2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Gecmıs olsun canım Allah acil şifalar versin dıkkat et kendıne

Allah yardımcın olsun canım yaa çok zor olduğunu duymuştum

kecmis olsun canim

Gecmis olsun canim

aaaaa geçmiş olsunnn, dikkat et kendine zamanında gitmekle çok iyi ettin hemen önlem alınır
Teşekkürler kızlar
Aslında amirim çok kızınca iş arkadaşlarımla birlikte gideyim bari dedim.
Sağlık bakanlığının sistemi çökmüş doktor rica edince benim tahlili yazarak elden aldılar.
İdrar tahlili sonucunu da hemen verdiler. Yapacak bir şey yok bol bol su tüketip düşmesini bekleyeceğiz.

Avakado yapragi iyi geliyormus diye duymustum canim cayini yapip iciyormussun

Reklamlardan sonra gibi oldu bide mogaminin ekmek sirasi geldi aklima ben geceden girecegim siraya

:) Ama aynen öyle canım reklamlardan sonra gıbı ama bızım reklamlar bıraz uzun surdu sanırım :) gır canım benım gır yarında dahıl olmak uzere ben bu hafta her gece sıradayım :):)

hadi bakalım

:) Ama aynen öyle canım reklamlardan sonra gıbı ama bızım reklamlar bıraz uzun surdu sanırım :) gır canım benım gır yarında dahıl olmak uzere ben bu hafta her gece sıradayım :):)
Evet ya su reklamlar bitsin artik gir canim siraya cabuk gelir insallah

Erkekler için vitamin takviyesi amaçlı proxeed plus varmış. Arkadaşımın eşi aile hekimi o önermiş hatta kendi de 2. Ayda hamiş kaldı. Speemiyogram yapılmadan kullansak olur mu ki? Nede olsa zararı olmaz bir sürü faydalı birşey saydı arkadaş. Ne diyorsunuz hanımlar? Fiyatı da 150 tl kullanan var mı aranızda.

Kızlar esimin test sonucunu aldik artiş var de bi iki ay daha tekrar yaptır ne kullaniyosn ii gelmiş devam et demiş aşılama yapilabilir demişş
canım gözünüz aydın olsun bi an önce de bebiş olsun inşallah tabii ben cımbızla çektim o cümleyi eşin ne kullandı ??? bilelimde bizimkilerde kullansın faydalı bir şeyse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…