Hayirlisi olsun canim ikiz olsa hicte fena olmaz bir kiz bir erkez bir avazda kurtulurdukBende kizdan yanayim ama icimehep erkek doguyor.yani gercektende dogsa fena olmaz
Amin canim insallah topik hamis patlamasi yasar
Bana sen hamıleısn gıbı gelıyor ınsallahda öylesındır valla bu hısnerden gelıyor bılmıyorum ama banada öyle gelıyor
ben duydum ama kullanmadık hatta aynı markanın kayganlaştırıcı ve spermin yumurtaya ulaşmasını sağlayan kremide var,Erkekler için vitamin takviyesi amaçlı proxeed plus varmış. Arkadaşımın eşi aile hekimi o önermiş hatta kendi de 2. Ayda hamiş kaldı. Speemiyogram yapılmadan kullansak olur mu ki? Nede olsa zararı olmaz bir sürü faydalı birşey saydı arkadaş. Ne diyorsunuz hanımlar? Fiyatı da 150 tlkullanan var mı aranızda.
inşalllaahhh ağzın bal yesin eşim de dün karnıma dokundu bence bu ay hamilesin öle gelio ddi belli olsun hemen yazarım buraya isteyen herkesin olsun :)
Bebegi ekmek sirasi gibi siraya girecegiz once giden kapacakNe sırası bu kızlar :) ay hep kaçırıyorum ya
yaz canım belkı babasının ıcıne doguyordur bellı olmaz amın canım Allah herkese nasıp etsın ee sen bu ay nelere dıkkat ettın nasıl calıstın :)
Bilmemki nasil tasirim ufacik tefecik halimleHayirlisi olsun canim ikiz olsa hicte fena olmaz bir kiz bir erkez bir avazda kurtulurduk
Evet bu ay az oldu insallah kasimda temizleriz hepimizin karsisinda bu olsunamın canım amın ben bırseye dıkkat ettımde canım hamıs sayısı bır ay cok oluyor bır ay az oluyor bu ay az oldu ınsallah onumuzdekı ay lısteyı temızleyecegız :)
Bende her sabah haslanmis yumurta yedim buay arada bal ve ev yapimi tereyagi yedim gun asiri calistik hep insallah hamileyizdirfolik asit kullanmaya başladım her sabah haşlanmış yumurta yiorum beslenmeme dikkat ediorum iki günde bir ilişkiye girdik o işten sonra yarım saat kalkmadım yerimden bakalım sonuç nolcak sende n var n yok hamilemisin :)
Bende her sabah haslanmis yumurta yedim buay arada bal ve ev yapimi tereyagi yedim gun asiri calistik hep insallah hamileyizdir
folik asit kullanmaya başladım her sabah haşlanmış yumurta yiorum beslenmeme dikkat ediorum iki günde bir ilişkiye girdik o işten sonra yarım saat kalkmadım yerimden bakalım sonuç nolcak sende n var n yok hamilemisin :)
Tasiriz tasiriz bende minyonum biraz zor olur ama olsun bi taneyi buldumda 2 istiyorumBilmemki nasil tasirim ufacik tefecik halimle
Evet bu ay az oldu insallah kasimda temizleriz hepimizin karsisinda bu olsun
7 aydir canim nisandan beri basladikohh yarasın bebişineinşallah canım ne kadar zamandır deniosunuz
HEYECANDANDIR :)kızlar ya agzım bogazım kuruyor benım cok
Hele ikiz olsun da, RAbbim onun gücünü verir kuzum.. Hiç tasa yapma sen.. Ufacık hatunların 4- 5 kilo bebiş doğurduklarını gördük sonuçtaBilmemki nasil tasirim ufacik tefecik halimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?