2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

sende belirti var mı canım?
belirti ararsak bende çookk
biraz pembe-perşembe ve kahvemsi-c.tesi akıntılarım oldu.. o kadan..
ama ben pek belirtilere yormuyorum bunları; soğan kürü yapıyordum 2 aydır.. muhtemelen ondandır bunlar..

Sende var mı bi kıpırtı tatlım?

doğru canımcım dayımlara da aynı şey oldu 5. tüp bebek zor da olsa tutuu bebiş 1.5 yaşındayemgem durup dururken hamiş

canım seninki iyi belirti soğan küründen olmayabilir bence..Canım bende anlayamıyorum hafiften adet ağrıları oluyo bi kaç gün öncesi kasıkta batma oldu dahada bişey yokdünde fena üşüdüm hamilelikten olabilir mi diye düşündüm ama üşütmüşte olabilirim

üşütme bi belirti mi ki? benim hamiş olduğum ay yanıyordu ayaklarım yanaklarım :)

Kızlar bişey sorucam gebeliğin ilk ayında uçağa binmenin bir zararı var mıdır?

Aynen canım.. Özellikle bu hafta havalar çok fene, ellerim ayaklarım heryerim üşüyor.. bende gaz olayı da olmaya başladı .. Hasta oldum olucam.. muhtemelen bu yüzdendir bu hallerim..

Sende dikkat et kendine bacım.. hele bide bebik varsa, üşümesin sonra :)

İnşallah kaygılım..Aslında bu ay ovulasyon testi kullanmak istiyodum kociş aldırmadı

ben aldım yapıyorum ama saafi stres :) ben stres yapmıyorum da benim yum günü 17 gibi oluyor geç olduğu içiin sıkıldım bu ay 21 de fln çatlayacak sanırım koyuyu görmedim bile . inşallah o testlere gerek kalmaz canım :)

Ben normalde de üşürüm ama bu ara buz gibi oluyorum kat kat giyiniyorum
Bebik gelmişse içerisi sıcaktır zaten canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…