2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Selam kısçeleeeerrrr. Şimdi canlarım bugün benim son adetin ilk gününden itibaren 10. günüm.Bugün kasıklarımda ciddi ağrılarım vardı.Böyle bıçak saplanması gibi hatta. Bazen sızlama şeklinde.Akıntı öyle dediğiniz gibi uzayan şekilde değil ama az var.Yumurtlama böyle bir şey olabilir mi acaba ya? Ben nasıl anlayacağım yumurtladığımı kızlar

canım 7 ay oldu ya gerçi düzgün de çalışamadık ama olanın oluyor tabi gene de moral bozmamak lazım =)))

bu başlıkta takılmaya başladın ya artık rahat bırakmayız seni sende saati saatine çalışırsın neyle korundun evlendiğinde

en iyisi ov. testi canım ayrıca yumurtlama akıntısını gördüğün an anlarsın ben 2 gün önce gördüm ve anladım nasıl bişey olduğunu öncedeki akıntılarıma benzemiyordu ne pütürlüydü ne de çektiğimde kopma yapmıyordu çok saydam bi şekilde uzuyo, bekle bakalım benim akıntım 13. gün geldi

Mogami cim gecen geceyi hakkıyla yerine getirdiniz inş bebeşiniz sizinle olur😃

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İnş ole olur canim komşunun gelinide böle olmuş hatta 2 buçuk ay bilmemisleer bakalim nolcak

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Günaydın kızlar. Pettyycim canım seni umutlu görmek guzel :) Allah'im hakkında hayirlisini versin senin için.

Gunaydiinn bugün bat tarihi olanlar nerde ins guzel haberlerle gelirler.bu arada benim bat yaklastikca iyice umidim kırılıyor çünkü hicbir belirtim yok

Günaydın kızlar. Pettyycim canım seni umutlu görmek guzel :) Allah'im hakkında hayirlisini versin senin için.

Amin canım çok sağol..dış gebelikle ilgili belirtim olmaması beni umutlandiriyo

Gunaydiinn bugün bat tarihi olanlar nerde ins guzel haberlerle gelirler.bu arada benim bat yaklastikca iyice umidim kırılıyor çünkü hicbir belirtim yok

al benden de o kadar canım ya. bende de hiç belirti yok.. aman ne yapalım önümüzdeki aya :)

Rabbim ne zaman vereceğini biliyor canım. bir arkadaşım var 6 yıl sonra oldu bebeği. çok iyi biliyorum her ay adet olunca ağlar morali bozulurdu. ama bak sonra çıktı geldi. insana bunlar ümit veriyor. o arkadaşım hekime gitmiş ve karnına masaj yaptırmıştı. memlekete gidince ayrıntıları öğrenip anlatacağım sizlere :)

canım ben sordum yazmıstım ama okudunmu bılmıyorum kan degerını olcturmeye devam etsın gebelık yavas ılerlıyor olabılır kese gorunmeden de dıs gebelık vs denmez dedı

ne guzel ıste sonucta adet belirtin olmuyomuydu
Benim pek adet belirtimde olmazdi goguslerimim agrisi disinda bu sefer de sadece gogus hassasiyeti var o kadar.seytan diyor umutla bekleyecegine git kan ver hersey netlessin ? Sen ne zaman kan testi yapmistin üzüm acilden mi yaptiriyorsunuz yoksa kadin dogumdan mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…