :)) bugün 17.gün :)

Evet canım onlar anlayana kadar zaman gececek bızde bunu bıldıgımız ıcın bosuan kendımızı yıpratmayalım elden gelen bırsey yok bak sonra erken yaslanmak zorunda kalacagız :)
Bazen bosveriyorum bazende neden bizi bize birakmiyorlar diye sinirleniyorum ya ben hergun gitmek zorundamiym bekar kaynim var evde bazen onunlada anlasamiyoruz beni sinir ediyor yine mi geldin belesci falan o tarz konusuyor sozde saka yapiyormus bende benim gelmemi istemiyorsan uzaktan ev almamiz icin dua et diyorum sanki ben cok hosnutum bu durumdan

geçmiş olsun öenmli bir şey olmadı inşallah

Ben canım sabah ıse gelene kadar buz tutuyorum dun cok usutmusum sımdı sırtım agrıyor
gecmıs olsun canım Allah korumus valla canım ben saymıyorum ama arada calırken ıse gıdıp gelırken uyumadan once sureklı söyluyorum bu duayı suya okumaya basladım bırde sureklı dua edıyorum cok bekletmeden gonderır ınsallah bebıslerımızı

Senı cok ıyı anlıyorum kuzum aynı seylerı bende yasıyorum hısseıdyorum bızımkılerde yemekten sonra hemen kalkmamıız ıstıyorlar kayınbabam heemen gec kaldınız daha gıtmıyormusunuz falan dıyor bende buna bozuluyorum ama sakasına takılıyordur dıye dusunyorum ne yapımbırsey dıyemıyorsun

Selam kızlar nasılsınız ? bugün adetiminm üçüncü günü ve kahrolası devletin kadın doğumuna gittim dr aşırı yoğun yaa bekarken de gitmiştim yani 3 hastayı birden içeri alıyo. Biri soyunurken biri giriyo berbat bi ortam. biliyodum daha önce gittim neyse Hormonlarıma baktırcam demiştim ya asıl onun için gittim. dr icek dkarından baktı alttan adetli olduğum için bakamadı hormon testi istiyorum dedim kist filan görünmüyo dedi eşinin sperm testini de getir dedi adet bitince gel hormon sonuclarna bakalım dedi. Hormon testi sonuclarımı çok merak ediyorum birazdan belli olur netten bakcam kızlar. Sizce devlet bu asamada ne yapar ? hormon testi yapıldı sperm testi yapıldı smear özelde yaptırmıştım evrak duruyo onu da götürcem. Bundan snra nasıl bir yol izlicek merak ettim.

[QUOTE="sebebiumut, post: 37393173, member: 4dedigimoende de öyle çıkınca eşim bu kadar hassas değildir bence sen su içmişsindir ondan böyle oldu diyince bizde sallamadık açıkcası

İnşallah adetle birlikte kistinde gider canım

Valla bende çok üşüyorum sabahları ayaklarım buz tutuyor.

Valla eşin ilerde babada olacak ben çevremde tanıyorum çocuk babası ve çocuğunun bezine kadar ailesine aldırıyor.Maddi durumu olsa

Teşekkürler canım ben 70.000 Ya Allah 140.000 Lem yelid çektim ama haftasonu icraat yapamadık gibi
Bir trafik kazası atlatınca öyle yarım yamalak kaldı her şey
Bakalım bu 2 akşam yapabildik yaptık yoksa hafta sonuna kalacak
Bir de senin duaları okuyalım.[/QUOTE]
Yok canim ne istesem esim aliyor sagolsun bi dedigimi iki etmez esimin beklentisi yokta ailesinden ailesi sorumluluk vermek istemiyorlar esim yolcu arabasi aldi sehirlerarasi calisacak araba ailesi istemedi almasini esim dinlemedi aldi sofor calisacak arabada kendide calisiyor sukur durumumuz iyi biraz borclari var ama oduyor yavas yavas hani hic durum olmasa anlarim bunlar bisey almasin biz alalim diye gecmis olsun canim kaza atlatmissiniz

geçmiş olsun öenmli bir şey olmadı inşallah
Araçla TEM yoluna bağlanacakken kaput açılıp ön camı patlattı. Dikiz aynası kırıldı. Tavanın ön kısmı içe çöktü. Kaput şimdi kapanmıyor. Çok şükür bize bir şey olmadı. Tek tesellim o yoksa eşime bir şey olsa aklımı kaçırırdım. Allaha hamd olsun bizi bu kadarla kurtardı.
İnşallah kuzum inşallah
Bende 40 gün boyunca yasin okuyorum, okuyacağım. Bakalım kısmet

Gününüz aydın olsun hatunlar.. Uzuuun bir hafta sonundan sonra yine bir koşuşturmacaya başladık.Hayırlı olsun :)
Teşekkür ederim Mogami.. O nasıl bir uğraştır öyle.. Ellerine sağlık tatlım
teşekkürler bacım herşey KK fıstıklarının gülümsemesi için

İnsallah esin sinavlari gecerde atanir o zaman rahatlarsiniz canim tamam sakada oyle olur mu off cok dolmusum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…