karabiberim ne yaptın?
Yapmadım canım sen bir iki gün beklicem sen
yaptım cnm ama test geçersiz midir nedir kontrol çizgisi çıktı test çizgisi çıkmadı ama idrarın gittiği yer boyunca kırmızı leke bıraktı
Hoşgeldin canım, başlık uğurlu gelsin ne kadardır istiyorsun bebek
canım 7 ay oldu ya gerçi düzgün de çalışamadık ama olanın oluyor tabi gene de moral bozmamak lazım =)))
Selam kısçeleeeerrrr. Şimdi canlarım bugün benim son adetin ilk gününden itibaren 10. günüm.Bugün kasıklarımda ciddi ağrılarım vardı.Böyle bıçak saplanması gibi hatta. Bazen sızlama şeklinde.Akıntı öyle dediğiniz gibi uzayan şekilde değil ama az var.Yumurtlama böyle bir şey olabilir mi acaba ya? Ben nasıl anlayacağım yumurtladığımı kızlar
canım anlatayım :) şimdi benim mayıs adetim olmadan önceki 4-5 gün önce ateşim 36.5 lerde falandı sonra adet olmam gereken günün sabahı ölçtüğümde 36.1 e düşmüştü dedim ki ben bugün adet olurum hamile değilim ve gerçekten 2 saat sonra adet oldum, sonrasında adet günümün ilk gününden itibaren ölçtüğüm tablom şu :
21.05 -- 36.1 (adetin ilk günü)
22.05 -- 36.3
23.05 -- 36.1
24.05 -- 36.1
25.05 -- 36.1
26.05 -- 36.1 (adetin bittiği gün)
27.05 -- 36.2
28.05 -- 36.1
29.05 -- 36.2
30.05 -- 36.2
31.05 -- 36.2
01.06 -- 36.0
02.06 -- 36.2
03.06 -- 36.3
Yumurtlama gününde ateşinde küçük bi düşüş ve ertesi gün birden yükseliş olur ve bu hergün adım adım yükselirse (tabi bazı günler aynı derecelerde olabilir illa yükselmesi gerekmiyo) ve adete kadar yüksek seyredip adette olmazsan ateşin düşmezse çook yüksek ihtimal hamile oluyorsun, internette arat hamilelerin ateş tabloları diye daha anlaşılır olur. Ben adet olacağımı ateşimin düşmesi ile anladığım için çok güveniyorum artık
Kuzrniminde boyle dusuk gitmisti degerleri ve o surekli ishaldi. Sonradan yukseldi degerleri ama malesef farkli bi sebepten(temizlik yaparken tezgaha cikmis dolaplari silmeye ordan dusmustu) kaybetti bebegini. Birde ben de 3-4 gundur hrp ishal var usutmedim de anlayamadim.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Gunaydiinn bugün bat tarihi olanlar nerde ins guzel haberlerle gelirler.bu arada benim bat yaklastikca iyice umidim kırılıyor çünkü hicbir belirtim yok
Günaydın kızlar. Pettyycim canım seni umutlu görmek guzel :) Allah'im hakkında hayirlisini versin senin için.
Gunaydiinn bugün bat tarihi olanlar nerde ins guzel haberlerle gelirler.bu arada benim bat yaklastikca iyice umidim kırılıyor çünkü hicbir belirtim yok
Amin canım çok sağol..dış gebelikle ilgili belirtim olmaması beni umutlandiriyo
Amin canım çok sağol..dış gebelikle ilgili belirtim olmaması beni umutlandiriyo
Benim pek adet belirtimde olmazdi goguslerimim agrisi disinda bu sefer de sadece gogus hassasiyeti var o kadar.seytan diyor umutla bekleyecegine git kan ver hersey netlessin ? Sen ne zaman kan testi yapmistin üzüm acilden mi yaptiriyorsunuz yoksa kadin dogumdan mine guzel ıste sonucta adet belirtin olmuyomuydu
Senin bat ne zamandi canim :)al benden de o kadar canım ya. bende de hiç belirti yok.. aman ne yapalım önümüzdeki aya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?