2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

İyi geceler kizlar esimle konusuyorduk ben keci boynuzu alalim sana bende yerim dedim zaten siparis verdim dedi is yerinde bi arkadasi satiyormus pekmezini bide caksir otuda siparis vermis internetten arastirfimda caksir otu sperm sayisini kalitesini ve hareketliligini arttiriyormus cinsel gucude arttiriyormus

Anladim canm iyidir tabi. Kiz isyerin nerde benimki de yakin zubeydr hanim a bi onceki kontrolumu ben de orda yaptirrim hatta ☺

off nerde bu kızlar bi bakın diyorum ki adetten önce kahverng parça düştü lekelenmem kahverengi oldu korkuyorum sıra da buulamadım kadın doğum a napsam yaşayan oldu mu bunu
Canim benimde son 2 3 adetimde oyle olmustu hatta kesin kotu bisey oldu diyordum doktora 3.gun gittim tertemiz dedi bide normal dedi ilk gunlerin oyle gelmesi ilk defa oluyor dedim vucudun hep ayni etkileri gosterecek diye bisey yok dedi hormon testlerimede bakti temiz bende artk takmadm zaten

Ayyy insaAllah hamissindr tatlim sabahta tekrarla lutfen Rabbim izniyle guzel haberle gelirsin insaAllah

Bugun listeye göz gezdirirken sana takıldı gözüm içimemi doğdu ne :) silik milikte olsa vardır cnm.hayırlısıyla devamı gelir inş bebişin konmuştur göbüşüne

@betiboop çok sevindim canım inş vardır bebiş tekrarlayınca yaz gene eğer siliklik pembeyse vardır bişey :) gerçi bende bi kere oldu ama bişey çıkmamıştı umarım yanılmazsın

Canım ne güzel eşin yerim diyor hatta kendisi alıyor. Benim eşime zorla yedirmeye çalıştım yemedi tadı kötü diye

kızlar iş yerimde çocuksuz bi ben kaldım dün tedavi gören arkadaşım hamiş oldğunu söyledi bana çok sevindim ama böyle kala kaldım tam da adetimin ilk günü sonumuz hayrolsun canlar.. nasısa yeniyiz takmıyorum ama insan karar verince hemen olsun istiyor :) günaydın herkese

tatlım ne yaptın :) meraktan çatladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…