2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Hayatım tabikide bizim MetoboLizmamız geçen mevsimler herşey etken sakın panik yapma o yüzden Relax bana kızken hep böle oluyordu yürümekte bile zorlanırdım parça düşerken düşün
tatlım sende adet öncesi de geliyor muydu.. bnede adetten sonra olurdu öncsi parça gelmesi korkuttu

olabilir bak inş yerleşmedir .. yum geçti değil mi ateşine baksana sabahları hiç düşmezse regle yakın kesin hamişsindir be arada sırası mı bilmem ama fıstık gibi hatunsun hani
Sagolasin canim benim, o senin fistikligin. Yani biraz sok oldum. Hamile oldugumu zannetmiyorum, sadece bir kere iliski oldu cuma gunu, bugun de yumurtanin catlamasi gerekiyordu.

Selam kızlar çatlatma iğnesi kullandım 1 Ekim'de 16 Ekim'de beta 51,03 18 Ekim'de 120.10 20 ekimdede 235 çıktı normal mi yükselişi yardımlarınıza ihtiyacım var lütfennnn
Gayet guzel katlanarak artiyor.sikinti yok bence

umarım bi sıkıntı yokturdur ama içim rahat etmez bi giderim doktora kaçıncıgün gitsem bilmiyorm adet bugün başladı
Tatlim adet olmussun hakkinda hayirlisi olsun leke bende de oluyor canim kahverengi oyle olmasi iyiymis rahim temizlenirmis hemen kotuye yorma kuzum adetin 3. Gunu gidebilirsin hormon testide yaptirmak istersen en uygun gun 3. Gunu icini rahat tut canim

sağol wusltum gideyim çarşamba olmadı parça kafamda soru işareti bıraktı benim

umarım bi sıkıntı yokturdur ama içim rahat etmez bi giderim doktora kaçıncıgün gitsem bilmiyorm adet bugün başladı
Eğer regliyken vajinal usg yaptıramam dersen regliden sonra git,yok sorun değilse reglin 3. Günü Git, hem hormonlarada bakılır,şüphelendiğin gibi bişey değildir inşallah, Çarşamba gidebilirsin randevu alıp.

sağol wusltum gideyim çarşamba olmadı parça kafamda soru işareti bıraktı benim
İcini rahat tut kuzum insallah umdugun sey degildir hatta benimde bu ay cok parca geldi bildigin camur gibi kahverengiydi onceden geliyordu bu ay yogun oldu esimde dusuk mu yapiyorsun acaba dedi ben ihtimal vermedim olsa testte cikardi 1 gun once yapmistim testi

ben ilk gidince doktor napacak neyseki bayan kendisi ama bilgim olsun hazırlıklı olayım :)

Kızlar bat a 3 gün var yarın test yapsam bisey varsa cıkarmı yoksa batımı beklesem..

evet bende test yaptım bişey çkmamıştı tatlım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…