2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

canımmm tesekkür ederim hamişmiyim yani ben smdi rabbi sanada hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin inşallah :)

teşekkürler canım benım darısı tuuumm tatlı kızcelerin sizlerin basına olsun inşALLAH sizce test doğrumudur

canım bu testlere genelde güvenli değil diyolar o yüzden kafana takma bi başka marka al onunlada tekrarla testi için rahat etsin sonrada hooppp kan vermeye

canım bu testlere genelde güvenli değil diyolar o yüzden kafana takma bi başka marka al onunlada tekrarla testi için rahat etsin sonrada hooppp kan vermeye
evet bende sabah gelince işe hemen netten onu arastırdım bazılarına guvenlı değil diyolar o yuzden moralım sıfır dedm bilse bilse bizim kızlar bilir bunu off cok kotu bır durum bu yaa cığlık atıp sevınmek istyrm ama bısey engel oluyo

Gunaydin bildircinlaaaaaar...... anam benim ne degisken ruh hallerim var dun burlara umutuz umutsuz takiliyodum ne guzel bugun icime bi kurt dustu acaba diyorum simdi. Aslinda dun aksam farkettim. Benim acayip akintim var bir gun oncede olmustu ama farkindaligim yeni uyandi. Bende acayip bir akinti var ya sanki adet olmusum gibi cok islak hisseiyorum wc ye kosuyorum beyaz-seffaf arasi hafif koyu kokusuz bi akinti geliyo :)

Tatlim sen anestezili mi olacaktin onun oncesinde dr a kontrole gidecekmisin bende bu ay adet olursam cekilecegim
canım günaydın evet anestezi alacağım ben daha bir ay önce çok detaylı muayene oldum. Adetin 7. günü direct gel filmi çekelim dedi bakalım nasıl olcak

canımmm tesekkür ederim hamişmiyim yani ben smdi rabbi sanada hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin inşallah :)
Amın canım ınsallah silik çıkmasına bakma benımde sılıktı yanı. Tabi güvenilir olmama durumuda var ama daha yenı oldugu ıcın sılık cıkıyo yanı bhgc sevıyesıne baglı olarak cızgı belırıyo benım degerım 80 ken sılıktı arkadasım 5 gun gecınce yapmıstı degerıde 200 kusur cıktı gayet bellı bı cızgıydı yanı. Kan ver sen ınsallah guzel degerın cıkar canım olumsuz dusunme etkılenmesın bebeiş :)

ok tatlım soracağım muhakkak

özel hastaneler kaça kadar açıktır kı iş çıkısı 6 gibi gitsem yaparlarmı canım

yaparlar diye biliyorum bizim hastane lab ı sürekli açık :) öğlen izin alsan olmaz mı iş çıkışı da sonucunu alırdın ben çok sabırsızımmm :):)

canımmmm cok tesekkur ederm ama silik çıkması benı uzdu bilemiyorum hamilemiyim değilmiyim
Emin olmak için kan testi yaptır derim ben.. burada daha da silik çıkıp hamile kalmış olan arkadaşlar var..

canımm sıkma canını olmasa çıkmazdı ikinci çizgi bence bebişin seninle

canım günaydın evet anestezi alacağım ben daha bir ay önce çok detaylı muayene oldum. Adetin 7. günü direct gel filmi çekelim dedi bakalım nasıl olcak
bende bu ay rahim filmi çektirip tup bebege baslayacagız canım. korkuyorum bende inşallah çok acımaz. anestezisiz dünüyorum ama sımdılık :)

hemde kraliçe de olacaksınnn pamukkk pamuk yavruların olacak inşallah ben hiç olumsuz düşünmedim sen ne dersen de :)
olumlu düşünmeye zorluyorum zaten artık kendimi, aslında biraz hiçbirşey düşünmesem keşke sadece iş güç ev anne kociş yeter bu dönemde, bundan 4-5 ay önce bat bebek ovu. nedir bilmiyordum sonra gene gün saymalar tutturmaya çalışmalar bat diye bişey girdiki hayatıma artık çıkmıyor :)

yaparlar diye biliyorum bizim hastane lab ı sürekli açık :) öğlen izin alsan olmaz mı iş çıkışı da sonucunu alırdın ben çok sabırsızımmm :):)
ay bende cok sabırsızım içim içime sıgmıyo canım ama 5.30 cıkısım benım mecburen beklıcem ama saat nasıl 6 olur bilemem deli olucam ya degılsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…