2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

inşallah hamilesindir canım ama illa belirti yaşamana gerek yok bazılarında soradan çıkıomuşdie biliorum

Hadii test yapmayaaaaaa
İnşaAllah pozitifi göreceksin

Yine negatif kizlar ve malesef bir sonraki bat yok artik korunuyoruz rabbim isteyen herkese nasip etsin... hamis olanlar saglikla alsin yavrularini kucaklarina. Sizin gibi guzel kalpli insanlarin dualarini geri cevirmesin rabbim... benim de hakkimda hayirlisi olsun insallah...

Ne kullandın canim bu ay. Bir de ne kadar çıktı değer olarak?
cnm k.boynuz suyu içti 4-5 gündür içmiyo ama 3-4 hft daha içircem snr bırakcz bide k.boynuzu pekmezi bal tarcın çörek otu ve zencefili karıştırdık canı istedikçe sabah aksam ondan yedi hersabah kuruyemiş muz yiyor evde oldukça havuc yiyor
sayı 40 gün önce ml de 1.5 idi son testte 4.5 milyn olmuş ileri hareket %35 ti %42 olmus

canmm hadi test yap pozitifse ona göre davran ( bence pozitif ) negatifse umudu kesersin stres biter adet gelir hadi bakalım bekliyoruzz

Senin değer de katlanmış çok şüküüür , uçsun inşaAllah bakalım... Amin amin , yakındır önce kese sonra bebiş , kalp atışları hepsi yakındır sana kuzum inşaAllah

Değerim iyi dimi ? Bugün bat günüm 115 çıktı senin değerin kaçtı hatırlıyormusun

ya şimdi ben lojmanda kalıorum burda hep benden çok çok büyük insanlar var e ben de anlatamıorum en azından burda çoğumuzun derdi ortak faydalı bile oluruz birbirimize :)
Evet burda cok sey ogrendim benimde burda derdimi anlatabilecegim kimse yok meryem otunu bende soyle duydum suya isliyormussun adetin 5. Gunu basliyormussun yum gunune kadar bir parcasinida uzerinde tasiyormussun hamile oldugunu ogrendigin anda otu uzerinden cikariyormussun bana biri vermisti ama hic kullanmadim korktum

KORKMA TEST YAPSAN BÜTÜN SORULARIN CEVAP BULACAK EN BÜYÜK BELİRTİ REGLİN GECİKMESİ DEĞİLMİ ZATEN, HER GEBELİKTE AYNI ŞEYLER OLACAK DİYE BİR KURAL DA YOK, REGLİN DÜZENSİZMİDİR?

canım gözünüz aydın olsun bi an önce de bebiş olsun inşallah tabii ben cımbızla çektim o cümleyi eşin ne kullandı ??? bilelimde bizimkilerde kullansın faydalı bir şeyse
cnm k.boynuzu suyu kuruyemiş muz, k.boynuzu pekmezi bal tarcuın çörekotu zencefil karışımı yedi ara sıra da inş sayı daha da artar

Değerler güzel artmış canım senin zaten yumurtalar süper ikişer üçer oluyor İnşallah yakında alırız sendende güzel haberi

kullan bence ne kaybedersin ki ot sonuçta canım . ben gün falan bilmiodum sadce kaynat iç ddiler ama küçük bi yerde yaşıoruz bulamadım burda bulursam ddini yapim

sen hangi kremi kullaniyosun bana doktor fitil verdi tam iyilesemedim bide kuruluk oldu simdi aciyo biseyde surmedim
Fitili bende kullandım canım.. Hatta şöyle anlatayım, ilk jinekoloğumun bana uyguladığı tedavi yani ilaçlar milattan öncesinden kalmış ilaçlardı.. 1 ay kullandım sonra baktım ki geçmiyor başka bir doktora gittim ki o doktor da çok iyi, hamile kalırsam Allah ın izniyle ona gitmeyi düşünüyorum. Neyse sonradan gittiğim doktor çok kızdı ilk gittiğim doktora ve kullandığım ilaçların neredeyse hiç etkisi olmadığını soyledi Yine fitil verdi hemde 2 farklı vajinal fitil
Sonrasında kullandığım ilaçlar iyi gelmişti..
arada kaşıntı olursa die verdiği kremin adı tarlusal dı sanırım..
Biraz uzun oldu kusura bakma :)

Çok sevındım canım kacgundur sen aklımdasın merak edıyordum nerelerdeysın nasılsın canım
cnm hftsonu kocişle gezdik baya giremedm dünde okuldan geç geldim bugünde az uğrayayım dedim ne var ne yok merak ettim aksam da düğün var cünkü ona hazırlancm ama elbe krizi basladı o kısa bu açık hiçbişiye izin vermiyo ne giyecem bilemedm

Allah hakkınızda hayırlısını versin kuzum, bebeğiniz vaktinde zamanında gelsin yüzünüzü güldürsün inşallahh,Allah cümlemizin yüzünü güldürsün, bu işler hiç belli olmaz fikir bu her an herşey değişebilir..

KORKMA TEST YAPSAN BÜTÜN SORULARIN CEVAP BULACAK EN BÜYÜK BELİRTİ REGLİN GECİKMESİ DEĞİLMİ ZATEN, HER GEBELİKTE AYNI ŞEYLER OLACAK DİYE BİR KURAL DA YOK, REGLİN DÜZENSİZMİDİR?

Aynen canım benimde uyku bulantı durumum yok göğüs uçlarımda hiç acımadı sızlamadı sadece kasıklarda dolgunluk ve seyirme var. Herkesin belirtileri farklı oluyor

Amin cani hepimizin gonlune gore olsun ... biran kendimi sizlere veda ediyomus gibi hssettim. Sanki bebek yapmicaksak burda yrim yok gibi oldu. Bu his beni tek cizgiden daha cok uzdu.

Hım ıyı yapmıssınız canım ıyıyım bende cok sukur canım bol bol calısıyoruz :) hım elbıseye karısıyorsa ısın zor canım Allah kolaylık versın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…