2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Amin canim insallah hepimiz hamis oluruz bende anlamiyorum nasilda ilk geceden kaliyorlar

Amın canım benım bır arkadasım var bırtane kız vardı sonra arkadasın gogsu agrımaya baslamıs ıkıncı cocugu hıc dusunmuyormus ama gogsunun agrısı hıc gecmıyormus dr gıtmıs dr demıskı senın hamılelıgınden gogsunde sut kalmıs agrı yapan bu yenıden hamıle kalman lazım demıs kızı ılokula gıdıyor bu arkadasda sadece bır kere korunmasız ılıskı yasamıslar ve hemen hamıle kalmıs bız ay boyunca yasıyoruz olmuyor ya bız bırseyleı yanlıs yapıyoruz yada daha zamanı degl bende anlayamıyorum

Bende bilemiyorum belim düşükten beri ağrıyor ve adet sancısı gibi ara ara ağrım oluyor. Belki sadece üşütmekten
Allah yardımcınız olsun ne diyeyim.

CAnim hangi hastaneye gittin ozelde aslında ben iyi buluyorum devlet hastanelerini ya da denk gelmedi kotusu .ozele kime gidiyosun?
canım ben başkent hasanesinde hulusi bülent zeyneloğluna gidiyorum.çok iyi bir dr.çok ilgili. hem tüp bebek uzmanı. tüp bebek bölümünün başkent hast. kurucusu.kan vermek için de iş yerime yakın diye zübeyde hanıma gidiyorum çünkü malum başkent hast. maltepe de.orası muayene ve tedavi için.

geçmiş olsun canım.. verilmiş sadakanız varmış.. RAbbim beterinden saklasın..

Bende bilemiyorum belim düşükten beri ağrıyor ve adet sancısı gibi ara ara ağrım oluyor. Belki sadece üşütmekten

Allah yardımcınız olsun ne diyeyim.

ikisinden dolayı olabılır canım sen kendını sıcak tut dıkkat et canım

Valla yolunu bulursan haber ver eşimde bende artık beklemekten yorulduk. Dün alışveriş yaparken eşim bebek olursa şunlarada bakmamız lazım dedi. Fransız balkon evde çok olduğundan önlerine bir şey koymalıyız diyor.
canımm çok geçmiş olsun rabbimm beterinden korusun iyiki bebeğin yoktu korkudan bi şey olabilirdi bundanda bi iyilik çıkarttım :)rabbim kötülüklerden kazalardan korusun bizleri:)
Sen çok yaşa emi kuzum
ikisinden dolayı olabılır canım sen kendını sıcak tut dıkkat et canım
Bende bilemiyorum. Fakat bel ağrım çok artarsa doktora gidicem mecbur

Ben tahlillerimi yaptırmak için devletteki doktora gittiğimde, zaten kendisi yoktu; asistanı vardı. Niyetim önceki tahlillerimi de gösterip doktordan fikir almaktı.. Ama asistan geçmiştahlil sonuçlarımı alıp, şöyle bir baktı ve: normla herşey deyip geri yolladı.. Şimdi sorarım size hatunlar; bu kişi ileride doğum kontol uzmanı olacak.. nasıl güvensin hastaları buna

Sanirim biz yanlis yapiyoruz cok bilmekte iyi degilmis benim etrafimdakiler yum falan bilmiyorlar ilk ayda hop hamis kaliyorlar

DOKTOR COK TATLI BİRİ YA.ben bekarken o hastanede baska iki dra görünmüştüm bundan daha beterdi
bu o ikisinden biraz daha iyi sadece hastaya vakit zaman ayırmıyolar. Pat diye soyunma yerine hasta giriyo dr en fazla 2 dk bakıyo. bnmde devletten bi beklentim yok böyle olduğunu zaten biliorum görmediğim ortamları bile tahmin edebiliorum en azndan hormon testlerimi devlette yaptıriyim sonuclarını da devlete gösteriyim diye gittim
ama adetin bitince snuclarla bide eşinin sperm testiyle gel demesi bundan snra ne gibi bir yol izleyeceği konusunda bnde merak uyandırdı deneme amaçlı bi kere daha giderim sanırım.Bide o iki arada bi derede muayene olurken sekreterine ilaç yazdrmıs üstümü toparladm tam çıkarken sekreter arkamdan reçeteyi uzattı 3 tane ilaç yazmış ne anlama geldiğini de sormadm eczaneye sorcam ne işe yarıyo bunlar diye.

maaşaallah.. hatunun yumurtaları bi sperm gelse de alem yapsak diye yol gözlüyor dimek

valla zaten hastane korkum vardı bu dr. iyice depreştirdi, Allah başımızdan eksik etmesin ama mecburda bırakmasın yani,devlette benim rast geldiğim dediğim gibi zor çok zor

YÜZÜMÜ SİVİLCELER BASTI YUM BEKLERKEN ADET OLUYOMUŞUM AMA GÖĞÜSLERDE TIK YOK O ZAMAN OLMUYO

geçmiş olsun canım Allahım korumuş

anladım canım, acaba ne ilaçları yazdı bebek istediğin içinse folika asit yazmıştır belki,ne diiyim inşallah sonuçların tertemiz çıkar gerek kalmaz ve denemeye devam der belkide süreci hızlandırmak için klomen ve çatlatma iğnesi verir, hakkınızda hayırlısı inşallah

amin canımm ya sonuclar cıktı da buraya yükleyemiyorum uzantısı uygun değilmiş ne yapmam lazm acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…