Geçmişi okuyamadım henüz bitaneleriiiimmm...
Dün merkezdeydim annemlerde , ve bilin bakalım ne yaptım...hazır hastaneye gitmişim ne olacak sanki haftaya oldu bi bakayım belki görürüz kalp atışlarını dedim ve gördük Rabbime şüküüürrr....
Bebişim tam 5 mm hehehPıt pıt atıyordu ve bembeyazdı yavrum...melek gibi... Rabbim herkese bu duyguyu nasip etsin ,, o kadar duygulandım ki , sürekli o görüntüsü gözümün önünde
Aminnn :)Sendende güzel haberi bekliyoruz canım
belkıde canım benım bakalım bu ayı bır atlataım canım bu ay bal tarcın corek otu yedım eger hamıs olursam bu ay ne yaptıklarımı tek tek yazacagım :)
Stres yok tamam kuzum rabbim kucagina almayida nasip etsin saglicakla insallah bol bol dinlen beslenmene dikkat et sut peynir yogurt yumurta bunlari ye bebisin buyusun oy teyzesi yer onu yerAminn bitanem çok sağol bugükalpk sters yaptım ya değerim artmamıştır diye ama çok şükür artmış birdaha artık on gün sonra doktora gidicem
sonucu alayım hemen belırtıcem canım tabı kendıme gelebilirsem smdi netten az daha arstırdm da silikler genelde hamiş oluyomus yaa kuzular inşallah bakalım :)
HADİ MAŞALLAHHH, TAKVİMİM ŞEKİL ÖNÜMDEN ÇEKİL DİYOSUN YANİ, ÇOK SEVİNDİM KATLANARAK ARTSIN DEĞERLERİN UÇSUN İNŞALLAHHKızlar sabah kan vermiştim 19 ekim değerim 40.45 ti bugünkü değer 115 küsür :) Sanırım herşey yolunda
yaz yaz bize de katkısı olur bal tarçın çörek otu bunları karıştırdın mı yoksam ayrı ayrı mı
Bende calismiyorum canim evet burda rahatliyor insan kimseye anlatamadiklarimizi burda anlatabiliyoruzbenm30 ekim işte beklemedeiz zaten burda olurum hep çünkü şuan çalışmıorum düşün düşün insan bunalıo sizlerle paylaştıkça rahatladım biraz daha
Haftaya salı randevum var canım... bir daha gideyim hem asıl doktoruma gitmiş olurum böylece , sonra ne zamana derse artık canım benimAYYY ÇOK SEVİNDİM CANIM MAŞALLAH CANIM ÇOK İYİ YAPMIŞSIN BİRDAHA NE ZAMAN GİDİCEN BANA 1 AY SONRA GEL DEDİLER
Karıstırdım canım adetının 2 gunu baslıyorsun 10 gun kullanıyorsun ac karnına veya yemekten 1 2 saat sonra ben sabahları aldım ac karnına
OYYY TEYZESİ YESİN O PITPITLARI MAŞALLAH SANADA SİZEDE, ÇOK SEVİNDİM BİZDE MERAK ETTİK SENİ VE MEEMURAYİ İYİ OLMUŞ HAVA GÜZELKEN GEZ ANNESİ YAVRUNUDA GEZDİR :) AMİNN İNŞALLAHHHGeçmişi okuyamadım henüz bitaneleriiiimmm...
Dün merkezdeydim annemlerde , ve bilin bakalım ne yaptım...hazır hastaneye gitmişim ne olacak sanki haftaya oldu bi bakayım belki görürüz kalp atışlarını dedim ve gördük Rabbime şüküüürrr....
Bebişim tam 5 mm hehehPıt pıt atıyordu ve bembeyazdı yavrum...melek gibi... Rabbim herkese bu duyguyu nasip etsin ,, o kadar duygulandım ki , sürekli o görüntüsü gözümün önünde
Amiiiiiiin elisam , sende ne var ne yok bakayım , özledim siziiiiÇok sevındım kuzum benım cok sevındım bın masallah sıze Allah'ım böyle devam ettırsın melek tabıkı kuzum benım melek :) amın ınsallah en kısa zamanda Rabbımm bızede nasıp etsın
Yaramazlık peşindeydimmmGozlerim seni ariyordu bu kiz nerde diye masallah kucagina alacagin gunlerde gelecek insallah ne guzel bi haber bu cok sevindim tatlim
Haftaya salı randevum var canım... bir daha gideyim hem asıl doktoruma gitmiş olurum böylece , sonra ne zamana derse artık canım benim
Teşekkür ederim kuzum bende çok mutlu oldum
Bende calismiyorum canim evet burda rahatliyor insan kimseye anlatamadiklarimizi burda anlatabiliyoruz
Senin değer de katlanmış çok şüküüür , uçsun inşaAllah bakalım... Amin amin , yakındır önce kese sonra bebiş , kalp atışları hepsi yakındır sana kuzum inşaAllahYa nekadar güzel Rabbim kucağına almayıda nasip etsin canım darısı başımıza
inşallah gülbıkeemm guvenıyor ve ınanıyorum sanaaa :)Tatlım sen hamişsin ben inanıyorum sen fazlaca olumsuz düşündün
Amin kuzum insallah seni teyze yapacagizYaramazlık peşindeydimmm
Amiin kuzum benim , sizin haberlerinizi alacağız daha burdayım tatlımmm
Öyle miii ,bende sizi merak ettim , burdan ayrı kalmak çok fenaaa :)OYYY TEYZESİ YESİN O PITPITLARI MAŞALLAH SANADA SİZEDE, ÇOK SEVİNDİM BİZDE MERAK ETTİK SENİ VE MEEMURAYİ İYİ OLMUŞ HAVA GÜZELKEN GEZ ANNESİ YAVRUNUDA GEZDİR :) AMİNN İNŞALLAHHH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?