Aynen canım terden oluyor havalar serınledı bu sıralar ıyıo zaman eşinin nemden terden vs olup geçiyor önemli bi şey değildir canım ama doktoruna yinede sorun siz
Kızlar esimin test sonucu aldik artiş var de bi iki ay daha tekrar yaptır ne kullaniyosn ii gelmiş devam et demiş aşılama yapilabilir demişş
Hayirlisi olsun canim belki hislerimde yaniliyorumdur hamis olalimda kiz erkek farketmez hayirli saglikli bebisimiz olur insallah
inşallah ALLAH gönlüne göre verir benim de sanki oğlum olcak gibi gelio hamile kalırsam tabi
Kızlar doktora gittim.
Gerçekten taş düşürüyormuşum.
bu isler cok karisik bakarsan kuranda da yaziyor erkden gelen meni kiz mi erkekmi kadinlik bisey yok ama cin takvimi var sonra benim kaynanamda bir kagit var o da erkekmi kizmi diye gosteriyor ve gercekdende kime baksa gercekden kizmi erkekmi dogru cikiyor ben sahitim buna bide doktorlar yumurtalarla da anliyo yani anilacaqin cok karisik islerİyi de erkek belirlemiyor mu cinsiyeti bizim nerden yumurtladigimiz nasil etkileyebiliyo
Geçmiş olsun canım.. babam bikaçgün karın ağrısından şikayetçiydi.. Bir gece uyutmamış hatta, sabahında doktora gitmişler-acile ve taş düşürdüğünü söylemiş doktor.. Beklemekten başka bir çare yokmuş.. Kendiliğinden düşecek demişler.. Öyle de oldu ama zor düşmüşKızlar doktora gittim.
gozun aydin canim iss ALLAH daha artarKızlar esimin test sonucunu aldik artiş var de bi iki ay daha tekrar yaptır ne kullaniyosn ii gelmiş devam et demiş aşılama yapilabilir demişş
Allah yardımcın olsun canım yaa çok zor olduğunu duymuştumKızlar doktora gittim.
kecmis olsun canimKızlar doktora gittim.
Hayirlisi olsunda kiz erkek farketmez genelde ben sagdan yumurtluyorumevet dogru duymussun doktorlarda bunu soyler
tatlım erkekte çok daha zor bu işGeçmiş olsun canım.. babam bikaçgün karın ağrısından şikayetçiydi.. Bir gece uyutmamış hatta, sabahında doktora gitmişler-acile ve taş düşürdüğünü söylemiş doktor.. Beklemekten başka bir çare yokmuş.. Kendiliğinden düşecek demişler.. Öyle de oldu ama zor düşmüşRabbim şifa versin tatlım sana da, tüm hastalara..
Bende hep ilk bebegim kiz olsun istiyorum esimde erkek istiyor hayirlisi olsunEvet o da var.bende nedense hep ilk erkek hissediyorum.hayallerimde hep erkek cucuk var.
ay benimki cinsiyetsizmi olacak cunki ne sag ne sol yumurtlamiyorumda benHayirlisi olsunda kiz erkek farketmez genelde ben sagdan yumurtluyorum
Gecmis olsun canimKızlar doktora gittim.
Canıımmm benim gözünüz aydın çok sevindim ne kullanıyorsanız yarasın şifa olsun inşallah :) ay hadi hayırlısı ile gelir bebişiniz :)Kızlar esimin test sonucunu aldik artiş var de bi iki ay daha tekrar yaptır ne kullaniyosn ii gelmiş devam et demiş aşılama yapilabilir demişş
Ayy insallah o gunlerde gelecekAynen canım benım aynen ınsallah yeterkı bebsımıs saglıcakla gobusumuze gelsın sonrada kollarımıza gelsın
bence erkek de zor deyil deyil cunki erkekler hic agri falan cekmedikleri icin o agri onlar icin felaket ama biz kadinlar hep agri cekeriz ilk gece adet sancisi dogum kurtaj aliskandir bunye ama onlar oylemitatlım erkekte çok daha zor bu işkadınlar içinde sancılı ama erkeklerinki amanınnn
aaaaa geçmiş olsunnn, dikkat et kendine zamanında gitmekle çok iyi ettin hemen önlem alınırKızlar doktora gittim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?