- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.342
- 298
inş tutumuştur canım takibindeyim :) son 3 günoldu ama ovulasyon takip etmediğim için ne zaman çatladı bilmiyorum inşallah tutmuştur:)
Hayırlısıyla bir bebek daha görelim inşallah hatta 2
belirti ararsak bende çookksende belirti var mı canım?
doğru canımcım dayımlara da aynı şey oldu 5. tüp bebek zor da olsa tutuu bebiş 1.5 yaşındayemgem durup dururken hamişHayırlısıyla bir bebek daha görelim inşallah hatta 2
Canım hatırlarsan arkadaşıma doktorlar çocuğunuz olmaz dedi. Düşük yaptı hamile kalabileceğine ihtimal vermediğinden belirtilerede dikkat etmemişti. Şimdi yeniden hamile nasip ne zaman geleceğini onlar belirliyor
oldu ama ovulasyon takip etmediğim için ne zaman çatladı bilmiyorum inşallah tutmuştur:)
hadi hadi bahane üretme tembel seniödevler ondan olmayabilir ama çalışma olmaz mı hiç kız biz nasıl yapıyoz o vakit
kızlaarrr bu sabah test yaptım 2. çizgi silik sizce ??
belirti ararsak bende çookk
biraz pembe-perşembe ve kahvemsi-c.tesi akıntılarım oldu.. o kadan..
ama ben pek belirtilere yormuyorum bunları; soğan kürü yapıyordum 2 aydır.. muhtemelen ondandır bunlar..
Sende var mı bi kıpırtı tatlım?
iyiki tutmamışsın olduysa ssorun yok zaten ov gerek yok hayırlısı olsun inşallah gelmiştir bebiş :)
atıyorum canım simdi becerebilirsem tabii :)görelim mi bi :)))
canım seninki iyi belirtisoğan küründen olmayabilir bence..Canım bende anlayamıyorum hafiften adet ağrıları oluyo bi kaç gün öncesi kasıkta batma oldu dahada bişey yok dünde fena üşüdüm hamilelikten olabilir mi diye düşündüm ama üşütmüşte olabilirim
Aynen canım.. Özellikle bu hafta havalar çok fene, ellerim ayaklarım heryerim üşüyor.. bende gaz olayı da olmaya başladı .. Hasta oldum olucam.. muhtemelen bu yüzdendir bu hallerim..canım seninki iyi belirtisoğan küründen olmayabilir bence..Canım bende anlayamıyorum hafiften adet ağrıları oluyo bi kaç gün öncesi kasıkta batma oldu dahada bişey yok dünde fena üşüdüm hamilelikten olabilir mi diye düşündüm ama üşütmüşte olabilirim
İnşallah kaygılım..Aslında bu ay ovulasyon testi kullanmak istiyodum kociş aldırmadı
üşütme bi belirti mi ki? benim hamiş olduğum ay yanıyordu ayaklarım yanaklarım :)
Kızlar bişey sorucam gebeliğin ilk ayında uçağa binmenin bir zararı var mıdır?
elf21 bat a 3 gün kala üşümüş kaygılımsonra hamile olduğunu öğrenmiş..
Aynen canım.. Özellikle bu hafta havalar çok fene, ellerim ayaklarım heryerim üşüyor.. bende gaz olayı da olmaya başladı .. Hasta oldum olucam.. muhtemelen bu yüzdendir bu hallerim..
Sende dikkat et kendine bacım.. hele bide bebik varsa, üşümesin sonra :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?