- 12 Ağustos 2014
- 5.223
- 9.015
- 248
- 43
hiç olurmuuu aaaa sen düşünme bence yum u falan tatlı keyifli anları düşünYÜZÜMÜ SİVİLCELER BASTI YUM BEKLERKEN ADET OLUYOMUŞUMAMA GÖĞÜSLERDE TIK YOK O ZAMAN OLMUYO
Kaygili alemsin valla cok guzel bir fikirBende sunumu yazdirsam yaptik muradiniza erdinizmi
geçmiş olsun canım Allahım korumuş
şekerim yazıver zaten 5-6 hormona bakıyorlar ya da referans aralıkları sana yeterli en baştaki bilgiyi verir rahatlatır seniamin canımm ya sonuclar cıktı da buraya yükleyemiyorum uzantısı uygun değilmiş ne yapmam lazm acaba
Allah iyiliğini versinarabada 5 evde 15 sonuç yazalımmm sinir oluyorum o karışanlara diyeceksin her türlüsünden yaşıyoruz zevvkini ilişkilerin hemen çocuk olunca mahrum kalırız diyoruz ki onlar çabuk yaptıkları için çatırr çatırr çatlasınlar :))
hiç olurmuuu aaaa sen düşünme bence yum u falan tatlı keyifli anları düşünolursa bebek o da meyvesi olurki tadından yenmez bal balll
kuzum detaylı düşünmekten kastın hsg yi sormam ya da hocaya dua danışmam ise bunlar beni strese sokan şeyler değil bilakis hsg yi martta çektireceğim o yüzden devlette mi, özelde mi çektirsem kafam karıştı ama tarih net o konuda sıkıntı yok...duayı da özellikle sordum çünkü böyle bi fırsatı kolay kolay bulamıyorum hem sizlere de faydası dokunur dedim...onun dışında ne ateş ölçüyorum ne bişey...evet ilişki günlerime biraz dikkat ettim ama hepsini de zevk alarak icra ettim hiçbiri zorlama değildi...dün dayımın yeni evine giriştik her yanı temizledik deterjanlarla haşır neşir oldum zerre de takmadım...Rabbim sizlerin yüzünüzü güldürsün ben tedavi olmadan gülemeyeceğimi biliyorum yine de ara sıra böyle merak ettiklerim olabiliyor işte...Dua içinde Allahım faydasını göstersin hepinize...duanı paylaştı elisa sağolsun yazdım okudum üfledim hemen allah dualarımızı kabul etsin :)) bu arada iki seçeneğin var yaaaa hiç bi şey düşünmeden ilişkiye devam ya da bu kadar dtaylı düşüneceksen filmi öne çekelimmm ama hem devam edip hem film çekilmem gerek yoksa bebiş olmaz diye düşünmek olmaz mogişimmm :)
Hahaha evet catir catir catlasinlar ben bi dusuneyim kapiya ne yazdiracagimiarabada 5 evde 15 sonuç yazalımmm sinir oluyorum o karışanlara diyeceksin her türlüsünden yaşıyoruz zevvkini ilişkilerin hemen çocuk olunca mahrum kalırız diyoruz ki onlar çabuk yaptıkları için çatırr çatırr çatlasınlar :))
Anlamadım şimdi adet mi oluyorsun olacağına mı inanıyorsun?YÜZÜMÜ SİVİLCELER BASTI YUM BEKLERKEN ADET OLUYOMUŞUMAMA GÖĞÜSLERDE TIK YOK O ZAMAN OLMUYO
Allah razı olsun canımgeçmiş olsun canım Allahım korumuş
Kızlar alemsiniz valla acaba bende mi yazdırsamKaygili alemsin valla cok guzel bir fikirBende sunumu yazdirsam yaptik muradiniza erdinizmi
Canım paintte aç resmi boyutunu yeniden boyutlandır küçültamin canımm ya sonuclar cıktı da buraya yükleyemiyorum uzantısı uygun değilmiş ne yapmam lazm acaba
ha şöyle kaygusuz kaygulum benim, eşin yanında maşallahhh mutlusunuzda oh misss misss, artık aramızda ayıp oldu size kayıppeki peki artık düşünmüyorum bu gece anneme gidip yemek yiyelim sonra evdee birbirimizii öhööömmm öhöömm ayıp oldutamam pamuk şekerim umursamıyorum artık söz:)
resim formatını jpg yap kuzum yine de olmazsa foto çek öyle paylaş umarım tertemizdir sonuçlarınmogamicim merhaba ? hormon testi sonuclarım az önce çıktı da netten baktım buraya yükleyemiyorum uzantısında sorun var galiba. Pdf olarak kabul etmiyo ne yapmam lazım bilio musun
bende 3. yü arıyodum borek fikri güzelmiş canım sağol acaba plavın yanına köfte de yapsam olur mu şimdi şeker hastası dedesi prinç pilavı yiyemez bulgur yapıcam mecburen o yuzden köfte uygun mudur ...tatlı için şeker hastalığı için daha uygun bişi olabilirmi yoksa muhallebi iyi midirhemen fırında etli bi şeyler yap yanına havuç salatası göbek salatası fln yap iki çeşit salata 5 yufkadan da bi börek güzelde pilavvv tamamdırbide muhallebili tatlı ayyy panik oldum gelemde yardım edem
kuzum detaylı düşünmekten kastın hsg yi sormam ya da hocaya dua danışmam ise bunlar beni strese sokan şeyler değil bilakis hsg yi martta çektireceği o yüzden devlette m, özelde çektirsem kafam karıştı ama tarih net o konuda sıkıntı yok...duayı da özellikle sordum çünkü böyle bi fırsatı kolay kolay bulamıyorum hem sizlere de faydası dokunur dedim...onun dışında ne ateş ölçüyorum ne bişey...evet ilişki günlerime biraz dikkat ettim ama hepsini de zevk alarak icra ettim hiçbiri zorlama değildi...dün dayımın yeni evine giriştik her yanı temizledik deterjanlarla haşır neşir oldum zerre de takmadım...Rabbim sizlerin yüzünüzü güldürsün ben tedavi olmadan gülemeyeceğimi biliyorum yine de ara sıra böyle merak ettiklerim olabiliyor işte...Dua içinde Allahım faydasını göstersin hepinize...
ne kacirdim ben ne yaziyosunuz kapiyaaHahaha evet catir catir catlasinlar ben bi dusuneyim kapiya ne yazdiracagimi
maaşaallah.. hatunun yumurtaları bi sperm gelse de alem yapsak diye yol gözlüyor dimek
Yazdir yazdir bende yazdiracagimAnlamadım şimdi adet mi oluyorsun olacağına mı inanıyorsun?
Allah razı olsun canım
Kızlar alemsiniz valla acaba bende mi yazdırsam
Canım paintte aç resmi boyutunu yeniden boyutlandır küçült
bende 3. yü arıyodum borek fikri güzelmiş canım sağol acaba plavın yanına köfte de yapsam olur mu şimdi şeker hastası dedesi prinç pilavı yiyemez bulgur yapıcam mecburen o yuzden köfte uygun mudur ...tatlı için şeker hastalığı için daha uygun bişi olabilirmi yoksa muhallebi iyi midir
Sanirim biz yanlis yapiyoruz cok bilmekte iyi degilmis benim etrafimdakiler yum falan bilmiyorlar ilk ayda hop hamis kaliyorlar
Anlamadım şimdi adet mi oluyorsun olacağına mı inanıyorsun?
Allah razı olsun canım
Kızlar alemsiniz valla acaba bende mi yazdırsam
Canım paintte aç resmi boyutunu yeniden boyutlandır küçült
Valla yolunu bulursan haber ver eşimde bende artık beklemekten yorulduk. Dün alışveriş yaparken eşim bebek olursa şunlarada bakmamız lazım dedi. Fransız balkon evde çok olduğundan önlerine bir şey koymalıyız diyor.
Sen çok yaşa emi kuzum
Bende bilemiyorum. Fakat bel ağrım çok artarsa doktora gidicem mecbur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?