2014 mayis,haziran,temmuz,agustos,eylul veya ekimde hamile kalmak isteyenler

canmm hadi test yap pozitifse ona göre davran ( bence pozitif ) negatifse umudu kesersin stres biter adet gelir hadi bakalım bekliyoruzz
bu sefer zaten umudum yoktu yum günüm bayrama denk gelmişti ama öncesi ve sonrası ilişki olmuştu hayırlısı bakalım yapacam yarın sabah. Lütfen çok dua edin şuan gerçekten çok ama çok ihtiyacım var her ay hüsran yaşamaktan yoruldum artık.

sorma cnm çoook zor nişanlılık sevgililik döneminde bu kdr diildi gitikçe kıskanır oldu genelde bi sekilde gönlünü alır giyerm istediğimi sonunda kazanan ben oluyorm da bu sefer de öyle olur inşallah

Hım ınsallah canım benım erkeklerın takıldıkları noktalar oluyor benımkı topuklu ayakkabıya sınır oluyor gıydırmez dugune bıle babetle gıt dıyor :) kandırırsın sen gıyersın ıstedıgını ınsallah canım :)

svai5 onu yapmadim ben prolaktin sorunum var diye burda @bebek isdeyen biri yapti o kuru ona sor istersen canim
hmm tamam canım onu araştırim ben ozman şimdi çıkıorum sora yine görüşelim adım seda sizleri tanıdıma cok sevindim kocam gelcek beşte sofrayı hazırlim kendine dikkat et tamam mı öptüm hepiniziiii :)

Dogru soyluyorsun canim aslinda bircok acidan ortak noktalarimiz var... balik burcu oldugumdan hemen duygusala bagliyrum iste bende

inşalllahhhh , evet cnm onuda duydum aklımızda,
Bizde bu hafta tüp bebek için görüşmeye gideceğiz gittiğimizde dna hasar tesbiti de yaptıracağız inşallah çok hasar çıkmaz çok merak ediyorum adetten sonra rahim filmi de çektirecegim aralık da birsey olmazsa transfer olur diye düşünüyorum

Cok memnun oldum canim benim kociste 5 te geliyor benim adimda nesrin optum gorusuruz

KORKMA TEST YAPSAN BÜTÜN SORULARIN CEVAP BULACAK EN BÜYÜK BELİRTİ REGLİN GECİKMESİ DEĞİLMİ ZATEN, HER GEBELİKTE AYNI ŞEYLER OLACAK DİYE BİR KURAL DA YOK, REGLİN DÜZENSİZMİDİR?
aslında düzensiz değil ama 5 ay önce bir düşüğü oldu ondan sonra hep tereddüt içindeyim acaba gecikme falan mı olmuştur diye artık sabah yapacam eşime söyledim eve gelirken test alacak. lütfen dua edin inşallah gelmiştir bebeğim.

İnşaAllah canım dualarımdasııınn

hmmm sizde sayı kaç cnm inş hasarlı çıkmaz bizimde aralıka kdr olmazsa bizde görüşmeye gitcz gerekirse ocakta transfr olurum sanırımm bnde

hmmm sizde sayı kaç cnm inş hasarlı çıkmaz bizimde aralıka kdr olmazsa bizde görüşmeye gitcz gerekirse ocakta transfr olurum sanırımm bnde
Canım biz 3-4 aydır yaptırmiyoruz çok sürpriz olacak değerler. En son toplantısı değer 4.5 milyondu. Inşallah hiç gerek kalmaz senin hiç

inşallahh hayırlısıyla haberdar et bizi güzel çift çizgili haberler ver bizeeee :)

Canim cok fazla apse olmus diger disime bile sicrayabilirmis k.dogum doktoruma olanlari soyledim apsenin bebege bile zarari olurmus oyuzden 5 gun icebilecegim ve hamilelerin kullandigi bir antibiyotik verdi p.teside disim cekilecekmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…