tatlım rahim filmini özelde mi devlette mi çekindin...bide özeldeyse ne kadar ücret ödedinAy canım benim Rabbim hepinize razi olsun ben eminim sözlerinde güzel haberleri çok yakın. Ben bu ay rahim filmi çektirdi biliyorsun önce rabbim diledi oldu tabi ama rahim filmi bende ise yaradı yolları açtı hiç geçiştirmek sende çekti rahim filmini
İnsallah esin sinavlari gecerde atanir o zaman rahatlarsiniz canim tamam sakada oyle olur mu off cok dolmusum ben
Ayy insallah canim sende hamis olursun dun bende hamis haberi aldim kiz ilk geceden kalmiskızlar sımdı bır hamıs haberı daha aldım sıra sende dıyor bana Allah'ım bu ay banada hamıleyıım demeyı nasıp etsın ınsallah en kısa zamanda hayırlısıyla
Ayy insallah canim sende hamis olursun dun bende hamis haberi aldim kiz ilk geceden kalmis
Selam kızlar nasılsınız ? bugün adetiminm üçüncü günü ve kahrolası devletin kadın doğumuna gittim dr aşırı yoğun yaa bekarken de gitmiştim yani 3 hastayı birden içeri alıyo. Biri soyunurken biri giriyo berbat bi ortam. biliyodum daha önce gittim neyse Hormonlarıma baktırcam demiştim ya asıl onun için gittim. dr icek dkarından baktı alttan adetli olduğum için bakamadı hormon testi istiyorum dedim kist filan görünmüyo dedi eşinin sperm testini de getir dedi adet bitince gel hormon sonuclarna bakalım dedi. Hormon testi sonuclarımı çok merak ediyorum birazdan belli olur netten bakcam kızlar. Sizce devlet bu asamada ne yapar ? hormon testi yapıldı sperm testi yapıldı smear özelde yaptırmıştım evrak duruyo onu da götürcem. Bundan snra nasıl bir yol izlicek merak ettim.
Araçla TEM yoluna bağlanacakken kaput açılıp ön camı patlattı. Dikiz aynası kırıldı. Tavanın ön kısmı içe çöktü. Kaput şimdi kapanmıyor. Çok şükür bize bir şey olmadı. Tek tesellim o yoksa eşime bir şey olsa aklımı kaçırırdım. Allaha hamd olsun bizi bu kadarla kurtardı.
İnşallah kuzum inşallah
Bende 40 gün boyunca yasin okuyorum, okuyacağım. Bakalım kısmet
tamam canım hayırlısı diyelim sıkma canınıevet geldi kırmızılarMogami yeni bat 17 kasım ama pazartesiye denk geliyom yum o zaman kocacım sınavda olacak yum zamanı yanımda olamayacak 3 deneme
MINIKKUS1 sular geldi çok sevindim mağdur değilim artık :) akşam misafirim var eşimi dedesi annesi babası gelecek nasıl yetişecem bilmiyorum
Esımde bana dıyor dunad aksam pekı bu hadı bebek yapalım dıyıp hamıle kalanlar nasıl oluyorda hamıle kalıyor dıyor bende anlamadım bu ısı ınsallah bu ay Rabbım bızede nasıp eder bu guzel haberı vermeyı
canım ben sana başıma geldiği kadar anlatayım, bende reglinin 3. günü gittim ilk, ne kadardır korunmuyorsun zaten erken gelmişsin falan, neyse regli olmama aldırış etmedi, vajinal osg de yaptı ve yumurta rezervimin iyi olduğunu söyledi, hormon testlerimide yazdı gönderdi, akşam sonuçlar çıktı prl ve fsh yüksekti, ağzından zorla laf alıyorum cımbızla, işte burdaki diğer arkadaşlarım bilir çok anlattım çünkü durumu.prl için ilaç verdi, ama 100 üzerinde aslında emarda çektir demesi gerekirdi, ben bunu başka dr.dan öğrendim. yumurtaların yaşına göre yaşlı dedi, hsg çekilmesi için randevu verdi. ertesi ay gittiğimde tedaviye başlayalım dedi, ne tedavisi dedim geldiğinde konuşuruz dedi, muhtemelen aşılama yapacaktı, ama aşılama yapılan yer zaten içler acısı, oraya sağlam gider hasta çıkarsın şimdi özel e gidiyorum,sadece hastane yakın diye iş yerime kan vermeye gidiyorum, biraz uzun oldu devlette tedavi olmak günden güne zorlaşıyor.sanada hormon testinin sonucuna göre birşey söyler ama çok bişey bekleme bence ha daha fazlası olursa ne mutlu sana devletteki nadir dr.kardan birine rast gelmişsin demektir.Selam kızlar nasılsınız ? bugün adetiminm üçüncü günü ve kahrolası devletin kadın doğumuna gittim dr aşırı yoğun yaa bekarken de gitmiştim yani 3 hastayı birden içeri alıyo. Biri soyunurken biri giriyo berbat bi ortam. biliyodum daha önce gittim neyse Hormonlarıma baktırcam demiştim ya asıl onun için gittim. dr icek dkarından baktı alttan adetli olduğum için bakamadı hormon testi istiyorum dedim kist filan görünmüyo dedi eşinin sperm testini de getir dedi adet bitince gel hormon sonuclarna bakalım dedi. Hormon testi sonuclarımı çok merak ediyorum birazdan belli olur netten bakcam kızlar. Sizce devlet bu asamada ne yapar ? hormon testi yapıldı sperm testi yapıldı smear özelde yaptırmıştım evrak duruyo onu da götürcem. Bundan snra nasıl bir yol izlicek merak ettim.
biz nasıl bunları bilmeden önce ayy ya hamiş kalırsak diyorduk onlarda kafalarına göre bol bol ilişki yaşıyorlardı hiç stres yapmıyorlardı hemen hamiş kalıyorlardı :):) bence :)
Amin canim insallah hepimiz hamis oluruz bende anlamiyorum nasilda ilk geceden kaliyorlarEsımde bana dıyor dunad aksam pekı bu hadı bebek yapalım dıyıp hamıle kalanlar nasıl oluyorda hamıle kalıyor dıyor bende anlamadım bu ısı ınsallah bu ay Rabbım bızede nasıp eder bu guzel haberı vermeyı
tamam canım hayırlısı diyelim sıkma canını
çok çok geçmiş olsun Allahım beterinden saklasın,iyi ki size birşey olmamış bir sadaka verin kan akıtın istersenizAraçla TEM yoluna bağlanacakken kaput açılıp ön camı patlattı. Dikiz aynası kırıldı. Tavanın ön kısmı içe çöktü. Kaput şimdi kapanmıyor. Çok şükür bize bir şey olmadı. Tek tesellim o yoksa eşime bir şey olsa aklımı kaçırırdım. Allaha hamd olsun bizi bu kadarla kurtardı.
İnşallah kuzum inşallah
Bende 40 gün boyunca yasin okuyorum, okuyacağım. Bakalım kısmet
Sanırım öyle canım dedıgın gıbı bızdede hamıs kalma korkusu vardı ahhh ahhh en basından rahat olmak gerekıyormus demekkı kuzum
Yolumuzdan sapmayinelifffff inşallah öyle olur benim hamiş kaldığım ay 17.günle sanmıştım ama belkide 21.gün oldu dediğin gibii :) inşallah öyle olur bakalım bekliyorumm sizler iyi olun bizde yolunuzdayız :)) bugün 17.gün :)
CAnim hangi hastaneye gittin ozelde aslında ben iyi buluyorum devlet hastanelerini ya da denk gelmedi kotusu .ozele kime gidiyosun?canım ben sana başıma geldiği kadar anlatayım, bende reglinin 3. günü gittim ilk, ne kadardır korunmuyorsun zaten erken gelmişsin falan, neyse regli olmama aldırış etmedi, vajinal osg de yaptı ve yumurta rezervimin iyi olduğunu söyledi, hormon testlerimide yazdı gönderdi, akşam sonuçlar çıktı prl ve fsh yüksekti, ağzından zorla laf alıyorum cımbızla, işte burdaki diğer arkadaşlarım bilir çok anlattım çünkü durumu.prl için ilaç verdi, ama 100 üzerinde aslında emarda çektir demesi gerekirdi, ben bunu başka dr.dan öğrendim. yumurtaların yaşına göre yaşlı dedi, hsg çekilmesi için randevu verdi. ertesi ay gittiğimde tedaviye başlayalım dedi, ne tedavisi dedim geldiğinde konuşuruz dedi, muhtemelen aşılama yapacaktı, ama aşılama yapılan yer zaten içler acısı, oraya sağlam gider hasta çıkarsın şimdi özel e gidiyorum,sadece hastane yakın diye iş yerime kan vermeye gidiyorum, biraz uzun oldu devlette tedavi olmak günden güne zorlaşıyor.sanada hormon testinin sonucuna göre birşey söyler ama çok bişey bekleme bence ha daha fazlası olursa ne mutlu sana devletteki nadir dr.kardan birine rast gelmişsin demektir.
Hayir cnm kaybetmezHanımlar ben şimdi soğan kürü yaptım ama limon sıkmadan içemiyorum kokusundan. İçine birkaç damla 4 yada 5damla limonsıksam etkisini kaybeder mi?
ben limonlu yaptım, hatta içine sirke bilem kattımHanımlar ben şimdi soğan kürü yaptım ama limon sıkmadan içemiyorum kokusundan. İçine birkaç damla 4 yada 5damla limonsıksam etkisini kaybeder mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?