2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

YÜZÜMÜ SİVİLCELER BASTI YUM BEKLERKEN ADET OLUYOMUŞUM AMA GÖĞÜSLERDE TIK YOK O ZAMAN OLMUYO
hiç olurmuuu aaaa sen düşünme bence yum u falan tatlı keyifli anları düşün olursa bebek o da meyvesi olurki tadından yenmez bal balll

Kaygili alemsin valla cok guzel bir fikir Bende sunumu yazdirsam yaptik muradiniza erdinizmi

arabada 5 evde 15 sonuç yazalımmm sinir oluyorum o karışanlara diyeceksin her türlüsünden yaşıyoruz zevvkini ilişkilerin hemen çocuk olunca mahrum kalırız diyoruz ki onlar çabuk yaptıkları için çatırr çatırr çatlasınlar :))

geçmiş olsun canım Allahım korumuş

mogamicim merhaba ? hormon testi sonuclarım az önce çıktı da netten baktım buraya yükleyemiyorum uzantısında sorun var galiba. Pdf olarak kabul etmiyo ne yapmam lazım bilio musun

amin canımm ya sonuclar cıktı da buraya yükleyemiyorum uzantısı uygun değilmiş ne yapmam lazm acaba
şekerim yazıver zaten 5-6 hormona bakıyorlar ya da referans aralıkları sana yeterli en baştaki bilgiyi verir rahatlatır seni

Allah iyiliğini versin

hiç olurmuuu aaaa sen düşünme bence yum u falan tatlı keyifli anları düşün olursa bebek o da meyvesi olurki tadından yenmez bal balll

peki peki artık düşünmüyorum bu gece anneme gidip yemek yiyelim sonra evdee birbirimizii öhööömmm öhöömm ayıp oldu tamam pamuk şekerim umursamıyorum artık söz:)

kuzum detaylı düşünmekten kastın hsg yi sormam ya da hocaya dua danışmam ise bunlar beni strese sokan şeyler değil bilakis hsg yi martta çektireceğim o yüzden devlette mi, özelde mi çektirsem kafam karıştı ama tarih net o konuda sıkıntı yok...duayı da özellikle sordum çünkü böyle bi fırsatı kolay kolay bulamıyorum hem sizlere de faydası dokunur dedim...onun dışında ne ateş ölçüyorum ne bişey...evet ilişki günlerime biraz dikkat ettim ama hepsini de zevk alarak icra ettim hiçbiri zorlama değildi...dün dayımın yeni evine giriştik her yanı temizledik deterjanlarla haşır neşir oldum zerre de takmadım...Rabbim sizlerin yüzünüzü güldürsün ben tedavi olmadan gülemeyeceğimi biliyorum yine de ara sıra böyle merak ettiklerim olabiliyor işte...Dua içinde Allahım faydasını göstersin hepinize...

Hahaha evet catir catir catlasinlar ben bi dusuneyim kapiya ne yazdiracagimi

YÜZÜMÜ SİVİLCELER BASTI YUM BEKLERKEN ADET OLUYOMUŞUM AMA GÖĞÜSLERDE TIK YOK O ZAMAN OLMUYO
Anlamadım şimdi adet mi oluyorsun olacağına mı inanıyorsun?
geçmiş olsun canım Allahım korumuş
Allah razı olsun canım
Kaygili alemsin valla cok guzel bir fikir Bende sunumu yazdirsam yaptik muradiniza erdinizmi
Kızlar alemsiniz valla acaba bende mi yazdırsam
amin canımm ya sonuclar cıktı da buraya yükleyemiyorum uzantısı uygun değilmiş ne yapmam lazm acaba
Canım paintte aç resmi boyutunu yeniden boyutlandır küçült

peki peki artık düşünmüyorum bu gece anneme gidip yemek yiyelim sonra evdee birbirimizii öhööömmm öhöömm ayıp oldu tamam pamuk şekerim umursamıyorum artık söz:)
ha şöyle kaygusuz kaygulum benim, eşin yanında maşallahhh mutlusunuzda oh misss misss, artık aramızda ayıp oldu size kayıp bırak akışına bak akışına bırakanlar hatta bebek düşünmeyenlerin hoop geliveriyor hemen bu işin sırrı bu ama ama biz hedefimi şaştık nedir anlamadımki

mogamicim merhaba ? hormon testi sonuclarım az önce çıktı da netten baktım buraya yükleyemiyorum uzantısında sorun var galiba. Pdf olarak kabul etmiyo ne yapmam lazım bilio musun
resim formatını jpg yap kuzum yine de olmazsa foto çek öyle paylaş umarım tertemizdir sonuçların

bende 3. yü arıyodum borek fikri güzelmiş canım sağol acaba plavın yanına köfte de yapsam olur mu şimdi şeker hastası dedesi prinç pilavı yiyemez bulgur yapıcam mecburen o yuzden köfte uygun mudur ...tatlı için şeker hastalığı için daha uygun bişi olabilirmi yoksa muhallebi iyi midir

canımmm detaylı düşünmekten kastım dua değil onu paylaştığın için allah razı olsun daha öncede yazdım çok iyi yapmışsın dua aksine rahatlatıyor insanı ve inancını arttırıyor hsg ye takıldım baksana tedavisiz olmayacak diyorsun buna sakın inanma ( hani akvaryumun ortasına cam koyuyorlar diğer tarafa yem koyuyorlar balık hiç geçemiyo sonra camı kaldırıyorlar bakıyorlar ki balık yine geçmiyo camınorda olduğuna inanmış bir kere ) seninkide bu hesap :) ya da bu kadar netsen doktorunla görüş marttan önce olsun çekimin böyle martı beklemek neye yarar ki

dedeye bi çorba yeter diğerlerini siz yiyin bulgurun yanına köfte gayet olur ayrıca muhllebili tatlılar en hafifleri :) dede hepsinden yiyebilir ama az az :) şeker hastalığı için tatlı olmaması şart değil çok yemek yemeside iyi değil :)

Sanirim biz yanlis yapiyoruz cok bilmekte iyi degilmis benim etrafimdakiler yum falan bilmiyorlar ilk ayda hop hamis kaliyorlar

oda olabılır canım stres oluyoruz belkı dun kuzenımle konusuyorum oda ıkıncı ayında hamıle kaldı bn hıc yum hesabı yapmadım ama sık ılıskı oluyordu dedı ılıskı duzenıde onemlı canım bende duzen yok ama bu defa yogun sıstem olsun ıstıyorum :)

Anlamadım şimdi adet mi oluyorsun olacağına mı inanıyorsun?

Allah razı olsun canım

Kızlar alemsiniz valla acaba bende mi yazdırsam

Canım paintte aç resmi boyutunu yeniden boyutlandır küçült

yok yok olmuyorum ağrı vardı yumurtlyorum dedim gittim aynada kocaman sivilceler basmış yüzümü dedim yum beklerken adet gelmesin bu ay belirsizim ya :)

Söylerm canım benım söylememmı bu ay hamıs kalırsam yaptıklarımı tek tek yazarım kuzum evet fransız balkona dıkkat canım teklıkelı oluyr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…