2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

sonradan o da geldi aklıma evet mutlu olki zaten mutluluğumuz ovu. testinde göreceğimiz o 2. çizgide de değil, insan az çok vücudunu tanıyor, betiboop un yanlış testleri insanın nasılda ümitlendirdi, unutmamalıyızki testlerde %7 yanlış olayı var, bu azımsanmıcak bir oran, sen hep hep mutlu ollllll

GÜNAYDINLARRR :):) 17.GÜN ÇALIŞMASI KESİLEN ELEKTRİKLER YÜZÜNDEN OLMADI ONDADA VARDIR BİR HAYIR DEDİM ZORLAMADIM KISMET BUGÜNE
Bizde ağrı yüzünden yapamadık. Büyük ihtimalle bu akşamda yapamam.
sen taş için dr. a gidiyormusun, yum a yaklaşıyorsun, sma kan ı ihmal etme
Yok canım gitmiyorum. Dayanılmayacak gibi olursa giderim. Yoksa haftaya pazartesi inşallah
ama ağrı yapar o ya kum değil enfeksiyonsa bilemedim yani illa kötü senaryo yazmak istemiyorumda bebiş işin içinde olunca tedirgin oluyor insan
Bende o yüzden hemen gitmek istemiyorum. Çünkü ilaç kullanırsa ve gebelik varsa diye endişeliyim. Bol su ve sıcak su torbasıyla geçiştirmeye çalışıyorum. Ağrı kesici dahi almadım. Haftaya gidersem gebelik testide yaptırırım. O zaman bebek var mı yok mu ona göre davranırım.

oyyy pamuk şekerden pamuk prensese mi dönüyorsun sennn :))) mutlu oluruz olmaz mıyızzz test mest boşver yaşıyoruzzz ne güzel işte çok şükür ohhh tonla işim var bugün ama olsun iyiyim sizler varsınızz :):):)

Ben o şekilde dolgu yaptırdım canım
Bir de ağrı eşik değerim düşüktür ama işin ucunda ihtimal dahi olsa bebek olunca insan katlanıyor
seni acayip takdir ettim evet işin sonunda bebiş olunca katlanılırda gene de diş işi çok zor beeee

Ben o şekilde dolgu yaptırdım canım
Bir de ağrı eşik değerim düşüktür ama işin ucunda ihtimal dahi olsa bebek olunca insan katlanıyor
Doğru.. eğer bebik ihtimali varsa sanırım insan katlanıyor..
Benim de acı eşiğim düşüktür.. Kanal tedavisi oluırken, 2 uyuştucu iğne bile banamısın dememişti..

inş pancarım gelecekler evet :) daha erken üzülmek için tabiki görünce başkasında istiyorsun ama mesela o arkadaş 1,5 sene beklemiştir herhalde herkes için doğru bi zaman var kociş üniv. bitirdiğinde doğmak istiyordur belki

o derece mi ağrın tamam haftaya git ama dayanamazsan bir an önce git en azından şüpheliyim dersin ama başka bi çare aranır ne olduğu bilinse ona göre doğal bir şeyler yaparsın neyse sen sıcak tut belini

Doğru.. eğer bebik ihtimali varsa sanırım insan katlanıyor..
Benim de acı eşiğim düşüktür.. Kanal tedavisi oluırken, 2 uyuştucu iğne bile banamısın dememişti..
Ben iltihaplı dişe iğne yapılamaz dedikleri ve olsunda kurtulayım dedikleri için yapmıştım. Hoş o bebekte düşmüştü zaten yazık boşuna onca acı çekmiştim.

Canim yok bise test aptalmis hay ben senin dedim ☺ yalniz sevinmedim de degil eger olsa tatilin gobegine geliyodu dogum tarihi biliyosun öğretmenlikte onemli zaman ☺ hayirlisini versin allah tabi en onemlisi..
sorma bet bende öncesine denk gelsin istedim olmadı bi türl ü kocişle uzaktık o ara hep şimdi de olmaması bi yandan iyi tabi senin hala olablir bak .. testler erken göstermeyebiliyor :) şuu vakitten sonra olursa zaten tatilimize tatil eklenecek

Ben iltihaplı dişe iğne yapılamaz dedikleri ve olsunda kurtulayım dedikleri için yapmıştım. Hoş o bebekte düşmüştü zaten yazık boşuna onca acı çekmiştim.
Boşuna demeyelim.. en azından gereksiz yere ilaç almadı vücudun bebik te en güzel zamanda gelecek inşaAllah tatlım

Az kaldı kayıgılım heyecan dorukta
Hayırlısıyla bir bebek daha görelim inşallah hatta 2
Canım hatırlarsan arkadaşıma doktorlar çocuğunuz olmaz dedi. Düşük yaptı hamile kalabileceğine ihtimal vermediğinden belirtilerede dikkat etmemişti. Şimdi yeniden hamile nasip ne zaman geleceğini onlar belirliyor

GÜNAYDINLARRR :):) 17.GÜN ÇALIŞMASI KESİLEN ELEKTRİKLER YÜZÜNDEN OLMADI ONDADA VARDIR BİR HAYIR DEDİM ZORLAMADIM KISMET BUGÜNE
hadi hadi bahane üretme tembel seni ödevler ondan olmayabilir ama çalışma olmaz mı hiç kız biz nasıl yapıyoz o vakit

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…