- 2 Temmuz 2014
- 3.340
- 2.435
- 198
tatlım sende adet öncesi de geliyor muydu.. bnede adetten sonra olurdu öncsi parça gelmesi korkuttu
adet öncesi miydi senindeHayatım tabikide bizim MetoboLizmamız geçen mevsimler herşey etken sakın panik yapma o yüzden Relax bana kızken hep böle oluyordu yürümekte bile zorlanırdım parça düşerken düşün
Sagolasin canim benim, o senin fistikligin. Yani biraz sok oldum. Hamile oldugumu zannetmiyorum, sadece bir kere iliski oldu cuma gunu, bugun de yumurtanin catlamasi gerekiyordu.olabilir bak inş yerleşmedir .. yum geçti değil mi ateşine baksana sabahları hiç düşmezse regle yakın kesin hamişsindir be arada sırası mı bilmem ama fıstık gibi hatunsun hani
Kuzum bazen adet öncesi yani adetin ilk günü bazende 3 gün oluyorduadet öncesi miydi seninde
Gayet guzel katlanarak artiyor.sikinti yok benceSelam kızlar çatlatma iğnesi kullandım 1 Ekim'de 16 Ekim'de beta 51,03 18 Ekim'de 120.10 20 ekimdede 235 çıktı normal mi yükselişi yardımlarınıza ihtiyacım var lütfennnn
Allah allahhhhh. Aynen benim de cok az tuvalet kagidinda farkettim, kahverengi degil ama kirmizi kan.Benim adet bitti 10 gün sonra aynı şey oldu ama çık azdı hatta burda yazmıştım zaten sonra regl olmadım hamileyim
Gayet guzel katlanarak artiyor.sikinti yok bence
umarım bi sıkıntı yokturdur ama içim rahat etmez bi giderim doktora kaçıncıgün gitsem bilmiyorm adet bugün başladıKuzum bazen adet öncesi yani adetin ilk günü bazende 3 gün oluyordu
çalışın o vakit belki rahim temizlenyordur :)Sagolasin canim benim, o senin fistikligin. Yani biraz sok oldum. Hamile oldugumu zannetmiyorum, sadece bir kere iliski oldu cuma gunu, bugun de yumurtanin catlamasi gerekiyordu.
Tesekkur ederim kuzum o senin guzelliginEminim çok güzel bir kadınsın bir kere ruhun gönlün çok güzel o nedenle seni soruşturanlarada çok suç bulamıyorum :)
Tatlim adet olmussun hakkinda hayirlisi olsun leke bende de oluyor canim kahverengi oyle olmasi iyiymis rahim temizlenirmis hemen kotuye yorma kuzum adetin 3. Gunu gidebilirsin hormon testide yaptirmak istersen en uygun gun 3. Gunu icini rahat tut canimumarım bi sıkıntı yokturdur ama içim rahat etmez bi giderim doktora kaçıncıgün gitsem bilmiyorm adet bugün başladı
sağol wusltum gideyim çarşamba olmadıTatlim adet olmussun hakkinda hayirlisi olsun leke bende de oluyor canim kahverengi oyle olmasi iyiymis rahim temizlenirmis hemen kotuye yorma kuzum adetin 3. Gunu gidebilirsin hormon testide yaptirmak istersen en uygun gun 3. Gunu icini rahat tut canim
Eğer regliyken vajinal usg yaptıramam dersen regliden sonra git,yok sorun değilse reglin 3. Günü Git, hem hormonlarada bakılır,şüphelendiğin gibi bişey değildir inşallah, Çarşamba gidebilirsin randevu alıp.umarım bi sıkıntı yokturdur ama içim rahat etmez bi giderim doktora kaçıncıgün gitsem bilmiyorm adet bugün başladı
İcini rahat tut kuzum insallah umdugun sey degildir hatta benimde bu ay cok parca geldi bildigin camur gibi kahverengiydi onceden geliyordu bu ay yogun oldu esimde dusuk mu yapiyorsun acaba dedi ben ihtimal vermedim olsa testte cikardi 1 gun once yapmistim testisağol wusltum gideyim çarşamba olmadıparça kafamda soru işareti bıraktı benim
ben ilk gidince doktor napacak neyseki bayan kendisi ama bilgim olsun hazırlıklı olayım :)Eğer regliyken vajinal usg yaptıramam dersen regliden sonra git,yok sorun değilse reglin 3. Günü Git, hem hormonlarada bakılır,şüphelendiğin gibi bişey değildir inşallah, Çarşamba gidebilirsin randevu alıp.
evet bende test yaptım bişey çkmamıştı tatlım :)İcini rahat tut kuzum insallah umdugun sey degildir hatta benimde bu ay cok parca geldi bildigin camur gibi kahverengiydi onceden geliyordu bu ay yogun oldu esimde dusuk mu yapiyorsun acaba dedi ben ihtimal vermedim olsa testte cikardi 1 gun once yapmistim testi
çıkabilir çıkmayabilir istatistiklere göre erken ama dene istersen :)Kızlar bat a 3 gün var yarın test yapsam bisey varsa cıkarmı yoksa batımı beklesem..
çıkabilir çıkmayabilir istatistiklere göre erken ama dene istersen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?