benimde agriyan disim var acaba gidib cekdirsemmi korktum simi 9 ayda dis agrisi cekilmezki
hamile kaldimda 9 ayi dert ediyorum
valla bende bir durum yok açıkçası regli beklenmekte eşim uzakta öyle kaliteli çalışma olmuyor bizde ne yazıkki olursa tesadüf olur ki biliyorsun tatlım hormonlarda sıkıntılı o yüzden sadece bat ı bekliyorumcanıımm günaydınninşaAllah güzel haber vermeyi çok isterim canım..bende hamileyiimmm demeyi...Batdaşımm korkuyorum açıkçası negatif görmekten adam akıllı deneme ilk defa bu ay oldu o yüzden ümitliyim ama nasip kısmet tabiki Yarın değilde batdan 1 gün önce yapmayı düşünüyorum canım sende durumlar nasıl
Uyuşturmadan teDAVİ YAPMASINA KATLANABİLİR MİSİN BİR DENE İSTERSENCanim benim dolgulu dis oldugu icin hicbiri artik ise yaramiyor
tatlimm srn simdi coraspini niye kullaniyorsun yada once mi kullandin anlayamadim. dr bana dusuk tehlikesi olabilir dedi coraspin ve progestan verrdi kullaniyorum ikisinide e bide folikasit
geçmiş olsun tatlım.. hamileyken diiş için yapılabilecek hiç birşey yok mu ki ?
geçmiş olsun canım..
Kizlar hastaneye gidiyorum insaAllah cekerler kurtulurumUyuşturmadan teDAVİ YAPMASINA KATLANABİLİR MİSİN BİR DENE İSTERSEN
HAyırlısı olsun kuzum ama dediğim gibi bebek için endişeleniyorsan uyuşturtmadan yapabilirsin. Acıya dayanıklıysan tabiKizlar hastaneye gidiyorum insaAllah cekerler kurtulurum
valla bende bir durum yok açıkçası regli beklenmekte eşim uzakta öyle kaliteli çalışma olmuyor bizde ne yazıkki olursa tesadüf olur ki biliyorsun tatlım hormonlarda sıkıntılı o yüzden sadece bat ı bekliyorum
HAyırlısı olsun kuzum ama dediğim gibi bebek için endişeleniyorsan uyuşturtmadan yapabilirsin. Acıya dayanıklıysan tabi
sen taş için dr. a gidiyormusun, yum a yaklaşıyorsun, sma kan ı ihmal etmeSelam kızlar
Ovulasyon testimdeki çizgi hayalet çizgiden belirginleşmeye başladı azıcık.
Birde idrarda kan var muhtemelen taş düşürüyorum o etkilemiş olabilir mi?
Kizlar hastaneye gidiyorum insaAllah cekerler kurtulurum
Hayırlısı olsun canım inşallah tez vakitte sende hamiş olursun
halbuki elektrikler kesikken daha iyi olmazmı mum falanGÜNAYDINLARRR :):) 17.GÜN ÇALIŞMASI KESİLEN ELEKTRİKLER YÜZÜNDEN OLMADIONDADA VARDIR BİR HAYIR DEDİM ZORLAMADIM KISMET BUGÜNE
Valla tün test yaparken yanma inanılmaz hissettim. Birde biliyorsun düşükten beri ağrım var diyordum. Baktım idrar pembe gibi bütün gece su içtim. İdrarın dibide azıcık kumlu gibiydi. Doktora haftaya giderim. Hem o zaman erken gebelik testide yaptırırımKUM MU DÜŞÜRÜYORSUN İDRAR TESTİ YAPTIRSANSICAK TUT BELİNİ BOL SU İÇ
halbuki elektrikler kesikken daha iyi olmazmı mum falan
Hayırlısı olsun tatlım.. :)Canim yok bise test aptalmis hay ben senin dedim ☺ yalniz sevinmedim de degil eger olsa tatilin gobegine geliyodu dogum tarihi biliyosun öğretmenlikte onemli zaman ☺ hayirlisini versin allah tabi en onemlisi..
Valla tün test yaparken yanma inanılmaz hissettim. Birde biliyorsun düşükten beri ağrım var diyordum. Baktım idrar pembe gibi bütün gece su içtim. İdrarın dibide azıcık kumlu gibiydi. Doktora haftaya giderim. Hem o zaman erken gebelik testide yaptırırım
24 ekim canım
aboovvv... ona asıl katlanılır kiUyuşturmadan teDAVİ YAPMASINA KATLANABİLİR MİSİN BİR DENE İSTERSEN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?