kızçelerr şu ateş olayını anlatacak var mı bizee
Aynen yaaa ne zaman yükselir ne zaman düşer hiç fikrimm yokk
kimse yazmıyo, ne yapsam acabaaa bu akşam bi de yarın ya da öbür sabah yapayım bi bakalım zaten büyük ihtimalle erken yumurtluyorum
Insallah canim hayirlisi ile bide kalbini duyarsak tamamdirrr ablasii senide bekliyoruzz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ay canım benim maşallah :) onu da duyarsınız canım Allah'ın izniyle dua et bize de
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canlar esko sayfalarda mogami anlatmisti ben de ordan biliyorum yumurtlama zamaninda ates aniden yukseliyormis tabi cok hafif bir yukselme o duzenli olcuyor gecmise bakin.eger yumurtlama dan sonra ates dusmeye baslarsa adet oluyorsun ates yuksek seyrederse hamissiniz
kızçelerr şu ateş olayını anlatacak var mı bizee
kızlar ben de bebek istiyorum ben de kaynaşayım sizlerle
canım anlatayım :) şimdi benim mayıs adetim olmadan önceki 4-5 gün önce ateşim 36.5 lerde falandı sonra adet olmam gereken günün sabahı ölçtüğümde 36.1 e düşmüştü dedim ki ben bugün adet olurum hamile değilim ve gerçekten 2 saat sonra adet oldum, sonrasında adet günümün ilk gününden itibaren ölçtüğüm tablom şu :
21.05 -- 36.1 (adetin ilk günü)
22.05 -- 36.3
23.05 -- 36.1
24.05 -- 36.1
25.05 -- 36.1
26.05 -- 36.1 (adetin bittiği gün)
27.05 -- 36.2
28.05 -- 36.1
29.05 -- 36.2
30.05 -- 36.2
31.05 -- 36.2
01.06 -- 36.0
02.06 -- 36.2
03.06 -- 36.3
Yumurtlama gününde ateşinde küçük bi düşüş ve ertesi gün birden yükseliş olur ve bu hergün adım adım yükselirse (tabi bazı günler aynı derecelerde olabilir illa yükselmesi gerekmiyo) ve adete kadar yüksek seyredip adette olmazsan ateşin düşmezse çook yüksek ihtimal hamile oluyorsun, internette arat hamilelerin ateş tabloları diye daha anlaşılır olur. Ben adet olacağımı ateşimin düşmesi ile anladığım için çok güveniyorum artık
Canıö sabah kalktıgındamı ölçtün ateşini
hergün yarın ateşölçmek içindrce alacağım diyorum hep unutuyorum inş. yarın unutmammmm
bir an önce al ve ölçmeye başla canım ben acayip memnun kaldım :) excelde ateş grafiği bile yaptım
EEEE bu değerler yükseliyor tatlımmmmm... sonuç ne olursa olsun ki ben yükselmeye devam ettiği için çok ümitliyim bebişten, asla kendini üzme canım benimmmm. Bu arada ishal durumu var mı canım ayıptır sorması ama...
Evet canim.bazen sabahlari oliyo ama 2 gündür yok sanki hatirlayamadim nedenki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?