2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Evet parmakta yuzuk var gormuyorlar herhalde iyi esimin yaninda sormadi kadin begenilmek guzel bisey ama bi bakin parmaginda yuzuk var mi diye degilmi oyle cok guzel biride degilim kadinin gozune guzel gorundum herhalde
Eminim çok güzel bir kadınsın bir kere ruhun gönlün çok güzel o nedenle seni soruşturanlarada çok suç bulamıyorum :)

slm kızlar benimde bi sorum olacaktı bugun aşılamamın 4. günü ara arakokusuz sümüksü bi akıntım oluyor kasıklarımdada hafif agrılar var bana yardımcı olabilirmisiniz

Canım yaaa umarım düşündüğün gibi değildirde bebek için rahim kendini hazırlıyordur geçen ay geç bu ay erken, belki böyle böyle bebiş gelecek

Merhaba 12. Gündemi belli olacak kan ile,yumdan sonra sarı akıntı normal diye biliyorum ama hamile arkadaşlar daha iyi cevap verebilirler çok erken henüz
slm kızlar benimde bi sorum olacaktı bugun aşılamamın 4. günü ara arakokusuz sümüksü bi akıntım oluyor kasıklarımdada hafif agrılar var bana yardımcı olabilirmisiniz

Yemek merasimine daldim donemedim hemen esimin kucuk yegenleri bizde kaliyo babanneleri memlekeye gittigi icin alismisim 2 kisilik yemek yapmaya 4 kisi olunca ordu sandim kendiizi baya bi fazla yapmisim bu sefer de

aaaa hilal1653 hamile çook sevindm cnm hayırlı olsn ALLAH kucağına almayı nasip etsn

Canım yaaa umarım düşündüğün gibi değildirde bebek için rahim kendini hazırlıyordur geçen ay geç bu ay erken, belki böyle böyle bebiş gelecek
inş pancarım ama belirti de vardı hep yok yok derdim ümitlenmemek için bu ay ümidim vardı azcık 27. gün erken oldum ilk kez öncesinde de bunu yaşadım hayırlısı olsun artık :)

inş pancarım ama belirti de vardı hep yok yok derdim ümitlenmemek için bu ay ümidim vardı azcık 27. gün erken oldum ilk kez öncesinde de bunu yaşadım hayırlısı olsun artık :)
Hayırlısı bundan sonra yumdan sonra çalışmalar bitince parmağını bile oynatmazsın sende temkinli olursun hem :)

Bugün yolda giderken lazere yetişmeye çalışıyorum. Kadının Biri beni durdurdu birsey sorabilir miyim dedi. Evli misin dedi bende evliyim dedim kızkardeşin var mı diye sordu yok dddim. Biri varda ondan sordum dedi. Yol ortasında görücü çıktı yahu
daha kul euzu der demez esnemeye başladım

amin canım doktor bana coraspin verdi sonradan gittiğim kendi doktorum vermedi arada kaldım kayınvalidem coraspin verene git o uzman kaç senedir hepimiz ondayız iyi diyor ama kafam çok karışık kısmet nasip
Allah hakkında hayırlısını nasip etsin canım...ama buyuk sözü dinle

kızlar kahverengi leke beni düşündürdü acaba kist mi diye adet öncesi olunca kötü bi durum olabilir miş adetimin ilk günü bugün ne zaman gitmeliyim doktora acaba

Benimde arada ilk gun lekeli gelir sonra sokulur.bse oldugunu sanmiyorum.ama istersen adet sonrasi bi doktora gorun.
içim hiç rahat değil canım ilk kez oldu ya korkuyorum bi sıkıntı çıkmaz umarım :) kahverengi bi parçaydı resmen

içim hiç rahat değil canım ilk kez oldu ya korkuyorum bi sıkıntı çıkmaz umarım :) kahverengi bi parçaydı resmen
Canim stres yapma.benim adetim cok sancili olur parca da gelir ama kist problemi hic yasamadim.dedigim gbi doktora git icin rahatlar

Dun gece benimde aklima cok takildi daha bse olmadan bebek arabasi aldik.allahin gucune mi gitti isine karisir gbi mi olduk .ondan mi olmuyo diye cok dusundum.
Aynen bazen ben de dusnurum. Annem o yuzden benim ceyizime kardesimle benim bebekligimden kalan seyler koydu. Yeni bisey almadi ki Allahin hosuna gitmez bu kadar emin bi sekilde hareket etmek dedi. Sen yine de oyle dusunme canim. Heves etmis almissin. Siz ne kadardir deniyorsunuz canim, hikayeniz nedir?

öyle düşünme kuzum bu defa acabalarla kendine eziyet edersin...lakin adet öncesi daha özenli davran kendine ne olur ne olmaz

çok iyi çünkü ben 5 günde kendimi hazırlamak zorunda kalmıştım önündeki süreç oldukça iyi hem yarının ne getireceğini bir tek Allah bilir...
evet balım bende önümdeki 4 ayı keyifle geçireceğim kimbilir belki yüzüm güler Allahın işine akıl sır ermez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…