2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Kizlar benim dis artk cildirtma anina getirdi beni gece aglamaktan uyuyamadm bile

hayırlısıyla tatlım öyle deme amaaa, herkesin bir zamanı var sabretmekte zor ama ne yaparsın elden ne gelir,keşke hemen olsa keşke kafaya bu kadar takmasak keşke keşke keşke, çalışıyorsun elin ekmek tutuyor kocişinde çok çalışıyor bak üniversite falan daha bir gelecek için, maşallahhh bunlar çok çok büyük nimet, o da gelip tam zamanında sizi tamamlayacak inşallahhh ya da onlar belki de

Kizlar benim dis artk cildirtma anina getirdi beni gece aglamaktan uyuyamadm bile
gecmis olsun canim
tuzlu su yap agzini carkala kac kez yap ben disciden korktugum icin oyle yapiyorum biraz dil yara oluyor ama dis agrisindan iyidir:):)

bende dün dışarı çıktım alışverişe için..biraz halsizdim eve geldikten sonra bir üşüme tuttu yüzüm burnum buz gibi oldu battanıyeye sarıldım resmen
batdaşııımmm günaydınnn senden de güzel haberler baekliyorum ben, hilal 2 gün kala test yaptı çıktı istersen sende yarın filan bir test yap bakalım hayırlısı :)

Ayyy insaAllah hamissindr tatlim sabahta tekrarla lutfen Rabbim izniyle guzel haberle gelirsin insaAllah

Bugun listeye göz gezdirirken sana takıldı gözüm içimemi doğdu ne :) silik milikte olsa vardır cnm.hayırlısıyla devamı gelir inş bebişin konmuştur göbüşüne

@betiboop çok sevindim canım inş vardır bebiş tekrarlayınca yaz gene eğer siliklik pembeyse vardır bişey :) gerçi bende bi kere oldu ama bişey çıkmamıştı umarım yanılmazsın

günaydınnnn :) @betiboop asıl sana günaydın okudum geçmişi hadi güzel haberler ver bize :)

bendeee merak etdim
insallah guzel haberle gelirsin @betiboop

Canlar yine bi test hatasiyla karsi karsiyayiz ☺ gayet tek cizgi cikti hayir hadi biri bozuk ikinciye ne olsu salak sey hepimizi de heyecanlandirdi bosa ☺

Canlar yine bi test hatasiyla karsi karsiyayiz ☺ gayet tek cizgi cikti hayir hadi biri bozuk ikinciye ne olsu salak sey hepimizi de heyecanlandirdi bosa ☺
Allah Allah bu nasıl iş yaaaa, valla testlere hiç güvenim kalmadı, hayırlısı olsun tatlım ne diyeyim hiç boşa olurmu ümidi bile yetiyor işte hepimize :)

Canim yok bise test aptalmis hay ben senin dedim ☺ yalniz sevinmedim de degil eger olsa tatilin gobegine geliyodu dogum tarihi biliyosun öğretmenlikte onemli zaman ☺ hayirlisini versin allah tabi en onemlisi..
o ne zaman geleceğini bilir öyle tatil matil takıcağını hiç zannetmiyorum

Canim yok bise test aptalmis hay ben senin dedim ☺ yalniz sevinmedim de degil eger olsa tatilin gobegine geliyodu dogum tarihi biliyosun öğretmenlikte onemli zaman ☺ hayirlisini versin allah tabi en onemlisi..
bence aksam baktigin icin 2ci cizgii grmusun test zzaten ozaman gecersiz oluyor yapar yapmaz baksaydin belkide beyazdi

beniimde basima gelmisdi test yaptim bembeyz atim cope sonra kac saat sonra yine cop atarken testi gordum ve cizgisi vardii

batdaşııımmm günaydınnn senden de güzel haberler baekliyorum ben, hilal 2 gün kala test yaptı çıktı istersen sende yarın filan bir test yap bakalım hayırlısı :)

canıımm günaydınn inşaAllah güzel haber vermeyi çok isterim canım..bende hamileyiimmm demeyi...Batdaşımm korkuyorum açıkçası negatif görmekten adam akıllı deneme ilk defa bu ay oldu o yüzden ümitliyim ama nasip kısmet tabiki Yarın değilde batdan 1 gün önce yapmayı düşünüyorum canım sende durumlar nasıl

Hayirlisi diyelim canim umarim en kisa zamanda hamis kalirsin ama ben gibi dis agrisi cekmeyin

Selam kızlar
Ovulasyon testimdeki çizgi hayalet çizgiden belirginleşmeye başladı azıcık.
Birde idrarda kan var muhtemelen taş düşürüyorum o etkilemiş olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…