2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

ay aglatıcaksınız benı siz boyle dedikçe duygulanıyorum annemı olucam ben yanı siz varya cok tatlısınız moralımı yerıne getirıyosunuz iyiki varsınız ne diyim Allah razı olsun sizden canlarımmm inşallah dediğiniz gibidir

Kafanda birsürü soru işareti var Kaygılım.. git bence, baktır bi.. kist olayı sıkıntılı çünkü.. bende de arada ağrı oluyordu geçen ay.. bu ay kırmızıları görürsem,3. günü hastanedeyim..
ne yapmıyoruz, ihmal etmiyoruz kuzum :)

kaygılım benim git tabi bi baksında rahatla, ama yumurta çatlayacağı vakit sol kasıkta ciddi ağrım oluyor benim eğer geçmezse git bence...3 gün falan sürüyor geçiyor

benim bu yum zamanı denen şeyi öğrendiğimde o ay dikkat ettim ağrım olmuştu hatta ben adet olucam sanmıştım o yüzden belki ondandır eğer devam ederse 3 4 gün daha doktora gderim h sonu

ben senin yerinde olsaydım heralde, hemen hastaneye gider kan testimi yaptırrdım..
Çok meraklıyımdır , sonucu almadan duramam

yok ben ağustosta ilaç doktor derken yoruldum biraz şimdi yeniden doktor vs ya da adetin 3.günü çağırmıştı o coraspin veren olmadı giderim adetin 3.günü :) ihmal yokk :)

tatlım hayırlı olsun bence orda bi bebiş göz kırpıyor inş kanda da görürsün bunu :) darısıda bana :)
inşallah canım yaa çok mutlu ediyosunuz benı ama kan testı yaptırınca husran olur dıye korkuyorum belırtılerımde var ama bak suan asagıdan ve belımden agrılar gelıyor ama oooffffffffff kuruntumu nedır bılmyrm

amannn sulu göz anne başladı mı hormonlar tavan yapmaya şimdiden :) Allah ın izniyle gelecek yavrun, hem moral olsun diye hemde gerçek bu yani...sen ferah tut içini bırak minik stressiz yerleşsin annesAllah cümlemizden razı olsunnnn

benim bu yum zamanı denen şeyi öğrendiğimde o ay dikkat ettim ağrım olmuştu hatta ben adet olucam sanmıştım o yüzden belki ondandır eğer devam ederse 3 4 gün daha doktora gderim h sonu
devam ederse git zaten, geciktiricileri herkes kullanıyor kist yaptığını sanmıyorum öyle olsa kullanımına izin verirlermiydi bilmiyorum, geçecek ve gerek kalmayacak benim tahminim :)

tatlım kana koş yoksa susmaz içindeki o sesler bence var bebiş canım ohh ne ggüzel :) rahatla biraz stres yapma bebişe :)

ben senin yerinde olsaydım heralde, hemen hastaneye gider kan testimi yaptırrdım..
Çok meraklıyımdır , sonucu almadan duramam
bende zor duruyorum canım aksam nasıl olacak bılmıyrum burdan ızın almak zor ve problem mecburen aksamı beklıcem

sen takma kafanaaa Bende oldum olucam dıe beklıyodum adet ve hamıleleık belırtılerı benzermıs zaten en ıyısı ver kanı topıkce rahatlayıp sevınelım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…