2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

tatlım rahim filmini özelde mi devlette mi çekindin...bide özeldeyse ne kadar ücret ödedin

İnsallah esin sinavlari gecerde atanir o zaman rahatlarsiniz canim tamam sakada oyle olur mu off cok dolmusum ben

Insallah canım benım ınsallah ama esımle konustum ben ocaktan sonra mobılyanın borcu bıttıkten sonra kahvaltımızı falan ve hafta sonalrıda ben kendım evde yapmaya baslaacagım bende gecen cok rahatım bır sure gıder bu :) sende rahatla kasma kendını

kızlar sımdı bır hamıs haberı daha aldım sıra sende dıyor bana Allah'ım bu ay banada hamıleyıım demeyı nasıp etsın ınsallah en kısa zamanda hayırlısıyla
Ayy insallah canim sende hamis olursun dun bende hamis haberi aldim kiz ilk geceden kalmis

Ayy insallah canim sende hamis olursun dun bende hamis haberi aldim kiz ilk geceden kalmis

Esımde bana dıyor dunad aksam pekı bu hadı bebek yapalım dıyıp hamıle kalanlar nasıl oluyorda hamıle kalıyor dıyor bende anlamadım bu ısı ınsallah bu ay Rabbım bızede nasıp eder bu guzel haberı vermeyı

CANIM HAYIRLISI OLSUN İNŞALLAH TERTEMİZ ÇIKAR SONUÇLARIN TAMAMI GELMEDEN NE YAPACAĞINI KESTİREMEYİZ

canımm çok geçmiş olsun rabbimm beterinden korusun iyiki bebeğin yoktu korkudan bi şey olabilirdi bundanda bi iyilik çıkarttım :)rabbim kötülüklerden kazalardan korusun bizleri:)

MINIKKUS1 sular geldi çok sevindim mağdur değilim artık :) akşam misafirim var eşimi dedesi annesi babası gelecek nasıl yetişecem bilmiyorum

MINIKKUS1 sular geldi çok sevindim mağdur değilim artık :) akşam misafirim var eşimi dedesi annesi babası gelecek nasıl yetişecem bilmiyorum

hemen fırında etli bi şeyler yap yanına havuç salatası göbek salatası fln yap iki çeşit salata 5 yufkadan da bi börek güzelde pilavvv tamamdır bide muhallebili tatlı ayyy panik oldum gelemde yardım edem

biz nasıl bunları bilmeden önce ayy ya hamiş kalırsak diyorduk onlarda kafalarına göre bol bol ilişki yaşıyorlardı hiç stres yapmıyorlardı hemen hamiş kalıyorlardı :):) bence :)

canım ben sana başıma geldiği kadar anlatayım, bende reglinin 3. günü gittim ilk, ne kadardır korunmuyorsun zaten erken gelmişsin falan, neyse regli olmama aldırış etmedi, vajinal osg de yaptı ve yumurta rezervimin iyi olduğunu söyledi, hormon testlerimide yazdı gönderdi, akşam sonuçlar çıktı prl ve fsh yüksekti, ağzından zorla laf alıyorum cımbızla, işte burdaki diğer arkadaşlarım bilir çok anlattım çünkü durumu.prl için ilaç verdi, ama 100 üzerinde aslında emarda çektir demesi gerekirdi, ben bunu başka dr.dan öğrendim. yumurtaların yaşına göre yaşlı dedi, hsg çekilmesi için randevu verdi. ertesi ay gittiğimde tedaviye başlayalım dedi, ne tedavisi dedim geldiğinde konuşuruz dedi, muhtemelen aşılama yapacaktı, ama aşılama yapılan yer zaten içler acısı, oraya sağlam gider hasta çıkarsın şimdi özel e gidiyorum,sadece hastane yakın diye iş yerime kan vermeye gidiyorum, biraz uzun oldu devlette tedavi olmak günden güne zorlaşıyor.sanada hormon testinin sonucuna göre birşey söyler ama çok bişey bekleme bence ha daha fazlası olursa ne mutlu sana devletteki nadir dr.kardan birine rast gelmişsin demektir.

biz nasıl bunları bilmeden önce ayy ya hamiş kalırsak diyorduk onlarda kafalarına göre bol bol ilişki yaşıyorlardı hiç stres yapmıyorlardı hemen hamiş kalıyorlardı :):) bence :)

Sanırım öyle canım dedıgın gıbı bızdede hamıs kalma korkusu vardı ahhh ahhh en basından rahat olmak gerekıyormus demekkı kuzum

Amin canim insallah hepimiz hamis oluruz bende anlamiyorum nasilda ilk geceden kaliyorlar

tamam canım hayırlısı diyelim sıkma canını

duanı paylaştı elisa sağolsun yazdım okudum üfledim hemen allah dualarımızı kabul etsin :)) bu arada iki seçeneğin var yaaaa hiç bi şey düşünmeden ilişkiye devam ya da bu kadar dtaylı düşüneceksen filmi öne çekelimmm ama hem devam edip hem film çekilmem gerek yoksa bebiş olmaz diye düşünmek olmaz mogişimmm :)

çok çok geçmiş olsun Allahım beterinden saklasın,iyi ki size birşey olmamış bir sadaka verin kan akıtın isterseniz

CAnim hangi hastaneye gittin ozelde aslında ben iyi buluyorum devlet hastanelerini ya da denk gelmedi kotusu .ozele kime gidiyosun?

Hanımlar ben şimdi soğan kürü yaptım ama limon sıkmadan içemiyorum kokusundan. İçine birkaç damla 4 yada 5damla limonsıksam etkisini kaybeder mi?
ben limonlu yaptım, hatta içine sirke bilem kattım ama etkisini kaybeder mi bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…