2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

altına imzamı attım gitti :)

günaydın, amin sağ ol. daha önce de soruyu sordun ama şu an buna cevap yazmadıysa arkadaşlarım ve ben fikrimiz olmadığından keşke bi şey diyebilsek

canım günaydın evet anestezi alacağım ben daha bir ay önce çok detaylı muayene oldum. Adetin 7. günü direct gel filmi çekelim dedi bakalım nasıl olcak
Gunaydin canim tesekkur ederim bilgi icin bende anestezisiz dusunuyorum hayirlisi olsun sonucunu yazarmisin cekildikten sonra insallah filmden sonra hemen hamis olursun

siz ne karar verdiyseniz en doğrusu o boncuğum, anlat bize rahatla bacım :) ama embriyo yerleştirildikten sonra bakıma ihtiyacın olabilir 1 hafta, tutunma sürecinde bir yakının olsun mutlaka :)
burada arkadaslarım biz yardımcı oluruz diyor sağolsunlar eşimde var ailelerin bilip onlara dertanlatmak ile ugrasmak istemıyorum bilmesinler daha iyi. daha cok stres yaparım gibi geliyor

SOL KASIĞIMDA AĞRI VAR GERÇEKTEN BÖYLE ŞAKA VS DERKEN KİST OLMASIN YA Bİ DOKTORA MI GİTSEM H.SONU

amaannn arstırmıyorum artık kızlar rabbim hayırlısını versın inşallah nette cok can sıkıcı seyler var olsada rabbimden olmasada inşALLAH bebiş benımledır
bencede bakma sen artık yaaa, ne geliyorsa bazen çok bilmekten valla, sen kan ver bacım akşama kadar en iyi sonuç o, ben inanıyorum ama gebesin geçen hafta yazdıklarındanda onu çıkardım zaten...

burada arkadaslarım biz yardımcı oluruz diyor sağolsunlar eşimde var ailelerin bilip onlara dertanlatmak ile ugrasmak istemıyorum bilmesinler daha iyi. daha cok stres yaparım gibi geliyor
evet haklısın sürekli sorarlar belki iyi niyetten ama bunaltırlar sizi, hem seni hemde eşini...bu süreç destekle atlatılır çünkü köstekle değil, hayırlısı neyse o olsun hakkınızda inşallahh

bencede bakma sen artık yaaa, ne geliyorsa bazen çok bilmekten valla, sen kan ver bacım akşama kadar en iyi sonuç o, ben inanıyorum ama gebesin geçen hafta yazdıklarındanda onu çıkardım zaten...
inşallah şekerpancarımmm Allah tüm isteyenlere eğer yoksada banada nasip etsın tez zamanda ınşallaahhhh

SOL KASIĞIMDA AĞRI VAR GERÇEKTEN BÖYLE ŞAKA VS DERKEN KİST OLMASIN YA Bİ DOKTORA MI GİTSEM H.SONU
Eğer kuşkuların varsa git derim ben canım.. Varsa birşey erkenden tedavini olursun, yoksa da kafan rahat eder..

Gunaydin canim tesekkur ederim bilgi icin bende anestezisiz dusunuyorum hayirlisi olsun sonucunu yazarmisin cekildikten sonra insallah filmden sonra hemen hamis olursun
tabii ki yani en azından sonrasını yazarım muhtemelen hatırlamayacağım anesteziden :)

Eğer kuşkuların varsa git derim ben canım.. Varsa birşey erkenden tedavini olursun, yoksa da kafan rahat eder..

ya da adetten sonra gidiyim belki oluşur öylece adette gider ne biliyim ben bebiş vs dalga geçiyorum ama önemsemek lazım kist vs durumlarını geciktirici aldım geçen ay onun etkisi olmasın kist yapar mı bilmiyorum ama bakalım

canım sabah yaptım testi 2 gün gecti ama 10 gündr sık idrara cıkma var birde sulu beyaz bır akıntı devam ediyor blmıyorum canım ya nettede bıraz okudum test hata verebilymus falan sevinemedm daha içim bi garip
CANIM BENIM ELTIMINDE TESTI BOYLEYDI BUDANDA ACIKTI YANI MERAK ETME VAR BEBISIN SEN KAN TESTI YAPTIR HEMEN

canımmm tesekkür ederim hamişmiyim yani ben smdi rabbi sanada hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin inşallah :)
tatlım hayırlı olsun bence orda bi bebiş göz kırpıyor inş kanda da görürsün bunu :) darısıda bana :)

inşallah şekerpancarımmm Allah tüm isteyenlere eğer yoksada banada nasip etsın tez zamanda ınşallaahhhh
sen hemen ne ümitsiz oluyorsun yaaaa, öğle tatilin de çık bir eczaneden predictor al ve tekrar yap, burdada tekrar çift çizgili sonucu paylaşşş :) bekliyorum bak, seninki nasipse 8 aya geliyor tahmin ettiğim, amin inşallahhh

kaygılım benim git tabi bi baksında rahatla, ama yumurta çatlayacağı vakit sol kasıkta ciddi ağrım oluyor benim eğer geçmezse git bence...3 gün falan sürüyor geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…