bu ay olmazsa aşırı yüklemeden olmuycak :) canım acını tazelemek istemem ama düşük yaptıktan sonra adetlerin normal mi yoksa 2 gün falan mı sürüyo bide şey düşük kendimi oldu yoksa kürtaj mı yapıldı ondan sonra yumurtalıklarına giden kanalları doktor kontrol ettimi bunların cevabını istiyorum çok oldum biraz amasizinki hep taça çıkıyor bi gün gol ağlarda diyeceğizz belki bi 5 gün sonradır azz kalmış :))
bacıııııııııııım göbüşün belirmeye başladı mıOyyy annesi yesin onu bazen kendi kendime ona babasini sikayet ediyorum esim beni duymus garibim kafayi siyirdn galiba diyor
kuşuuuum iyiyiz sen nasılsınSelam fistiklar nasilsinizzzz?
iyidir şekerim sen nasılsın :)Selam fistiklar nasilsinizzzz?
Iyim tatlim bende su gunlerde heycanla bat beklemeye alismisim simdi boyle nos bos bi garip oldum senin nasil gidiyo.?kuşuuuum iyiyiz sen nasılsın
Bosum canim bildigin bosluk yani 4-5 ay da bat saymaya alismisim su 23 yillik omrumde dogdugumdan beri bebek bekliyorm sanki vazgecince bosluga ddustumiyidir şekerim sen nasılsın :)
Boşver yahu bat beklemekte neymiş bak bende saldım çayıra artık ateş ölçmeyi bıraktım ov. testlerini de bitirmeye çalışıyorum...tahminim tüplerimde sorun var doktorumda olabileceğini söylüyor o sebepten marta kadar bende boş boş takılıyorum...Iyim tatlim bende su gunlerde heycanla bat beklemeye alismisim simdi boyle nos bos bi garip oldum senin nasil gidiyo.?
bu ay olmazsa aşırı yüklemeden olmuycak :) canım acını tazelemek istemem ama düşük yaptıktan sonra adetlerin normal mi yoksa 2 gün falan mı sürüyo bide şey düşük kendimi oldu yoksa kürtaj mı yapıldı ondan sonra yumurtalıklarına giden kanalları doktor kontrol ettimi bunların cevabını istiyorum çok oldum biraz ama
Selam fistiklar nasilsinizzzz?
Keske canim ama bizim bu ay korunmasiz 1 tane oldu digerlerinde korunduk hep umut sifir.iyiyizz senin günün yaklaşmışşş gözüm takıldıı bugün geçen günde gözüm meleğime takılmıştı hamiş çıktı umarım sende öyle olursun :))
Yok canim bide 4 kilo vermisim umarim bebege zarari yoktrbacıııııııııııım göbüşün belirmeye başladı mı
Tabi yaa bat neymis :) Canim ins yoktur oyle bi sorun onu anlamak icin hangi test gerekiyormuski.Boşver yahu bat beklemekte neymiş bak bende saldım çayıra artık ateş ölçmeyi bıraktım ov. testlerini de bitirmeye çalışıyorum...tahminim tüplerimde sorun var doktorumda olabileceğini söylüyor o sebepten marta kadar bende boş boş takılıyorum...
allah en kısa zamanda hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsinYok yok acı duymuyorum üzülmüyorum da hayırlısı diyorum rahatlıkla sorabilirsin :) düşükten sonra bir kere adet oldum oda yaklaşık 5 gün sürdü normal adetlerimde böyle oluyordu zaten. düşük kendi kendine oldu . düşük yaptıktan sonra başka bir doktora gittim rahime vs baktı her şey normal dedi çok şükür :)
Keske canim ama bizim bu ay korunmasiz 1 tane oldu digerlerinde korunduk hep umut sifir.
allah en kısa zamanda hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin
Aman beni kocaya esti biseyler biraz erteleyelim bilmem ne korunduk oyleNeden korundunuz ?
Çok kişiden duydum ilk aylarda kilo verdiklerini...sen yediğine içtiğine dikkat et bebiş alıyordur kilo endişelenme kuzumYok canim bide 4 kilo vermisim umarim bebege zarari yoktr
kuzum normal tabi...iyi ama bende 4. deneme yazıyor o niye
kuzum normal tabi...iyi ama bende 4. deneme yazıyor o niye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?