2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Merhaba canım..
akıntının rengine göre cinsiyet belirlemeyi ilk defa senden duyuyorum..
neler neler öğrendim ben buralardan yauvv..

sorma yaa bende annemden duydum ilk defa hatta iki kişiye böyle tahminde bulunmuş ve çıkmış yani söylenti ama eskiler de bişey biliodur herald

Himm insallah yerlesmedir canim genelde anne kiz hamilelikler benzermis benim annem ablam 6. Aylarinda hamile kalmislar onlarinki benziyordu benimde 7. Ayim canim evet beklemek zor beklemekten baska caremizde yok

tez zamanda öğrenim de sizlerle paylaşim inşallah ve tabi RABBİM her isteyene tez zamanda versin hayırlısıyla

kıyamam kuzum.. Rabbim sabır versin.. İnşaAllah seninde o günlerin gelecek canım :)
aminnn çok zor valla bilerek yapmıyor biliyorum ama, ben bu tarz süslemeydi pastaydı iyi bilirim o da bunları bildiğinden hep bana soruyor, aslında yardım ederim hatta kendim bile yapmışlığım vardır, yara alıyor ister istemez insan, şimdi mesela ofisteki arkadaşa kıayamadığımdan keçe ile süslemelerini ben yapayım dedim çok mutlu oldu ne yapayım aksini yapamam zaten

sorma yaa bende annemden duydum ilk defa hatta iki kişiye böyle tahminde bulunmuş ve çıkmış yani söylenti ama eskiler de bişey biliodur herald
Doğru.. kocakarı ilaçları, icatları derker bizde
eskiden ultrason mu varmış

Doğru olanı yapıyorsun zaten tatlım.. arkadaşlık sonuçta.. :) hem aksini yaparsan, sonra bebikin olduğunda vicdan azabı çekersin ki, sen öyle biri de değilsin;yapmazsın

Doğru olanı yapıyorsun zaten tatlım.. arkadaşlık sonuçta.. :) hem aksini yaparsan, sonra bebikin olduğunda vicdan azabı çekersin ki, sen öyle biri de değilsin;yapmazsın
yapamammmm asla tatlım, şimdi ben onları yaparkende oyalanıyorum zaten sonra onları gören alan insanların mutluluğundan bende mutlu oluyorum, ama kendi başıma ladığımda keşke kendime bebeğime yapabilseydim siyorum işte bu kısım bu aralar beni zorluyor yoksa herkese ilk ben koşarım hamişin halindedende, bebekli kadının halindende anlarımmm

Yerlesme kanamasi olanlarin genelde erkek olmurmus bende duydum.onemli olan tabiki saglikli olmasi
Him ben onu duymamistim benimde nedense hamile kalirsam oglum olacakmis gibi geliyor saglikli olsunda kiz erkek farketmez tabi bende soyle duymustum sagdan yumurtlarsan erkek soldan yumurtlarsan kiz

Him ben onu duymamistim benimde nedense hamile kalirsam oglum olacakmis gibi geliyor saglikli olsunda kiz erkek farketmez tabi bende soyle duymustum sagdan yumurtlarsan erkek soldan yumurtlarsan kiz

Cınsıyetın hıc onemı yok yeterkı saglıklı olsunlar kucagımıza alalım onemlı olan o ama benımde ıcıme eger hamıle kalırsam oglum olacakmıs gıbı gelıyor

Cınsıyetın hıc onemı yok yeterkı saglıklı olsunlar kucagımıza alalım onemlı olan o ama benımde ıcıme eger hamıle kalırsam oglum olacakmıs gıbı gelıyor
Hayirlisi olsun canim belki hislerimde yaniliyorumdur hamis olalimda kiz erkek farketmez hayirli saglikli bebisimiz olur insallah

Olacak inşallah tatlim sabir lazim bize umarim çok beklemeyi bugün tebrik ettim kizi çok mutlu :) darisi bize

evet dogru duymussun doktorlarda bunu soyler

Evet o da var.bende nedense hep ilk erkek hissediyorum.hayallerimde hep erkek cucuk var.

Hım bak sımdı korkkuttun benı canım ama benm hıc sıkayetım yok canı ne kuruluk ne kasıntı ne baska bırsey

o zaman eşinin nemden terden vs olup geçiyor önemli bi şey değildir canım ama doktoruna yinede sorun siz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…