2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Bana sen hamıleısn gıbı gelıyor ınsallahda öylesındır valla bu hısnerden gelıyor bılmıyorum ama banada öyle gelıyor

inşalllaahhh ağzın bal yesin eşim de dün karnıma dokundu bence bu ay hamilesin öle gelio ddi belli olsun hemen yazarım buraya isteyen herkesin olsun :)

ben duydum ama kullanmadık hatta aynı markanın kayganlaştırıcı ve spermin yumurtaya ulaşmasını sağlayan kremide var,
ben çok istedim ama eşim mantık adamı olduğundan dr a gitmeden kullanmaz bunları

inşalllaahhh ağzın bal yesin eşim de dün karnıma dokundu bence bu ay hamilesin öle gelio ddi belli olsun hemen yazarım buraya isteyen herkesin olsun :)

yaz canım belkı babasının ıcıne doguyordur bellı olmaz amın canım Allah herkese nasıp etsın ee sen bu ay nelere dıkkat ettın nasıl calıstın :)

yaz canım belkı babasının ıcıne doguyordur bellı olmaz amın canım Allah herkese nasıp etsın ee sen bu ay nelere dıkkat ettın nasıl calıstın :)

folik asit kullanmaya başladım her sabah haşlanmış yumurta yiorum beslenmeme dikkat ediorum iki günde bir ilişkiye girdik o işten sonra yarım saat kalkmadım yerimden bakalım sonuç nolcak sende n var n yok hamilemisin :)

Bende her sabah haslanmis yumurta yedim buay arada bal ve ev yapimi tereyagi yedim gun asiri calistik hep insallah hamileyizdir

Hım bende folıc asıtı once duzenlı kullanıyordumbu sıralar hıc duzenlı kullanmıyorum aklıma geldıkce kullanıyorum ben hamıle degılım bu hafta yum haftam dun calısma oldu bu haftayı adetın 14 15 16 calısma dusunuyorum bende gece oldugu ıcın uyuyorum sabah dus alıyorum bakalım 7 kasımda bellı olur artık ınsallah bu ay tutar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…