Goz vuranlarin gozu ciksin
FELAK NAS I ÇOKÇA OKU KUZUMMM ELEMTEREFİŞ KEM GÖZLERE ŞİŞ :)
baktın ki bir kaç göz sana değdi hemen ne yapıyoruz; müsait bir anda çaktırmadan kıçımızı kaşıyoruz..
InsaAllah canim sagol :)kalsiyum alarak çok iyi yapıyorsun umarım diş ağrından bir an önce kurtulursun...bide fındık ceviz badem ye canım...özellikle ceviz...
Kaygilim bende de 2 tane sivilcr cikti bende hafta sonu dugundeydim kv ye bu kiz kim diye sordu bi kadin kvde gelinim dedi aa cok guzelmis gelinin dedi oyle cok guzelde degilim yani kadinin gozumu degmis acaba ondan mi cikti sivilceamiinnn mahvoldum söyleyenler oldu da demek içten içe göze geldim hatta biz tanımıyoruz kimsin diyenler oldu kadınlardan heralde beğendiler ama evliyim
Bebekleri leylekler getirse ne guzelde olur degilmi sekerpancarim sen deyince farkettim hilalin profilinihilal1653 profil foton ne güzel olmuş maşallahhh çok sevdim :)
hilal1653 profil foton ne güzel olmuş maşallahhh çok sevdim :)
insallah olur canim benim ben akintiya filan hic dikkat etmedim bilmiyorum ama bence sen gun asiri olarak yinede devam et birakma nolur nolmaz insallah tutar bu ay incirde cok faydaliymis ohh sifa olsunkızlaresin
canim ya bugun ve yarin calisma gunlerim incir kurusu yiyorum bir haftadir dunde havuca basladim bugun akinti gelmeye basladi sence zamani midir doktor da bugun yarin demisti en son cumartesi iliski olmustu dun findik findikli tatlilar basladik hayirlisi allahtan
Kaygilim bende de 2 tane sivilcr cikti bende hafta sonu dugundeydim kv ye bu kiz kim diye sordu bi kadin kvde gelinim dedi aa cok guzelmis gelinin dedi oyle cok guzelde degilim yani kadinin gozumu degmis acaba ondan mi cikti sivilce
getirsin getirsinde bizim göbüşümüze koysunlar amaaa, 9 ay biz bakalım büyütelim içimizde inşallah :) taze gebeler profil fotosuda değişti ayyy çok özendim,Rabbim nasip etse hepimize tüm isteyenlereBebekleri leylekler getirse ne guzelde olur degilmi sekerpancarim sen deyince farkettim hilalin profilini
Bende tesekkur ediyorum baska ne diyecegiz ki kiymetimizi bilsinler degil miolabilir değer değer nazarlara geldik felak okudum nas okudum başımın ağrısı durdu esneyince :):) bizi beğeniyolar görsünlerde bizim kıymetimizi bilsinler :):):) bide beni övünce ben teşekkür ederim diyorum ama öyle afedersin biraz odun gibi duruyorum ne diyeyim bilemiyorum
amannn sanada o zaman elem tere fişş kem gözlere şişş, totoda kaşınsın hemen, valla elde yüzük varmı yokmu bakmazlar hemen düğünde gelin arayışına girerlerki çoğunlukla bekarlara değil nedense evlilere bakarlar heyy Allah ımmm, tamam gururum okşanmıyor değil ama olmaz kiii :) :)Kaygilim bende de 2 tane sivilcr cikti bende hafta sonu dugundeydim kv ye bu kiz kim diye sordu bi kadin kvde gelinim dedi aa cok guzelmis gelinin dedi oyle cok guzelde degilim yani kadinin gozumu degmis acaba ondan mi cikti sivilce
Amin canim insallah bizde hamis olacagiz o duyguyu yasayacagiz isteyen herkese nasip olsun insallahgetirsin getirsinde bizim göbüşümüze koysunlar amaaa, 9 ay biz bakalım büyütelim içimizde inşallah :) taze gebeler profil fotosuda değişti ayyy çok özendim,Rabbim nasip etse hepimize tüm isteyenlere
Evet parmakta yuzuk var gormuyorlar herhalde iyi esimin yaninda sormadi kadin begenilmek guzel bisey ama bi bakin parmaginda yuzuk var mi diye degilmi oyle cok guzel biride degilim kadinin gozune guzel gorundum herhaldeamannn sanada o zaman elem tere fişş kem gözlere şişş, totoda kaşınsın hemen, valla elde yüzük varmı yokmu bakmazlar hemen düğünde gelin arayışına girerlerki çoğunlukla bekarlara değil nedense evlilere bakarlar heyy Allah ımmm, tamam gururum okşanmıyor değil ama olmaz kiii :) :)
tatlimm srn simdi coraspini niye kullaniyorsun yada once mi kullandin anlayamadim. dr bana dusuk tehlikesi olabilir dedi coraspin ve progestan verrdi kullaniyorum ikisinide e bide folikasitiyiyizz senin günün yaklaşmışşş gözüm takıldıı bugün geçen günde gözüm meleğime takılmıştı hamiş çıktı umarım sende öyle olursun :))
sıkmam mogişim iyiyim :) ama başımdan geçen ilginç olay şu ki: ben iyi çalıştım bu ay sonra döngüm şaşmaz 28 gnde bir kışın da 30 a çıkar geçen ay 29.gün geldi kırmızılar bu ay 27. gün hayatımda ilk kez katı sert bi kahve ile siyah arası bişey geldi araştırdım hiç olmamıştı çünkü yerleşme diye duydum .. tabi devamında sürekli kırmızılar geldi. sonar ben ağır çok ağır kaldırmıştım dün tam7 saat ayaktaydım kızdım eşime çocuk varsa da düşer 3 gündür işim bitmedi çok ama çok yoruldum.. 27. günde adet başlangıcında gelen şey düşük olmasıntamam canım hayırlısı diyelim sıkma canını
tabi ilk kez 27. günde adet olmuş oldumtamam canım hayırlısı diyelim sıkma canını
canim ben simdiden baslasam bugun 19 gunum olcmeye baslasam hamis olup yada adet oldugumu anlarmiyim yoksa gec mi kaldimkızlar erken öğrenebilirsiniz hamiş olduğunu test ettim gerçektende yumda ateş düşüyor sonra sabit veya çok az farkla devam ediyor adete yakın yine düşüyr 3 gün öncesinden. eğer düşmezse hamişsinizz erken ancak 3 gün öncesinde böyleöğrenebilirsiniz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?