rahim filmi çekilmesi lazım kuzum....bende martta çekileceğimTabi yaa bat neymis :) Canim ins yoktur oyle bi sorun onu anlamak icin hangi test gerekiyormuski.
tatlım rahim filmini özelde mi devlette mi çekindin...bide özeldeyse ne kadar ücret ödedin
hmmm tamam kuzum o zaman tabi ki 4. deneme....Minnak fazla naz etmemiş aslında annesinin iyileşmesini beklemiş...oyyy yerim onu benKorunmayı bıraktıktan 6 ay kadar sonra doktora gittim bende iltihap ve Biz korunmayı bıraktık 5-6 ay denedik olmayınca doktora gittim çok akıntım vardı iltihap varmış birde yumurtalıklarım tembeldi tedavi gördüm yani öncesi boşa kürek çekmekti doktor kontrolündeki 4. ay
teşekkür ederim canım bilgilendirme için peki nasıl bi tecrübeydi yani ağrı sızı anlamındaBazı şehirlerde devlet hastaneleri çekiyormuş fakat bursada devlette böyle bir uygulama yok o yüzden özelde çektirdim. Bir çok hastaneye fiyat sordum çok uçuk rakamlarda vardı 1000 tl gibi ama ben 300-350 arası bir fiyattı Hayat hst nesinde çektirdim
Aman beni kocaya esti biseyler biraz erteleyelim bilmem ne korunduk oyle
Hmm benim teyzemde cekilmisti oyle korkulcak bisey degilmis yani ben nee rahim filmi mi demistim ona o da yok kiz basit bisey demisti ordan biliyorum.rahim filmi çekilmesi lazım kuzum....bende martta çekileceğim
HAYIRLISI KUZUCUM YAA, HERŞEYİN HAYIRLISI, KADERDE BEKLEMEK VARSA SONU İYİ OLACAKSA NEDEN BEKLEMEYELİM Kİ :)Bosum canim bildigin bosluk yani 4-5 ay da bat saymaya alismisim su 23 yillik omrumde dogdugumdan beri bebek bekliyorm sanki vazgecince bosluga ddustum
Allah ne etmesin sen delüüüüüüü...Aslında senin içinde iyi bu durum çünkü biraz sıyrılmaya ihtiyacın var bu bebek olayından...lütfen mutlu olacağın şeyleri yapmaya özen göster kuzum...bilgi için de merci kuşumHmm benim teyzemde cekilmisti oyle korkulcak bisey degilmis yani ben nee rahim filmi mi demistim ona o da yok kiz basit bisey demisti ordan biliyorum.
Kiz ben normqalde bata 10 kala teste basliydum ya bu ay dogal olarak hic yapmadim daha eczaci merak etmistir hayret gelmedi bisey mi oldu kadina diye
Yok canim bide 4 kilo vermisim umarim bebege zarari yoktrbacıııııııııııım göbüşün belirmeye başladı mı
Vallahi canim sut yumurtadan baska bisey yemiyorum pek bugun yine dis agrim nuksetti gece uyutmadiÇok kişiden duydum ilk aylarda kilo verdiklerini...sen yediğine içtiğine dikkat et bebiş alıyordur kilo endişelenme kuzum
hmmm tamam kuzum o zaman tabi ki 4. deneme....Minnak fazla naz etmemiş aslında annesinin iyileşmesini beklemiş...oyyy yerim onu ben
Goz vuranlarin gozu ciksinHAFTASONU DÜĞÜN DERNEKTE BEĞENİLDİM SONUÇÇÇ NUR TOPU GİBİ 2 BÜYÜK 1 KÜÇÜK SİVİLCEE OYY OYY KOCCAMANTEK DERDİM BU OLSUN TABİ DE NAZARLARA GELDİK
kalsiyum alarak çok iyi yapıyorsun umarım diş ağrından bir an önce kurtulursun...bide fındık ceviz badem ye canım...özellikle ceviz...Yok canim bide 4 kilo vermisim umarim bebege zarari yoktr
Vallahi canim sut yumurtadan baska bisey yemiyorum pek bugun yine dis agrim nuksetti gece uyutmadicekselerde kurtulsam su disten
FELAK NAS I ÇOKÇA OKU KUZUMMM ELEMTEREFİŞ KEM GÖZLERE ŞİŞ :)HAFTASONU DÜĞÜN DERNEKTE BEĞENİLDİM SONUÇÇÇ NUR TOPU GİBİ 2 BÜYÜK 1 KÜÇÜK SİVİLCEE OYY OYY KOCCAMANTEK DERDİM BU OLSUN TABİ DE NAZARLARA GELDİK
teşekkür ederim canım bilgilendirme için peki nasıl bi tecrübeydi yani ağrı sızı anlamında
Allahım içindeki endişeleri de silip atsın inşallah değerin uçsun gitsinSağol kuzum Rabbim isteyen herkese nasip etsin İnşallah ben hala kendimi hamileler grubunda saymıyorum bat yarın değerim katlanmışsa umutlanırım ama şimdi kendimi kaptırmak istemiyorum
baktın ki bir kaç göz sana değdi hemen ne yapıyoruz; müsait bir anda çaktırmadan kıçımızı kaşıyoruz..HAFTASONU DÜĞÜN DERNEKTE BEĞENİLDİM SONUÇÇÇ NUR TOPU GİBİ 2 BÜYÜK 1 KÜÇÜK SİVİLCEE OYY OYY KOCCAMANTEK DERDİM BU OLSUN TABİ DE NAZARLARA GELDİK
çoook teşekkür ederim...marta kadar kendimi kafaca hazırlayacağım bu olaya...Yani bacak açmaya çatala felan alışkın olmadığım için kendimi kastım ağrı oldu ama bağırma derecesinde değil zaten 2-3 dk dayanıyorsun bitiyor.
Mogamim bunu vajili biri olarak ben yaptım ben ki çatal deyince biri nerdeyse ağlayacak konuma geliyordum, anestezi olmadım, ama çünkü eşimin abisi böyle bir işlem için anestezi almanın doğru olmadığını söyledi boş yere narkoz dedi ama herkesin acı eşiği farklı ve saygı duymak gerekir. ağrıda 2 kere ilaç verildiğinden evet oldu biraz ama dayanılmayacak bişey değil ve çok hızlı geçiyor, güzel şeyler hayal edersen :)Allahım içindeki endişeleri de silip atsın inşallah değerin uçsun gitsin
çok iyi çünkü ben 5 günde kendimi hazırlamak zorunda kalmıştım önündeki süreç oldukça iyi hem yarının ne getireceğini bir tek Allah bilir...çoook teşekkür ederim...marta kadar kendimi kafaca hazırlayacağım bu olaya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?