öylemi diyosun canım silik çıkınca benım aklım karıstıda moralım sıfırAYYYY CANIMMMMHAMILESIINNN TEBRIK EDERIM TATLIMM
Bende yarin bekliyorum kirmizilari canimbende 3 ün sonra hastalanıcam ama bende de var akıntı.. hatta her seferinde adet oldum die pedle gidiyorum wc ye :)
ay aglatıcaksınız benı siz boyle dedikçe duygulanıyorum annemı olucam ben yanı siz varya cok tatlısınız moralımı yerıne getirıyosunuz iyiki varsınız ne diyim Allah razı olsun sizden canlarımmm inşallah dediğiniz gibidirsen hemen ne ümitsiz oluyorsun yaaaa, öğle tatilin de çık bir eczaneden predictor al ve tekrar yap, burdada tekrar çift çizgili sonucu paylaşşş :) bekliyorum bak, seninki nasipse 8 aya geliyor tahmin ettiğim, amin inşallahhh
HAYIRLI OLSUN CANIM INSALLAH GUZEL OLUR DA HAMIS KALIRSINiyi günler kızlar uzun süredir uzaktan takip ediyorum sizi. nasılsınız? bu hafta tüp bebek için randevu aldık cumartesi sürece başlıyoruz bakalım dualarınızı eksik etmeyin lütfen
Kafanda birsürü soru işareti var Kaygılım.. git bence, baktır bi.. kist olayı sıkıntılı çünkü.. bende de arada ağrı oluyordu geçen ay.. bu ay kırmızıları görürsem,3. günü hastanedeyim..ya da adetten sonra gidiyim belki oluşur öylece adette gider ne biliyim ben bebiş vs dalga geçiyorum ama önemsemek lazım kist vs durumlarını geciktirici aldım geçen ay onun etkisi olmasın kist yapar mı bilmiyorum ama bakalım
kaygılım benim git tabi bi baksında rahatla, ama yumurta çatlayacağı vakit sol kasıkta ciddi ağrım oluyor benim eğer geçmezse git bence...3 gün falan sürüyor geçiyor
3. canım
ben senin yerinde olsaydım heralde, hemen hastaneye gider kan testimi yaptırrdım..ay aglatıcaksınız benı siz boyle dedikçe duygulanıyorum annemı olucam ben yanı siz varya cok tatlısınız moralımı yerıne getirıyosunuz iyiki varsınız ne diyim Allah razı olsun sizden canlarımmm inşallah dediğiniz gibidir
Kafanda birsürü soru işareti var Kaygılım.. git bence, baktır bi.. kist olayı sıkıntılı çünkü.. bende de arada ağrı oluyordu geçen ay.. bu ay kırmızıları görürsem,3. günü hastanedeyim..
ne yapmıyoruz, ihmal etmiyoruz kuzum :)
Ne silik testler gorduk biz kk da cogu aldi bile bebisini kucagina kan testi yaptiramayacaksan da baska bir marka idrar testi alip tekrar yap canim.öylemi diyosun canım silik çıkınca benım aklım karıstıda moralım sıfır
benim bu yum zamanı denen şeyi öğrendiğimde o ay dikkat ettim ağrım olmuştu hatta ben adet olucam sanmıştım o yüzden belki ondandır eğer devam ederse 3 4 gün daha doktora gderim h sonu
inşallah canım yaa çok mutlu ediyosunuz benı ama kan testı yaptırınca husran olur dıye korkuyorum belırtılerımde var ama bak suan asagıdan ve belımden agrılar gelıyor ama oooffffffffff kuruntumu nedır bılmyrmtatlım hayırlı olsun bence orda bi bebiş göz kırpıyorinş kanda da görürsün bunu :) darısıda bana :)
amannn sulu göz anne başladı mı hormonlar tavan yapmaya şimdiden :) Allah ın izniyle gelecek yavrun, hem moral olsun diye hemde gerçek bu yani...sen ferah tut içini bırak minik stressiz yerleşsin annesAllah cümlemizden razı olsunnnnay aglatıcaksınız benı siz boyle dedikçe duygulanıyorum annemı olucam ben yanı siz varya cok tatlısınız moralımı yerıne getirıyosunuz iyiki varsınız ne diyim Allah razı olsun sizden canlarımmm inşallah dediğiniz gibidir
Saydığın belirtilerin tamamı bende var ama idrarı yaparken yanma ve sonunda hafif kanama var.sık idrara cıkma beyaz sulu akıntı 10 gündür canım birde adet olacakmısım gibi bel agrısı
devam ederse git zaten, geciktiricileri herkes kullanıyor kist yaptığını sanmıyorum öyle olsa kullanımına izin verirlermiydi bilmiyorum, geçecek ve gerek kalmayacak benim tahminim :)benim bu yum zamanı denen şeyi öğrendiğimde o ay dikkat ettim ağrım olmuştu hatta ben adet olucam sanmıştım o yüzden belki ondandır eğer devam ederse 3 4 gün daha doktora gderim h sonu
tatlım kana koş yoksa susmaz içindeki o sesler bence var bebiş canım ohh ne ggüzel :) rahatla biraz stres yapma bebişe :)inşallah canım yaa çok mutlu ediyosunuz benı ama kan testı yaptırınca husran olur dıye korkuyorum belırtılerımde var ama bak suan asagıdan ve belımden agrılar gelıyor ama oooffffffffff kuruntumu nedır bılmyrm
bende zor duruyorum canım aksam nasıl olacak bılmıyrum burdan ızın almak zor ve problem mecburen aksamı beklıcemben senin yerinde olsaydım heralde, hemen hastaneye gider kan testimi yaptırrdım..
Çok meraklıyımdır , sonucu almadan duramam
sen takma kafanaaainşallah canım yaa çok mutlu ediyosunuz benı ama kan testı yaptırınca husran olur dıye korkuyorum belırtılerımde var ama bak suan asagıdan ve belımden agrılar gelıyor ama oooffffffffff kuruntumu nedır bılmyrm
yanma ve kanama falan yok canım bende ama eyvah adet oldum dıye kosuyodum bazen wc ye akıntı oluyoduSaydığın belirtilerin tamamı bende var ama idrarı yaparken yanma ve sonunda hafif kanama var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?