- 12 Ağustos 2014
- 5.223
- 9.015
- 248
- 43
altına imzamı attım gitti :)hayatın merkezine bir şeyi koymayacaksın hayat sadece eşten ibaret değil tüm gün takılmayacaksın hayat çocuktan ibarette değil anneden babadan işten güçten hepsinin yeri farklı akşam eşini gündüz işini arada bebişini düşüneceksin olunca tamamen düşünürüzz:) hee bide her şeyden önceee hep kendini düşüneceksin çünkü biz iyi sağlıklı olursak çevremize yararımız dokunabilir :):):) o yüzden ben artık böyle yapıyorumm işe canım sıkılıyor yarım sa eşe sıkılıyor yarım sa her şeyden az az :))
günyadın kızlar şimdi yazılarınızı okudum da umarım hepinizin gönlündeki geçer olur. size bi sorum olacaktı belki aranızda aşılama yapılan arkadaslar vardır bugun sabah uyandıgımda kasıklarımda acayıp bi agrı vardı alt tarafa baskı yapıyordu resmen kıvrandırdı benı hala dahada var hafif bi sancı bugun aşılamamın 4. günü bana yardımcı olabilirseniz memnun olurum
Gunaydin canim tesekkur ederim bilgi icin bende anestezisiz dusunuyorum hayirlisi olsun sonucunu yazarmisin cekildikten sonra insallah filmden sonra hemen hamis olursuncanım günaydın evet anestezi alacağım ben daha bir ay önce çok detaylı muayene oldum. Adetin 7. günü direct gel filmi çekelim dedi bakalım nasıl olcak
burada arkadaslarım biz yardımcı oluruz diyor sağolsunlar eşimde var ailelerin bilip onlara dertanlatmak ile ugrasmak istemıyorum bilmesinler daha iyi. daha cok stres yaparım gibi geliyorsiz ne karar verdiyseniz en doğrusu o boncuğum, anlat bize rahatla bacım :) ama embriyo yerleştirildikten sonra bakıma ihtiyacın olabilir 1 hafta, tutunma sürecinde bir yakının olsun mutlaka :)
bencede bakma sen artık yaaa, ne geliyorsa bazen çok bilmekten valla, sen kan ver bacım akşama kadar en iyi sonuç o, ben inanıyorum ama gebesin geçen hafta yazdıklarındanda onu çıkardım zaten...amaannn arstırmıyorum artık kızlar rabbim hayırlısını versın inşallah nette cok can sıkıcı seyler var olsada rabbimden olmasada inşALLAH bebiş benımledır
evet haklısın sürekli sorarlar belki iyi niyetten ama bunaltırlar sizi, hem seni hemde eşini...bu süreç destekle atlatılır çünkü köstekle değil, hayırlısı neyse o olsun hakkınızda inşallahhburada arkadaslarım biz yardımcı oluruz diyor sağolsunlar eşimde var ailelerin bilip onlara dertanlatmak ile ugrasmak istemıyorum bilmesinler daha iyi. daha cok stres yaparım gibi geliyor
inşallah şekerpancarımmm Allah tüm isteyenlere eğer yoksadabencede bakma sen artık yaaa, ne geliyorsa bazen çok bilmekten valla, sen kan ver bacım akşama kadar en iyi sonuç o, ben inanıyorum ama gebesin geçen hafta yazdıklarındanda onu çıkardım zaten...
Eğer kuşkuların varsa git derim ben canım.. Varsa birşey erkenden tedavini olursun, yoksa da kafan rahat eder..SOL KASIĞIMDA AĞRI VAR GERÇEKTEN BÖYLE ŞAKA VS DERKEN KİST OLMASIN YA Bİ DOKTORA MI GİTSEM H.SONU
tabii ki yani en azından sonrasını yazarım muhtemelen hatırlamayacağım anesteziden :)Gunaydin canim tesekkur ederim bilgi icin bende anestezisiz dusunuyorum hayirlisi olsun sonucunu yazarmisin cekildikten sonra insallah filmden sonra hemen hamis olursun
Eğer kuşkuların varsa git derim ben canım.. Varsa birşey erkenden tedavini olursun, yoksa da kafan rahat eder..
CANIM BENIM ELTIMINDE TESTI BOYLEYDI BUDANDA ACIKTI YANI MERAK ETME VAR BEBISIN SEN KAN TESTI YAPTIR HEMENcanım sabah yaptım testi 2 gün gecti ama 10 gündr sık idrara cıkma var birde sulu beyaz bır akıntı devam ediyor blmıyorum canım ya nettede bıraz okudum test hata verebilymus falan sevinemedm daha içim bi garip
yapıo dıe bılıyorum canım burdakıler yapıo yanı arkadas aksam 9.30 da yaptırmıstı hatta. yogunluga gore yarım saattede verebılıyolar 2 saattede. en gec 2 saatte cıkıyo dıe bılıyorum canımdevletin acili yapıyosa hemen giderm cıkısta canım
tabii ki yani en azından sonrasını yazarım muhtemelen hatırlamayacağım anesteziden :)
tatlım hayırlı olsun bence orda bi bebiş göz kırpıyorcanımmm tesekkür ederim hamişmiyim yani ben smdi rabbi sanada hayırlısıyla kucagına almayı nasip etsin inşallah :)
sen hemen ne ümitsiz oluyorsun yaaaa, öğle tatilin de çık bir eczaneden predictor al ve tekrar yap, burdada tekrar çift çizgili sonucu paylaşşş :) bekliyorum bak, seninki nasipse 8 aya geliyor tahmin ettiğim, amin inşallahhhinşallah şekerpancarımmm Allah tüm isteyenlere eğer yoksadabanada nasip etsın tez zamanda ınşallaahhhh
kaygılım benim git tabi bi baksında rahatla, ama yumurta çatlayacağı vakit sol kasıkta ciddi ağrım oluyor benim eğer geçmezse git bence...3 gün falan sürüyor geçiyorSOL KASIĞIMDA AĞRI VAR GERÇEKTEN BÖYLE ŞAKA VS DERKEN KİST OLMASIN YA Bİ DOKTORA MI GİTSEM H.SONU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?