2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

allahımm hayırlısıyla güzel sonuçlar nasip etsin canımm maddi manevi rabbim yardımcınız olsun :) sen bi de ikiz olursa nasıl bakacaksın düşün bakalım :))
eşim çok istiyor ikiz olmasını doktora iki tane embriyo koy diyeceğim diyor. benim eşim ikiz teki kayınvalidem zorluklarını anlatıyor bazen gercekten cok zor hakkımızda hayırlısı olsun sağlıklı olsun da

yine gününde yap et ama ov fln bırak bak ben bu aydan sonra yapmayacağım belki beklediğim için böyle gecikti çatlaması
olabilir beklediğin neyse gözünün içine bakıyorsun olmuyor daha çok sinir oluyorsun hayat akışına bırakınca güzel :) mişşşş

ama benimde temmuz ayı hiç korunmadık ağustosta oldu herkese ilk ay dedim yalan demedim ki ((
ya canım benim sen niye alınıyosun :) bizim söylememe sebebimiz etrafımızdakilerin fitne fücur soruları vs değilmi neticede bende söylemeyeceğim benimkide sürpriz :) Millet akıllı ağzını açmıyor onu kastettim

bi sor bakalım benimkide kulaktan dolma bilgi dr uma soracağım bende Tedavi sürecini paylaş bizimle Allahım kucağını sağlıklı hayırlı evlatlarla doldursun canım :)

inşallahhh inşallah gelsin bebiş(ler) sonra :) maddi manevi Rabbim yardımcınız olsunnn, biz burdayız bana bir destek atın kızlarrr dersen yumurta toplanma geliştirme v.s. her süreçte :)

zorlukları vardır ama olsun eşinde istiyormuş hem ne güzell rabbim sağlıklı uzun ömürlü evlatlar versin lütfen allahtan hayırlısını iste veee tamamen bırak doktora tıp bu konuda iyi allah izin verirse olacaktır gelecek bebişler kendini strese sokma sakın olumlu düşün inan sonra beraber bebiş muhabbetleri yapıcaz inşallah sana yetişebilirsek :))

inşallahhh inşallah gelsin bebiş(ler) sonra :) maddi manevi Rabbim yardımcınız olsunnn, biz burdayız bana bir destek atın kızlarrr dersen yumurta toplanma geliştirme v.s. her süreçte :)
çok sağolun canım kimseye söyleyemıyoruz ve söylemeyeceğiz zaten burada iki arkadasım biliyor sadece aileler bilmeyecek. size anlatıyorum herşeyimi :)

olabilir beklediğin neyse gözünün içine bakıyorsun olmuyor daha çok sinir oluyorsun hayat akışına bırakınca güzel :) mişşşş

hayatın merkezine bir şeyi koymayacaksın hayat sadece eşten ibaret değil tüm gün takılmayacaksın hayat çocuktan ibarette değil anneden babadan işten güçten hepsinin yeri farklı akşam eşini gündüz işini arada bebişini düşüneceksin olunca tamamen düşünürüzz:) hee bide her şeyden önceee hep kendini düşüneceksin çünkü biz iyi sağlıklı olursak çevremize yararımız dokunabilir :):):) o yüzden ben artık böyle yapıyorumm işe canım sıkılıyor yarım sa eşe sıkılıyor yarım sa her şeyden az az :))

yetişirsiniz canım belki önce bile olur sizin. hep hayırlısını ve sağlıklısını istıyorum canım. doktor sağlık açısından uygun görürse bende ikiz istıyorum aslında olur inşallah :) zorlukları var ama çok güzel olur :) düşününce bile heyecanlanıyorum :)

günyadın kızlar şimdi yazılarınızı okudum da umarım hepinizin gönlündeki geçer olur. size bi sorum olacaktı belki aranızda aşılama yapılan arkadaslar vardır bugun sabah uyandıgımda kasıklarımda acayıp bi agrı vardı alt tarafa baskı yapıyordu resmen kıvrandırdı benı hala dahada var hafif bi sancı bugun aşılamamın 4. günü bana yardımcı olabilirseniz memnun olurum

ben alınırımmm deminoşa biraz trip atıyım epeydir gülmüyoruz bugün modumdayımda işler aşırı yoğun hiç gelmemem gerek yine burdayım :))

çok sağolun canım kimseye söyleyemıyoruz ve söylemeyeceğiz zaten burada iki arkadasım biliyor sadece aileler bilmeyecek. size anlatıyorum herşeyimi :)
siz ne karar verdiyseniz en doğrusu o boncuğum, anlat bize rahatla bacım :) ama embriyo yerleştirildikten sonra bakıma ihtiyacın olabilir 1 hafta, tutunma sürecinde bir yakının olsun mutlaka :)

Evet ikiş bebeiş büyütmek çok zor ama bir o kadar da güzel olsa gerek.. bende çok severim ikiz bebikleri
Eğer normal yollarla olsaydı, ikiz bebikler olmayabilirdi ama bu tedaviyle olma ihtimali çok yüksek...
İnşaAllah tedavi sürecin uzun sürmeden sonuçlanır.. bebişler geliverir.. :)

Canım ne güzel eşin yerim diyor hatta kendisi ainanilmanim eşime zorla yedirmeye çalıştım yemedi tadı kötü diye
Caksir otunun tozu varnis canim balla karistirip yenilebiliyormus yada denlenip suyu iciliyormus gercekten kullananlarda cok faydalarini gormusler sperm sayisini hareketliligini arttiriyormus balla karistirinca kotu olmaz herhalde tadi kadinlarda yumurta sayisini arttiriyormus canim istersen internetten arastir esim kullanacak bakalim

amin hadii allahımmm hayırlı zamanda sağlıklı ömürlü evlatlar versin hepimize inşallahh hehhh böyle güzel düşün :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…