Dogumdan sonra bizi strese sokanlara hitafen bebek yaptik muradiniza erdiniz mi yazdiracagimne kacirdim ben ne yaziyosunuz kapiyaa
ha şöyle kaygusuz kaygulum benim, eşin yanında maşallahhh mutlusunuzda oh misss misss, artık aramızda ayıp oldu size kayıpbırak akışına bak akışına bırakanlar hatta bebek düşünmeyenlerin hoop geliveriyor hemen bu işin sırrı bu ama ama biz hedefimi şaştık nedir anlamadımki
ay kız allah iyiliğini versin emi bi gün torunlarını görürsem söyliycem babannenize bi çorba yeterdedeye bi çorba yeter diğerlerini siz yiyinbulgurun yanına köfte gayet olur ayrıca muhllebili tatlılar en hafifleri :) dede hepsinden yiyebilir ama az az :) şeker hastalığı için tatlı olmaması şart değil çok yemek yemeside iyi değil :)
Him olabilir canim nasibimizde ne zamansa o zaman gelecek bebisimiz insallah yakindir zamanioda olabılır canım stres oluyoruz belkı dun kuzenımle konusuyorum oda ıkıncı ayında hamıle kaldı bn hıc yum hesabı yapmadım ama sık ılıskı oluyordu dedı ılıskı duzenıde onemlı canım bende duzen yok ama bu defa yogun sıstem olsun ıstıyorum :)
ben böyle düşünerek stresten kurtuldum ve sükunetle martı bekleyeceğim...martı beklememin sebebi belki stresten kurtulduğum için bi ihtimal hamilelik olabilir diye umuyorum çünkü gerçekten sorun olduğunu düşünerek kafaya takmadığımı farkettim...martı beklememin bi ikinci sebebi kendi doktorumla herşeyi halletmek ve o da martı beklemek istiyor çünkü haklı olarak daha 7. ayım ve 1 yılımı tamamlamamı istiyor... hsg fiyatını sordum az çok fiyatını bileyim diye...neyse zaten artık daha çok sizleri izliyorum benim paylaşacak bi durumum kalmadı arada böyle merak ettiklerimde olursa soruyorumcanımmm detaylı düşünmekten kastım dua değil onu paylaştığın için allah razı olsun daha öncede yazdım çok iyi yapmışsın dua aksine rahatlatıyor insanı ve inancını arttırıyor hsg ye takıldım baksana tedavisiz olmayacak diyorsun buna sakın inanma ( hani akvaryumun ortasına cam koyuyorlar diğer tarafa yem koyuyorlar balık hiç geçemiyo sonra camı kaldırıyorlar bakıyorlar ki balık yine geçmiyo camınorda olduğuna inanmış bir kere ) seninkide bu hesap :) ya da bu kadar netsen doktorunla görüş marttan önce olsun çekimin böyle martı beklemek neye yarar ki
Valla yolunu bulursan haber ver eşimde bende artık beklemekten yorulduk. Dün alışveriş yaparken eşim bebek olursa şunlarada bakmamız lazım dedi. Fransız balkon evde çok olduğundan önlerine bir şey koymalıyız diyor.
canim benim cook gecmis olsun allah kotusunden sakinsin bidaha yasatmasin rabbimiz nazarlardan korusun nazarami geldiniz kursun dokturup korkuyu atlatin derim tekrar gecmis olsun
Sen çok yaşa emi kuzum
Bende bilemiyorum. Fakat bel ağrım çok artarsa doktora gidicem mecbur
mogiş bak bende benim bebeğimin tedavisiz olmayacağına inanan biriyim çünkü bütün test sonuçlarım buna işaret ancak senin sadece şüphen var, anladım dr.un çok çok iyi.mart a kadar da beklemek taraftarı.onuda anlıyorum,ama iyi başka bir dr. tavsiyeside alınabilir bu bir infertilite uzmanıda olabilir.devlete gitseydin şayet hsg çoktan çekilirdi belkide ama tahlillerin iyi olduğundan belki onu da çekmeyi ertelerlerdi.ilişki günlerine dikkat edip önceliğimiz olan keyfi yaşamanız zaten çok güzel.ama bu bebek işi insanın içine aklına düşmeyegörsün, bak ben vajinismustum içimdeki anne olmak arzusuyla yendim ben bunu eminim, o kadar güçlü bir duyguki bu eşimde anlayış sonsuz ancak bu annelik olmasa dr.suz yenemezdim bu durumumu herhalde. Allah ol derse olacak bizde çaresiz sabırla bekleyeceğiz dr.larda tedavilerde engellerde vesile ...kuzum detaylı düşünmekten kastın hsg yi sormam ya da hocaya dua danışmam ise bunlar beni strese sokan şeyler değil bilakis hsg yi martta çektireceğim o yüzden devlette mi, özelde mi çektirsem kafam karıştı ama tarih net o konuda sıkıntı yok...duayı da özellikle sordum çünkü böyle bi fırsatı kolay kolay bulamıyorum hem sizlere de faydası dokunur dedim...onun dışında ne ateş ölçüyorum ne bişey...evet ilişki günlerime biraz dikkat ettim ama hepsini de zevk alarak icra ettim hiçbiri zorlama değildi...dün dayımın yeni evine giriştik her yanı temizledik deterjanlarla haşır neşir oldum zerre de takmadım...Rabbim sizlerin yüzünüzü güldürsün ben tedavi olmadan gülemeyeceğimi biliyorum yine de ara sıra böyle merak ettiklerim olabiliyor işte...Dua içinde Allahım faydasını göstersin hepinize...
Him olabilir canim nasibimizde ne zamansa o zaman gelecek bebisimiz insallah yakindir zamani
KAygılı aştın sen artık 2 gün içinde anlarız hastamı oluyorsun anne mi oluyorsun inşallah temennimiz 2. şık yumurta çıkmadan hatun dölledi der gülerizpeki peki artık düşünmüyorum bu gece anneme gidip yemek yiyelim sonra evdee birbirimizii öhööömmm öhöömm ayıp oldutamam pamuk şekerim umursamıyorum artık söz:)
Akışına biz bıraksakta hormonlar bırakmıyor be şekerimha şöyle kaygusuz kaygulum benim, eşin yanında maşallahhh mutlusunuzda oh misss misss, artık aramızda ayıp oldu size kayıpbırak akışına bak akışına bırakanlar hatta bebek düşünmeyenlerin hoop geliveriyor hemen bu işin sırrı bu ama ama biz hedefimi şaştık nedir anlamadımki
Ben ne yazdırsam acepYazdir yazdir bende yazdiracagim
Hayırlısı inşallahyok yok olmuyorum ağrı vardı yumurtlyorum dedim gittim aynada kocaman sivilceler basmış yüzümü dedim yum beklerken adet gelmesinbu ay belirsizim ya :)
Ben yazıyorum sırayla valla bakalımSöylerm canım benım söylememmı bu ay hamıs kalırsam yaptıklarımı tek tek yazarım kuzum evet fransız balkona dıkkat canım teklıkelı oluyr
hmm anladim yazdirin kuzular :)Dogumdan sonra bizi strese sokanlara hitafen bebek yaptik muradiniza erdiniz mi yazdiracagim
hiç yaptırmadığım için pek bişey söyleyemeyeceğim canım umarım sonuçlar güzeldirSıcak sıcakk testlerim az önce laboratuvardan çıktı
sizinle hormon sonuçlarımı paylasıyorum. Bilgisi olanlar değerlendirirse sevinirim. :) Eki Görüntüle 1275772
hiç yaptırmadığım için pek bişey söyleyemeyeceğim canım umarım sonuçlar güzeldir
Teşekkür ederim canım yorumun için...lakin doktor doktor gezmek istemiyorum çünkü biliyorum ki bunu yaparsam psikolojik olarak çok etkilenirim...marta kadar kafamı rahatlatırım o yüzden de bu kadar bekleme taraftarıyımmogiş bak bende benim bebeğimin tedavisiz olmayacağına inanan biriyim çünkü bütün test sonuçlarım buna işaret ancak senin sadece şüphen var, anladım dr.un çok çok iyi.mart a kadar da beklemek taraftarı.onuda anlıyorum,ama iyi başka bir dr. tavsiyeside alınabilir bu bir infertilite uzmanıda olabilir.devlete gitseydin şayet hsg çoktan çekilirdi belkide ama tahlillerin iyi olduğundan belki onu da çekmeyi ertelerlerdi.ilişki günlerine dikkat edip önceliğimiz olan keyfi yaşamanız zaten çok güzel.ama bu bebek işi insanın içine aklına düşmeyegörsün, bak ben vajinismustum içimdeki anne olmak arzusuyla yendim ben bunu eminim, o kadar güçlü bir duyguki bu eşimde anlayış sonsuz ancak bu annelik olmasa dr.suz yenemezdim bu durumumu herhalde. Allah ol derse olacak bizde çaresiz sabırla bekleyeceğiz dr.larda tedavilerde engellerde vesile ...
ay kız allah iyiliğini versin emi bi gün torunlarını görürsem söyliycem babannenize bi çorba yeter
Senin testinden hiç bir şey anlamadımumarımmm. İnşallah anlayan biri de çıkarr. :)
Valla canim arada bi pit diye biseyler oluyor ama onun hareketlerimi bilemiyorum:)HAREKETLERİNİ HİSSETMEYE BAŞLAMIŞ OLMALISINIZ DİYOR BU KİŞİDEN KİŞİYE DEĞİŞİYOR AMA VAR MI HAREKET:)
hepsi gayet güzel referans aralığında maşallah ancak e2 ve prolaktin e niye bakılmadı,onlarda gebelik için önemli hormonlar,ben mi göremedim yoksa?Sıcak sıcakk testlerim az önce laboratuvardan çıktı
sizinle hormon sonuçlarımı paylasıyorum. Bilgisi olanlar değerlendirirse sevinirim. :) Eki Görüntüle 1275772
hepsi gayet güzel referans aralığında maşallah ancak e2 ve prolaktin e niye bakılmadı,onlarda gebelik için önemli hormonlar,ben mi göremedim yoksa?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?