2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

acile devlete git reglim 1 hafta geçti de, 1 saate çıkar sonuç :)
aa devlet yaparmı acılden canım cok suratsızlar da bide aksi bişey soylerlerse cok sinir olurum bızım acıle gitmek bi meselede 10 kapıya derdını anlatıyosyn acile ulaşmak için

bende 3 ün sonra hastalanıcam ama bende de var akıntı.. hatta her seferinde adet oldum die pedle gidiyorum wc ye :)

kızlar bişi sorcam bu ay solda 1 yumurtam vardı çatlama iğnesi oldum bu gün 6. günüm ve 2.3 gündür sağ kasıgımda ağrılar var sizce ne olabilir

ah canım o hemen hamileler var ya yalan benim eltim 8 ay kendini paraladı sonunda hamile kaldı şimdide anlatırken hemen oldu sürpriz oldu diyo hemde yüzümüze baka baka

iyi günler kızlar uzun süredir uzaktan takip ediyorum sizi. nasılsınız? bu hafta tüp bebek için randevu aldık cumartesi sürece başlıyoruz bakalım dualarınızı eksik etmeyin lütfen
canımmm hayırlı olsun hakkınızda :) inşallah su gibi geçer bu süreç tez vakitte bebiş gelir size, süreçten haberdar et bizi mutlaka, bende öğrenmiş olurum hem,eşim dr. a giderse eğer belki bizde başlarız tüp bebeğe, çok sevindim başlamak bitirmenin yarısı :)

yine gününde yap et ama ov fln bırak bak ben bu aydan sonra yapmayacağım belki beklediğim için böyle gecikti çatlaması

bende bu ay rahim filmi çektirip tup bebege baslayacagız canım. korkuyorum bende inşallah çok acımaz. anestezisiz dünüyorum ama sımdılık :)
Canım vallahi anestezi almadan acımadı diyen de var öldüm bittim diyende film çektirip çarşı pazar gezende var üç gün yatanda ben korktum açıkçası birde anestezi alanlara daha tazzikli sıvı verebiliyorlarmış tüplerdedi pıhtı veya hafif tıkanıklar açılsın diye
rahim filminden sonra hiç denemeden mi tüp bebek deneyeceksiniz?

aa devlet yaparmı acılden canım cok suratsızlar da bide aksi bişey soylerlerse cok sinir olurum bızım acıle gitmek bi meselede 10 kapıya derdını anlatıyosyn acile ulaşmak için
yaaa dersin kasıklarım ağrıyor karnımda ağrıyor diye dr. a da 1 hafta gecikti reglim dersin şüpheleniyorum bişey varsa önlem almak istiyorum dersin tahmin etmezmiyim hiç suratsızlıklarını ahh ahhh

iyi günler kızlar uzun süredir uzaktan takip ediyorum sizi. nasılsınız? bu hafta tüp bebek için randevu aldık cumartesi sürece başlıyoruz bakalım dualarınızı eksik etmeyin lütfen

allahımm hayırlısıyla güzel sonuçlar nasip etsin canımm maddi manevi rabbim yardımcınız olsun :) sen bi de ikiz olursa nasıl bakacaksın düşün bakalım :))

aynen öyle canım başlamak bitirmenin yarısı :) çünkü merkeze karar vermek en zoru ben ıkı aydır merkez araştırıyorum inşallah hakkımızda hayırlı olan merkez burasıdır. haber ederım mutlaka canım. adet olursam ilk rahim filmi çektireceğim

ah canım o hemen hamileler var ya yalan benim eltim 8 ay kendini paraladı sonunda hamile kaldı şimdide anlatırken hemen oldu sürpriz oldu diyo hemde yüzümüze baka baka

ama benimde temmuz ayı hiç korunmadık ağustosta oldu herkese ilk ay dedim yalan demedim ki ((

ay bende cok sabırsızım içim içime sıgmıyo canım ama 5.30 cıkısım benım mecburen beklıcem ama saat nasıl 6 olur bilemem deli olucam ya degılsem
hayırlısı kuzum.. stres yapma gereksiz yere.. Olursa da Allah tan olmazsa da..
biz destekçin olarak burdayız.. Dont panic baby..

evet canım hiç denemeden eşimin sperm az 13 aydır bekliyoruz zaten tüp bebekten önce kontrol için çektiriyorum zaten. inşallah açıktır. doğru kişiden kişiye değişiyor acı. duymamıştım anestezili alanlara tazyikli sıvı verildiğini. doktoruma sorarım bi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…