bu sefer zaten umudum yoktu yum günüm bayrama denk gelmişti ama öncesi ve sonrası ilişki olmuştu hayırlısı bakalım yapacam yarın sabah. Lütfen çok dua edin şuan gerçekten çok ama çok ihtiyacım var her ay hüsran yaşamaktan yoruldum artık.canmm hadi test yap pozitifse ona göre davran ( bence pozitif) negatifse umudu kesersin stres biter adet gelir hadi bakalım bekliyoruzz
sorma cnm çoook zor nişanlılık sevgililik döneminde bu kdr diildi gitikçe kıskanır oldu genelde bi sekilde gönlünü alır giyerm istediğimi sonunda kazanan ben oluyorm da bu sefer de öyle olur inşallah
hmm tamam canım onu araştırim ben ozman şimdi çıkıorum sora yine görüşelim adım seda sizleri tanıdıma cok sevindim kocam gelcek beşte sofrayı hazırlim kendine dikkat et tamam mı öptüm hepiniziiii :)svai5 onu yapmadim ben prolaktin sorunum var diye burda @bebek isdeyen biri yapti o kuru ona sor istersen canim
Dogru soyluyorsun canim aslinda bircok acidan ortak noktalarimiz var... balik burcu oldugumdan hemen duygusala bagliyrum iste bendeyapma tatlişkom yaaa aaaa kızarım bak neden dersen bir sonraki batta bende olmıycam çünkü tedaviye başıycam eşimde testlerini yaptırabilirse normal yoldan olmayacağını tedavi ile olacağını kavradım bende o yüzden bir daha bat beklemiycem, tedavide de ne olur bilemem, bebiş ortak nokta dilek istek arzu am onun dışındada neler neler paylaşıyoruz internet olduğu sürece ve Tabiki allah izin verdiği sürece buralardayım, senide görmek isterim...
Bizde bu hafta tüp bebek için görüşmeye gideceğiz gittiğimizde dna hasar tesbiti de yaptıracağız inşallah çok hasar çıkmaz çok merak ediyorum adetten sonra rahim filmi de çektirecegim aralık da birsey olmazsa transfer olur diye düşünüyoruminşalllahhhh , evet cnm onuda duydum aklımızda,
Cok memnun oldum canim benim kociste 5 te geliyor benim adimda nesrin optum gorusuruzhmm tamam canım onu araştırim ben ozman şimdi çıkıorum sora yine görüşelim adım seda sizleri tanıdıma cok sevindim kocam gelcek beşte sofrayı hazırlim kendine dikkat et tamam mı öptüm hepiniziiii :)
aslında düzensiz değil ama 5 ay önce bir düşüğü oldu ondan sonra hep tereddüt içindeyim acaba gecikme falan mı olmuştur diye artık sabah yapacam eşime söyledim eve gelirken test alacak. lütfen dua edin inşallah gelmiştir bebeğim.KORKMA TEST YAPSAN BÜTÜN SORULARIN CEVAP BULACAK EN BÜYÜK BELİRTİ REGLİN GECİKMESİ DEĞİLMİ ZATEN, HER GEBELİKTE AYNI ŞEYLER OLACAK DİYE BİR KURAL DA YOK, REGLİN DÜZENSİZMİDİR?
İnşaAllah canım dualarımdasııınninşallah canım ağustos ayında da bir heyecan test yapmıştım çıkmamıştı bu sefer erteledim bir kaç gün yarın sabah yaparım artık eşime söyledim gelirken bir kaç tane test birden alıp gelecek ne olur çok dua edin bu sefer tutmuştur umarım.
hmmm sizde sayı kaç cnm inş hasarlı çıkmaz bizimde aralıka kdr olmazsa bizde görüşmeye gitcz gerekirse ocakta transfr olurum sanırımm bndeBizde bu hafta tüp bebek için görüşmeye gideceğiz gittiğimizde dna hasar tesbiti de yaptıracağız inşallah çok hasar çıkmaz çok merak ediyorum adetten sonra rahim filmi de çektirecegim aralık da birsey olmazsa transfer olur diye düşünüyorum
sana özelden yazdım bi bakarsın :)Cok memnun oldum canim benim kociste 5 te geliyor benim adimda nesrin optum gorusuruz
Canım biz 3-4 aydır yaptırmiyoruz çok sürpriz olacak değerler. En son toplantısı değer 4.5 milyondu. Inşallah hiç gerek kalmaz senin hiçhmmm sizde sayı kaç cnm inş hasarlı çıkmaz bizimde aralıka kdr olmazsa bizde görüşmeye gitcz gerekirse ocakta transfr olurum sanırımm bnde
inşallahh hayırlısıyla haberdar et bizi güzel çift çizgili haberler ver bizeeee :)aslında düzensiz değil ama 5 ay önce bir düşüğü oldu ondan sonra hep tereddüt içindeyim acaba gecikme falan mı olmuştur diye artık sabah yapacam eşime söyledim eve gelirken test alacak. lütfen dua edin inşallah gelmiştir bebeğim.
Kızlar esimin test sonucunu aldik artiş var de bi iki ay daha tekrar yaptır ne kullaniyosn ii gelmiş devam et demiş aşılama yapilabilir demişş
Kızlar doktora gittim.
Gerçekten taş düşürüyormuşum.
cnm inş hayırlısı olsn hepimz içinCanım biz 3-4 aydır yaptırmiyoruz çok sürpriz olacak değerler. En son toplantısı değer 4.5 milyondu. Inşallah hiç gerek kalmaz senin hiç
İnşaAllah canım dualarımdasııınn
sağolasn cnm yaa inş daha da artr değer haklısın biras olsn umudum olucak ya tutarsaCANIM ÇOK SEVİNDİM HADİ ŞİMDİ KAFANIZ RAHAT BİRAZ DAHA NORMAL ÇALIŞIN :))
Hamismisin kiz sennnn cok sevindimmmbattan 1 gün sonra canım yani öğrendiğim sey dogrudur ınşallah
Canim cok fazla apse olmus diger disime bile sicrayabilirmis k.dogum doktoruma olanlari soyledim apsenin bebege bile zarari olurmus oyuzden 5 gun icebilecegim ve hamilelerin kullandigi bir antibiyotik verdi p.teside disim cekilecekmisKuzum sende mibu testler niye böyle yahu...bir de ilk 10 dk da bak yoksa aradan bikaç saat geçince buharlaşma çizgisiydi sanırım öyle bi çizgi çıkıyor benimde başıma gelmişti
Bacım geçmiş olsun umarım icabına bakarlar
Gözün aydın canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin
kuzum hadi hayırlısı bebiş için ilk adımı attın... ben inanıyorum tek seferde turnayı gözünden vuracaksın...ayıptır sorması kaç kuruşa mal olacak peki
kuşum çakşır otunu bende okudum ama kk da bi hatun erkeklere kullandırtmayın östrojen yüklersiniz heriflere yazıyordu...kadınlar için şahaneymiş yumurta sayısını arttırıyormuş ama erkeklere çok zararlıymış bilgin olsun
Öncelikle akraban için çok geçmiş olsun çok üzüldüm gerçekten Rabbim bi daha yaşatmasın...Strese hayır diye kampanya mı başlatsak ne...Çalışmalarınızda başarılar diliyorum bacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?