yaptırırcam bu aksam canım bu testlerden cok yaptım ben ilk defa boyle bısey basıma gelıyorEmin olmak için kan testi yaptır derim ben.. burada daha da silik çıkıp hamile kalmış olan arkadaşlar var..
aa devlet yaparmı acılden canım cok suratsızlar da bide aksi bişey soylerlerse cok sinir olurum bızım acıle gitmek bi meselede 10 kapıya derdını anlatıyosyn acile ulaşmak içinacile devlete git reglim 1 hafta geçti de, 1 saate çıkar sonuç :)
bende 3 ün sonra hastalanıcam ama bende de var akıntı.. hatta her seferinde adet oldum die pedle gidiyorum wc ye :)Gunaydin bildircinlaaaaaar...... anam benim ne degisken ruh hallerim var dun burlara umutuz umutsuz takiliyodum ne guzel bugun icime bi kurt dustu acaba diyorum simdi. Aslinda dun aksam farkettim. Benim acayip akintim var bir gun oncede olmustu ama farkindaligim yeni uyandi. Bende acayip bir akinti var ya sanki adet olmusum gibi cok islak hisseiyorum wc ye kosuyorum beyaz-seffaf arasi hafif koyu kokusuz bi akinti geliyo :)
devletin acili yapıyosa hemen giderm cıkısta canımHastanenın labratuarı calısıyosa yapıolar canım yoksa sabah yapıolar ama devletın acili yapıyo.
hadi hayırlısı diyelim o zaman.. Rabbim yüzünü soldurmasın tatlım :)yaptırırcam bu aksam canım bu testlerden cok yaptım ben ilk defa boyle bısey basıma gelıyor
ah canım o hemen hamileler var ya yalan benim eltim 8 ay kendini paraladı sonunda hamile kaldı şimdide anlatırken hemen oldu sürpriz oldu diyo hemde yüzümüze baka bakaEsımde bana dıyor dunad aksam pekı bu hadı bebek yapalım dıyıp hamıle kalanlar nasıl oluyorda hamıle kalıyor dıyor bende anlamadım bu ısı ınsallah bu ay Rabbım bızede nasıp eder bu guzel haberı vermeyı
gecikme dışında belirtin var mı canım?yaptırırcam bu aksam canım bu testlerden cok yaptım ben ilk defa boyle bısey basıma gelıyor
agzın bal yesin canım benım inşALLAHHcanımm sıkma canını olmasa çıkmazdı ikinci çizgi bence bebişin seninle
sık idrara cıkma beyaz sulu akıntı 10 gündür canım birde adet olacakmısım gibi bel agrısıgecikme dışında belirtin var mı canım?
canımmm hayırlı olsun hakkınızda :) inşallah su gibi geçer bu süreç tez vakitte bebiş gelir size, süreçten haberdar et bizi mutlaka, bende öğrenmiş olurum hem,eşim dr. a giderse eğer belki bizde başlarız tüp bebeğe, çok sevindim başlamak bitirmenin yarısı :)iyi günler kızlar uzun süredir uzaktan takip ediyorum sizi. nasılsınız? bu hafta tüp bebek için randevu aldık cumartesi sürece başlıyoruz bakalım dualarınızı eksik etmeyin lütfen
olumlu düşünmeye zorluyorum zaten artık kendimi, aslında biraz hiçbirşey düşünmesem keşke sadece iş güç ev anne kociş yeter bu dönemde, bundan 4-5 ay önce bat bebek ovu. nedir bilmiyordum sonra gene gün saymalar tutturmaya çalışmalar bat diye bişey girdiki hayatıma artık çıkmıyor :)
Canım vallahi anestezi almadan acımadı diyen de var öldüm bittim diyende film çektirip çarşı pazar gezende var üç gün yatanda ben korktum açıkçası birde anestezi alanlara daha tazzikli sıvı verebiliyorlarmışbende bu ay rahim filmi çektirip tup bebege baslayacagız canım. korkuyorum bende inşallah çok acımaz. anestezisiz dünüyorum ama sımdılık :)
yaaa dersin kasıklarım ağrıyor karnımda ağrıyor diye dr. a da 1 hafta gecikti reglim dersin şüpheleniyorum bişey varsa önlem almak istiyorum dersin tahmin etmezmiyim hiç suratsızlıklarını ahh ahhhaa devlet yaparmı acılden canım cok suratsızlar da bide aksi bişey soylerlerse cok sinir olurum bızım acıle gitmek bi meselede 10 kapıya derdını anlatıyosyn acile ulaşmak için
iyi günler kızlar uzun süredir uzaktan takip ediyorum sizi. nasılsınız? bu hafta tüp bebek için randevu aldık cumartesi sürece başlıyoruz bakalım dualarınızı eksik etmeyin lütfen
aynen öyle canım başlamak bitirmenin yarısı :) çünkü merkeze karar vermek en zoru ben ıkı aydır merkez araştırıyorum inşallah hakkımızda hayırlı olan merkez burasıdır. haber ederım mutlaka canım. adet olursam ilk rahim filmi çektireceğimcanımmm hayırlı olsun hakkınızda :) inşallah su gibi geçer bu süreç tez vakitte bebiş gelir size, süreçten haberdar et bizi mutlaka, bende öğrenmiş olurum hem,eşim dr. a giderse eğer belki bizde başlarız tüp bebeğe, çok sevindim başlamak bitirmenin yarısı :)
ah canım o hemen hamileler var ya yalan benim eltim 8 ay kendini paraladı sonunda hamile kaldı şimdide anlatırken hemen oldu sürpriz oldu diyo hemde yüzümüze baka baka
hayırlısı kuzum.. stres yapma gereksiz yere.. Olursa da Allah tan olmazsa da..ay bende cok sabırsızım içim içime sıgmıyo canım ama 5.30 cıkısım benım mecburen beklıcem ama saat nasıl 6 olur bilemem deli olucamya degılsem
evet canım hiç denemeden eşimin sperm az 13 aydır bekliyoruz zaten tüp bebekten önce kontrol için çektiriyorum zaten. inşallah açıktır. doğru kişiden kişiye değişiyor acı. duymamıştım anestezili alanlara tazyikli sıvı verildiğini. doktoruma sorarım biCanım vallahi anestezi almadan acımadı diyen de var öldüm bittim diyende film çektirip çarşı pazar gezende var üç gün yatanda ben korktum açıkçası birde anestezi alanlara daha tazzikli sıvı verebiliyorlarmıştüplerdedi pıhtı veya hafif tıkanıklar açılsın diye
rahim filminden sonra hiç denemeden mi tüp bebek deneyeceksiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?