Amin kaygilim insallah istedigimiz gibi olur hersey hayirlisi olsun ne diyeyim bende evimde yapmak istiyorum hic rahat degilim orda tamam bizi dusunuyorlar ben neyi seversem onu yapiyorlar ama sorumluluk vermiyorlarinşallah rabbim gönlüne göre versin wuslt ım çok haklısın umarım öyle olur ben hep uzak istedim uzak oldular bu sefer gelince hep bizde kaldılar daha büyük sıkıntı oldu şimdi yan tarafımdalar hiç gelmiyolar biz istediğimizde yiyip içiyoruz :)) yani hayat ummadık işler getiriyo başa hayırlısı nasılsa öyle olsun wuslt ımın hakkında :)
bende ufo yaktım elim ayağım buzzzz
bencede bugunu denemelısın canım benım ınsallah guzelhaberler alacagız sen esının aklını celersın kzuum bak mogamı bunu paylasmıstı
KIZLAR...ŞİMDİ BUGÜN MEVLÜDTE HOCAYI BULMUŞKEN KIYIN KIYIN YANAŞTIM YANINAZATİ ANNEMLE DE TANIŞIKLAR...HOCAM DEDİM BEN ÇOCUK İSTİYORUM BUNUN İÇİN BANA ÖNEREBİLECEĞİNİZ BİŞEY VAR MI ? YAZ BAKAYIM DEDİ...HEMEN HAZIRLADIM KAĞIDI KALEMİ ŞU DUAYI YAZDIRDI; RABBİ LE TAZARNİ FERDEN VE ENTE HAYRÜL VARİSSİN...HZ ZEKERİYA NIN DUASIYMIŞ...BUNU 21 KERE OKU VE BİR BARDAK SUYA ÜFLE SONRA DA İÇ DEDİ...EŞİNDE AYNINI YAPSIN DEDİ...HAMİLE KALINCAYA DEK YAP BUNU DEDİ...2 REKAT HACET NAMAZI KIL PEŞİNE DE DEDİ...AYRICA HERGÜN 7 FATİHA 7 AYETEL KÜRSİ 7 FELAK 7 NAS 7 İHLAS OKU DEDİ...MOGİŞ BOŞ DURMUYOR BİLGİ TOPLUYOR BİLGİLERİNİZE BACILAR
Amin kaygilim insallah istedigimiz gibi olur hersey hayirlisi olsun ne diyeyim bende evimde yapmak istiyorum hic rahat degilim orda tamam bizi dusunuyorlar ben neyi seversem onu yapiyorlar ama sorumluluk vermiyorlar
SÖYLEYENDEN DUYURANDAN SEBEP OLANDAN PAYLAŞANDAN OKUYANDAN HEPSİNDEN ALLAH RAZI OLSUN :)) YAZDIM BİR KAĞIDA :)
BUGÜN 17.GÜN BUGÜN 19,21 HEDEFİM :)) BU 3 GÜN ÇALIŞIP BIRAKIYORUMNE OLDU OLDU DAHA KISMET İÇİMDEN Bİ SES BU AY OLMAYACAK DİYOR KESİN NERDEYSE AMA OLSUN :))
Bende de öyle çıkınca eşim bu kadar hassas değildir bence sen su içmişsindir ondan böyle oldu diyince bizde sallamadık açıkcasıyok hayalet gibi olan bende de var ama bugünkü dünden daha açık renkanlamadım ben yine çalışmalarımı kafama göre yapıcam :)
İnşallah adetle birlikte kistinde gider canımcanlarım iyi haftalar olsun hepinize :)
dün regl oldum :) kırmızıları gördüğüme sevineceğim aklıma gelmezdi hiç (bu ay kist için d.k. kullanmıştım) çok şükür şimdi cumartesi rahim filmi için gideceğim yani deminoş yine gün saymaktan kurtulamadı :)
hamiş olan var mı ?? şüpheye düşen var mı ?? ne var ne yok yani ??
Valla bende çok üşüyorum sabahları ayaklarım buz tutuyor.Kızlar havalar nasıl sogudu bırden kendınıze dıkkat edın canlarım ben adanada olmama ragmen bugun ayaklarım buz tuttu babet gıymıstım donuyorum bugun
Valla eşin ilerde babada olacak ben çevremde tanıyorum çocuk babası ve çocuğunun bezine kadar ailesine aldırıyor.Maddi durumu olsaYok bizimkiler oyle denetlemezler suan kirada yakinz oyle gelmezler bende uzak olsun istiyorum yakin olursak surekli orda oluruz o zaman ben ne anladim ayri ev tutmaktam haksizmiyim sorumluluk vermiyorlar evde bisey eksik oldugu zaman esimi ariyorum al diye kv kiziyor biz alamazmiyiz diye bende niye evlendik o zaman esim sorumluluk almayacaksa her firsatta ailesinden bisey beklemesin istiyorm yanlismi dusunuyorum of cok sikildim bu durumdan hakikaten
Teşekkürler canım ben 70.000 Ya Allah 140.000 Lem yelid çektim ama haftasonu icraat yapamadık gibibencede bugunu denemelısın canım benım ınsallah guzelhaberler alacagız sen esının aklını celersın kzuum bak mogamı bunu paylasmıstı
KIZLAR...ŞİMDİ BUGÜN MEVLÜDTE HOCAYI BULMUŞKEN KIYIN KIYIN YANAŞTIM YANINAZATİ ANNEMLE DE TANIŞIKLAR...HOCAM DEDİM BEN ÇOCUK İSTİYORUM BUNUN İÇİN BANA ÖNEREBİLECEĞİNİZ BİŞEY VAR MI ? YAZ BAKAYIM DEDİ...HEMEN HAZIRLADIM KAĞIDI KALEMİ ŞU DUAYI YAZDIRDI; RABBİ LE TAZARNİ FERDEN VE ENTE HAYRÜL VARİSSİN...HZ ZEKERİYA NIN DUASIYMIŞ...BUNU 21 KERE OKU VE BİR BARDAK SUYA ÜFLE SONRA DA İÇ DEDİ...EŞİNDE AYNINI YAPSIN DEDİ...HAMİLE KALINCAYA DEK YAP BUNU DEDİ...2 REKAT HACET NAMAZI KIL PEŞİNE DE DEDİ...AYRICA HERGÜN 7 FATİHA 7 AYETEL KÜRSİ 7 FELAK 7 NAS 7 İHLAS OKU DEDİ...MOGİŞ BOŞ DURMUYOR BİLGİ TOPLUYOR BİLGİLERİNİZE BACILAR
Canim ben hamile kalmadan onceki ayda 35.gun adet oldum ve 21.gun t c den koyuydu ama ilk defa oyle gec adet olmustum yani bekle o gunu 1 gunde bile baya fark gosteriyor:)
Bazen bosveriyorum bazende neden bizi bize birakmiyorlar diye sinirleniyorum ya ben hergun gitmek zorundamiym bekar kaynim var evde bazen onunlada anlasamiyoruz beni sinir ediyor yine mi geldin belesci falan o tarz konusuyor sozde saka yapiyormus bende benim gelmemi istemiyorsan uzaktan ev almamiz icin dua et diyorum sanki ben cok hosnutum bu durumdanEvet canım onlar anlayana kadar zaman gececek bızde bunu bıldıgımız ıcın bosuan kendımızı yıpratmayalım elden gelen bırsey yok bak sonra erken yaslanmak zorunda kalacagız :)
Bende de öyle çıkınca eşim bu kadar hassas değildir bence sen su içmişsindir ondan böyle oldu diyince bizde sallamadık açıkcası
İnşallah adetle birlikte kistinde gider canım
Valla bende çok üşüyorum sabahları ayaklarım buz tutuyor.
Valla eşin ilerde babada olacak ben çevremde tanıyorum çocuk babası ve çocuğunun bezine kadar ailesine aldırıyor.Maddi durumu olsa
Teşekkürler canım ben 70.000 Ya Allah 140.000 Lem yelid çektim ama haftasonu icraat yapamadık gibi
Bir trafik kazası atlatınca öyle yarım yamalak kaldı her şey
Bakalım bu 2 akşam yapabildik yaptık yoksa hafta sonuna kalacak
Bir de senin duaları okuyalım.
Hanımlar ben şimdi soğan kürü yaptım ama limon sıkmadan içemiyorum kokusundan. İçine birkaç damla 4 yada 5damla limonsıksam etkisini kaybeder mi?
Bende de öyle çıkınca eşim bu kadar hassas değildir bence sen su içmişsindir ondan böyle oldu diyince bizde sallamadık açıkcası
İnşallah adetle birlikte kistinde gider canım
Valla bende çok üşüyorum sabahları ayaklarım buz tutuyor.
Valla eşin ilerde babada olacak ben çevremde tanıyorum çocuk babası ve çocuğunun bezine kadar ailesine aldırıyor.Maddi durumu olsa
Teşekkürler canım ben 70.000 Ya Allah 140.000 Lem yelid çektim ama haftasonu icraat yapamadık gibi
Bir trafik kazası atlatınca öyle yarım yamalak kaldı her şey
Bakalım bu 2 akşam yapabildik yaptık yoksa hafta sonuna kalacak
Bir de senin duaları okuyalım.
Bazen bosveriyorum bazende neden bizi bize birakmiyorlar diye sinirleniyorum ya ben hergun gitmek zorundamiym bekar kaynim var evde bazen onunlada anlasamiyoruz beni sinir ediyor yine mi geldin belesci falan o tarz konusuyor sozde saka yapiyormus bende benim gelmemi istemiyorsan uzaktan ev almamiz icin dua et diyorum sanki ben cok hosnutum bu durumdan
Araçla TEM yoluna bağlanacakken kaput açılıp ön camı patlattı. Dikiz aynası kırıldı. Tavanın ön kısmı içe çöktü. Kaput şimdi kapanmıyor. Çok şükür bize bir şey olmadı. Tek tesellim o yoksa eşime bir şey olsa aklımı kaçırırdım. Allaha hamd olsun bizi bu kadarla kurtardı.geçmiş olsun öenmli bir şey olmadı inşallah
İnşallah kuzum inşallahBen canım sabah ıse gelene kadar buz tutuyorum dun cok usutmusum sımdı sırtım agrıyor
gecmıs olsun canım Allah korumus valla canım ben saymıyorum ama arada calırken ıse gıdıp gelırken uyumadan once sureklı söyluyorum bu duayı suya okumaya basladım bırde sureklı dua edıyorum cok bekletmeden gonderır ınsallah bebıslerımızı
teşekkürler bacım herşey KK fıstıklarının gülümsemesi içinGününüz aydın olsun hatunlar.. Uzuuun bir hafta sonundan sonra yine bir koşuşturmacaya başladık.Hayırlı olsun :)
Teşekkür ederim Mogami.. O nasıl bir uğraştır öyle.. Ellerine sağlık tatlım
İnsallah esin sinavlari gecerde atanir o zaman rahatlarsiniz canim tamam sakada oyle olur mu off cok dolmusum benSenı cok ıyı anlıyorum kuzum aynı seylerı bende yasıyorum hısseıdyorum bızımkılerde yemekten sonra hemen kalkmamıız ıstıyorlar kayınbabam heemen gec kaldınız daha gıtmıyormusunuz falan dıyor bende buna bozuluyorum ama sakasına takılıyordur dıye dusunyorum ne yapımbırsey dıyemıyorsun
kuzum normal tabi...iyi ama bende 4. deneme yazıyor o niyeSağol Mogamim ya bütün gün ağladım yine gözlerim doluyor bir yıldır bekliyoruz kendisini gelsin artik ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?