prenses ten çok keşke artık kraliçe olsam yavrularım olsa ahhh ahhh ne güzel olurdu :) sorma o tonlarca işten bende de vaaarrr :)
canımmm tesekkür ederim hamişmiyim yani ben smdi rabbi sanada hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin inşallah :)Gözün aydın canımmm hamişsinnn :) bende ovulasyon testimi yoksa hamılelık testımı paylastın dıe dusunuyordummRabbım hayırlı guzel degerler nasıp etsın canım kat kat artan ınsallahh. Sabah sabah cok guzel bı haber oldu bu
teşekkürler canım benım darısı tuuumm tatlı kızcelerin sizlerin basına olsun inşALLAH sizce test doğrumudur
certain canım bilindik bi eczaneden aldım sürekli aynı markayı kullanıyor cok kullandm ondan ama bılmıyorum kafam karısık
evet bende sabah gelince işe hemen netten onu arastırdım bazılarına guvenlı değil diyolar o yuzden moralım sıfır dedm bilse bilse bizim kızlar bilir bunu off cok kotu bır durum bu yaa cığlık atıp sevınmek istyrm ama bısey engel oluyocanım bu testlere genelde güvenli değil diyolar o yüzden kafana takma bi başka marka al onunlada tekrarla testi için rahat etsin sonrada hooppp kan vermeye
canım günaydın evet anestezi alacağım ben daha bir ay önce çok detaylı muayene oldum. Adetin 7. günü direct gel filmi çekelim dedi bakalım nasıl olcakTatlim sen anestezili mi olacaktin onun oncesinde dr a kontrole gidecekmisin bende bu ay adet olursam cekilecegim
özel hastaneler kaça kadar açıktır kı iş çıkısı 6 gibi gitsem yaparlarmı canımbence doğrudur canım :) istersen bi kan testine git :):) ferahlayalım hep beraber
Amın canım ınsallah silik çıkmasına bakma benımde sılıktı yanı. Tabi güvenilir olmama durumuda var ama daha yenı oldugu ıcın sılık cıkıyo yanı bhgc sevıyesıne baglı olarak cızgı belırıyo benım degerım 80 ken sılıktı arkadasım 5 gun gecınce yapmıstı degerıde 200 kusur cıktı gayet bellı bı cızgıydı yanı. Kan ver sen ınsallah guzel degerın cıkar canım olumsuz dusunme etkılenmesın bebeiş :)canımmm tesekkür ederim hamişmiyim yani ben smdi rabbi sanada hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin inşallah :)
ok tatlım soracağım muhakkakdeminoooosss inşallah regliyle beraber kistte eriyip gider :) rahim filmi öncesi antibiyotik kullanılıyor dr. una sor mutlaka işlem yapılırken enfeksiyon riski var birde 1 saat öncesinden ağrı kesici m.....k alıyorsun. gerçi söyler bunları dr.un.hadi hayırlısı inşallahhh
eeee tatlış sen hamişsinnnn :)
özel hastaneler kaça kadar açıktır kı iş çıkısı 6 gibi gitsem yaparlarmı canım
Hastanenın labratuarı calısıyosa yapıolar canım yoksa sabah yapıolar ama devletın acili yapıyo.özel hastaneler kaça kadar açıktır kı iş çıkısı 6 gibi gitsem yaparlarmı canım
Emin olmak için kan testi yaptır derim ben.. burada daha da silik çıkıp hamile kalmış olan arkadaşlar var..canımmmm cok tesekkur ederm ama silik çıkması benı uzdu bilemiyorum hamilemiyim değilmiyim
evet bende sabah gelince işe hemen netten onu arastırdım bazılarına guvenlı değil diyolar o yuzden moralım sıfır dedm bilse bilse bizim kızlar bilir bunu off cok kotu bır durum bu yaa cığlık atıp sevınmek istyrm ama bısey engel oluyo
Amiiiiinnn inşallah canım benim Allahım eeeennn enn kısa zamanda bütün topiğimize ol desin olsun göbüşler dolsun :)canım gözünaydın gelsinde filmden sonra bebiş gelsin tıpkı yeni hamişimiz hilal gibi hadi filmcilerrr çektirinnn filmleri bize mutlu sonlar gelsin
bende bu ay rahim filmi çektirip tup bebege baslayacagız canım. korkuyorum bende inşallah çok acımaz. anestezisiz dünüyorum ama sımdılık :)canım günaydın evet anestezi alacağım ben daha bir ay önce çok detaylı muayene oldum. Adetin 7. günü direct gel filmi çekelim dedi bakalım nasıl olcak
olumlu düşünmeye zorluyorum zaten artık kendimi, aslında biraz hiçbirşey düşünmesem keşke sadece iş güç ev anne kociş yeter bu dönemde, bundan 4-5 ay önce bat bebek ovu. nedir bilmiyordum sonra gene gün saymalar tutturmaya çalışmalar bat diye bişey girdiki hayatıma artık çıkmıyor :)hemde kraliçe de olacaksınnn pamukkk pamuk yavruların olacak inşallah ben hiç olumsuz düşünmedim sen ne dersen de :)
ay bende cok sabırsızım içim içime sıgmıyo canım ama 5.30 cıkısım benım mecburen beklıcem ama saat nasıl 6 olur bilemem deli olucamyaparlar diye biliyorum bizim hastane lab ı sürekli açık :) öğlen izin alsan olmaz mı iş çıkışı da sonucunu alırdın ben çok sabırsızımmm :):)
acile devlete git reglim 1 hafta geçti de, 1 saate çıkar sonuç :)özel hastaneler kaça kadar açıktır kı iş çıkısı 6 gibi gitsem yaparlarmı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?