2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

valla bende bir durum yok açıkçası regli beklenmekte eşim uzakta öyle kaliteli çalışma olmuyor bizde ne yazıkki olursa tesadüf olur ki biliyorsun tatlım hormonlarda sıkıntılı o yüzden sadece bat ı bekliyorum

tatlimm srn simdi coraspini niye kullaniyorsun yada once mi kullandin anlayamadim. dr bana dusuk tehlikesi olabilir dedi coraspin ve progestan verrdi kullaniyorum ikisinide e bide folikasit

CANIM DÜŞÜK OLURKEN GİTTİĞİM DOKTOR BANA CORASPİN VE FOLİC ASİT KULLAN DEDİ SONRA BEN KENDİ DOKTORUMA GİTTİM DEDİKİ CORASPİN KULLANMANA GEREK YOK EĞER İKİNCİ DÜŞÜK OLURSA TESTLER YAPILIR ONA GÖRE CORASPİN KULLANACAKSIN DEDİ . İLK DOKTOR KV MİN DOKTORU KV ONUN Bİ BİLDİĞİ VARDIR SEN ONU DİNLE DİYOR BENDE KENDİ DOKTORUMU DİNLİYORUM AMA ASLINDA İÇİMDE DE KUŞKU VAR.

Selam kızlar
Ovulasyon testimdeki çizgi hayalet çizgiden belirginleşmeye başladı azıcık.
Birde idrarda kan var muhtemelen taş düşürüyorum o etkilemiş olabilir mi?
sen taş için dr. a gidiyormusun, yum a yaklaşıyorsun, sma kan ı ihmal etme

KUM MU DÜŞÜRÜYORSUN İDRAR TESTİ YAPTIRSAN SICAK TUT BELİNİ BOL SU İÇ
Valla tün test yaparken yanma inanılmaz hissettim. Birde biliyorsun düşükten beri ağrım var diyordum. Baktım idrar pembe gibi bütün gece su içtim. İdrarın dibide azıcık kumlu gibiydi. Doktora haftaya giderim. Hem o zaman erken gebelik testide yaptırırım

halbuki elektrikler kesikken daha iyi olmazmı mum falan

Bizde öyle düşündük ama sonrasında duş işi var sıcak su yok o yüzden vazgeçtik :)) benim pazar ilişkisinden sonra hafif hafif sol kasık ağrım oluyor bende mutlu oluyorum tamamen psikolojik daha koyu çizgiyi bile görmedim ama olsun mutlu oluyorum

Canim yok bise test aptalmis hay ben senin dedim ☺ yalniz sevinmedim de degil eger olsa tatilin gobegine geliyodu dogum tarihi biliyosun öğretmenlikte onemli zaman ☺ hayirlisini versin allah tabi en onemlisi..
Hayırlısı olsun tatlım.. :)
Hangi testi kullanmıştın canım? biz de kullanmayalım onu.. bu kadar hata veriyorsa..

ama ağrı yapar o ya kum değil enfeksiyonsa bilemedim yani illa kötü senaryo yazmak istemiyorumda bebiş işin içinde olunca tedirgin oluyor insan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…