- 12 Ağustos 2014
- 5.223
- 9.015
- 248
- 43
kızma kızma sonuç göstermeye gidicen nasılsa sorarsın eğer cevap verirseAYNEN YAA PROLKATİNDE NORMAL OLARAK BAKILAN BİR HORMON EXTRA OLARAK BAKILAN BİR HORMON DA DEĞİL. BU KADIN BNİ ÇOK SNİRLENDİRDİ YA NASIL PROLKATİNE BAKMAZ. YA PROLKATİN YÜKSEKSE NASIL ANLICAZ HEY ALLAH IM SABIR VER
bu ay kaygılı için içime güzel şeyler doğuyorMINIKKUS1
:)İNŞALLAH KUZUM BİZ İYİZ PIT PITLARI DUYDUK MUTLUYUZ DARISI HEPİNİZİN BAŞINA İNŞALLLAHDURR KALBİMM HEYECANN YAPTI HEMDE NASILLL ALLAHH ALLAHHH :):) HADİ İNŞALLAH BENİM DOĞMUYORDU SEN DEYİNCE DOĞDURDUN :)) İYİ MİSİNİZ GİZİM :)
Oyyy annesi yesin onu bazen kendi kendime ona babasini sikayet ediyorum esim beni duymus garibim kafayi siyirdn galiba diyor
arada geliyorum :) temizliği bitirdim ana yemek de hazır gerisi kolay :)
canım fotoğrafta çok küçük gözüküyosun kaç doğumlusun
BENDE YAPIYORUM ARADA ŞİKAYET EDİP KONUŞUYORUM SONRA BABASI HEMEN DÜZELTİYOR DURUMU ÇOK GARİP HEYECANLAR BİNLERCE KEZ ŞÜKREDİYORUMOyyy annesi yesin onu bazen kendi kendime ona babasini sikayet ediyorum esim beni duymus garibim kafayi siyirdn galiba diyor
:)İNŞALLAH KUZUM BİZ İYİZ PIT PITLARI DUYDUK MUTLUYUZ DARISI HEPİNİZİN BAŞINA İNŞALLLAH
hımmm ben 88 liyim ablan oluyorum bu arada
kardeşçiğim inan her gece hergece yapıyoruz olmuyor yaaa afedersin herceşit her türlü yaptık ama nasip işi isteşimdi ablacığım madem önderlik ediyorsun sen bi bebiş yapta bizde görüp öğrenelimmm şu kardeşlerine yardımcı ol :):):)
Allah her isteyene naaip etsin su guzel duyguyu insaAllahBENDE YAPIYORUM ARADA ŞİKAYET EDİP KONUŞUYORUM SONRA BABASI HEMEN DÜZELTİYOR DURUMU ÇOK GARİP HEYECANLAR BİNLERCE KEZ ŞÜKREDİYORUM
Saglikli sihhatli olsun hayirli evlat olsun ikiside benim erkek olursa da kiz olursada poposunu isircamçocuğa şimdiden yakınmaya başladın desene anne oğul oldunuzzz diyecem ama anne kız mıolucaksınız hangisi ki :)))
bende bende merak ettim hamişleri
Sağol kuzum şöyle he ay başı paylaşayım diye düşündüm bende...kızlar bişey demezler diye düşünüyorum...HARİKA OLMUŞŞ ELLERİNE SAĞLIK ARADA ŞÖYLE İKİ AYDA BİR BUNU DA LİSTE GİBİ HATIRLATMA AMAÇLI PAYLAŞSAK KIZLAR KIZMAZSA:))) NASIL OLSA BİRBİRİNİ TANIYAN ÇIKMADI :)))
kardeşçiğim inan her gece hergece yapıyoruz olmuyor yaaa afedersin herceşit her türlü yaptık ama nasip işi iste
yüzlerimizi görmek beni de çok mutlu ediyorbunu görmeye bayılıyorum. beni çift çizgili testler kadar mutlu ediyor sizleri görebilmek
Saglikli sihhatli olsun hayirli evlat olsun ikiside benim erkek olursa da kiz olursada poposunu isircam
teşekkür ederim balımÇok güzel olmuş canım Ellerine sağlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?