2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

Değerim iyi dimi ? Bugün bat günüm 115 çıktı senin değerin kaçtı hatırlıyormusun
Herkesin değeri çok farklı oluyor önce onu bil canım , meemureninkiyle aynı gün yaptırdık aramızda 60-70 oynuyordu :)
Benim bat günümde 213.4 tü canım...ama mühim olanı 2 günde 2 kat artması canım benim

kullan bence ne kaybedersin ki ot sonuçta canım . ben gün falan bilmiodum sadce kaynat iç ddiler ama küçük bi yerde yaşıoruz bulamadım burda bulursam ddini yapim
Esimin bir akrabasi umreden getirmis o vermisti kv de eve getirmedim nasil isteyecegim kvden cocuk istedigimizi bilmiyor bi sekilde alabilirsen alir yaparim internettende siparis verebiliyormussun bal tarcin corek otuda cok iyi tavsiye ederim eger prolaktin sorunun yoksa incir kurude cok ise yariyormus

Amin cani hepimizin gonlune gore olsun ... biran kendimi sizlere veda ediyomus gibi hssettim. Sanki bebek yapmicaksak burda yrim yok gibi oldu. Bu his beni tek cizgiden daha cok uzdu.
Ya olur mu öyle şey , gitmeyeceksin aramızdan , niye gidesin... özleriz seni hem... Ben bilmiyorum canım niye korunmaya başladınız , tabii özel değilse ?

Peki ilk doktora nezaman gitmiştin ben 10 gün sonra gidicem

Senin sonuçların yüzünü güldürmüş çoook sevindim canım , hadi inşaAllah bebiş gelsiiin

Amin cani hepimizin gonlune gore olsun ... biran kendimi sizlere veda ediyomus gibi hssettim. Sanki bebek yapmicaksak burda yrim yok gibi oldu. Bu his beni tek cizgiden daha cok uzdu.
yapma tatlişkom yaaa aaaa kızarım bak neden dersen bir sonraki batta bende olmıycam çünkü tedaviye başıycam eşimde testlerini yaptırabilirse normal yoldan olmayacağını tedavi ile olacağını kavradım bende o yüzden bir daha bat beklemiycem, tedavide de ne olur bilemem, bebiş ortak nokta dilek istek arzu am onun dışındada neler neler paylaşıyoruz internet olduğu sürece ve Tabiki allah izin verdiği sürece buralardayım, senide görmek isterim...

Değerler güzel artmış canım senin zaten yumurtalar süper ikişer üçer oluyor İnşallah yakında alırız sendende güzel haberi
inşallah cnm olmazsa tüp diyoduk dr ası deneyebilirsn demiş eşime o da heveslendi ama bn ası ile vakit kaybetmk istemiyorm aksam daha detaylı konusurz eşimle ama o ilk aşı diyo bakalm

Bende özledım kuzum valla canım dun 12 den sonra calısma yaptık bugunu bos gececgız bugunden sonra 3 4 gun ust uste yapacagız ınsallah bol bol calıısyoruz :)
Ohh iyi iyi canım çok sevindim , hadi inşaAllah sonunda yüzünüz güler kuzum , eğer zamanı geldiyse :)

Iyi olmuş canim inşallah kat kat yükselir değerleriniz. Çok sevindim adınıza canim bulunduğunuz yerde varsa dna hasar tesbiti de yaptırın bence

Aynen canım benimde uyku bulantı durumum yok göğüs uçlarımda hiç acımadı sızlamadı sadece kasıklarda dolgunluk ve seyirme var. Herkesin belirtileri farklı oluyor
demekki herkeste farklı oluyor.minyon bir arkadaşım çok ufak tefek ikizleri oldu kuzumun ama göğsü hiç yoktu şimdi maşallah süt doluymuş, göğüs sızısını ilk belirti sanırdım ben, ama demek işte herkesinki farklı

Artık endişe stres yok ozaman keyfime bakıyorum :) Teşekkür ederim kuzum
Ayneeen , sen annesin artık, bebişin stresi asla sevmez öyle düşün , moralin bir şeye mi bozuldu hemen bebişi düşün ve sakın bozma moralini tatlım :) 10 günün sonunda keseyi görünce uçacaksın inşaAllaaah

Hım ıyı yapmıssınız canım ıyıyım bende cok sukur canım bol bol calısıyoruz :) hım elbıseye karısıyorsa ısın zor canım Allah kolaylık versın :)
sorma cnm çoook zor nişanlılık sevgililik döneminde bu kdr diildi gitikçe kıskanır oldu genelde bi sekilde gönlünü alır giyerm istediğimi sonunda kazanan ben oluyorm da bu sefer de öyle olur inşallah

Hadii test yapmayaaaaaa
İnşaAllah pozitifi göreceksin
inşallah canım ağustos ayında da bir heyecan test yapmıştım çıkmamıştı bu sefer erteledim bir kaç gün yarın sabah yaparım artık eşime söyledim gelirken bir kaç tane test birden alıp gelecek ne olur çok dua edin bu sefer tutmuştur umarım.

Ohh iyi iyi canım çok sevindim , hadi inşaAllah sonunda yüzünüz güler kuzum , eğer zamanı geldiyse :)
t
Insallah canım benım inşallah zamanı gelmıstır ve mınık tospam gobusume bu aykonar eger zamanı gelmedıyse ben ne yapsamda bos olmaz her gece dua edıyorum Rabbım dualarımı duysun hepımıze en kısa zamanda hayırlı saglıklı bır bbeıs saglıklı hamılelık hamıle olanlara bebıslerını saglıcakla kucakalrına almayı nasıpetsın ınsallah bebısım bugunlerde annecııne dogru yola cıkar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…