2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Ya nekadar güzel Rabbim kucağına almayıda nasip etsin canım darısı başımıza

belkıde canım benım bakalım bu ayı bır atlataım canım bu ay bal tarcın corek otu yedım eger hamıs olursam bu ay ne yaptıklarımı tek tek yazacagım :)

yaz yaz bize de katkısı olur bal tarçın çörek otu bunları karıştırdın mı yoksam ayrı ayrı mı

Aminn bitanem çok sağol bugükalpk sters yaptım ya değerim artmamıştır diye ama çok şükür artmış birdaha artık on gün sonra doktora gidicem
Stres yok tamam kuzum rabbim kucagina almayida nasip etsin saglicakla insallah bol bol dinlen beslenmene dikkat et sut peynir yogurt yumurta bunlari ye bebisin buyusun oy teyzesi yer onu yer

sonucu alayım hemen belırtıcem canım tabı kendıme gelebilirsem smdi netten az daha arstırdm da silikler genelde hamiş oluyomus yaa kuzular inşallah bakalım :)

Tatlım sen hamişsin ben inanıyorum sen fazlaca olumsuz düşündün

yaz yaz bize de katkısı olur bal tarçın çörek otu bunları karıştırdın mı yoksam ayrı ayrı mı

Karıstırdım canım adetının 2 gunu baslıyorsun 10 gun kullanıyorsun ac karnına veya yemekten 1 2 saat sonra ben sabahları aldım ac karnına

benm30 ekim işte beklemedeiz zaten burda olurum hep çünkü şuan çalışmıorum düşün düşün insan bunalıo sizlerle paylaştıkça rahatladım biraz daha
Bende calismiyorum canim evet burda rahatliyor insan kimseye anlatamadiklarimizi burda anlatabiliyoruz

AYYY ÇOK SEVİNDİM CANIM MAŞALLAH CANIM ÇOK İYİ YAPMIŞSIN BİRDAHA NE ZAMAN GİDİCEN BANA 1 AY SONRA GEL DEDİLER
Haftaya salı randevum var canım... bir daha gideyim hem asıl doktoruma gitmiş olurum böylece , sonra ne zamana derse artık canım benim
Teşekkür ederim kuzum bende çok mutlu oldum

Karıstırdım canım adetının 2 gunu baslıyorsun 10 gun kullanıyorsun ac karnına veya yemekten 1 2 saat sonra ben sabahları aldım ac karnına

bu ay olmazsa bende denerim umarım buna ihtiyaç olmaz ama öğrendiğim iyi oldu saol canımm

OYYY TEYZESİ YESİN O PITPITLARI MAŞALLAH SANADA SİZEDE, ÇOK SEVİNDİM BİZDE MERAK ETTİK SENİ VE MEEMURAYİ İYİ OLMUŞ HAVA GÜZELKEN GEZ ANNESİ YAVRUNUDA GEZDİR :) AMİNN İNŞALLAHHH

Çok sevındım kuzum benım cok sevındım bın masallah sıze Allah'ım böyle devam ettırsın melek tabıkı kuzum benım melek :) amın ınsallah en kısa zamanda Rabbımm bızede nasıp etsın
Amiiiiiiin elisam , sende ne var ne yok bakayım , özledim siziiii

Gozlerim seni ariyordu bu kiz nerde diye masallah kucagina alacagin gunlerde gelecek insallah ne guzel bi haber bu cok sevindim tatlim
Yaramazlık peşindeydimmm
Amiin kuzum benim , sizin haberlerinizi alacağız daha burdayım tatlımmm

Bende calismiyorum canim evet burda rahatliyor insan kimseye anlatamadiklarimizi burda anlatabiliyoruz

ya şimdi ben lojmanda kalıorum burda hep benden çok çok büyük insanlar var e ben de anlatamıorum en azından burda çoğumuzun derdi ortak faydalı bile oluruz birbirimize :)

Ya nekadar güzel Rabbim kucağına almayıda nasip etsin canım darısı başımıza
Senin değer de katlanmış çok şüküüür , uçsun inşaAllah bakalım... Amin amin , yakındır önce kese sonra bebiş , kalp atışları hepsi yakındır sana kuzum inşaAllah

Merhaba kızlar benimde bu ay adetim 3 gün geçti korkudan ne test yapıyorum ne de doktora gittim. Ama sanırım gene fos çıkacak adet belirtim yok hiç ama geçen hamileliğimde hissettiğim şeyleride hissetmiyorum. sadece göğüslerde azcık şişlik ve belli belirsiz bir ağrı var, birde karın bölgemde şişlik, geçen seferde karın bölgem hemen şişmişti. hamilemiyimdir acaba ne uyku ne mide bulantısı hiç biri yok şuan bende.

OYYY TEYZESİ YESİN O PITPITLARI MAŞALLAH SANADA SİZEDE, ÇOK SEVİNDİM BİZDE MERAK ETTİK SENİ VE MEEMURAYİ İYİ OLMUŞ HAVA GÜZELKEN GEZ ANNESİ YAVRUNUDA GEZDİR :) AMİNN İNŞALLAHHH
Öyle miii ,bende sizi merak ettim , burdan ayrı kalmak çok fenaaa :)
Ye annem yeee , bende aklıma geldikçe sırıtıyorum... Rabbim hemencecik nasip etsin şekerpancarım sanaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…