açıkçası çok yoğun bi korkum yok sadece bilinmezin endişesi diyelim...Mogamim bunu vajili biri olarak ben yaptım ben ki çatal deyince biri nerdeyse ağlayacak konuma geliyordum, anestezi olmadım, ama çünkü eşimin abisi böyle bir işlem için anestezi almanın doğru olmadığını söyledi boş yere narkoz dedi ama herkesin acı eşiği farklı ve saygı duymak gerekir. ağrıda 2 kere ilaç verildiğinden evet oldu biraz ama dayanılmayacak bişey değil ve çok hızlı geçiyor, güzel şeyler hayal edersen :)
içim hiç rahat değil canım ilk kez oldu ya korkuyorum bi sıkıntı çıkmaz umarım :) kahverengi bi parçaydı resmen[/QUO
kuzum bu olay geçen martta geldi benim de başıma hatta o ay yine doktor kontrolüm vardı doktorum olabilir böyle şeyler dedi yumoşlarıma baktı tertemizdi..sıkma canını ama aklını meşgul edecekse doktora git kuzum
kahverengi parça geldi ama hiç olmazdı öncesindeBenim dogum kontrol hapi oncesi butun adetlerim resmen parcali parcaliydi. Kardesimin de oyle annemin de oyleymis. Kotuye yorma hemen. Bi sorun yoktur. Olabilir. Bazen pihti olarak da cikar.
araştırmaz olaydım mogamim neler çıktı neler moralim bozuldu benim hangi gün gitmem lazım adetken mikuzum bu olay geçen martta geldi benim de başıma hatta o ay yine doktor kontrolüm vardı doktorum olabilir böyle şeyler dedi yumoşlarıma baktı tertemizdi..sıkma canını ama aklını meşgul edecekse doktora git kuzum
adetken benim de olur ama olmadan önce kahverengi parça düştü ona şaştım bendeCanim stres yapma.benim adetim cok sancili olur parca da gelir ama kist problemi hic yasamadim.dedigim gbi doktora git icin rahatlar
KAÇ GÜN VAR REGL EKizlarrrrrr, su an tuvaletten bildiriyorum cok acil. Ya bende sabah biraz kasik agrisi oldu, goguslerim de adet olcak gibi agriyordu. Simdi tuvalette cok az miktar kan geldigini farkettim tuvalet kagidinda bildigimiz kirmizi renk. Bu ne simdi ??????
adetken benim de olur ama olmadan önce kahverengi parça düştü ona şaştım bende
Illa olucak niyetiyle almadik olmazsa satariz diye dusundum.bu 7. Ayim canim bi de kimyasal gebeligim var.bu ay da olmazsa daha detayli arastirmaya basliycaz.insallah cok bekletmez bizi.Aynen bazen ben de dusnurum. Annem o yuzden benim ceyizime kardesimle benim bebekligimden kalan seyler koydu. Yeni bisey almadi ki Allahin hosuna gitmez bu kadar emin bi sekilde hareket etmek dedi. Sen yine de oyle dusunme canim. Heves etmis almissin. Siz ne kadardir deniyorsunuz canim, hikayeniz nedir?
Yerlesme kanamasi olabilir. Ya da yumurtan catlamistir.bazen kanli oluyor.gecen ay bana oyle olmustu.Kizlarrrrrr, su an tuvaletten bildiriyorum cok acil. Ya bende sabah biraz kasik agrisi oldu, goguslerim de adet olcak gibi agriyordu. Simdi tuvalette cok az miktar kan geldigini farkettim tuvalet kagidinda bildigimiz kirmizi renk. Bu ne simdi ??????
15 gunKAÇ GÜN VAR REGL E
Nasil yani ya? Biz korunmayi daha bi hafta once biraktik ( hapi ) bugun tam yumurtanin catladigi gun. Oyle hemen olur mu?Yerlesme kanamasi olabilir.
Benim adet bitti 10 gün sonra aynı şey oldu ama çık azdı hatta burda yazmıştım zaten sonra regl olmadım hamileyimNasil yani ya? Biz korunmayi daha bi hafta once biraktik ( hapi ) bugun tam yumurtanin catladigi gun. Oyle hemen olur mu?
olabilir bak inş yerleşmedir .. yum geçti değil mi ateşine baksana sabahları hiç düşmezse regle yakın kesin hamişsindir be arada sırası mı bilmem ama fıstık gibi hatunsun hani15 gun
O zaman yumurtan catlamistir.calismalara devamNasil yani ya? Biz korunmayi daha bi hafta once biraktik ( hapi ) bugun tam yumurtanin catladigi gun. Oyle hemen olur mu?
tatlım sende adet öncesi de geliyor muydu.. bnede adetten sonra olurdu öncsi parça gelmesi korkuttuPamukprncess kuzum sakin ol benim regl ler hep öyle idi düşün bu sağlıksız değil bende ciğer gibi geliyordu Düşün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?