öptüm kızlar iyi geceler bu ayda yumoş fos çıktı bakalım hayırlısı ile gelsin bebiş
1 kasim canim benim yumos bi kac gun once catladi.gecmiyo gunler ahh ahhh
bence 13 14 te git böylece yumoşun ne alemde olduğunu da görürsünaraştırmaz olaydım mogamim neler çıktı neler moralim bozuldu benim hangi gün gitmem lazım adetken mi
Anladim canm iyidir tabi. Kiz isyerin nerde benimki de yakin zubeydr hanim a bi onceki kontrolumu ben de orda yaptirrim hatta ☺canım ben başkent hasanesinde hulusi bülent zeyneloğluna gidiyorum.çok iyi bir dr.çok ilgili. hem tüp bebek uzmanı. tüp bebek bölümünün başkent hast. kurucusu.kan vermek için de iş yerime yakın diye zübeyde hanıma gidiyorum çünkü malum başkent hast. maltepe de.orası muayene ve tedavi için.
Canim benimde son 2 3 adetimde oyle olmustu hatta kesin kotu bisey oldu diyordum doktora 3.gun gittim tertemiz dedi bide normal dedi ilk gunlerin oyle gelmesi ilk defa oluyor dedim vucudun hep ayni etkileri gosterecek diye bisey yok dedi hormon testlerimede bakti temiz bende artk takmadm zatenoff nerde bu kızlar bi bakın diyorum ki adetten önce kahverng parça düştü lekelenmem kahverengi oldu korkuyorum sıra da buulamadım kadın doğum a napsam yaşayan oldu mu bunu
Benim adetime 3 gun kala ayaklarim buz kesmisti cnnŞimdi baktımda hamileyken üşuyenlerde varmış canım herkesin bünye farklı galiba
Ayyy insaAllah hamissindr tatlim sabahta tekrarla lutfen Rabbim izniyle guzel haberle gelirsin insaAllahMogami.naber kuzum ben sabah 7 de test yaptim ciktim.evden aksam.geldigimde.hayalet cizgi vardi nasil.olur dedim tekrar yaptım tekrar cikti ama testin bozuk oldugunu düşünüyorum ya da gozlerimin ☺esime de gösterdim var gibi dedi sabah tekrarlicam bakalim
Bugun listeye göz gezdirirken sana takıldı gözüm içimemi doğdu ne :) silik milikte olsa vardır cnm.hayırlısıyla devamı gelir inş bebişin konmuştur göbüşüneMogami.naber kuzum ben sabah 7 de test yaptim ciktim.evden aksam.geldigimde.hayalet cizgi vardi nasil.olur dedim tekrar yaptım tekrar cikti ama testin bozuk oldugunu düşünüyorum ya da gozlerimin ☺esime de gösterdim var gibi dedi sabah tekrarlicam bakalim
çatlamakta olduğunu gfalan ultrasonla mı anlıyor tatlım :)bence 13 14 te git böylece yumoşun ne alemde olduğunu da görürsün
Canım ne güzel eşin yerim diyor hatta kendisi alıyor. Benim eşime zorla yedirmeye çalıştım yemedi tadı kötü diyeİyi geceler kizlar esimle konusuyorduk ben keci boynuzu alalim sana bende yerim dedim zaten siparis verdim dedi is yerinde bi arkadasi satiyormus pekmezini bide caksir otuda siparis vermis internetten arastirfimda caksir otu sperm sayisini kalitesini ve hareketliligini arttiriyormus cinsel gucude arttiriyormus
Günaydın canım.. İnşaAllah tatlım..GÜNAYDIN KIZLARR.
ÖNCEKİ YAZILARI OKUDUKÇA SAYFANIN GİTTİKÇE HAMİLELİK TAKVİMİYLE RENKLENDİGİNİ GÖRÜYORUM :) RABBİM GÜZEL HABERLERLE DAHA DA RENKLENDİRSİN İNŞALLAHH :)
ÜZÜLDÜM YAAAgeldi kırmızılarım tatlım
günaydın tatlım aynen öyle nazlıcıklar bakalım ne vakit gelecekk.. :)ÜZÜLDÜM YAAA
HAYIRLISI OLSUN İNŞALLAH.BİZİM BEBELER DOĞMADAN NAZLI OLDU.DOĞUNCA NELER YAPARLAR BİLEMİYORUM :)
tatlım ne yaptın :) meraktan çatladımMogami.naber kuzum ben sabah 7 de test yaptim ciktim.evden aksam.geldigimde.hayalet cizgi vardi nasil.olur dedim tekrar yaptım tekrar cikti ama testin bozuk oldugunu düşünüyorum ya da gozlerimin ☺esime de gösterdim var gibi dedi sabah tekrarlicam bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?