- 12 Ağustos 2014
- 5.223
- 9.015
- 248
- 43
Eminim çok güzel bir kadınsın bir kere ruhun gönlün çok güzel o nedenle seni soruşturanlarada çok suç bulamıyorum :)Evet parmakta yuzuk var gormuyorlar herhalde iyi esimin yaninda sormadi kadin begenilmek guzel bisey ama bi bakin parmaginda yuzuk var mi diye degilmi oyle cok guzel biride degilim kadinin gozune guzel gorundum herhalde
Canım yaaa umarım düşündüğün gibi değildirde bebek için rahim kendini hazırlıyordur geçen ay geç bu ay erken, belki böyle böyle bebiş geleceksıkmam mogişim iyiyim :) ama başımdan geçen ilginç olay şu ki: ben iyi çalıştım bu ay sonra döngüm şaşmaz 28 gnde bir kışın da 30 a çıkar geçen ay 29.gün geldi kırmızılar bu ay 27. gün hayatımda ilk kez katı sert bi kahve ile siyah arası bişey geldi araştırdım hiç olmamıştı çünkü yerleşme diye duydum .. tabi devamında sürekli kırmızılar geldi. sonar ben ağır çok ağır kaldırmıştım dün tam7 saat ayaktaydım kızdım eşime çocuk varsa da düşer 3 gündür işim bitmedi çok ama çok yoruldum.. 27. günde adet başlangıcında gelen şey düşük olmasıninş değildir düzenim bozulsun istemiyorum
slm kızlar benimde bi sorum olacaktı bugun aşılamamın 4. günü ara arakokusuz sümüksü bi akıntım oluyor kasıklarımdada hafif agrılar var bana yardımcı olabilirmisiniz
Allah ne etmesin sen delüüüüüüü...Aslında senin içinde iyi bu durum çünkü biraz sıyrılmaya ihtiyacın var bu bebek olayından...lütfen mutlu olacağın şeyleri yapmaya özen göster kuzum...bilgi için de merci kuşum
aaaaArkadaşlar listemiz başlığımızda aktif olarak sohbet edenlere açıktır...Bekleriz
9661 -----------------------> 30 Eylül -------> 4. deneme -------> HAMİŞ
EKİM BAT
Bebek isdeyen biri ------> 1 Ekim --------> 36. deneme ------->
Wuslt ---------------------> 2 Ekim -------> 6. deneme --------->
Nenu ----------------------> 2 Ekim -------> 49. deneme -------->
Galina ---------------------> 2 Ekim -------> 7. deneme --------->
Mogami -------------------> 3 Ekim --------> 6. deneme --------->
Sirrieyvan ----------------> 4 Ekim --------> 2. deneme ----------> HAMİŞ
Meemure -----------------> 5 Ekim --------> 3. deneme ----------> HAMİŞ
Tospaa --------------------> 7 Ekim --------> 4. deneme ---------->
Ecrin87 -------------------> 8 Ekim --------> 36. deneme --------->
Golyayla ------------------> 8 Ekim --------> 20. deneme --------->
Donence5838 ------------> 8 Ekim --------> 4. deneme ---------->
Zzzzynpppp --------------> 9 Ekim --------> 6. deneme ---------->
Ayseygt1453 --------------> 10 Ekim -------> 3. deneme ---------->
Elisa -----------------------> 11 Ekim --------> 4. deneme ---------->
Sebebiumut --------------> 13 Ekim --------> 1. deneme ---------->
Yfrks ----------------------> 13 Ekim --------> 9. deneme ---------->
Meleğim66 ---------------> 14 Ekim --------> 4. deneme ----------> HAMİŞ
Afrodit26 -----------------> 15 Ekim --------> 3. deneme ---------->
Hanife55 ------------------> 16 Ekim -------> 10. deneme --------->
Burcunaz1 ----------------> 17 Ekim -------> 5. deneme ----------->
Deminos ------------------> 17 Ekim --------> 7. deneme ---------->
Sfkaydın ------------------> 17 Ekim --------> 1. deneme -----------> HAMİŞ
Tubaomur01 -------------> 18 Ekim --------> 3. deneme ---------->
FatmaSA -----------------> 19 Ekim ---------> 3. deneme --------->
Kocamlaben -------------> 20 Ekim --------> 4. deneme
Hilal1653 -----------------> 21 Ekim --------> 4. deneme -----------> HAMİŞ
Mgul ----------------------> 22 Ekim --------> 2. deneme ----------->
Missladybird ------------> 22 Ekim --------> 4. deneme
Betiboop -----------------> 23 Ekim --------> 5. deneme
Gulbıke -------------------> 24 Ekim --------> 4. deneme
Şekerpancari ------------> 24 Ekim --------> 6. deneme
Hanfendi25 --------------> 25 Ekim --------> 4. deneme
Eseslamazi26 -----------> 25 Ekim --------> 3. deneme
Abcdefcd ----------------> 25 Ekim --------> 10. deneme
Arsinli -------------------> 26 Ekim ---------> 6. deneme
Lovely35 -----------------> 28 Ekim ---------> 4. deneme
Mogami ------------------> 30 Ekim ---------> 7. deneme
Neslli ---------------------> 30 Ekim ---------> 5. deneme
Kaygılı --------------------> 31 Ekim ---------> 3. deneme
KASIM BAT
Bebek isdeyen biri ------> 1 Kasım ------> 37. deneme
Adrenalin85 -------------> 1 Kasım ------> 10. deneme
Wuslt ---------------------> 1 Kasım ------> 7. deneme
Okosale -------------------> 1 Kasım ------> 7. deneme
Elifbade06 ---------------> 3 Kasım -----> 8. deneme
Berlinberlin -------------> 3 Kasım ------> 1. deneme
Sebebiumut -------------> 4 Kasım ------> 2. deneme
Ayseygt1453 -------------> 5 Kasım ------> 4. deneme
Elisa ----------------------> 6 Kasım ------> 5. deneme
Golyayla ------------------> 7 Kasım ------> 21. deneme
Blummmm --------------> 7 Kasım ------> 5. deneme
Ecrin87 -------------------> 10 Kasım ----> 37. deneme
Donence5838 ------------> 11 Kasım -----> 5. deneme
Tospaa --------------------> 12 Kasım -----> 5. deneme
Nilgunuk -----------------> 12 Kasım ------> 3. deneme
Yfrks ----------------------> 13 Kasım -----> 10. deneme
Tubaomur01 -------------> 16 Kasım -----> 4. deneme
Mgul ----------------------> 17 Kasım ------> 3. deneme
Hanife55 -----------------> 18 Kasım ------> 11. deneme
Kızlar listeyi sürekli paylaşacağım eklenmek isterseniz alıntı yapabilirsiniz
Arkadaşlar sonuçlarınızı da yazmayı ihmal etmeyin lütfen
inş pancarım ama belirti de vardı hep yok yok derdim ümitlenmemek için bu ay ümidim vardı azcık 27. gün erken oldum ilk kez öncesinde de bunu yaşadım hayırlısı olsun artık :)Canım yaaa umarım düşündüğün gibi değildirde bebek için rahim kendini hazırlıyordur geçen ay geç bu ay erken, belki böyle böyle bebiş gelecek
Hayırlısı bundan sonra yumdan sonra çalışmalar bitince parmağını bile oynatmazsın sende temkinli olursun hem :)inş pancarım ama belirti de vardı hep yok yok derdim ümitlenmemek için bu ay ümidim vardı azcık 27. gün erken oldum ilk kez öncesinde de bunu yaşadım hayırlısı olsun artık :)
benimde daha ayarım yokYemek merasimine daldim donemedim hemen esimin kucuk yegenleri bizde kaliyo babanneleri memlekeye gittigi icin alismisim 2 kisilik yemek yapmaya 4 kisi olunca ordu sandim kendiizi baya bi fazla yapmisim bu sefer de
evet pancarım beni dün görseydin bildiğin en ağır yataklardan taşıdım kocamın sınavı vardı ama artık oynatmam :)Hayırlısı bundan sonra yumdan sonra çalışmalar bitince parmağını bile oynatmazsın sende temkinli olursun hem :)
daha kul euzu der demez esnemeye başladım
Allah hakkında hayırlısını nasip etsin canım...ama buyuk sözü dinleamin canım doktor bana coraspin verdi sonradan gittiğim kendi doktorum vermedi arada kaldım kayınvalidem coraspin verene git o uzman kaç senedir hepimiz ondayız iyi diyor ama kafam çok karışık kısmet nasip
kızlar kahverengi leke beni düşündürdü acaba kist mi diye adet öncesi olunca kötü bi durum olabilir miş adetimin ilk günü bugün ne zaman gitmeliyim doktora acaba
içim hiç rahat değil canım ilk kez oldu ya korkuyorum bi sıkıntı çıkmaz umarım :) kahverengi bi parçaydı resmenBenimde arada ilk gun lekeli gelir sonra sokulur.bse oldugunu sanmiyorum.ama istersen adet sonrasi bi doktora gorun.
Canim stres yapma.benim adetim cok sancili olur parca da gelir ama kist problemi hic yasamadim.dedigim gbi doktora git icin rahatlariçim hiç rahat değil canım ilk kez oldu ya korkuyorum bi sıkıntı çıkmaz umarım :) kahverengi bi parçaydı resmen
Aynen bazen ben de dusnurum. Annem o yuzden benim ceyizime kardesimle benim bebekligimden kalan seyler koydu. Yeni bisey almadi ki Allahin hosuna gitmez bu kadar emin bi sekilde hareket etmek dedi. Sen yine de oyle dusunme canim. Heves etmis almissin. Siz ne kadardir deniyorsunuz canim, hikayeniz nedir?Dun gece benimde aklima cok takildi daha bse olmadan bebek arabasi aldik.allahin gucune mi gitti isine karisir gbi mi olduk .ondan mi olmuyo diye cok dusundum.
öyle düşünme kuzum bu defa acabalarla kendine eziyet edersin...lakin adet öncesi daha özenli davran kendine ne olur ne olmazsıkmam mogişim iyiyim :) ama başımdan geçen ilginç olay şu ki: ben iyi çalıştım bu ay sonra döngüm şaşmaz 28 gnde bir kışın da 30 a çıkar geçen ay 29.gün geldi kırmızılar bu ay 27. gün hayatımda ilk kez katı sert bi kahve ile siyah arası bişey geldi araştırdım hiç olmamıştı çünkü yerleşme diye duydum .. tabi devamında sürekli kırmızılar geldi. sonar ben ağır çok ağır kaldırmıştım dün tam7 saat ayaktaydım kızdım eşime çocuk varsa da düşer 3 gündür işim bitmedi çok ama çok yoruldum.. 27. günde adet başlangıcında gelen şey düşük olmasıninş değildir düzenim bozulsun istemiyorum
evet balım bende önümdeki 4 ayı keyifle geçireceğim kimbilir belki yüzüm güler Allahın işine akıl sır ermezçok iyi çünkü ben 5 günde kendimi hazırlamak zorunda kalmıştım önündeki süreç oldukça iyi hem yarının ne getireceğini bir tek Allah bilir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?