- 12 Ağustos 2014
- 5.223
- 9.015
- 248
- 43
sonradan o da geldi aklıma evetBizde öyle düşündük ama sonrasında duş işi var sıcak su yok o yüzden vazgeçtik :)) benim pazar ilişkisinden sonra hafif hafif sol kasık ağrım oluyor bende mutlu oluyorumtamamen psikolojik daha koyu çizgiyi bile görmedim ama olsun mutlu oluyorum
Bizde ağrı yüzünden yapamadık. Büyük ihtimalle bu akşamda yapamam.GÜNAYDINLARRR :):) 17.GÜN ÇALIŞMASI KESİLEN ELEKTRİKLER YÜZÜNDEN OLMADIONDADA VARDIR BİR HAYIR DEDİM ZORLAMADIM KISMET BUGÜNE
Yok canım gitmiyorum. Dayanılmayacak gibi olursa giderim. Yoksa haftaya pazartesi inşallahsen taş için dr. a gidiyormusun, yum a yaklaşıyorsun, sma kan ı ihmal etme
Bende o yüzden hemen gitmek istemiyorum. Çünkü ilaç kullanırsa ve gebelik varsa diye endişeliyim. Bol su ve sıcak su torbasıyla geçiştirmeye çalışıyorum. Ağrı kesici dahi almadım. Haftaya gidersem gebelik testide yaptırırım. O zaman bebek var mı yok mu ona göre davranırım.ama ağrı yapar o ya kum değil enfeksiyonsabilemedim yani illa kötü senaryo yazmak istemiyorumda bebiş işin içinde olunca tedirgin oluyor insan
Batlarımız aynı canım.. hadi hayırlısı.. bu ay çok bi çalışma olamadı bizde ama kısmet, bakalım24 ekim canım
Ben o şekilde dolgu yaptırdım canımaboovvv... ona asıl katlanılır ki
sonradan o da geldi aklıma evetmutlu olki zaten mutluluğumuz ovu. testinde göreceğimiz o 2. çizgide de değil, insan az çok vücudunu tanıyor, betiboop un yanlış testleri insanın nasılda ümitlendirdi, unutmamalıyızki testlerde %7 yanlış olayı var, bu azımsanmıcak bir oran, sen hep hep mutlu ollllll
seni acayip takdir ettim evet işin sonunda bebiş olunca katlanılırda gene de diş işi çok zor beeeeBen o şekilde dolgu yaptırdım canım
Bir de ağrı eşik değerim düşüktür ama işin ucunda ihtimal dahi olsa bebek olunca insan katlanıyor
Batlarımız aynı canım.. hadi hayırlısı.. bu ay çok bi çalışma olamadı bizde ama kısmet, bakalım
Doğru.. eğer bebik ihtimali varsa sanırım insan katlanıyor..Ben o şekilde dolgu yaptırdım canım
Bir de ağrı eşik değerim düşüktür ama işin ucunda ihtimal dahi olsa bebek olunca insan katlanıyor
şekerim sen birde taş düşürmeyi görseni acayip takdir ettim evet işin sonunda bebiş olunca katlanılırda gene de diş işi çok zor beeee
son 3 müüü anaaam az kalmışş :)) hadi hayırlısı:)
inş pancarım gelecekler evet :) daha erken üzülmek için tabiki görünce başkasında istiyorsun ama mesela o arkadaş 1,5 sene beklemiştir herhalde herkes için doğru bi zaman var kociş üniv. bitirdiğinde doğmak istiyordur belkihayırlısıyla tatlım öyle deme amaaa, herkesin bir zamanı var sabretmekte zor ama ne yaparsın elden ne gelir,keşke hemen olsa keşke kafaya bu kadar takmasak keşke keşke keşke, çalışıyorsun elin ekmek tutuyor kocişinde çok çalışıyor bak üniversite falan daha bir gelecek için, maşallahhh bunlar çok çok büyük nimet, o da gelip tam zamanında sizi tamamlayacak inşallahhh ya da onlar belki de
Bizde ağrı yüzünden yapamadık. Büyük ihtimalle bu akşamda yapamam.
Yok canım gitmiyorum. Dayanılmayacak gibi olursa giderim. Yoksa haftaya pazartesi inşallah
Bende o yüzden hemen gitmek istemiyorum. Çünkü ilaç kullanırsa ve gebelik varsa diye endişeliyim. Bol su ve sıcak su torbasıyla geçiştirmeye çalışıyorum. Ağrı kesici dahi almadım. Haftaya gidersem gebelik testide yaptırırım. O zaman bebek var mı yok mu ona göre davranırım.
Ben iltihaplı dişe iğne yapılamaz dedikleri ve olsunda kurtulayım dedikleri için yapmıştım. Hoş o bebekte düşmüştü zaten yazık boşuna onca acı çekmiştim.Doğru.. eğer bebik ihtimali varsa sanırım insan katlanıyor..
Benim de acı eşiğim düşüktür.. Kanal tedavisi oluırken, 2 uyuştucu iğne bile banamısın dememişti..
Batlarımız aynı canım.. hadi hayırlısı.. bu ay çok bi çalışma olamadı bizde ama kısmet, bakalım
Az kaldı kayıgılım heyecan dorukta
sorma bet bende öncesine denk gelsin istedim olmadı bi türl ü kocişle uzaktık o ara hep şimdi de olmaması bi yandan iyi tabi senin hala olablir bak .. testler erken göstermeyebiliyor :) şuu vakitten sonra olursa zaten tatilimize tatil eklenecekCanim yok bise test aptalmis hay ben senin dedim ☺ yalniz sevinmedim de degil eger olsa tatilin gobegine geliyodu dogum tarihi biliyosun öğretmenlikte onemli zaman ☺ hayirlisini versin allah tabi en onemlisi..
Boşuna demeyelim.. en azından gereksiz yere ilaç almadı vücudunBen iltihaplı dişe iğne yapılamaz dedikleri ve olsunda kurtulayım dedikleri için yapmıştım. Hoş o bebekte düşmüştü zaten yazık boşuna onca acı çekmiştim.
Hayırlısıyla bir bebek daha görelim inşallah hatta 2Az kaldı kayıgılım heyecan dorukta
Canım hatırlarsan arkadaşıma doktorlar çocuğunuz olmaz dedi. Düşük yaptı hamile kalabileceğine ihtimal vermediğinden belirtilerede dikkat etmemişti. Şimdi yeniden hamile nasip ne zaman geleceğini onlar belirliyorinş pancarım gelecekler evet :) daha erken üzülmek için tabiki görünce başkasında istiyorsun ama mesela o arkadaş 1,5 sene beklemiştir herhalde herkes için doğru bi zaman var kociş üniv. bitirdiğinde doğmak istiyordur belki
:):):) ayyy hadi güzel haberlerine sevinelim inşallahhh bu ay iyi çalışma oldu mu:)
hadi hadi bahane üretme tembel seniGÜNAYDINLARRR :):) 17.GÜN ÇALIŞMASI KESİLEN ELEKTRİKLER YÜZÜNDEN OLMADIONDADA VARDIR BİR HAYIR DEDİM ZORLAMADIM KISMET BUGÜNE
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?