2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

amiinnn mahvoldum söyleyenler oldu da demek içten içe göze geldim hatta biz tanımıyoruz kimsin diyenler oldu kadınlardan heralde beğendiler ama evliyim
Kaygilim bende de 2 tane sivilcr cikti bende hafta sonu dugundeydim kv ye bu kiz kim diye sordu bi kadin kvde gelinim dedi aa cok guzelmis gelinin dedi oyle cok guzelde degilim yani kadinin gozumu degmis acaba ondan mi cikti sivilce

insallah olur canim benim ben akintiya filan hic dikkat etmedim bilmiyorum ama bence sen gun asiri olarak yinede devam et birakma nolur nolmaz insallah tutar bu ay incirde cok faydaliymis ohh sifa olsun

Kaygilim bende de 2 tane sivilcr cikti bende hafta sonu dugundeydim kv ye bu kiz kim diye sordu bi kadin kvde gelinim dedi aa cok guzelmis gelinin dedi oyle cok guzelde degilim yani kadinin gozumu degmis acaba ondan mi cikti sivilce

olabilir değer değer nazarlara geldik felak okudum nas okudum başımın ağrısı durdu esneyince :):) bizi beğeniyolar görsünlerde bizim kıymetimizi bilsinler :):):) bide beni övünce ben teşekkür ederim diyorum ama öyle afedersin biraz odun gibi duruyorum ne diyeyim bilemiyorum

Bebekleri leylekler getirse ne guzelde olur degilmi sekerpancarim sen deyince farkettim hilalin profilini
getirsin getirsinde bizim göbüşümüze koysunlar amaaa, 9 ay biz bakalım büyütelim içimizde inşallah :) taze gebeler profil fotosuda değişti ayyy çok özendim,Rabbim nasip etse hepimize tüm isteyenlere

Bende tesekkur ediyorum baska ne diyecegiz ki kiymetimizi bilsinler degil mi

amannn sanada o zaman elem tere fişş kem gözlere şişş, totoda kaşınsın hemen, valla elde yüzük varmı yokmu bakmazlar hemen düğünde gelin arayışına girerlerki çoğunlukla bekarlara değil nedense evlilere bakarlar heyy Allah ımmm, tamam gururum okşanmıyor değil ama olmaz kiii :) :)

getirsin getirsinde bizim göbüşümüze koysunlar amaaa, 9 ay biz bakalım büyütelim içimizde inşallah :) taze gebeler profil fotosuda değişti ayyy çok özendim,Rabbim nasip etse hepimize tüm isteyenlere
Amin canim insallah bizde hamis olacagiz o duyguyu yasayacagiz isteyen herkese nasip olsun insallah

Evet parmakta yuzuk var gormuyorlar herhalde iyi esimin yaninda sormadi kadin begenilmek guzel bisey ama bi bakin parmaginda yuzuk var mi diye degilmi oyle cok guzel biride degilim kadinin gozune guzel gorundum herhalde

iyiyizz senin günün yaklaşmışşş gözüm takıldıı bugün geçen günde gözüm meleğime takılmıştı hamiş çıktı umarım sende öyle olursun :))
tatlimm srn simdi coraspini niye kullaniyorsun yada once mi kullandin anlayamadim. dr bana dusuk tehlikesi olabilir dedi coraspin ve progestan verrdi kullaniyorum ikisinide e bide folikasit

tamam canım hayırlısı diyelim sıkma canını
sıkmam mogişim iyiyim :) ama başımdan geçen ilginç olay şu ki: ben iyi çalıştım bu ay sonra döngüm şaşmaz 28 gnde bir kışın da 30 a çıkar geçen ay 29.gün geldi kırmızılar bu ay 27. gün hayatımda ilk kez katı sert bi kahve ile siyah arası bişey geldi araştırdım hiç olmamıştı çünkü yerleşme diye duydum .. tabi devamında sürekli kırmızılar geldi. sonar ben ağır çok ağır kaldırmıştım dün tam7 saat ayaktaydım kızdım eşime çocuk varsa da düşer 3 gündür işim bitmedi çok ama çok yoruldum.. 27. günde adet başlangıcında gelen şey düşük olmasın inş değildir düzenim bozulsun istemiyorum

kızlar erken öğrenebilirsiniz hamiş olduğunu test ettim gerçektende yumda ateş düşüyor sonra sabit veya çok az farkla devam ediyor adete yakın yine düşüyr 3 gün öncesinden. eğer düşmezse hamişsinizz erken ancak 3 gün öncesinde böyleöğrenebilirsiniz :)

canim ben simdiden baslasam bugun 19 gunum olcmeye baslasam hamis olup yada adet oldugumu anlarmiyim yoksa gec mi kaldim
ama buda var hic hevesim yok ya sabah 7de kal olc sonra yatmaya calis
beni bilgilendirimisin? hic anlamamdaaa:):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…