2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

o hormonlara ne desemki ben, onlarlada olmuyor onlarsız da :)

alemsin vallahi yaa :)

tamam sen nasıl ne şekilde rahat ediyorsan öyle olsun inanamadığın tek şey çift çizgilerin olsunnn :))

Tabiki için nasıl rahat ederse onu uygula, bize en lazım olan şey iyi psikolojiler :) hakkında da en hayırlısı neyse o olsun,Allah güzel kalbine göre versin inşallah

Hh

Canim sonuclarin iyi fsh ta cok minnacik bir yukselme var o da pek onemli degil digerleri zuperrr

PEKİ CANIM SEN PROLAKTİNİ GÖREBİLDİN Mİİİ ? YA BN İNCİR KÜRÜ YAPACAM ÖZELLİKLE PROLKATİN İÇİN HORMONLARIMA BAKTIRMAK İSTEMİŞTİM YAA PROLAKTİNE NASIL BAKMAZLAR OFF OFF CANIM ÇOK SIKILDI

sen hala burda mısın akşam oldu git köfteyi yoğur dolapta dinlensinn pilavı ısla salatalıkları yıka doğra sosu kalsın böreği hazırla koşşş
arada geliyorum :) temizliği bitirdim ana yemek de hazır gerisi kolay :)
canım fotoğrafta çok küçük gözüküyosun kaç doğumlusun

fsh ta normal 10 a kadar fsh normaldir. ama prolaktin de estradiol de olmalıydı, yani onlar normal hormon testleri arasındadır. olmaması ilginç ne diyim

Hayir canim bakilmamis aslinda ozellikle onada bakmasi lazimdi

fsh ta normal 10 a kadar fsh normaldir. ama prolaktin de estradiol de olmalıydı, yani onlar normal hormon testleri arasındadır. olmaması ilginç ne diyim

AYNEN YAA PROLKATİNDE NORMAL OLARAK BAKILAN BİR HORMON EXTRA OLARAK BAKILAN BİR HORMON DA DEĞİL. BU KADIN BNİ ÇOK SNİRLENDİRDİ YA NASIL PROLKATİNE BAKMAZ. YA PROLKATİN YÜKSEKSE NASIL ANLICAZ HEY ALLAH IM SABIR VER

Hayir canim bakilmamis aslinda ozellikle onada bakmasi lazimdi

TABİKİ KESİNLİKLE BAKILMASI LAZIMDI HATTA ÖZELLİKLE ONA BAKCAKTIM ÇÜNKÜ BU AY İNCİR KÜRÜNÜ YAPMAYI KAFAYA KOYMUŞTUM YAA YÜKSEKSE YAPMICAKTIM OOFF OFF DOĞRU DÜZGÜN İŞ YAPAN YOK Kİ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…