Amin canim insallah hepimiz hamis oluruz bende anlamiyorum nasilda ilk geceden kaliyorlar
Bende bilemiyorum belim düşükten beri ağrıyor ve adet sancısı gibi ara ara ağrım oluyor. Belki sadece üşütmektenBen canım sabah ıse gelene kadar buz tutuyorum dun cok usutmusum sımdı sırtım agrıyor
gecmıs olsun canım Allah korumus valla canım ben saymıyorum ama arada calırken ıse gıdıp gelırken uyumadan once sureklı söyluyorum bu duayı suya okumaya basladım bırde sureklı dua edıyorum cok bekletmeden gonderır ınsallah bebıslerımızı
Allah yardımcınız olsun ne diyeyim.Yok canim ne istesem esim aliyor sagolsun bi dedigimi iki etmez esimin beklentisi yokta ailesinden ailesi sorumluluk vermek istemiyorlar esim yolcu arabasi aldi sehirlerarasi calisacak araba ailesi istemedi almasini esim dinlemedi aldi sofor calisacak arabada kendide calisiyor sukur durumumuz iyi biraz borclari var ama oduyor yavas yavas hani hic durum olmasa anlarim bunlar bisey almasin biz alalim diye gecmis olsun canim kaza atlatmissiniz
canım ben başkent hasanesinde hulusi bülent zeyneloğluna gidiyorum.çok iyi bir dr.çok ilgili. hem tüp bebek uzmanı. tüp bebek bölümünün başkent hast. kurucusu.kan vermek için de iş yerime yakın diye zübeyde hanıma gidiyorum çünkü malum başkent hast. maltepe de.orası muayene ve tedavi için.CAnim hangi hastaneye gittin ozelde aslında ben iyi buluyorum devlet hastanelerini ya da denk gelmedi kotusu .ozele kime gidiyosun?
bende hastanede doğumdan sonra kapıya yaptık oldu mu yazdırsam
geçmiş olsun canım.. verilmiş sadakanız varmış.. RAbbim beterinden saklasın..Araçla TEM yoluna bağlanacakken kaput açılıp ön camı patlattı. Dikiz aynası kırıldı. Tavanın ön kısmı içe çöktü. Kaput şimdi kapanmıyor. Çok şükür bize bir şey olmadı. Tek tesellim o yoksa eşime bir şey olsa aklımı kaçırırdım. Allaha hamd olsun bizi bu kadarla kurtardı.
Bende bilemiyorum belim düşükten beri ağrıyor ve adet sancısı gibi ara ara ağrım oluyor. Belki sadece üşütmekten
Allah yardımcınız olsun ne diyeyim.
Yolumuzdan sapmayin
Valla yolunu bulursan haber ver eşimde bende artık beklemekten yorulduk. Dün alışveriş yaparken eşim bebek olursa şunlarada bakmamız lazım dedi. Fransız balkon evde çok olduğundan önlerine bir şey koymalıyız diyor.Esımde bana dıyor dunad aksam pekı bu hadı bebek yapalım dıyıp hamıle kalanlar nasıl oluyorda hamıle kalıyor dıyor bende anlamadım bu ısı ınsallah bu ay Rabbım bızede nasıp eder bu guzel haberı vermeyı
Sen çok yaşa emi kuzumcanımm çok geçmiş olsun rabbimm beterinden korusun iyiki bebeğin yoktu korkudan bi şey olabilirdi bundanda bi iyilik çıkarttım :)rabbim kötülüklerden kazalardan korusun bizleri:)
Bende bilemiyorum. Fakat bel ağrım çok artarsa doktora gidicem mecburikisinden dolayı olabılır canım sen kendını sıcak tut dıkkat et canım
Ben tahlillerimi yaptırmak için devletteki doktora gittiğimde, zaten kendisi yoktu; asistanı vardı. Niyetim önceki tahlillerimi de gösterip doktordan fikir almaktı.. Ama asistan geçmiştahlil sonuçlarımı alıp, şöyle bir baktı ve: normla herşey deyip geri yolladı.. Şimdi sorarım size hatunlar; bu kişi ileride doğum kontol uzmanı olacak.. nasıl güvensin hastaları bunacanım ben sana başıma geldiği kadar anlatayım, bende reglinin 3. günü gittim ilk, ne kadardır korunmuyorsun zaten erken gelmişsin falan, neyse regli olmama aldırış etmedi, vajinal osg de yaptı ve yumurta rezervimin iyi olduğunu söyledi, hormon testlerimide yazdı gönderdi, akşam sonuçlar çıktı prl ve fsh yüksekti, ağzından zorla laf alıyorum cımbızla, işte burdaki diğer arkadaşlarım bilir çok anlattım çünkü durumu.prl için ilaç verdi, ama 100 üzerinde aslında emarda çektir demesi gerekirdi, ben bunu başka dr.dan öğrendim. yumurtaların yaşına göre yaşlı dedi, hsg çekilmesi için randevu verdi. ertesi ay gittiğimde tedaviye başlayalım dedi, ne tedavisi dedim geldiğinde konuşuruz dedi, muhtemelen aşılama yapacaktı, ama aşılama yapılan yer zaten içler acısı, oraya sağlam gider hasta çıkarsın şimdi özel e gidiyorum,sadece hastane yakın diye iş yerime kan vermeye gidiyorum, biraz uzun oldu devlette tedavi olmak günden güne zorlaşıyor.sanada hormon testinin sonucuna göre birşey söyler ama çok bişey bekleme bence ha daha fazlası olursa ne mutlu sana devletteki nadir dr.kardan birine rast gelmişsin demektir.
Sanirim biz yanlis yapiyoruz cok bilmekte iyi degilmis benim etrafimdakiler yum falan bilmiyorlar ilk ayda hop hamis kaliyorlarAmın canım benım bır arkadasım var bırtane kız vardı sonra arkadasın gogsu agrımaya baslamıs ıkıncı cocugu hıc dusunmuyormus ama gogsunun agrısı hıc gecmıyormus dr gıtmıs dr demıskı senın hamılelıgınden gogsunde sut kalmıs agrı yapan bu yenıden hamıle kalman lazım demıs kızı ılokula gıdıyor bu arkadasda sadece bır kere korunmasız ılıskı yasamıslar ve hemen hamıle kalmıs bız ay boyunca yasıyoruz olmuyor ya bız bırseyleı yanlıs yapıyoruz yada daha zamanı degl bende anlayamıyorum
:) :) hıc gulecegım yoktu supersın tatlım yaaaaaaa olur olmazmı
canım ben sana başıma geldiği kadar anlatayım, bende reglinin 3. günü gittim ilk, ne kadardır korunmuyorsun zaten erken gelmişsin falan, neyse regli olmama aldırış etmedi, vajinal osg de yaptı ve yumurta rezervimin iyi olduğunu söyledi, hormon testlerimide yazdı gönderdi, akşam sonuçlar çıktı prl ve fsh yüksekti, ağzından zorla laf alıyorum cımbızla, işte burdaki diğer arkadaşlarım bilir çok anlattım çünkü durumu.prl için ilaç verdi, ama 100 üzerinde aslında emarda çektir demesi gerekirdi, ben bunu başka dr.dan öğrendim. yumurtaların yaşına göre yaşlı dedi, hsg çekilmesi için randevu verdi. ertesi ay gittiğimde tedaviye başlayalım dedi, ne tedavisi dedim geldiğinde konuşuruz dedi, muhtemelen aşılama yapacaktı, ama aşılama yapılan yer zaten içler acısı, oraya sağlam gider hasta çıkarsın şimdi özel e gidiyorum,sadece hastane yakın diye iş yerime kan vermeye gidiyorum, biraz uzun oldu devlette tedavi olmak günden güne zorlaşıyor.sanada hormon testinin sonucuna göre birşey söyler ama çok bişey bekleme bence ha daha fazlası olursa ne mutlu sana devletteki nadir dr.kardan birine rast gelmişsin demektir.
maaşaallah.. hatunun yumurtaları bi sperm gelse de alem yapsak diye yol gözlüyor dimekAmın canım benım bır arkadasım var bırtane kız vardı sonra arkadasın gogsu agrımaya baslamıs ıkıncı cocugu hıc dusunmuyormus ama gogsunun agrısı hıc gecmıyormus dr gıtmıs dr demıskı senın hamılelıgınden gogsunde sut kalmıs agrı yapan bu yenıden hamıle kalman lazım demıs kızı ılokula gıdıyor bu arkadasda sadece bır kere korunmasız ılıskı yasamıslar ve hemen hamıle kalmıs bız ay boyunca yasıyoruz olmuyor ya bız bırseyleı yanlıs yapıyoruz yada daha zamanı degl bende anlayamıyorum
valla zaten hastane korkum vardı bu dr. iyice depreştirdi, Allah başımızdan eksik etmesin ama mecburda bırakmasın yani,devlette benim rast geldiğim dediğim gibi zor çok zorBen tahlillerimi yaptırmak için devletteki doktora gittiğimde, zaten kendisi yoktu; asistanı vardı. Niyetim önceki tahlillerimi de gösterip doktordan fikir almaktı.. Ama asistan geçmiştahlil sonuçlarımı alıp, şöyle bir baktı ve: normla herşey deyip geri yolladı.. Şimdi sorarım size hatunlar; bu kişi ileride doğum kontol uzmanı olacak.. nasıl güvensin hastaları buna
geçmiş olsun canım Allahım korumuşAraçla TEM yoluna bağlanacakken kaput açılıp ön camı patlattı. Dikiz aynası kırıldı. Tavanın ön kısmı içe çöktü. Kaput şimdi kapanmıyor. Çok şükür bize bir şey olmadı. Tek tesellim o yoksa eşime bir şey olsa aklımı kaçırırdım. Allaha hamd olsun bizi bu kadarla kurtardı.
İnşallah kuzum inşallah
Bende 40 gün boyunca yasin okuyorum, okuyacağım. Bakalım kısmet
Amin canım..valla zaten hastane korkum vardı bu dr. iyice depreştirdi, Allah başımızdan eksik etmesin ama mecburda bırakmasın yani,devlette benim rast geldiğim dediğim gibi zor çok zor
Kaygili alemsin valla cok guzel bir fikir
anladım canım, acaba ne ilaçları yazdı bebek istediğin içinse folika asit yazmıştır belki,ne diiyim inşallah sonuçların tertemiz çıkar gerek kalmaz ve denemeye devam der belkide süreci hızlandırmak için klomen ve çatlatma iğnesi verir, hakkınızda hayırlısı inşallahDOKTOR COK TATLI BİRİ YA.ben bekarken o hastanede baska iki dra görünmüştüm bundan daha beterdi
bu o ikisinden biraz daha iyi sadece hastaya vakit zaman ayırmıyolar. Pat diye soyunma yerine hasta giriyo dr en fazla 2 dk bakıyo. bnmde devletten bi beklentim yok böyle olduğunu zaten biliorum görmediğim ortamları bile tahmin edebiliorum en azndan hormon testlerimi devlette yaptıriyim sonuclarını da devlete gösteriyim diye gittim
ama adetin bitince snuclarla bide eşinin sperm testiyle gel demesi bundan snra ne gibi bir yol izleyeceği konusunda bnde merak uyandırdı deneme amaçlı bi kere daha giderim sanırım.Bide o iki arada bi derede muayene olurken sekreterine ilaç yazdrmıs üstümü toparladm tam çıkarken sekreter arkamdan reçeteyi uzattı 3 tane ilaç yazmış ne anlama geldiğini de sormadm eczaneye sorcam ne işe yarıyo bunlar diye.
anladım canım, acaba ne ilaçları yazdı bebek istediğin içinse folika asit yazmıştır belki,ne diiyim inşallah sonuçların tertemiz çıkar gerek kalmaz ve denemeye devam der belkide süreci hızlandırmak için klomen ve çatlatma iğnesi verir, hakkınızda hayırlısı inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?