2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

düzenli kullanmaya çalış canım hamileliğe pek etkisi olmuomuş ama hamile kalırsan düşük riskini engellersin bebeğin sağlıklı olur ümidi kesmemek lazım bu durumda bizi sadce biz anlayabilioruz dayanışma da önemli hep irtibatta kalalım öğrendiğimiz bişey olur paylaşalım bunlar güzel şeyler hem de insan motive oluo :)

Geçmişi okuyamadım henüz bitaneleriiiimmm...
Dün merkezdeydim annemlerde , ve bilin bakalım ne yaptım...hazır hastaneye gitmişim ne olacak sanki haftaya oldu bi bakayım belki görürüz kalp atışlarını dedim ve gördük Rabbime şüküüürrr....
Bebişim tam 5 mm heheh Pıt pıt atıyordu ve bembeyazdı yavrum...melek gibi... Rabbim herkese bu duyguyu nasip etsin ,, o kadar duygulandım ki , sürekli o görüntüsü gözümün önünde

Kokulu akıntıda enfeksiyon habercisidir canım.. ihmal etmeyin..
bende vajinal mantarlanma vardı.. 3 -4 ay çektim.. hala da arada bir kaşıntım olur hemen krem kullanıyorum..sen kendin de doktora gidip muayene oldun mu?
sen hangi kremi kullaniyosun bana doktor fitil verdi tam iyilesemedim bide kuruluk oldu simdi aciyo biseyde surmedim

Kesınlıkle canım bız arkadaslarla kac aydır burdayız ne duysak hemen paylasıyruz evet folıc asıtın faydasını bılıyorum ılk bebek dusunudgumde hemen ıcıyordum bır havesle ama her ay husrana ugrayınca nedense bıraktım ınsallah bu ay bebıslerımız gelır

Oyy senin hamilelik takvimini seveyim masallah masallah artarak devam etsin insallah

Aminn bitanem çok sağol bugün çok sters yaptım ya değerim artmamıştır diye ama çok şükür artmış birdaha artık on gün sonra doktora gidicem

İnsallah canim batlarimizda yakin 1 kasimda benimki

benm30 ekim işte beklemedeiz zaten burda olurum hep çünkü şuan çalışmıorum düşün düşün insan bunalıo sizlerle paylaştıkça rahatladım biraz daha

AYYY ÇOK SEVİNDİM CANIM MAŞALLAH CANIM ÇOK İYİ YAPMIŞSIN BİRDAHA NE ZAMAN GİDİCEN BANA 1 AY SONRA GEL DEDİLER

Çok sevındım kuzum benım cok sevındım bın masallah sıze Allah'ım böyle devam ettırsın melek tabıkı kuzum benım melek :) amın ınsallah en kısa zamanda Rabbımm bızede nasıp etsın

Gozlerim seni ariyordu bu kiz nerde diye masallah kucagina alacagin gunlerde gelecek insallah ne guzel bi haber bu cok sevindim tatlim

inşallah tatlım bundan sonra bende burdayım yazışırız yine bi de ben yeni bişey duydum meryem otu birebirmiş gebelik için kaynatıp için diolar bulursamalcam aklında bulunsun senin de belki bi işe yarar

inşallah tatlım bundan sonra bende burdayım yazışırız yine bi de ben yeni bişey duydum meryem otu birebirmiş gebelik için kaynatıp için diolar bulursamalcam aklında bulunsun senin de belki bi işe yarar

belkıde canım benım bakalım bu ayı bır atlataım canım bu ay bal tarcın corek otu yedım eger hamıs olursam bu ay ne yaptıklarımı tek tek yazacagım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…