iyiki varsınız bebişler cok sağolun kimseciklere soylemedem daha sizden baskahayırlısı kuzum.. stres yapma gereksiz yere.. Olursa da Allah tan olmazsa da..
biz destekçin olarak burdayız.. Dont panic baby..
eşim çok istiyor ikiz olmasını doktora iki tane embriyo koy diyeceğim diyor. benim eşim ikiz teki kayınvalidem zorluklarını anlatıyor bazen gercekten cok zor hakkımızda hayırlısı olsun sağlıklı olsun daallahımm hayırlısıyla güzel sonuçlar nasip etsin canımm maddi manevi rabbim yardımcınız olsun :) sen bi de ikiz olursa nasıl bakacaksın düşün bakalım :))
olabilir beklediğin neyse gözünün içine bakıyorsun olmuyor daha çok sinir oluyorsun hayat akışına bırakınca güzel :) mişşşşyine gününde yap et ama ov fln bırak bak ben bu aydan sonra yapmayacağım belki beklediğim için böyle gecikti çatlaması
ya canım benim sen niye alınıyosun :) bizim söylememe sebebimiz etrafımızdakilerin fitne fücur soruları vs değilmi neticede bende söylemeyeceğim benimkide sürpriz :) Millet akıllı ağzını açmıyor onu kastettimama benimde temmuz ayı hiç korunmadık ağustosta oldu herkese ilk ay dedim yalan demedim ki((
bi sor bakalım benimkide kulaktan dolma bilgi dr uma soracağım bendeevet canım hiç denemeden eşimin sperm az 13 aydır bekliyoruz zaten tüp bebekten önce kontrol için çektiriyorum zaten. inşallah açıktır. doğru kişiden kişiye değişiyor acı. duymamıştım anestezili alanlara tazyikli sıvı verildiğini. doktoruma sorarım bi
inşallahhh inşallah gelsin bebiş(ler) sonra :) maddi manevi Rabbim yardımcınız olsunnn, biz burdayız bana bir destek atın kızlarrr dersen yumurta toplanma geliştirme v.s. her süreçte :)aynen öyle canım başlamak bitirmenin yarısı :) çünkü merkeze karar vermek en zoru ben ıkı aydır merkez araştırıyorum inşallah hakkımızda hayırlı olan merkez burasıdır. haber ederım mutlaka canım. adet olursam ilk rahim filmi çektireceğim
dogru soyluyosun bende esim gelsin gidip disi cekdiricem ins ALLAHolsun canım düşünmek lazım sağlıklı bir hamilelik geçirebilmek içinbenimde dolguya ihtiyacım var aslında tembellik yapıyorum
amin canım allah razı olsun :)bi sor bakalım benimkide kulaktan dolma bilgi dr uma soracağım bendeTedavi sürecini paylaş bizimle Allahım kucağını sağlıklı hayırlı evlatlarla doldursun canım :)
eşim çok istiyor ikiz olmasını doktora iki tane embriyo koy diyeceğim diyor. benim eşim ikiz teki kayınvalidem zorluklarını anlatıyor bazen gercekten cok zor hakkımızda hayırlısı olsun sağlıklı olsun da
çok sağolun canım kimseye söyleyemıyoruz ve söylemeyeceğiz zaten burada iki arkadasım biliyor sadece aileler bilmeyecek. size anlatıyorum herşeyimi :)inşallahhh inşallah gelsin bebiş(ler) sonra :) maddi manevi Rabbim yardımcınız olsunnn, biz burdayız bana bir destek atın kızlarrr dersen yumurta toplanma geliştirme v.s. her süreçte :)
KIZ CALISMANIN ELEKTIRIKLE NE ALAKASI SEN ISINI YAPSANA IYNEMI DUZLICEKSINGÜNAYDINLARRR :):) 17.GÜN ÇALIŞMASI KESİLEN ELEKTRİKLER YÜZÜNDEN OLMADIONDADA VARDIR BİR HAYIR DEDİM ZORLAMADIM KISMET BUGÜNE
olabilir beklediğin neyse gözünün içine bakıyorsun olmuyor daha çok sinir oluyorsun hayat akışına bırakınca güzel :) mişşşş
yetişirsiniz canım belki önce bile olur sizin. hep hayırlısını ve sağlıklısını istıyorum canım. doktor sağlık açısından uygun görürse bende ikiz istıyorum aslında olur inşallah :) zorlukları var ama çok güzel olur :) düşününce bile heyecanlanıyorum :)zorlukları vardır ama olsun eşinde istiyormuş hem ne güzell rabbim sağlıklı uzun ömürlü evlatlar versin lütfen allahtan hayırlısını iste veee tamamen bırak doktora tıp bu konuda iyi allah izin verirse olacaktır gelecek bebişler kendini strese sokma sakın olumlu düşün inan sonra beraber bebiş muhabbetleri yapıcaz inşallah sana yetişebilirsek :))
ya canım benim sen niye alınıyosun :) bizim söylememe sebebimiz etrafımızdakilerin fitne fücur soruları vs değilmi neticede bende söylemeyeceğim benimkide sürpriz :) Millet akıllı ağzını açmıyor onu kastettim
siz ne karar verdiyseniz en doğrusu o boncuğum, anlat bize rahatla bacım :) ama embriyo yerleştirildikten sonra bakıma ihtiyacın olabilir 1 hafta, tutunma sürecinde bir yakının olsun mutlaka :)çok sağolun canım kimseye söyleyemıyoruz ve söylemeyeceğiz zaten burada iki arkadasım biliyor sadece aileler bilmeyecek. size anlatıyorum herşeyimi :)
Evet ikiş bebeiş büyütmek çok zor ama bir o kadar da güzel olsa gerek.. bende çok severim ikiz bebiklerieşim çok istiyor ikiz olmasını doktora iki tane embriyo koy diyeceğim diyor. benim eşim ikiz teki kayınvalidem zorluklarını anlatıyor bazen gercekten cok zor hakkımızda hayırlısı olsun sağlıklı olsun da
KIZ CALISMANIN ELEKTIRIKLE NE ALAKASI SEN ISINI YAPSANA IYNEMI DUZLICEKSIN
Caksir otunun tozu varnis canim balla karistirip yenilebiliyormus yada denlenip suyu iciliyormus gercekten kullananlarda cok faydalarini gormusler sperm sayisini hareketliligini arttiriyormus balla karistirinca kotu olmaz herhalde tadi kadinlarda yumurta sayisini arttiriyormus canim istersen internetten arastir esim kullanacak bakalimCanım ne güzel eşin yerim diyor hatta kendisi ainanilmanim eşime zorla yedirmeye çalıştım yemedi tadı kötü diye
yetişirsiniz canım belki önce bile olur sizin. hep hayırlısını ve sağlıklısını istıyorum canım. doktor sağlık açısından uygun görürse bende ikiz istıyorum aslında olur inşallah :) zorlukları var ama çok güzel olur :) düşününce bile heyecanlanıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?