ay benimki cinsiyetsizmi olacak cunki ne sag ne sol yumurtlamiyorumda ben
canım bişi sorcam sana hamilelik belirtilerinin içinde adetine yakın su gibi ıslanma gibi akıntı oluyor muyduİyi çcanim insaAllah...benim 3 gün varken 42,3 tu...katlanarak artsın inşaAllah bebeğimmm:)
Gecmıs olsun canım Allah acil şifalar versin dıkkat et kendıne
Geçmiş olsun canım.. babam bikaçgün karın ağrısından şikayetçiydi.. Bir gece uyutmamış hatta, sabahında doktora gitmişler-acile ve taş düşürdüğünü söylemiş doktor.. Beklemekten başka bir çare yokmuş.. Kendiliğinden düşecek demişler.. Öyle de oldu ama zor düşmüşRabbim şifa versin tatlım sana da, tüm hastalara..
Allah yardımcın olsun canım yaa çok zor olduğunu duymuştum
kecmis olsun canim
Gecmis olsun canim
Teşekkürler kızlaraaaaa geçmiş olsunnn, dikkat et kendine zamanında gitmekle çok iyi ettin hemen önlem alınır
Gozun aydin canim insallah dahada artar cok sevindimKızlar esimin test sonucunu aldik artiş var de bi iki ay daha tekrar yaptır ne kullaniyosn ii gelmiş devam et demiş aşılama yapilabilir demişş
Ayy insallah o gunlerde gelecek
Ne kullandın canim bu ay. Bir de ne kadar çıktı değer olarak?Kızlar esimin test sonucunu aldik artiş var de bi iki ay daha tekrar yaptır ne kullaniyosn ii gelmiş devam et demiş aşılama yapilabilir demişş
Avakado yapragi iyi geliyormus diye duymustum canim cayini yapip iciyormussunTeşekkürler kızlar
Aslında amirim çok kızınca iş arkadaşlarımla birlikte gideyim bari dedim.
Sağlık bakanlığının sistemi çökmüş doktor rica edince benim tahlili yazarak elden aldılar.
İdrar tahlili sonucunu da hemen verdiler. Yapacak bir şey yok bol bol su tüketip düşmesini bekleyeceğiz.
Reklamlardan sonra gibi oldu bide mogaminin ekmek sirasi geldi aklima ben geceden girecegim sirayagelecek kuzum inşallah gelecek pek yakında :)
Reklamlardan sonra gibi oldu bide mogaminin ekmek sirasi geldi aklima ben geceden girecegim siraya
bence erkek de zor deyil deyil cunki erkekler hic agri falan cekmedikleri icin o agri onlar icin felaket ama biz kadinlar hep agri cekeriz ilk gece adet sancisi dogum kurtaj aliskandir bunye ama onlar oylemi
ben inaniyorumki yi dusureceksin tasini kadinlar dayaniklidir:):):) biz daha gucluyuzdur
Evet ya su reklamlar bitsin artik gir canim siraya cabuk gelir insallah:) Ama aynen öyle canım reklamlardan sonra gıbı ama bızım reklamlar bıraz uzun surdu sanırım :) gır canım benım gır yarında dahıl olmak uzere ben bu hafta her gece sıradayım :):)
Evet ya su reklamlar bitsin artik gir canim siraya cabuk gelir insallah
canım gözünüz aydın olsun bi an önce de bebiş olsun inşallah tabii ben cımbızla çektim o cümleyi eşin ne kullandı ??? bilelimde bizimkilerde kullansın faydalı bir şeyseKızlar esimin test sonucunu aldik artiş var de bi iki ay daha tekrar yaptır ne kullaniyosn ii gelmiş devam et demiş aşılama yapilabilir demişş
Bende kizdan yanayim ama icimehep erkek doguyor.yani gercektende dogsa fena olmazBende hep ilk bebegim kiz olsun istiyorum esimde erkek istiyor hayirlisi olsun
Amin canim insallah topik hamis patlamasi yasarBitecek ınsallah canım bu ay son dakıkaları 3 dk kaldı :) sıraya gırecegız canım ınsallah sıramız gelmıstırde gobusumuze bebegımızı alırız :)
HADİ HAYIRLISI GİDİYOR SENİN POLİPLER BEBİŞE YER AÇMAK İÇİN :)
Ne sırası bu kızlar :) ay hep kaçırıyorum yaEvet ya su reklamlar bitsin artik gir canim siraya cabuk gelir insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?