- 7 Eylül 2014
- 1.507
- 1.413
- 198
hayırlısıyla tatlım öyle deme amaaa, herkesin bir zamanı var sabretmekte zor ama ne yaparsın elden ne gelir,keşke hemen olsa keşke kafaya bu kadar takmasak keşke keşke keşke, çalışıyorsun elin ekmek tutuyor kocişinde çok çalışıyor bak üniversite falan daha bir gelecek için, maşallahhh bunlar çok çok büyük nimet, o da gelip tam zamanında sizi tamamlayacak inşallahhh ya da onlar belki dekızlar iş yerimde çocuksuz bi ben kaldımdün tedavi gören arkadaşım hamiş oldğunu söyledi bana çok sevindim ama böyle kala kaldım tam da adetimin ilk günü sonumuz hayrolsun canlar.. nasısa yeniyiz takmıyorum ama insan karar verince hemen olsun istiyor :) günaydın herkese
Benim adetime 3 gun kala ayaklarim buz kesmisti cnn
gecmis olsun canimKizlar benim dis artk cildirtma anina getirdi beni gece aglamaktan uyuyamadm bile
batdaşııımmm günaydınnn senden de güzel haberler baekliyorum ben, hilal 2 gün kala test yaptı çıktı istersen sende yarın filan bir test yap bakalım hayırlısı :)bende dün dışarı çıktım alışverişe için..biraz halsizdim eve geldikten sonra bir üşüme tuttu yüzüm burnum buz gibi oldu battanıyeye sarıldım resmen
Ayyy insaAllah hamissindr tatlim sabahta tekrarla lutfen Rabbim izniyle guzel haberle gelirsin insaAllah
Bugun listeye göz gezdirirken sana takıldı gözüm içimemi doğdu ne :) silik milikte olsa vardır cnm.hayırlısıyla devamı gelir inş bebişin konmuştur göbüşüne
@betiboop çok sevindim canım inş vardır bebiş tekrarlayınca yaz gene eğer siliklik pembeyse vardır bişey :) gerçi bende bi kere oldu ama bişey çıkmamıştı umarım yanılmazsın
günaydınnnn :) @betiboop asıl sana günaydın okudum geçmişi hadi güzel haberler ver bize :)
bendeee merak etdim
insallah guzel haberle gelirsin @betiboop
Canim yok bise test aptalmis hay ben senin dedim ☺ yalniz sevinmedim de degil eger olsa tatilin gobegine geliyodu dogum tarihi biliyosun öğretmenlikte onemli zaman ☺ hayirlisini versin allah tabi en onemlisi..tatlım ne yaptın :) meraktan çatladım
Allah Allah bu nasıl iş yaaaa, valla testlere hiç güvenim kalmadı, hayırlısı olsun tatlım ne diyeyim hiç boşa olurmu ümidi bile yetiyor işte hepimize :)Canlar yine bi test hatasiyla karsi karsiyayiz ☺ gayet tek cizgi cikti hayir hadi biri bozuk ikinciye ne olsu salak sey hepimizi de heyecanlandirdi bosa ☺
o ne zaman geleceğini bilir öyle tatil matil takıcağını hiç zannetmiyorumCanim yok bise test aptalmis hay ben senin dedim ☺ yalniz sevinmedim de degil eger olsa tatilin gobegine geliyodu dogum tarihi biliyosun öğretmenlikte onemli zaman ☺ hayirlisini versin allah tabi en onemlisi..
Canim benim dolgulu dis oldugu icin hicbiri artik ise yaramiyorgecmis olsun canim
tuzlu su yap agzini carkala kac kez yap ben disciden korktugum icin oyle yapiyorum biraz dil yara oluyor ama dis agrisindan iyidir:):)
bence aksam baktigin icin 2ci cizgii grmusun test zzaten ozaman gecersiz oluyor yapar yapmaz baksaydin belkide beyazdiCanim yok bise test aptalmis hay ben senin dedim ☺ yalniz sevinmedim de degil eger olsa tatilin gobegine geliyodu dogum tarihi biliyosun öğretmenlikte onemli zaman ☺ hayirlisini versin allah tabi en onemlisi..
batdaşııımmm günaydınnn senden de güzel haberler baekliyorum ben, hilal 2 gün kala test yaptı çıktı istersen sende yarın filan bir test yap bakalım hayırlısı :)
Hayirlisi diyelim canim umarim en kisa zamanda hamis kalirsin ama ben gibi dis agrisi cekmeyinCanlar yine bi test hatasiyla karsi karsiyayiz ☺ gayet tek cizgi cikti hayir hadi biri bozuk ikinciye ne olsu salak sey hepimizi de heyecanlandirdi bosa ☺
benimde agriyan disim var acaba gidib cekdirsemmi korktum simi 9 ayda dis agrisi cekilmezkiCanim benim dolgulu dis oldugu icin hicbiri artik ise yaramiyor
Hayirlisi diyelim canim umarim en kisa zamanda hamis kalirsin ama ben gibi dis agrisi cekmeyin
geçmiş olsun tatlım.. hamileyken diiş için yapılabilecek hiç birşey yok mu ki ?Kizlar benim dis artk cildirtma anina getirdi beni gece aglamaktan uyuyamadm bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?