2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

açıkçası çok yoğun bi korkum yok sadece bilinmezin endişesi diyelim...

Benim dogum kontrol hapi oncesi butun adetlerim resmen parcali parcaliydi. Kardesimin de oyle annemin de oyleymis. Kotuye yorma hemen. Bi sorun yoktur. Olabilir. Bazen pihti olarak da cikar.
içim hiç rahat değil canım ilk kez oldu ya korkuyorum bi sıkıntı çıkmaz umarım :) kahverengi bi parçaydı resmen [/QUO

kuzum bu olay geçen martta geldi benim de başıma hatta o ay yine doktor kontrolüm vardı doktorum olabilir böyle şeyler dedi yumoşlarıma baktı tertemizdi..sıkma canını ama aklını meşgul edecekse doktora git kuzum

off nerde bu kızlar bi bakın diyorum ki adetten önce kahverng parça düştü lekelenmem kahverengi oldu korkuyorum sıra da buulamadım kadın doğum a napsam yaşayan oldu mu bunu

araştırmaz olaydım mogamim neler çıktı neler moralim bozuldu benim hangi gün gitmem lazım adetken mi

Kizlarrrrrr, su an tuvaletten bildiriyorum cok acil. Ya bende sabah biraz kasik agrisi oldu, goguslerim de adet olcak gibi agriyordu. Simdi tuvalette cok az miktar kan geldigini farkettim tuvalet kagidinda bildigimiz kirmizi renk. Bu ne simdi ??????

Kizlarrrrrr, su an tuvaletten bildiriyorum cok acil. Ya bende sabah biraz kasik agrisi oldu, goguslerim de adet olcak gibi agriyordu. Simdi tuvalette cok az miktar kan geldigini farkettim tuvalet kagidinda bildigimiz kirmizi renk. Bu ne simdi ??????
KAÇ GÜN VAR REGL E

Illa olucak niyetiyle almadik olmazsa satariz diye dusundum.bu 7. Ayim canim bi de kimyasal gebeligim var.bu ay da olmazsa daha detayli arastirmaya basliycaz.insallah cok bekletmez bizi.

Yerlesme kanamasi olabilir. Ya da yumurtan catlamistir.bazen kanli oluyor.gecen ay bana oyle olmustu.

Selam kızlar çatlatma iğnesi kullandım 1 Ekim'de 16 Ekim'de beta 51,03 18 Ekim'de 120.10 20 ekimdede 235 çıktı normal mi yükselişi yardımlarınıza ihtiyacım var lütfennnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…