Ben normalde de üşürüm ama bu ara buz gibi oluyorum kat kat giyiniyorum
Bebik gelmişse içerisi sıcaktır zaten canım
canım gonderdm galibaaaa bunu yeni duydum :) peki bende donuyorum bata en az on gün varbu benim kış modum :)
ben aldım yapıyorum ama saafi stres :) ben stres yapmıyorum da benim yum günü 17 gibi oluyor geç olduğu içiin sıkıldım bu ay 21 de fln çatlayacak sanırım koyuyu görmedim bile . inşallah o testlere gerek kalmaz canım :)
Haklısın canım testlerle insan hepten strese girer ama senden umutluyum ben inş.hamişsin bu ay
Huu huu.. herşey muhafaza altında yani..Ben normalde de üşürüm ama bu ara buz gibi oluyorum kat kat giyiniyorum
Bebik gelmişse içerisi sıcaktır zaten canım
anaamm.. sabah sabah ne güzel bir haber böyle..
biz çalıştık 5.10.14nerdeyse beş günde bir bu durumda zor tamamen allaha kalmış işimiz olursa kısmetten :):)
canımmmm cok tesekkur ederm ama silik çıkması benı uzdu bilemiyorum hamilemiyim değilmiyimanaamm.. sabah sabah ne güzel bir haber böyle..
hergün böyle sadece 1 tane bile olsa haber alsak ne güzel olur..
canımmmm cok tesekkur ederm ama silik çıkması benı uzdu bilemiyorum hamilemiyim değilmiyim
teşekkürler canım benım darısı tuuumm tatlı kızcelerin sizlerin basına olsun inşALLAH sizce test doğrumudurHayırlı olsun canımm çok sevindimm
prenses ten çok keşke artık kraliçe olsam yavrularım olsa ahhh ahhh ne güzel olurdu :) sorma o tonlarca işten bende de vaaarrr :)oyyy pamuk şekerden pamuk prensese mi dönüyorsun sennn :))) mutlu oluruz olmaz mıyızzz test mest boşver yaşıyoruzzz ne güzel işte çok şükür ohhh tonla işim var bugün ama olsun iyiyim sizler varsınızz :):):)
certain canım bilindik bi eczaneden aldım sürekli aynı markayı kullanıyor cok kullandm ondan ama bılmıyorum kafam karısıkolumsuz düşünme canım test hangi marka?
ne yazıkki taş düşürmek kırdırmak çok ağrılı ve sancılıymış,Allah yardımcın olsun bebik.şekerim sen birde taş düşürmeyi gör
Oturunca kalkamıyorsun kalkınca oturamıyorsun.
olsun canım yumurtan çatlamamış daha tutma şansı yüksek gelsin bebişlerr
Gözün aydın canımmm hamişsinnn :) bende ovulasyon testimi yoksa hamılelık testımı paylastın dıe dusunuyordumm
prenses ten çok keşke artık kraliçe olsam yavrularım olsa ahhh ahhh ne güzel olurdu :) sorma o tonlarca işten bende de vaaarrr :)
owwww o da olabilir mezun babiş istiyordur belki de :) yani birde sen o arkadaşa sor sen gibi sırasını beklemiş işte, Rabbim hayırlısını versin o arkadaşınada hayırlı doğumlar nasip etsin, Rabbim sanada versin tez zamanda sağlıcakla inşalllahhhinş pancarım gelecekler evet :) daha erken üzülmek için tabiki görünce başkasında istiyorsun ama mesela o arkadaş 1,5 sene beklemiştir herhalde herkes için doğru bi zaman var kociş üniv. bitirdiğinde doğmak istiyordur belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?