- 12 Haziran 2013
- 8.544
- 8.175
- 248
Herkesin değeri çok farklı oluyor önce onu bil canım , meemureninkiyle aynı gün yaptırdık aramızda 60-70 oynuyordu :)Değerim iyi dimi ? Bugün bat günüm 115 çıktı senin değerin kaçtı hatırlıyormusun
Esimin bir akrabasi umreden getirmis o vermisti kv de eve getirmedim nasil isteyecegim kvden cocuk istedigimizi bilmiyor bi sekilde alabilirsen alir yaparim internettende siparis verebiliyormussun bal tarcin corek otuda cok iyi tavsiye ederim eger prolaktin sorunun yoksa incir kurude cok ise yariyormuskullan bence ne kaybedersin ki ot sonuçta canım . ben gün falan bilmiodum sadce kaynat iç ddiler ama küçük bi yerde yaşıoruz bulamadım burda bulursam ddini yapim
Ya olur mu öyle şey , gitmeyeceksin aramızdan , niye gidesin... özleriz seni hem... Ben bilmiyorum canım niye korunmaya başladınız , tabii özel değilse ?Amin cani hepimizin gonlune gore olsun ... biran kendimi sizlere veda ediyomus gibi hssettim. Sanki bebek yapmicaksak burda yrim yok gibi oldu. Bu his beni tek cizgiden daha cok uzdu.
Herkesin değeri çok farklı oluyor önce onu bil canım , meemureninkiyle aynı gün yaptırdık aramızda 60-70 oynuyordu :)
Benim bat günümde 213.4 tü canım...ama mühim olanı 2 günde 2 kat artması canım benim
Senin sonuçların yüzünü güldürmüş çoook sevindim canım , hadi inşaAllah bebiş gelsiiincnm hftsonu kocişle gezdik baya giremedm dünde okuldan geç geldim bugünde az uğrayayım dedim ne var ne yok merak ettim aksam da düğün var cünkü ona hazırlancm ama elbe krizi basladı o kısa bu açık hiçbişiye izin vermiyo ne giyecem bilemedm
Aynen canım gecikmemin 11.günü gittim ilk olarak...Peki ilk doktora nezaman gitmiştin ben 10 gün sonra gidicem
Esimin bir akrabasi umreden getirmis o vermisti kv de eve getirmedim nasil isteyecegim kvden cocuk istedigimizi bilmiyor bi sekilde alabilirsen alir yaparim internettende siparis verebiliyormussun bal tarcin corek otuda cok iyi tavsiye ederim eger prolaktin sorunun yoksa incir kurude cok ise yariyormus[/QUOT
incir kürü nasıl oluo bilmiorum onu canım
Amiiiiiiin elisam , sende ne var ne yok bakayım , özledim siziiii
yapma tatlişkom yaaa aaaa kızarım bak neden dersen bir sonraki batta bende olmıycam çünkü tedaviye başıycam eşimde testlerini yaptırabilirse normal yoldan olmayacağını tedavi ile olacağını kavradım bende o yüzden bir daha bat beklemiycem, tedavide de ne olur bilemem, bebiş ortak nokta dilek istek arzu am onun dışındada neler neler paylaşıyoruz internet olduğu sürece ve Tabiki allah izin verdiği sürece buralardayım, senide görmek isterim...Amin cani hepimizin gonlune gore olsun ... biran kendimi sizlere veda ediyomus gibi hssettim. Sanki bebek yapmicaksak burda yrim yok gibi oldu. Bu his beni tek cizgiden daha cok uzdu.
inşallah cnm olmazsa tüp diyoduk dr ası deneyebilirsn demiş eşime o da heveslendi ama bn ası ile vakit kaybetmk istemiyorm aksam daha detaylı konusurz eşimle ama o ilk aşı diyo bakalmDeğerler güzel artmış canım senin zaten yumurtalar süper ikişer üçer oluyor İnşallah yakında alırız sendende güzel haberi
Aynen canım gecikmemin 11.günü gittim ilk olarak...
Ohh iyi iyi canım çok sevindim , hadi inşaAllah sonunda yüzünüz güler kuzum , eğer zamanı geldiyse :)Bende özledım kuzum valla canım dun 12 den sonra calısma yaptık bugunu bos gececgız bugunden sonra 3 4 gun ust uste yapacagız ınsallah bol bol calıısyoruz :)
Iyi olmuş canim inşallah kat kat yükselir değerleriniz. Çok sevindim adınıza canim bulunduğunuz yerde varsa dna hasar tesbiti de yaptırın bencecnm k.boynuz suyu içti 4-5 gündür içmiyo ama 3-4 hft daha içircem snr bırakcz bide k.boynuzu pekmezi bal tarcın çörek otu ve zencefili karıştırdık canı istedikçe sabah aksam ondan yedi hersabah kuruyemiş muz yiyor evde oldukça havuc yiyor
sayı 40 gün önce ml de 1.5 idi son testte 4.5 milyn olmuş ileri hareket %35 ti %42 olmus
demekki herkeste farklı oluyor.minyon bir arkadaşım çok ufak tefek ikizleri oldu kuzumun ama göğsü hiç yoktu şimdi maşallah süt doluymuş, göğüs sızısını ilk belirti sanırdım ben, ama demek işte herkesinki farklıAynen canım benimde uyku bulantı durumum yok göğüs uçlarımda hiç acımadı sızlamadı sadece kasıklarda dolgunluk ve seyirme var. Herkesin belirtileri farklı oluyor
Ayneeen , sen annesin artık, bebişin stresi asla sevmez öyle düşün , moralin bir şeye mi bozuldu hemen bebişi düşün ve sakın bozma moralini tatlım :) 10 günün sonunda keseyi görünce uçacaksın inşaAllaaahArtık endişe stres yok ozaman keyfime bakıyorum :) Teşekkür ederim kuzum
sorma cnm çoook zor nişanlılık sevgililik döneminde bu kdr diildi gitikçe kıskanır oldu genelde bi sekilde gönlünü alır giyerm istediğimi sonunda kazanan ben oluyorm da bu sefer de öyle olur inşallahHım ıyı yapmıssınız canım ıyıyım bende cok sukur canım bol bol calısıyoruz :) hım elbıseye karısıyorsa ısın zor canım Allah kolaylık versın :)
inşallah canım ağustos ayında da bir heyecan test yapmıştım çıkmamıştı bu sefer erteledim bir kaç gün yarın sabah yaparım artık eşime söyledim gelirken bir kaç tane test birden alıp gelecek ne olur çok dua edin bu sefer tutmuştur umarım.Hadii test yapmayaaaaaa
İnşaAllah pozitifi göreceksin
tOhh iyi iyi canım çok sevindim , hadi inşaAllah sonunda yüzünüz güler kuzum , eğer zamanı geldiyse :)
inşalllahhhh , evet cnm onuda duydum aklımızda,Iyi olmuş canim inşallah kat kat yükselir değerleriniz. Çok sevindim adınıza canim bulunduğunuz yerde varsa dna hasar tesbiti de yaptırın bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?