- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.342
- 298
ateşten anlardın aslında benim 3 gün öncesinden düştü regl oldum aynı olunca veya yükselince hamişsin demektir :)Bat ı bekleyeyim o zaman bu aydan umutluyum heyecan yaptım..
Canim bence batini bekle insallah pozitifi gorursunKızlar bat a 3 gün var yarın test yapsam bisey varsa cıkarmı yoksa batımı beklesem..
Canim bence batini bekle insallah pozitifi gorursun
Belirtin var mi peki canimİnşaAllah canıımm
Canim atesi nerden olcuyorsun yarin bende yapiyim bata kadarateşten anlardın aslında benim 3 gün öncesinden düştü regl oldum aynı olunca veya yükselince hamişsin demektir :)
ateşten anlardın aslında benim 3 gün öncesinden düştü regl oldum aynı olunca veya yükselince hamişsin demektir :)
Belirtin var mi peki canim
dil altıından tatlım eczaneden aldım dijitalCanim atesi nerden olcuyorsun yarin bende yapiyim bata kadar
İnsallah hamilesindir canimCanım insan anlayamıyo ki 2 3 gün önce kasığımda baya belirgin batma oldu bi iki gündürde bi halsizlik var..hamile olduğumu öğrenmeden belirti diyemiyorum bunlara..
Tamam canim.sabah yataktan kalmadan yapıyorsun dimidil altıından tatlım eczaneden aldım dijital
İnsallah hamilesindir canim
dil altıından tatlım eczaneden aldım dijital
evet tatlım sanırım 6 ile 7 arasında aralıksız 3 saat uyku ile ayağını yere bile basmadan yapıyorsun yani mesela bende 36.6 idi 36.7 sonra 36.5 sonra 36.4 36.2 oldu adet oldum yumuta çatladığında da düşüyormuş ateş :)Tamam canim.sabah yataktan kalmadan yapıyorsun dimi
1 kasim canim benim yumos bi kac gun once catladi.gecmiyo gunler ahh ahhhOkosale canım senin bat a kaç gün var?
ben hissetmedim :) ama düştüğünde adete yakın üşüme tuttu beniCanım peki ateşi ölçmeden kendimiz hissedebilir miyiz yükselip yükselmediğini?
ben hissetmedim :) ama düştüğünde adete yakın üşüme tuttu beni
Anladim canim.benim gogusler cok siser agirir sonra bi anda gecer ondan sonra gelsin kirmizilarevet tatlım sanırım 6 ile 7 arasında aralıksız 3 saat uyku ile ayağını yere bile basmadan yapıyorsun yani mesela bende 36.6 idi 36.7 sonra 36.5 sonra 36.4 36.2 oldu adet oldum yumuta çatladığında da düşüyormuş ateş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?